Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 653872x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #10606

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
17.12.21 09:13:21 | #10606
Reakce na příspěvek #10605

ano, původně slibovali, že stačí dvě dávky u 70% populace a to zlikviduje covid pandemii. Zatím čím víc se očkuje, tím se zvyšují i čísla nově nakažených. Viz. nedávno 25 000 za den



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.12.21 09:36:41 | #10607 (1)

Statisticky kde je nejvic preockovanych lidi tam je nejvic problemu i kdyz samozrejme tem cislam o tom kdo je covid nakazeny hospitalizovany a nebo zemrely v primem dusledku covid viru nelze verit. Vsechno je to ucelova lez sirena covidimi zlocinci, kterym zhorsovani daneho stavu jen vyhovuje, nebo jim o leceni lidi nejde, ale prave naopak.

Covidi smejdi lidem nici jejich zdravi povinnym nosenim rousek a respiratoru co nikoho pred virem i tak nechrani, ale kde se v nich kumulujou bakterie, ktere jeste vedle jinych zdravotnich potizi vazne nici zdravi lidi, ktery jsou takto nuceni je neustale vdechovat a zvysuji ci bakterialni naloz, co pak muze vest i k tezkym zapalum plic. Ucinnou ochranou pro rizikove skupiny muze byt pouze FFP3 respirator, ale ani ten nesmi nekdo nosit stale. Nerizikova populace absolutne zadne ochranne pomucky a uz vubec ne neucinne rousky ci FFP2 respiratory nepotrebuji a chrani je jejich vlastni sliznice a imunita, kde diky kvalitne vytvorene imunite po prekonani viru jsou vsichni lidi chraneni nejlepe.

Doporuceni WHO jeste z minuleho roku v zacatku teto smesne covidi pandemie bylo jasne. Rousky nosit jen v ohnisku nakazy - to se tyka hlavne nemocnic a zdravotniku a pak mist co jsou jako ohnisko nakazy oznacene a pak bylo doporuceni aby rousku nosili jen lidi co maji respiracni priznaky nemoci a mohou tedy vysilat vecsi naloz viru do sveho okoli. Pri beznem dychani vodni pary vydechovane lidmi prechazeji jak pres rousku tak i pres respirator a tak pro tyto zdrave lidi bez priznaku je to noseni techto ochranych pomucek nesmyslem. Ma to smysl az jde o to ohnisko nakazy a jen kdyz nekdo ma ty respiracni potize.

Vedle toho ti zlocinnci do lidi cpou pochybne experimentalni skodlive latky, jenz nikoho nijak nechrani. Vsechno co delaji delaji jen proto, aby lidem uskodili. Seriozny zajem lecit lidi uz preventivne v ambulacich neni a obvodni lekari dokonce ani nemaji dovoleno pri covid nakaze dat lidem leky co mohou zmirnit jeji prubeh a zabranit nasledne hospitalizaci.

Navic pred tou pochybnou vakcinaci, kde garance ucinnosti ani bezpecnosti nedava ani vyrobce toho pochyneho toxickeho a pro zdravi nebezepecneho sajrajtu nikdo seriozne lidem nezjistuje protilatky, kde i na zaklade vedeckych studii dobre vime, ze prave ti protilatky ziskane prekonanim vlastni imunitou jedine nejlepe mohou kazdeho ochranit jak pred tezkym pruhem tak i pred umrtim a tyhle lidi prakticky v souvislosti s covid virem ani v nemocnicich nejsou.

Misto toho je zde snaha tim pochynym toxickym sajrajtem lidem uplne znicit jejich vlastni zdravi i tu prirozenou imunitu.

Jde tu o nechutnou genocidu tatolitnich zlocinne jednajicich covidich smejdu.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.12.21 09:49:42 | #10608 (1)

Nedávno jsem četl že v Polsku se očkování falšuje, že lékaři tě nahlásí do registru očkovaných a vakcínu zlikvidují za úplatek.No a udělali anketu jestli se někdo už setkal s tím i zde a 17 % lidí že ano.V tom článku se psalo že mnoho lidí co se na oko nechali očkovat později leželi v nemocnici s vážnými problémy Covidu a největší problém byl ten že přiznali že mají falešný pas a strachy se báli že umřou což nakonec umřeli . Chtěli před smrtí píchnout vakcínu což už nešlo,i z důvodu že byly zanesení v systému.No a tady těch 17% lidí co odpověděli že se s tím setkali,tak může být pravděpodobný že se s tím kseftuje i teď zde v ČR.


1  
 #10606 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.12.21 17:36:20 | #10619 (2)

udělej si v tom jasno, nahoře píšeš, že 63% obyvatel dle tebe "má rozum" a tady jich o 17% snižuješ, aby jsi se zastal vakcín.
Měníš názory a víru dle toho jak právě fouká vítr. Hned jsi Buddhista, hned Viking, hned křesťan, hned proti EU, hned pro EU, nevíš čí jsi, nebo jsi prodejný, každopádně tvé názory jsou úplně nedůvěryhodné


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
17.12.21 18:08:33 | #10620 (3)

Jsem zastánce vakcín a jsem rád že už je vyšší provočkovanost .Ty né?😎


1  
 #10619 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.12.21 00:58:38 | #10631 (4)
*26960* *30557* *4585* *742*


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
18.12.21 11:40:04 | #10643 (5)

:DDDDD



Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky