Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645345x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #10026

Zobrazit vše


| Předmět:
02.12.21 17:58:50 | #10026

Nádražní a nákupní tečky dvojjtečkami:


Lidé s vakcínou Janssen se mají nechat po dvou měsících přeočkovat, vyzvalo ministerstvo

Lidé očkovaní vakcínou Janssen od společnosti Johnson & Johnson budou prostřednictvím SMS osloveni, aby se nechali přeočkovat mRNA vakcínou od společností PFizer/BioNTech nebo Moderna. SMS obdrží ti, kteří byli očkováni před více než dvěma měsíci. Ukázalo se totiž, že účinnost vakcíny klesá rychleji, než se původně předpokládalo.

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/lide-s-vakcinou-janssen-se-maji-nechat-po-dvou-mesicich-preockovat-vyzvalo-ministerstvo-40379954#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=YSoj3TEhUed-202112021515&dop_id=40379954&source=hp&seq_no=8&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


1  

| Předmět: RE:
02.12.21 19:12:36 | #10027 (1)

Jednu dobu jsem přemýšlel o tom jednorázovým Džonkovi. Teď jsem rád, že jsem se očkovat nešel. Platnost vakcín 2 - 5 měsíců a znovu a znovu se očkovat - tenkrát to ještě měla být tečka a hotovo. Sliby už neplatí, očkované vláda prostě podvedla.


1  
 #10026 

| Předmět: RE: RE:
02.12.21 19:28:44 | #10028 (2)

Je to tak.

Z ostatních typů vakcín už ČR dál neobjednává vektorovou vakcínu AstraZeneca, v lednu byl měla být naopak dostupná proteinová vakcína od firmy Novavax. - uvidíme, jak tuhle budou zase postupně zkracovat.



| Předmět: RE: RE: RE:
02.12.21 19:56:58 | #10030 (3)

Jo, tohle mě docela s*, chtějí motivovat lidi se nechat naočkovat, dokonce chtějí udělat očkování povinné, ale absolutně není svobodný výběr čím se nechat naočkovat. Lidé co se nikdy nechtějí nechat naočkovat mRNA vakcínou mají dost smůlu, a to je špatně prostě, celé.


1  

| Předmět: RE: RE:
03.12.21 00:51:30 | #10032 (2)

Cele je to podvod, kde se nekdo zahrava a dela ksefty jeste i na ukor lidskeho zivota a zdravi. Nedivim se lidem, co za timhle vidi cilenou a planovanou genocidu.

Umele vytvoreny a medzi lidi vypusteny vir a ted ta vakcinace, kde dobre vedi o tech vaznych vedlejsich priznacich i u tech mladych co tim covid virem ani ohrozeni nejsou, ale vedle toho zde i po plne vakcinaci nadale ve stejnem poctu jak nevakcinovany umiraji starsi lidi nakazeny covid virem a jeste jsou navic vazne ohrozeni i tim experimentalnim sajrajtem, kde se dela hromada tajnosti a lidem jsou zatajovany dulezite informace tykajici se techto pochybnych anticovid vakcin.

Realitou pritom je, ze se tu stale LZE jak o poctu nakazenych tak i poctech hospitalizovanych a pak i mrtvych, kde skutecne i ti starsi lidi neumiraji kvuli nejakemu covid viru, ale z mnoha jinych skutecne zavaznych komplikacich beznych u starsich lidi a nedivil bych se kdyby k tomu zhorseni tomu jejich zdravotnimu stavu velkou mirou prispeli prave ty pochybne anticovid vakciny, co spusobuji zrazeniny v krevi a poskozuji organy v celem tele.



| Předmět: RE:
02.12.21 19:30:03 | #10029 (1)

Taky je otázka, proč chtěj spustit nějakou formu povinného očkování zjara (proč vůbec chtěj očkovat permanentně po celej rok), když se konkrétně v ČR covid chová už druhej rok sezonně, jako klasická chřipka. Tím by každýmu ušetřili několik dávek a nejvyšší účinnost by byla správně načasovaná.

,, ...vzhledem k tradičním epidemiologickým charakteristikám chřipkových epidemií na našem území může být tou nejvhodnější preventivní strategií aplikace vakcíny v období konec října – listopad. Rovněž platí, že i pozdější očkování je lepší než žádné, ale je vhodné myslet na nástupu ochrany, která nastupuje nejdříve 2 týdny od podání vakcíny."

https://www.ockovacicentrum.cz/cz/ockovani-proti-chripce-a-vhodny-termin-pro-ockovani



| Předmět: RE: RE:
03.12.21 00:44:30 | #10031 (2)

Drogovy dealeri se taky snazi prodat svym klientum, co nejvic davek a co to pak udela s jejich zivotem a zdravim to je samozrejme nijak netrapi.



Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky