Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 601852x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět:
21.06.22 01:19:28 | #11750

AFRIKA VYTVOŘILA KOALICI BOJUJÍCÍ PROTI BIG PHARMĚ A WHO

https://www.trialsitenews.com/a/africa-takes-a-stand-to-protect-health-and-sovereignty-from-who-a60e4ed1

Můžeme poděkovat především africkým zemím a Indii, že nedošlo ke schválení USA navrhovaných změn ve smlouvě WHO. Západ hezky jednotně – jako správný lokajíček USA – s novými totalitními direktivami pokorně souhlasil.

Ostatně, Afrika má své vlastní zkušenosti se zločinnými firmami jako je Pfizer a další zástupci Big Pharmy, velmi často sponzorovanými sociopatem Billem Gatesem. Vždyť na občanech jejich zemí prováděli své nezměrné pokusy. A nyní jim již k pokusům nestačí jen Afrika, pole působnosti přenáší i do zbytku světa, který si to však zatím příliš neuvědomuje.

Včera – tedy v sobotu – zahájila Africká koalice suverenity v Africe promítání šokujícího filmu o tom, kdo hraje roli při očkování dívek a žen v Keni – Neplodnost: Ďábelská agenda:

Motivací pro založení ASC je odpor vůči nedemokratickému vývoji, který ohrožuje suverenitu Afriky a všech národů. Tyto hrozby jsou poháněny Světovou zdravotnickou organizací a obecněji Organizací spojených národů a Světovým ekonomickým fórem.

ASC je přesvědčena, že společně a bez zkorumpované kontroly existuje pro náš svět lepší cesta ke zdraví, osobní autonomii a národní suverenitě.

Zahajovací akce ASC se zúčastní sedmnáct afrických vědců, lékařů, právníků, aktivistů a novinářů z Jižní Afriky, Zimbabwe, Ugandy a Keni, stejně jako mezinárodní spojenci z Velké Británie, Spojených států a Švýcarska. Mezi africké mluvčí patří Dr. Sakhiwo Yako, Dr. Wahome Ngare, Sabelo Sibanda, Fahrie Hassan, Obert Kondongwe, Dr. Robert Rapiti, Dr. Shankara Chetty, Simon Ssenyonga, Eva Mugisa, Pearl Kupe a Rob Hutchinson. Mezi mezinárodní spojence patří Mary Holland, Dr. Tess Lawrie, Dr. Astrid Stuckelberger, Reiner Fuellmich, Philip Cruse a James Roguski.

Některá z uvedených informativních a povzbudivých témat jsou:

https://necenzurovanapravda.cz/2022/06/afrika-vytvorila-koalici-bojujici-proti-big-pharme-a-who/


1 1  

| Předmět: RE:
21.06.22 02:20:49 | #11752 (1)

A ted si podivej slova tohoto zlocinneho smejda, co uz mel davno sedet v dozivotnim vezeni i s celou tou bandou kolem neho.

„Lidstvo mělo štěstí,“ řekl Bill Gates o covidu. Teď věští příchod viru, který „vyhladí“ společnost
12. června 2022
https://echo24.cz/a/S8xqH/lidstvo-melo-stesti-rekl-bill-gates-o-covidu-ted-vesti-prichod-viru-ktery-vyhladi-spolecnost

„Měli jsme jen štěstí, že úmrtnost byla 0,2 procenta,“ dodal zakladatel společnosti Microsoft. (UZ TENTO UDAJ JE LZIVOU COVIDI PROPAGANDOU, KDE COVIDU BYLI ZCELA VEDOME A LZIVE PRIPISOVANA UMRTI, KTERE S NIM ABSOLUTNE NIJAK NESOUVISELA)

Mimochodem virus chripky ma asi 0,1% procentni umrtnost a je prokazatelne mnohem vecsim zdravotnim rizikem, nez covid.

A dalsi LZI toho smejda Gatesse.

„Vzhledem k tomu, jak destabilizující byla pandemie covidu-19 navzdory extrémně nízké úmrtnosti, tak pokud se objeví další virus s podobnou virulencí, ale mnohem vyšší úmrtností – řekněme 5 procent – tak by to mohlo znamenat konec celého lidstva,“ varuje Gates."

Chripka mela v pocatku umrtnost vic nez 10% a rozsirila se po celem svete ve velice kratke dobe.

A smejd Gates pokracuje
"V rozhovoru pro časopis Time také upozornil na to, že kromě mrtvých a zatížení nemocničních zařízení, tak koronavirová pandemie těžce zasáhla školství, vzdělávání, podnikání a s ním spojené zvýšení cen, inflaci a také způsobila depresi a ovlivnila lidskou psychiku."

Jak vidime i dole priklad ze Svedska, tak k tomu nemuselo vubec prijit a nejenze to nic pozitivne neresilo, ale jeste vice to uskodilo, ze se tu sirila ta lziva covidi propaganda a bezduvodna protizakonna sikana lidi.

"Gates vyzdvihoval Austrálii a Tchaj-wan: dvě země, které během pandemie zavedly extrémně restriktivní kontroly svých občanů. Zbytek světa by se měl z těchto zemí poučit a zavést přísnější omezení do budoucna."

Chvali zeme se silenym totalitnim chovanim, ktere ale dopadli mnohem hur nez to vyse zminovane Svedko co podobnou totalitni sikanu svych obcanu zcela jednoznacne odmitalo i navzdory tlaku techto smejdu jakym je i Bill Gatess a jim koupeni zlocinci z WHO a pharma mafii, ktere mu prinesli diky te nezakonne sikane vecsi zisky, nez jake mel jiny drogovy organizovany zlocin v tomto obdobi.

"Apeloval na USA, aby finančně podpořily tým Global Epidemic Response and Mobilization, který spadá pod Světovou zdravotnickou organizaci (WHO). Třítisícový tým expertů na infekční nemoci by měl pořádat cvičení „propuknutí nákazy“ a testovat tak připravenost jednotlivých zemí. Měli by cvičit přípravu, postup a boj samostatných zemí s celosvětovou pandemií. Gates je známý tím, že má velmi úzké vazby na WHO.

„Země by měly spolupracovat a připravovat se k boji s další epidemií. V boji s covidem jsme měli štěstí,“ apeluje Gates na hrozbu nového světové viru. „Mohlo to být mnohem fatálnější,“ uzavírá rozhovor Gates."

Vedci z tech zemi ktere uz svymi experimenty poskodil mu na tohle dali jasnou odpoved a mel by ji spravne dostat i v Evrope, ale to by zrejme nejdriv museli byt spravedlive potrestani vsichni covidi zlocinci, co se na tomto zlocine primo podileli.


1  

| Předmět: RE: RE:
21.06.22 18:02:38 | #11753 (2)

*417* Filantrop Gates *4960*
To mu můžou žrát už jen opice sírové. *35246*


1  

| Předmět: RE:
23.06.22 15:11:29 | #11940 (1)

"Afrických vědců"...
To asi budou věhlasné kapacity, jimž Nobelovka každoročně uniká o pouhý jeden nanokoronavirus.


 #11750 

| Předmět: RE: RE:
23.06.22 16:58:49 | #11941 (2)

Bez ohledu na to, co si o nich myslis maji k te nobelove cene prave v oblasti ve ktere studuji a vedecky badaji casto i na zapade mnohem blize, nez ty Einsteine.


1  

| Předmět: Vyhrálo Švédsko. Tabulka nadúmrtí…
21.06.22 00:40:44 | #11747

Vyhrálo Švédsko. Tabulka nadúmrtí dokazuje, že lockdowny byly na nic - COVIDOVÁ OPATŘENÍ
12. května 2022

„Suďte mě za rok,“ prohlásil v létě 2020 vrchní švédský epidemiolog Anders Tegnell. Tehdy ještě doznívala jeho mezinárodní kritika za prý netečný přístup ke covidu-19. Švédsko nezavedlo téměř žádné uzávěry, dokonce celou dobu ponechalo otevřené základní školy. Roušky a respirátory nařízeny nebyly, pouze doporučeny.
To všechno je známo, známo je i to, že předpokládaná morová rána ve Švédsku neudeřila. Už to byl cenný podnět a argument, proč napříště přistupovat se skepsí k epidemiologickým modelům pánů matematiků (u nás jmenujme Reného Levínského a jeho BISOP, ve světě tým Neila Fergusona z Imperial College v Londýně; posledně jmenovaní svůj slavný model uplatnili mj. i na to Švédsko, vyšlo z něj, že během první vlny na jaře 2020 bez plošných zákazů zahyne na covid 90 tisíc Švédů; ve skutečnosti jich bylo 13 tisíc).

Soudíme Tegnella až za dva roky, kdy vidíme, že jeho úspěch byl ještě větší. Nejen že se děti ve Švédsku díky trvalé školní docházce nepropadaly do hlubší závislosti na internetu, nejen že jak stát nezavíral restaurace a služby a provozy, nemusel pak ani platit podnikatelům za ušlý zisk. Švédsko vyhrálo i ze zdravotního hlediska. Nadúmrtí, tedy počet obyvatel, kteří zemřou jaksi navíc oproti dlouhodobému ročnímu průměru, zaznamenali Švédi ve dvou covidových letech 2020–2021 až překvapivě málo. Symbolicky nedocenitelné je, že tento nález pochází přímo od Světové zdravotnické organizace (WHO) nesoucí velký díl odpovědnosti za to, že čínská metoda lockdownu se rozšířila z Dálného východu i na Západ.

https://echo24.cz/a/SwMrm/vyhralo-svedsko-tabulka-nadumrti-dokazuje-ze-lockdowny-byly-na-nic


1 1  

| Předmět: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka nadúmrtí…
21.06.22 01:08:09 | #11748 (1)

Tak to je bomba.


1  

| Předmět: RE: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka…
21.06.22 01:16:05 | #11749 (2)

Naproti tomu zeme co zavadeli lokdowny a lidi tlacili do respiratoru a vakcinovani nejen znicili ekonomiku a zdravi hromade lidi, ale navic jeste zaznamenali vyrazne vyssi procento nadumrti, nez to Svedsko a to hlavne v roku 2021, kde vedle tech lokdownu zacali i ty Mengeleho experimenty s vakcinovanim zdravych lidi dokonce ani nijak neohrozenych nejakym covid virem.

Zlocin spachan i na malych detech u kterych pak prichazelo nejen k extremne zvysenym zapalum srdce, ale i k umrtim v dusledku mozkovych porazek ci infarktu, ke kterym by opravu u malych deti dochazet nemelo a ani k nim bezne ani nedochazi, ale byl i tohle pozorovany jev v souvislosti s tim experimentalnim covidim vakcinovanim malych deti o kterem se vice odborniku zcela jasne vyjadrilo, ze je to zavazny zlocin !


1  

| Předmět: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka…
21.06.22 01:26:13 | #11751 (3)
Budem žalobca. Títo ľudia sa budú musieť zodpovedať za svoje zločiny – Ján Lakota - 18. decembra 2021

To sú medicínske sprostosti, čo sa tu prezentujú. Medicínski primitívi sú ľudia, ktorí dookola melú o tom, čomu nerozumejú. Melú mantry. Z povinného očkovania nemôže mať úžitok nikto. Na začiatku, keď sa šírila medzi ľudí hrôza z najsmrteľnejšieho vírusu aký kedy poznalo ľudstvo, za osem mesiacov zomrelo na Covid 19 sto ľudí. Po zločinnom a násilnom testovaní miliónov ľudí zomrelo na dôsledky respiračných ochorení dvanásťtisíc ľudí. S výsledkami testu, ktorý je validný iba v čase odberu, chodili a mnohí šírili vírus štrnásť dní. Tento akt nemal nijakú medicínsku ani odbornú hodnotu. Potom sme museli zameniť rúška za respirátory, to ten vírus zoštíhlel ? Po mediálnej masáži a šírení strachu sa nahnali milióny ľudí pod hroty striekačiek. Ideme do neznáma, nevieme čo to urobí o rok, o štyri, o osem. Obrazy z nemocníc sú nemorálne a majú jediný cieľ šíriť strach. Ľudia padnú na kolená a vytvoria z nich beztvarú poslušnú masu čakajúcu na almužnu. Keď budeme mlčať páchame rovnaký hriech ako oni. Očkovať experimentálnou vakcínou teraz deti je zločin.

MUDr. Ján Lakota, CSc. - VEDECKÝ PRACOVNÍK
Centrum experimentálnej medicíny SAV, v. v. i. Ústav normálnej a patologickej fyziológie



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 18:30:08 | #11755 (4)

Jo, už několikrát bylo z praxe, nikoliv z teorie prokázáno, že tyto vakcíny nejen že nechrání před šířením nákazy, ale ani před těžkým průbehem nebo smrtí, navíc sám znám celkem čtyři případy úmrtí přímo po podání vakcíny proti covid-19 s nevysvětlenou jinou příčinou, a nárůst celé řady zdravotních komplikací nebo problémů u jiných lidí po tomto očkování (opět znám z reálného života, nikoliv z nějakých informací z internetu, i když i těch se dá nalézt spousta), které opět přišly znenadání až po aplikaci vakcíny, popř. jejich víc dávek, a nikdy dříve se neukázaly. Spousta lidí z oboru rovněž hlásila zvýšený výskyt anomálií, jako např. cyst u žen, kde to potvrdili přímo odborníci ze svých dat, že je přímo úměrný s počtem očkovaných oproti neočkovaným, takže opět žádný výmysl. A určité studie rozboru krve pod mikroskopem v Německu, a stejné později i u nás se stejným výsledkem dlouhodobé degenerace červených krvinek a omezení jejich funkce, také mluví za své (týkalo se to mRNA vakcín).


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 18:31:52 | #11756 (5)

A ještě poznamenám, že řada těch zdravotních problémů je dlouhodobá nebo trvalá, popř. život ohrožující, nejde jen o nějaké dočasné nežádoucí účinky jak se často uvádí.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 18:49:14 | #11758 (5)

Jo a v době kdy jsem v březnu sám prodělal covid, tak se odehrál mě známý případ, kdy někdo jiný byl očkovaný, dostal covid, a zemřel na covid, takže ta ochrana opravdu není.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko…
21.06.22 21:36:02 | #11759 (6)

Samozrejme, ze lidi tim experimentalnim sajrajtem nazyvanym anticovid vakciny nijak chraneni nejsou ani pred nakazou a ani pred umrtim a tech co jich umrelo prave kvuli covidu i kdyz ten experimentalni sajrajt dostali jsou statisice.

Uz bylo vickrat serioznimi lekarskymi studiemi prokazano, ze nejlepe jsou chrani pouze lidi, co nakazu prekonali a v poslednich variantach dokonce uz ti vakcinovani po uplynuti velice kratkeho casu na tom i ohledne nakazy covidem byli mnohem hur, nez ty co vakcinovani nebyli a nemeli ani prekonani nemoci, nebo jim tim vakcinovanim pouze poskodili jejich vlastni imunitu nemluve o dalsich nescetnych i primo zivot ohrozujicich vedlejsich ucincich vyplyvajicich z toho zlocinneho experimantalniho ockovani.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 21:39:09 | #11760 (7)

Jine vakciny co zname skutecne vytvareji imunitu a lidi chrani, jak pred nakazou, tak i pred umrtim, ale tohle zcela jiste neni pripad toho nebezpecneho, vysocerizikoveho a tak i pro imunitu lidi velice skodliveho sajrajtu nazyvaneho anticovid vakcina, ktery byl lidem nasilne vnucovan.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 21:43:32 | #11761 (8)

Přesně tak, a ti co zůstali dlouhodobě nebo trvale zmrzačeni, dokonce nikdy nebyli nijak odškodneni, protože odborně je ta vakcína definována přesně jako experiment, bez možnosti jakýchkoliv nároků. Těch případů opět početně.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 21:46:18 | #11764 (9)

Žádná z vakcin není definována jako experimetn :-))))


 #11761 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 21:47:25 | #11767 (10)

Je, takové případy znám, dokazovat ti nic nebudu, několik se jich dostalo i do médií, a nikdo neuspěl právě kvůli tomuhle charakteru.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 21:58:27 | #11776 (11)

Shadow_of_Krak zrejme prehledl, ze i komercne pojistovny odmitli pojistit rizika spojena s anticovid vakcinami, kde se z odpovednosti za vazne zdravotni nasledky prokazatelne koncici i smrti primo vyvazali i samotni zlocinny vyrobcove tohoto nebezpecneho ockovaciho sajrajtu.

Dokonce i stat co prevzal odpovednost misto tech zlocincu vyrabejicich tento ockovaci sajrajt odmita platit odkodne i pozustalym, kde je pritom i oficialne prokazano, ze k umrti prislo v primem dusledku anticovid vakcinami a je opravdu tezke lidem tezko zdravotne postizenym dokazovat ze jejich zdravotni komplikace byli primym dusledkem vakcinovani, nebo vyrobce anticovidoveho sajrajtu od zacatku lzou a podvadeji i v tech schvalovacich studiich a pravdive neinformuji lidi o vsech zjistenych nezadoucich ucincich.

Prakticky neexistuje k tomu anticovidovemu sajrajtu ani zadny pribalovy letak, ktery je jinak beznym standartem i pri zcela beznych lecich jakym je treba paralen a kde jsou zminovana i ty nezadouci ucinky a ruzne kontraindikace ohrozujici zivot a zdravi lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:01:08 | #11779 (12)

Pamatuji si, že někteří dokonce podepisovali (on v tom byl dost chaos, někde zase vůbec), že se jedná o experimentální vakcínu.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:02:01 | #11824 (13)

Proste lidem s charakterem doktora Mengeleho dovolili na sobe nechat delat pokusy a ti novodobi Mengelove se na podobne lidske blbosti jeste dobre nabalili.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:01:04 | #11778 (11)

Buď lžeš nebo jsi totálně neznalý :-))))) Ale akceptuju, že dokazovat nic nebudeš, protože nemáš čím :-))))) takže tě nebudu trápit :-)))

Vakciny bylo zprvu požity v tzv. podmínečném režimu, což nemá se slovem "experiment" společného nic, snad ani písmenko .-))))
A za škody způsobenéné vakcinou převzal odpovědnost stát. Ale vždyť v podstatě nebylo komu co odškodňovat, vakciny proti cov-19 měli PROKÁZANĚ prakticky stejné negativní důsledky i počty takto postižených, jako jakákoli jiná vakcina proti čemukoli, i ty vakciny straé 100 let vykazují stejné promile negativích projevů a smrtí, jako vakcina na covid
a dokonce i stejné portfolio těch negativních důsledků, což je logické, on totiž princip snad jakékoli vakciny je vždy stejný : rozjet "ředem" imunitní systém a jeho odezvu na char. prvky viru - všechny ty negativní důsledky jako trombozy, srdeční kolapsy ap. jsou u všech vakcin způsobeny právě imunitním systémem a jeho reakcí na vakcinu, z čehož ale jasně plyne, že v případě reakce na vir by ty příznaky a negatva byla je ště mnohem horší


 #11767 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:10:47 | #11790 (12)

Jasně, hlavně že z vás tu někdo někdy něco dokázal, sám Staley se svou bulvární zprávou o očkování v Izraeli, a to je asi tak vše. Tohle kritérium nevylučuje experimentální charakter, jak se nakládá s jinými vakcínami, už testování bylo pochybné a urychlené, což vše jen potvrzuje. A srovnávat se zaběhlými vakcínami, které jsou zde roky, to je snad k smíchu. Jasně že i ty vakcíny co se tu používají mají řadu nežádoucích účinků, poškození, úmrtí, ale ve srovnání s touhle upečenkou je to nebe a dudy. Až se potkáš s někým kdo vyvíjí vakcíny a vyvíjel např. na to co se tu očkuje, tak zjistíš jakou tu meleš kravinu. Kromě toho tahle vakcína má daleko víc případů poškození zdraví než tu uvádíš, takže opět lež, a na to za tak krátkou dobu nemá žádná z těch, které se u nás používají, takže opět. Sám neznám nikoho, zatímco na tyto covid vakcíny (a to lidí znám docela málo) už dost, takže nelži.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:22:11 | #11797 (13)

Podmíněný režim znamená jen to, že ještě neproběhlo veškeré PAPÍROVÁNÍ kolem vakciny, nic víc. Vyzkoušeny ty vakciny byly na mnohem víc idech než leckteré jiné.

Možná ti unikla i taková drobnost, že v Evropě a na světě už jsme se setkali s virem SARS 1 (2002Ú a MERS (2012), COŽ JSOU STEJNÉ TYPY CORONAVIRU JAKO sars-cov-2 (NE NADARMO JE V NÁZVU COV-19 TO sars 2.
Je tedy snad jasné i laikovi, jakým jsi ty, že vakciny proti tomu coronaviru se vytvářejí a testují již od 2004 :-)))))) a nikoli jak jste freneticky kvičeli a hýkali spolu s ostatními vaxbebíčky, až od 2020 "a tedy to nemohlo být dostatečně ozkoušené" .-))))


 #11790 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:29:33 | #11803 (14)

Což je strašně dlouhá doba. Sars1 není Sars2, a původní testování bylo zcela jiné než tohle nové narychlo uplácané s novou zcela jinou vakcínou. To že se dělaly testy už od Sars1 nevypovídá nic o tom jak dlouho je to testované a to že to nemá skoro žádné negativní účinky, kravina. Tohle vim, ale žádný důkaz o ničem to neni. Dokonce někde putovaly fámy, že na zvířatech to přinášelo spíš jen samá negativa v podobě že všechny subjekty pošly, apod.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:47:30 | #11816 (15)

A navíc to byly všechno stále experimenty s tímto typem, nijak vyzkoušené ty vakcíny nebyly.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:19:58 | #11795 (12)

Pořád věřím víc lidem jako např. panu Turánkovi a jim podobným, sám je naočkovaný snad vším čím se tu očkuje, ale tuhle sračku do sebe nikdy dát nenechal, proč asi, když je to tak stejný. A dokonce ti vysvětlí proč, ale u vás jako vždy škoda slov.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:25:24 | #11798 (13)

:-)))))
No, záleží na tom, co by říkal. Pokud by začal o čipech, vyvražďování opulace, ovládání lidí, atd atp., musel bych se mu vysmát :-)))))))))))))­))))))))
ale jinak samozřejě existují objektivní medicínské důvody, proč do sebe vakcinu nenechat píchnout, a oěpt jsou vcelku jasné a logické :
lidé nemocní nemocemi, které znemožňují aktivizaci imunitního systému
staří lidé, kterým imunitní systém už nefunguje (ti měli být chráněni právě očkováním druhých, aby se nemoc přestala šířit - což se stalo, a zhruba po naplnění tí "stádní imunity", tedy cca 70 = očkovaných nebo "prodělaných"

atd atp. důvody,proč s eneočkovat, ale nikoli jen vakcinou proti cov-19, ale třeba i žádnou, ty samozřejmě existují


 #11795 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:31:56 | #11805 (14)

O tomhle nemluvím, bavím se o tom že pořád je to člověk, který na vývoji spousty vakcín, které se dnes používají běžně, spolupracoval, a myslím že je to odborník přes viry u lidí i obecně, takže asi ví o čem mluví, a tuhle upečenku jednoznačně odmítl, a najdeš i vysvětlení proč, když budeš mít zájem.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:06:03 | #11828 (15)

A neni sam, kdo teto problematice skutecne rozumi a ti co tento experimentani sajrajt nanucovali lidem oznacil za zlocince.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:32:54 | #11849 (16)

Ano, byli i odborníci, co se nechali naočkovat popř. propagovali očkování u rizikových skupin, i přes své nepřesvědčení jakéhokoliv užitku, popř. popírání bezpečnosti, prostě k tomu byli nepřímo donuceni.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:33:52 | #11851 (17)

Netuším, mládenci, o jaké pohádce z vašich webů zase píšete, ale je mi to jedno .-)))


 #11849 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 00:14:44 | #11866 (18)

Zatím to byly spíš ty vaše, já webu nic neuvádím, jen jsem byl v minulosti zasypán nic neříkajícím balastem z vašich stran. Tvůj jediný argument je, že nic z osobního života, byť je to pravda, ti nikdo tady nic nedoloží. Na druhou stranu ty nemáš vůbec nic, ani argumenty, ani důkazy, což tě dle mě řadí i pod ten tvůj jmenovanej hovnocuc.


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:50:30 | #11896 (19)

Já mám argumentů a důkazů tuny, od odborné veřejnosti, kompetentních lidí, kteří tomu rozumí a je ich naprostá většina

problém je jinde : ty nejsi dost statečnej na to, aby sis to přiznal .-)))))))))))))


 #11866 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 21:45:45 | #11763 (8)

Lžeš :-)))


 #11760 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:01:27 | #11780 (9)

Zoufaly vykrik zmatenaho blazna, ktery samozrejme nema argumanty na spochyneni toho o cem sem psal vyse a co je uz davno seriozne prokazano i lekarskym vyskumem.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:26:02 | #11799 (10)

Konstatování, že lžeš. A nebo jsi tak otřesně hloupý, že o tom onemocnění nevíš vůbec nic .-)))))))))


 #11780 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:48:44 | #11817 (11)

Muzes si myslet co jen chces, ale zatim si nic seriozne neprokazal *35245*

Jinymi slovy timto jen ukazujes sve zoufalstvi a neschopnost argumentovat.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:11:24 | #11833 (12)
  1. Poskytl jsme ti vzdělávací web vakciny.net, kde je vyvráceno 376 tvých lží
  2. odkázal jsme tě na statistky UZIS, kde je vyrvráceno dalších tvých 75833 lží
  3. poskytl jsme ti logiku

.
.

no, tys neposkytl vůbec nic, jen svoje hovna a sračky, ale po pytlích. jsi prostě jeden z těch tupějších antivaxerů, kteří o problému nevědí vůbec nic, ale vychlastali šalamounovo průjem.


 #11817 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 22:17:56 | #11794 (5)

To je zajímavé. Já třeba vím, že tvrdá čísla VŠUDE NA SVĚTĚ potvrdila, že vakcina funguje a snižuje a zlepšuje počet mrtvých, počty na JIP, ECMO, hospitalizací, průběhy. stačí si projít UZSI.

Na jaké statistice stavíš ty svoje tvrzení, že to tak nefungovalo?


 #11755 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 18:46:20 | #11757 (4)

Kromě toho v této věci jsem skeptik, a dost pochybuji, že za tohle experimentování bude někdo potrestán, prostě tomu nevěřím.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 21:44:09 | #11762 (5)

Muselo by prijit k celosvetovemu povstani lidi a hlavne jejich probuzeni v teto veci. V nekterych zemich to jiste mozne je. V Malajzii treba uz probehli soudy, kde byl vynesen rozsudek ohledne valecnych zlocinu predstavitelu USA i Britanie a tak kdyby tam dotycny nad kterymi byl tento rozsudek vynesen prisli byli by uvezneni.

Drogova trestni cinnost je stejne tak trestana a pharma mafie chovajici se stejne jak medzinarodni drogovy kartel, kde je dokonce i prime propojeni uz byli nescetnekrat pokutovany za sve nezakonne jednani a poskozovani zdravi lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko…
21.06.22 21:46:19 | #11765 (6)

No jo, ale sám víš, jaké/á jsou v některých zemích ovce a jelita, že tam si asi vše nechají líbit.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 21:50:05 | #11771 (7)

Mne zas fascinuje, kolik je ednoduchých lidí, neschopných rozeznat fakta a realitu .-)))))


 #11765 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 21:53:02 | #11775 (8)

To je tvůj problém, když nedokážeš rozeznat fakta a realitu. Mě o mé realitě přesvědčovat nemusíš, na to seš krátký.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:02:02 | #11781 (9)

Na to rozeznání tvé reality jsou jistě krátví i tvoji lékaři a ošetřovatelé ve cvokárně :-))))))
Tak jak bych mohl já, normální člověk ..... *27179* *27179*


1  
 #11775 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:05:59 | #11786 (10)

Skus nejakou vecnou argumentaci ubozaku. Timto se tu zesmesnujes jen ty sam.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:07:41 | #11788 (11)

Jak vidno, pochopil jsi, že vám jen umožňuji se tu zesměšňovat :-))))
Pomineme, že vy zde neargumentujete ničím, max videjkama kdejakýho trdla na ty trubko, a zeptám se - copak bys chtěl vyargumentovat?


 #11786 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:12:51 | #11791 (11)

Můžeme začít třeba tímhle - kousek níž píšeš :

"
Lorak [Uživatel je online]

Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…

před 29 minutami | #11760 (7)
Jine vakciny co zname skutecne vytvareji imunitu a lidi chrani, jak pred nakazou, tak i pred umrtim, ale tohle zcela jiste neni pripad toho nebezpecneho, vysocerizikoveho a tak i pro imunitu lidi velice skodliveho sajrajtu nazyvaneho anticovid vakcina, ktery byl lidem nasilne vnucovan."

tak co kdybys prostudoval tyhle www, aby ses dozvěděl, že žádná vakcina není 100% účinná (nemůže být, je to logické), nikdy nevytváří trvalou imunitu a komtraindikace a negativní následky se najdou u všech? (samozřejmě vždy do 1-2 měsíců, později už není průkazné, že je to vinou vakciny, nějaké to negativum)

https://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/PRAVIDELNE.htm


 #11786 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:38:29 | #11810 (12)

Tohle ale nikdy nikde nikdo nepsal, to se ví, že i ty "běžné" vakcíny škodí, ale pořád jsou dlouhodobě otestovány, daleko déle vyvíjeny, mRNA vakcíny tady opravdu hromadně nebyly dosud použity, takže ani být nemůžou, kromě toho, vyšly určité informace o testování některých vakcín proti covidu-19, kde se určitá kritéria dala dočíst (to že se experimentovalo, a opravdu zase jen experimentovalo s těmito vakcínami už za doby Sars1 o ničem nevypovídá). Ty vycházíš ze statistik, která jsou masově zkreslována za účelem maskování negativního dopadu vakcín proti covid-19. Když i já znám případy, kdy to lidem poškodilo zdraví, a do statistik se to nedostalo, protože to nikdo oficiálně neuznal, přitom sám ošetřující lékař prohlásil, že je to po vakcíně, tak je zřejmé, že ta čísla jsou čistá lež. Mimo to u vakcíny na covid nebylo nikdy prokázáno, že by měla jakkoliv přínosně fungovat, stačí když se rozhlédnu kolem sebe, a nemusím jen číst ta tvá zkreslená masmediálně propagovaná čísla. Každý kdo byl v nemocnici nebo na jipu ti potvrdí, že tam ležel stejný počet očkovaných i neočkovaných, pokud to chtěl vidět a nepodlehl fámům mající jediný cíl tě opíchat.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:55:32 | #11821 (13)

Lorak to očividně neví.
Navíc lže i v dalším, že vakcina byla někomu vnucována. Nastvení podmínek soužití se spoluobčany tak, aby je nějaký vymaštěný antoivaxer nemohl svou nezodpovědností nakazit, není nucení k ničemu. rozhoduje se člověk sám
Vakcyny na covid jsou vyvíjeny a testovány od 2004, navíc, vzhledem rozsahu padnemie a zapojení se celého světa ti "pokusní králíci" PRŠELI Z NEBE. vE SKUTEČNOSTI BYLA VAKCINA NA COVID K DNEKU OTESTOVÁNA NA ŘÁDOVĚ VÍCE LIDECH, NEŽ JAKÁKOLI JINÁ VAKCINA PŘEDTÍM.

V regulíc je dán počet očkovaných "pokusných krlíků". Té proočkovanosti dosáhli i vakciny mRNA. navíc u těchto vakcin je v podstatě vyločeno, že by mohly způsobit tu nemoc a tedy případně škodit.
Prosímtě, podle tvé logiky ale se tedy S KAŽDOU VAKCINOU na jejím počátku experimentovalo - to je ale celekm nesmyslný pohled na věc, ne? Tak proč když předchozí vakciny uznáváte, u té naa covid se oháníte "exeprimentováním", když tím smým MUSELY projít i všechny ty dnes už iznávané vakciny, ona je dnes už usnávaná i ta na covid, samozřejmě.
Každopádně ne, experimetny se provádějí na izolovaných virech nebo pokusných zvířatech, na lidech až po těch expsrimentech. Ale i kdybychom i to na těch lidech označili za experimentování, MESELA TÍM PROJÍT KAŽDÁ VACINA, každou vakcinu dostal nědo jako první z lidí, pak 2.,3. - do kolika pokusných králíků je to experiment? toto není argument.

statistiky nejsou zkreslovány, nejen proto, že data zasílají všichni příslušní lékaři a odborníci,a msyelet si, že sjou všichni zapojeni do ohromného komplotu na všechny ostatní lidí, to je skutečně na volňáska do cvokárny. navíc, v demokracii se nic neutají. a ještě navíc, vy jste NIKDY nepřinesli důkazy o něčem jiném, něčeho jiného. naopak jste postuně jen ustupovali a vymýšleli další a další pitomosti a výmluvy, jak vám věda a realita zužovala "výběh"

Nikdo ti nic takového nepotvrdí, už vůbec ne na JIPu, kde je v bezvědomí, jak by asi zjišťoval, kdo je a kdo není čkovaný?
člověče, MYSLI, jestli seš schopen ten proces aspoň anpodobit

a už se vyser i s lorakem na ty vaše hovna "každý kdo prošel kolem nemocnice ti potvrdí, že " - přiveď ho sem a ať doloží, jak to ví. Nepřivedeš nikoho, jen vám to někdo nakukal, kdo s váma mává jak s mávátkem na 1. máje


 #11810 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:22:47 | #11843 (14)

Právě že nebyla, jen velmi krátkodobě (ty s kterýma srovnáváš jsou i dlouhodobě), a ještě jsou záměrně zamlžovány okolnosti s nežádoucími účinky, tohle osobně vím, takže mě nepřesvědčíš. Ty čteš jen čísla co někdo někam nadatloval, tohle není žádný důkaz. Zajímavý, já znám jen vaxáče že to hromadně roznášely, takže jsou to spíš vaše hovna. I ve školách často navaxovaní, roznesli a pak skončili doma že jim bylo blbě. A ti co do sebe tuhle sračku naprat nenechali nic nechyli,a le byli kvůli vaxáčům v karanténě. Důkazy pod mikroskopem co to dělá s krvinkama se dají taky dohledat, přinesli je lidi z oboru, opět jim věřím víc než tobě, kdo nepřines nic, ani svoje argumenty, nebavím se jen o důkazech, sám už tady nic nedokazuji, protože vím že to nemá cenu. Tenhle úkaz u těch jiných vakcín pracujících úplně na jiných principech nikdy nikdo nepopsal, proč asi. Jasně, těch argumentů je moc, některé jasné, některé jen na něco poukazují, ale on není nic argument, haha. Není to pravda, jednalo se stále jen o experimenty, a teprve dlouhodobé masové užití, a jen na lidech může tyto vakcíny otestovat. Což se zatím ukázalo, že to je víc nebezpečné než k užitku, protože ten prokázaný obzvlášť u nových variant vyloženě nebyl, stejně tak donekonečné opíchávání je nesmyl, a nežádoucí účinky jen prohlubuje. Jo experimentovalo, ale vždy je někde dokladováno jak to trvalo dlouho, a dnes už to není experiment. Rozhodně mnoho vakcín se vyvíjelo úplně jiným postupem než tahle rychlovakcína, zkus si o tom něco najít. Ono už to že se celá řada odborníků na principu i faktech rozchází, jasně mluví za své, že porovnáváš jabka s hruškama.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:45:52 | #11858 (15)

Testování se neměří dlouhým časem, ale počtem testovaných subjektů a stačí po dobu max 2 měsíců
Co ty víš nebo nevíš je tvoje věc, s tímhle hovnocucovým prohlášením ale nelez na seriozní diskusi - buď jsi schopen to nějak doložit a nebo je to naproso irelevantní

Ty znáš, ale důkaz nemáš žádný - ale všechn ystatistiky a trvdá čísla mluví přesně naopak. je tedy zjevné, kdo je tady blbec

Hele, ať to neprodlužujeme : nech tenhle svůj příspěvek někomu neznámému přečíst s dotazem, kolik důkazů řečeného v tom příspěvku našel, jo? .-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))) nebo jestli jsou to jen něčí žvásty, které sice tvrdí všechno možné a furt, ale prostě jen tvrdí bez jediného podložení :-)))
Pak mi řekneš, protože takhle se diskuse vést nedá :-)))) měj se :-)))))))))))))­)))))))


 #11843 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:53:30 | #11860 (16)

Opět lež, zase zavedění speciálních podmínek pro vakcínu na covid, a to ještě jen kvůli tomu, že o tom někdo neschopný rozhodl. Nežádoucí účinky můžou nastat i po půl roce, takže to co píšeš je holý nesmysl. To že to někdo vypustil nemá se skutečným testováním nic společného. Opět, odpovědi najdeš u lidí, co tomu rozumí, když budeš chtít, ale očividně nechceš.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:54:36 | #11861 (16)

Vakcíny s kteými srovnáváš jsou prostě otestované desítky let, na tom nic nezměníš. Je vidět žes v koncích, tak vytahuješ tyhle bláboly.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:57:05 | #11862 (16)

Nejsou tam důkazy, jen reaguju na tvé nesmysly.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 00:05:58 | #11864 (17)

A jen doplním, že tys důkazů, a tvůj kmen Stanley, dodal od začátku přibližně 0, to jen aby ti to nebylo líto.


2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:59:26 | #11863 (16)

ty píšeš pouze o podmínkách, které někdo uvedl, aby mohl tuhle rychlosplašku oficielně vypustit, ale s dlouhodobým testováním to nemá nic společného. U čehokoliv se uvádí dlouhodobé i krátkodobé dopady, takže to že ty sis to zkrouhnul logicky jen ku obrazu svému a bereš to za argument je dokonce srandovní.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:50:49 | #11859 (14)

A dokud budu znát z reálu, nikoliv jen tvá vyčtená nic neříkající čísla nic neříkajících srovnání jablek s hruškama, a nejsem sám, jasnou převahu negativ, nad jakýmikoliv pozitivy (ty prokázané nejsou, u nových variant jsem viděl zřetelně že je to k hovnu), ano znám i pár případů, kdy někdo zemřel na covid a nebyl naočkovaný (ale jsou v minoritě), ale znám i všechny ty zbylé případy (všem lhali), tak tyhle lživé teorie a statistiky prostě uznávat nebudu, to máš holt smůlu, tohle mě stačí k tomu, abych si o celku udělal obraz sám, bulvární zprávy z internetu jsem nikdy nebral moc vážně, viz důkazy které tu v minulosti od tobě podobných často padaly. Kromě toho že ty tvé informace postrádají smysl, protože dlouhodobě otestovaná ta vakcína za ten u některých lidí ani necelý rok prostě není a dlouho ještě ani nebude.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:30:48 | #11890 (15)

Z reálu ty jako naprostej laik, amater a hltač píčovin antivawerů ale neznáš nic, to je ten tvůj problém.
měl bys víc studovat


 #11859 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:44:42 | #11814 (12)


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:46:51 | #11815 (13)

A jestli chces muzeme se vedle toho i vecne bavit o tom jak casto potrebujes ockovani u covidu, ktere ti navic zadnou iminitu nevytvari a nechrani te a jak je to v pripade tech treba i vyse zminovanych vakcin nejen co se tyce intervalu ale i ucinnosti ochrany.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:01:50 | #11823 (14)

ALe no tak. Víš, co to je VAERS, ty TRDLO? :-))))))))))))))))))
To je organizace, která sbírá hlášení např. i uvedneých negativních důsledků očkování, ale co je podstatné : hlášení provádějí samotní lidé :-))))) tedy tam hlásí i zardunnutí vpichu, že mále omdleli, ale už nenapíšou, že omdlívají při jakýkoli jehle, atd atp. prostě hovna a sračky. naprosto nic nereprezentující seznam negativních následků, poslaných i lidmi, kteří ani nebyli očkovaní, dokonce jedne pan tamější doktor se přiznal, že hlásí negativní dopad čkování na sebe, protože po očkování zemřel .-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))))

Co se týče toho druhého, bavit se nemusíme, rozhodně ne, dokud si nepřečteš ten web vakciny.net. pro mne by to byla jen ztráta času. tam se dočteš, že žádná vakccina není na věky, ani nemůže být.
stejně tak je fascinující, že tohle řeší někdo v době, kdy už roky se přeočkováváme proti chřipce (která mimochodem zabije jen 2x méně lidí ročně než covid, v tuhle cvíli, v 2020 to samozřejmě bylo jinak).
vakcuiny imunitu samozřejmě vytvářejí. víš, proč je třeba jen na půl roku?


 #11815 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:09:45 | #11831 (15)

Nebyl by jiste problem kvantifikovat i ta skutecne zavazne vedelejsi ucinky kde v pripade covid vakcin to byla asi polovina vsech pripadu a pak kdyz mluvime o umrtich, tak jednoznacne covid vakciny vedou a za ten kratky cas zabili vice lidi nez covid vir samotny a nepochybne i vic lidi nez jak to bylo u vsech ostatnich vakcin dohromady za cela ta leta co uz jsou narozdil od covid vakcin pouzivany.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:17:36 | #11839 (16)

Tak to udělej a až potom dolez s důkazy .-))))


 #11831 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:37:02 | #11854 (17)

Mohl by si videt, ze uz jen ten pocet hlasenych nezadoucich ucinku ve velice kratkem case je nekolikanasobne vyssi nez jak je to u jinych vakcin. Tak uz logicky i z toho ti musi byt jasne, ze ten covidi experiment je nesrovnatalne nekolikanasobne nebezpecnejsim pro zdravi i zivoty lidi a to se tyka i poctu umrti, kterych bylo v souvislosti s covid vakcinami zdokumentovano nekolikanasobne vic nez v pripade vsech ostatnich vakcin dohromady za cele ty dlouhe roky jejich pouzivani.

Anticovid vakciny je nekolikanasobne vsechny dohromady prekonali ve velice kratkem case a tak riziko umrti ci vaznych vedlejsich priznaku je nekolikanasobne vyssi a je nesrovnatelne vyssi pri srovnani s kteroukoliv jinou znamou vakcinou.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:40:09 | #11856 (18)

Už jsme ti jasně vysvětlil, že :

  1. kyž něco začíná a formou pandemie, samozřejmě a logicky je i hlášených nežádoucích účinků víc, protože v jedn okamžik na světě onemocní miliony lidí. kdyby měli naši středověcí předci stejné možnosti jako my dnes, kolik asi by se objevilo hlášení při třeba morové ráně, nebo choleře. ... ty vůbec netušíš, o čem píšeš, jak jsi blbej
  2. už jsme ti napsal, že hlášení byla i falešná, od lidí jako jsi ty, ale i třeba pravdivá, ale obyčejnými lidmi, teří za negativní projev vakciny považovali i to, že zakopli. ty protě vaříš z naprostých hoven a podle toho vypadá tvoje infromační menu

 #11854 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:15:41 | #11950 (13)

Důvod? No, je ten , že vyplňování nežádoucích účinků lékař dělá zdarma, ve volném čase...
Četl jsem, že existuje studie, že je nahlášeno i jen 1% nežádoucích účinků. Protože vyplňování vedlejších účinků je zdarma a trvá až půl hodiny... Ptal jsem se některých lidí, kterým nebylo po vakcíně dobře, prý to nehlásili...

No, to se ale špatně stanovují vedlejší účinky.... Když chybí data. ...


 #11814 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:18:34 | #11952 (14)

No, chybí data. Ve VAERS je jich 10x víc než tam patří.

Na druhou starnu, proboha, kdo by dnes ještě hlásil jako nežádoucí účinek zarudnutí nebo pobolívání vpichu?
pokud došlo k dočasnému ochrnutí, tromboze ap., tak to nikdo hlásit nemusel, s tím si každej k doktorovi doběhl hned ... a to jsou jediné negativní důsledky, které stojí za to zkoumat.


 #11950 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:21:06 | #11954 (15)

Navíc, před každou včeliščkou je člověk dotazován i na to, jak "přežil" předchozí vpich/vpichy, takže tam to klidně může říct, to má doktor zaplacený a do systému to zanesou brigádníci nebo kdo .-)))


 #11952 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:50:24 | #11818 (12)

A počet lidí kolik se nechalo opíchat před rokem nevypovídá ani o možných následcích do budoucna (v čemž má dosavadní očkování desítky let náskok), už teď je jich dost, jenže lháři jen vše popřou. Takže s tím vaším větším otestováním opatrně.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:02:35 | #11825 (13)

Teď nerozumím, co mi tím chceš říct?


 #11818 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:11:09 | #11832 (14)

Jak furt argumentujete že je ta vakcína otestovanější než ty co jsou tu povinné, popř. i některé volitelné, a přitom je to kravina, nejsou ani náhodou. To že před rokem a někoho ani ne opíchali mraky lidí nic nedokazuje, vůbec.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:04:36 | #11784 (9)

Shadow_of_Krak alias SirStanley je jedna z obeti techto zlocinnych pharma podvodniku. On by zrejme nemel zadny problem uverit i prodejcum pervitinu, ze je to vsechno ok a nemusi se niceho bat.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:06:33 | #11787 (10)

nejsem alias. od vás zde se vyznačuju asi jen jedinou věcí - mám funkční mozek a víc skutečných znalostí


 #11784 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:21:16 | #11796 (11)

Tak minimalne je v tomto ohledu stejne postizen jak ty a to nejen ohledne te lzive covidi propagandy.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:26:56 | #11800 (12)

Které ty lži už jste prokázali, broučku? .-)))))))))))))))))


 #11796 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:30:20 | #11804 (13)

Broucku lzi mas predevsim v te svoji zmagorene hlavince. Skus se podivat na zacatek vlakna a zamysli se trochu nad tim co je tam napsano a co dnes priznavaji i zlocinci z WHO spolupracujici s organizovanym covidim zlocinem i pri sireni tech lzi a demagogii v teto veci, kterymi poskodili vsechny lidi zijici na zemi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:36:34 | #11808 (14)

Na začátku vlákna není napsáno nic směrodatného :-)))) Nakonec, ani nevíme, jestli je to pravda, ale to by se dalo zjistit. každopádně dělat z toho závěry, že metoda švédska by stejně fungovala v každé zemi, to může fakt jen pitomec :-)))
jsi takový pitomec? :-))))
proč se ptám, že.


 #11804 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:11:52 | #11834 (15)

Sazmorejme, ze je to pravda a je to velice smerodajne a potvrzene i ze strany WHO co narozdil od Svedu doporucovali tu covidi totalitni sikanu, ktera samozrejme nedelala jeste vic skody nez samotny covid vir.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko…
21.06.22 21:46:50 | #11766 (6)

Lžeš :-)))))))))))


 #11762 

| Předmět: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka nadúmrtí…
21.06.22 18:16:02 | #11754 (1)

Je to tak, o této studii jsem slyšel, zatímco ve Švédsku bylo toto omezující opatření použíto zhruba na 20%, tak třeba v německu na 80%, a šíření viru bylo prakticky totožné. Kromě toho nežádoucí účinky respirátorů byly také již popsány, sám takové znám z reálného života, takže tomu se smějí jen zdejší internetové opice, asi se chtějí zviditelnit.


1  

| Předmět: RE: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka…
21.06.22 21:47:43 | #11768 (2)

Nevím, co znáš ze své reality, ale je to ničím nepotrvzená pitomost :-)))))))))))


1  
 #11754 

| Předmět: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka…
21.06.22 21:49:08 | #11770 (3)

Když budeš chtít, najdeš, víc ti k tomu nemám ci říct, pitomost je to co píšeš ty.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 21:51:02 | #11773 (4)

Já vím, že nemáš, nikdo z vás antivaxerů a vaxbebíček nemá, vůbec nic, proto jsem to jen identifikoval a dál to řešit by bylo jen mrhání mým časem .-)))))))))))))


1  
 #11770 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 21:58:53 | #11777 (5)

Ano, vaše plytká slova jsou opravdovým mrháním časem, nemusíš se tu vůbec vyjadřovat, když nepřineseš ani nástin informace.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko…
21.06.22 22:02:52 | #11782 (6)

Co moje slovo, to informace -)))))))))
Ty to asi jen neumíš rozponat :-))))


 #11777 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 22:03:25 | #11783 (7)

Proč jsme použil to "asi", nevím. Asi jsem tě chtěl ušetřit nejhoršího :-)))


 #11782 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 22:09:32 | #11789 (8)

Sklidni hormony. Zatim tu jen prazdne blabolis ty covidi mantry, ktere te nekdo naucil a krasne prezentujes to, ze si zmanipulovanou obeti zlocinnych pharma mafii a tech co s nimi ochotne pro mrzky zisk a nebo vlastni omezenost spolupracovali.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:14:38 | #11792 (9)

Naučil jsme se to sám, samostudiem, od odborníků, kteří tomu rozumí, ne jako ty od idiotů volného, czsákové, př. nějakých stejných pitomců u vás na slovensku

Loraku, řekni mi - také si myslíš, že očkování způsobilo vývoj nových variant, protože vis se přizpůsboval vakcinám?


 #11789 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:27:28 | #11801 (10)

To museli stejni odbornici, kteri kritizovali i toho vrchního švédskeho epidemiolog Andersa Tegnella, ze odmita ve sve zemi zavadet tu nezmyselnou covidi sikanu a strasili ho jak moc lidi kvuli tomu ve Svedsku umre. Jak vidis, tak prave ten mensinovy nazor tech skutecnych odborniku se i s odstupem casu ukazal byt pravdou.

Proste si podlehl covidi lzive propagande sirene po celem svete a nekriticky si prijimal i ty lziva data v teto veci.

Ano i to pochybne a nekvalitni ockovani ma na svedomi mutovani viru. Jiste vis, ze i vakcinovani lidi tim anticovid pochybnym sajrajtem dal vir sirili stejne jak i lidi co vakcinovani nebyli a stejne tak i v dusledku nakazy covid virem i umirali.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:33:37 | #11806 (11)

Ale ne, to jen ty jsi hlupák.
Podobně jako švédsko se zachovalo i pár jiných států, švýcarsko, jihoafrická republika, .... a přesto se to u nich rozjelo mnohem víc.
těžko říct, proč švédsko dopadlo jak dopadlo :
země na severu, větší zim, menší prostor pro vir?
povaha švédů?
10 milionů lidí na 3x větším území než v čr?
.
.
.
navíc, veškerá opatření tam byla DOPORUČENA a většina švédů je plnila. a co hlavně - švédové se nechávali očkovat mnohem radostněji než my, i té 70% proočkovanosti dosáhli dřív.

já švédsku fandil asám ho dával za příklad, ale ne té píčoviny, co tady soukáš ty, že švédsko DOKAZUEJ, že čím méně očkovaných a opatření, tím lépe. to očkování neplatí vůbe ca ta opatření - ano, u švédska jich nebylo třeba. to ale nijak nedokazuje, že i čr by dopadla stejně "dobře"


 #11801 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:52:36 | #11819 (12)

Ta totalitni sikana lidi v souvislosti s covidem nebyla pozitivnim prinosem v zadne zemi ! A ockovani necim, co neprinasi imunitu a nechrani to cloveka ani pred umrtim je uplne k hovnu ! Kdyz uz to konecne pochopis ?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:03:41 | #11826 (13)

Přináší imunitu a chrání před smrtí. Potvrzeno statistikou a logikou. Neptám se, kdy to konečně pochopíš.


 #11819 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:16:23 | #11838 (14)

Procentu nakazenych covid virem bylo stejne a nebo srovnatelne jak u nevakcinovanych a jediny chraneni byli ti co to prekonali.

A pak pokud jde o umrti v dusledku nakazy covidem, tak ta v mnoha ohledech dokonce byla i vyssi u vakcinovanych, nez u tech nevakcinovanych. Jinym slovy dojebana imunita vakcinovanych lidi je nedokazala dostatecne chranit hlavne pred temi novymi mutacemi covid viru vuci, kterym nikoho ani to vakcinovani ochranit nemohlo a spis zde byli vazne nazadouci ucinky ADE, ktere jeste zdravotni stav ockovanych vyrazne zhorsovali.

I na tohle existuji vedecke studie a byli zde dana varovani, ze je zapotrebi tohle vakcinovani skoncit a nebo vyvinout nove vakciny ucinne vuci tem novym mutacim covid viru.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:21:18 | #11841 (15)

Ale nebylo, proboha. Nakažených neočkovaných bylo na začátku 9x víc než s reinfekcí, reinfekce měly VŽDY mnohem mírnjší průběh, méně mrtvých ap.

Samozřejěm, jak přibývalo očkovaných, en poměr se měnil. V "nejhorší" okamžik bylo nakžažených asi 1,1x víc než neočkovaných co do počtu, ale ve vztahu k množině, kdy očkovaných bylo 70 % a neočkovaných 30 %, tedy 2,3x méně, je po přepočtu na základnu té množiny pořád 3x víc nakažených neočkovaných než očkovaných. až bude 100 % očkovaných, bude každý nakažený očkovaný a neořčkovaných nakažených bude 0, chápeš, ty jelito? .-)))))))))))))­)))))))))))))))

dohledatsi tahle dta na opendata uzis je to nejmenší, co pro sebe můžeš udělat, vemínko :-))))


 #11838 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:28:13 | #11845 (16)

Jelito jsi ty sam kdyz podobnym blabolum veris. Uz jen to, ze vakcinovani ani nebyli testovani jak nevakcinovani nemuze dat ani jen priblizny obraz o tom kterych lidi bylo nakazenych vic a pak i ty samotne testy byli velice pochybnym nastrojem covidi propagandy, nebo i ta jejich spolehlivost byla pochybna zvlast pri vedome spatnem nastavani a ze tu takove metodiky spatneho nastaveni byli dobre vime a i tohle nakonec vyslo najevo.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:29:45 | #11846 (17)

Pak i to pocitani hospitalizovanych a mrtvych byli casto skreslene, ale je zrejme, ze v urcitem obdobi byl pocet mrtvych vakcinovanych i nekolikanasobne vyssi nez tech nevakcinovanych.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:30:59 | #11847 (18)

Hlavne ze vsem vakcinovanym bylo LZIVE covidi propagandou slibovano, ze se te hospitalizace ani umrti bat nemusi.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:33:10 | #11850 (19)

To jim slibováno nebylo.
Bylo jim ŘEČENO jediné - s očkováním se VÝZNAMNĚ SNIŽUJE risiko těžkých průběhů, ECMO, JIPek, smrti. A to byla pravda pravdoucí, vychází to tak v každí statistice jakékoli emě světa, která ty statistiky vedla a seriozně


 #11847 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 00:27:45 | #11867 (20)

NELZI ! Jasne jim bylo slibovano, ze jim hrozi maximalne jen lehky prubeh, ale v zadnem pripade ne tezky prubeh a nasledna hospitalizace a o umrti zde samozrejme nebyla ani jedina zminka !

To ze jim ale vedle toho byli jeste navic zamlcovany vazne vedlejsi ucinky covid vakcinovami a pak i ta nasledna umrti v teto souvislosti je dalsi problem.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:46:30 | #11894 (21)

Lžeš ty. Kdo z vědců by něco takového slíbil? Na takovéhle sliby by řlověk musel být debil jako ty.
My normální s funkřním mozkem víme, že se VŽDY mluvilo jen o pravděpodobnosti - která se v praxi statisticky POTVRZOVALA. že vakcinace snížuje riziko nákazy i těžších průběhů, natož ECMO, JIP nebo prkno v márnici .... de za dnem to statistiky potvrzovaly

CO ZA DEBILA by si ael mohlo myslet, že někdo někomu konkrétnímu/všem lidem slíbí, že URČITĚ NEUMŘOU, když se nechají naočkovat, když ani neví, jaký mají IS? Mimochodem, aby nedošlo k oylu - já samozřjmě NEVYVRACÍMA NEZPOCHYBŇUJI, že i po vakcině mohl někdo zemřít. Stalo se to u VŠECH vacin, i těch, které celou dobu uznáváte. ale v podstatě platí, že ten, kdo umřel po vakciěn - a musíme si říct, že je to 0,001 % zemřelých na covid - tan ten, kdo zemřel po očkování, ten by po nakažení covidem neměl sebemenší šanci. Takže takový šlověk mohl jen doufat, že by si ho covid nenašel.
Obecně platí, že pokud vakcina někomu způsobila nějaké potíže, covid by mu způsobil mnohem větší.


 #11867 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:52:45 | #11897 (22)
Jak šly v čase vládní lži a očkovací propaganda - sestřih lživých vyjádření politiků a ČT


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:53:40 | #11898 (23)
(720p) | 15 minút zostrih lží, poloprávd a názorových obratov "profesora" Krčméryho 2020/2021


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:59:28 | #11899 (24)


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 18:00:48 | #11900 (25)


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 18:08:50 | #11901 (26)

https://domazlice.nemocnicepk.cz/data/folders/DN-Fm-SOUHLAS-VSEOB-003%20-%20O%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD%20Covid-19%20-%20Pfizer-f236.pdf?show

PFIZER DN-Fm-SOUHLAS-VSEOB-003

Informovaný souhlas s aplikací očkovací látky
COMIRNATY COVID-19 mRNA Vaccine proti nemoci COVID-19

"...Možné nežádoucí účinky:
 bolest, otok, zarudnutí, svědění v místě vpichu, únava, bolest hlavy, bolest svalů a
kloubů, zimnice a horečka, pocit na zvracení, bolest v končetině, zvětšené lymfatické
uzliny, potíže se spánkem, malátnost
 VZÁCNÉ: svalová slabost jedné strany obličeje (akutní periferní obrna lícního nervu)
 VELMI VZÁCNÉ: závažná alergická reakce (anafylaxe)..."

O davno prokazanych umrtich a dalsich zavaznych vedlejsich komplikacich ani jedina zminka.

Nejaky informacni letak k podobne latke neexistuje zadny !



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 10:19:27 | #11913 (27)

Co to je?
Uvedneé informační letáky jsou KE KAŽDÉ VAKCINĚ :-))))))))))))))))

Jinak tohle ti píšu celou dobu, ty magore : nežádoucí účinky jen jaké má jakákoli vakcina, ve stejném množství.

Co se týče úmrtí, zatím NEBYLA PROKÁZANÁ JEDINÁ PŘÍMÁ SOUVISLOST ...... pokud, šlo to na vrub něčemu, co mohlo ale nemuselo být vedlejším účinkem vakciny a nikdo nikdy to přesně nezjistí

https://manipulatori.cz/jsou-po-celem-svete-jiz-tisice-mrtvych-po-aplikaci-vakcin-proti-covid-19-nesmysl/


 #11901 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 10:20:21 | #11914 (27)

Jinak těma videosračkama se zdržovat nemíním a nebudu :-)))))))))))))­)))))))))))


 #11901 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:09:50 | #11916 (28)

Srackou popirajici viditelnou pravdu si tu ty sam !

Tohle ale neni jedina vec ve ktere to delas. Si proste moc sebavedomym a hloupym clovekem, co pouze dela uzitecneho idiota *30557* *26960* v sireni lzi produkovanych tou oficialni lzivou propagandou.

Absence kritickeho mysleni je u tebe vic nez zrejma a vidi to i zde kazdy.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:12:20 | #11917 (29)

Místo hoven a sraček, co jsi ze seba zase vytlačil, za tebe mluí totální absence jakýchkoli důkazů a aargumenů pro tvoje názory a "vývody" :-)))))

Chápu tvoje zoufasltví a rozumím ti, ani nevíš jak .-)))))))))))))­))))))))))
Poznávat, že "tvoje pravdy" jsou jen bábovičky a fatamorgány, a rozsypou se i jen vánkem argumentů a logiky, to musí bolet *27179* *27179* *3816* *27482* *33069*


 #11916 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:22:20 | #11918 (30)

Kazdy vidi, ze ty dukazy sem vyse predlozil. Ze je ty jako uzitecny idiot odmitas videt je jen tvuj problem sracko *4585* *30557* *26960*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:30:42 | #11919 (31)

Nepředložil jsi vůbec nic. Ty očividně nemáš ani ponětí, co se sktývá pod označením důkaz.
Napsal jsi sem pár blbostí (VAERS, ADE ....) kde jsi vůbec nevěděl, o co jde, jen ses to dočetl od podobnýho osla jako jsi sáma nic sis neprověřoval. Ty jsem ti spolehlivě vyvrátil, tyhle blbosti, keré se občas obejily už za covidu.
Jinak jsi nepředložil vůbec nic kromě svých plytkých a planých blábolů

Předlož název té knihy a autora, kterou jsi zde zmínil, žes z ní čerpal


 #11918 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:53:53 | #11930 (32)

To ze nevis o te ADE reakci vedecky prokazane i v souvislosti s covid vakcinami a pak nerozumis ani tomu co znamenaji ta hlaseni nejen VEARS z USA ale i hlaseni v te Evropske lekove agenture, kde se sleduji ty nezadouci vedlejsi ucinky i techto vakcin je jen tvuj problem.

To ze jsou v tech hlasenich, co nepredstavuji ani 5% vsech skutecnych komplikaci, kde vecsina lidi tato hlaseni nedela i kdyz maji stejne problemy, ktere nemusi primo souviset s temi vakcinami, ale jsou pritom dulezitym ukazatelem mnoha komplikaci souvisejicich i primo s temi vakcinami a je tedy vic nez zrejme a tohle je i duvod existence techto databaz, aby tomu co je zde uvedeno byla venovana zvlastni pozornost s cilem chranit zivot a zdravi lidi. Do tech databaz pritom hlaseni davaji i odborne vzdelani lekari a prave mnoha z techto jejich hlaseni bylo z techto databaz i nezakonne zmazana.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:56:06 | #11933 (33)

ADE reakce může vzniknout na každou vakcinu .-)))))
Pokud tvrdíš, že ty ADE reakce již někdo prodělal kvůli vakcině na covid, SEM S DŮKAZEM :-)))))))))))))­)))))))))

cO SE HLÁŠENÍ TÝČE, NA vaers JSME SI UJASNILI, ŽE NAOPAK, LIDÉ HLÁSÍ I naprosté píčoviny s očkováním nesouvisející .-)))))))))))))))

nic odnikud nebylo smazáno, natož nezákonně. Pokud to chceš dál tvrdit, poskytni příslišné rozhodnutí soudu.

s nějakým atvýma vazbebíčkovejma sračka a a konspiračkama VŮBEC NEZAČÍNEJ, ty trubko


 #11930 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 14:32:07 | #11938 (34)

Samozrejme ze do tech databaz bylo nezakonne zasahovano s cilem dezinformovat lidi v teto veci aby se o jistych zavaznych komplikacich zverejnovanych lekari ani nemohli dovedet a bylo tohle nezakonne zasahovani uz i predmetem soudnich jednani, kde za tohle byla podana i zaloba.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 17:50:20 | #11942 (35)

Důkaz?
Bez alespoň nějakého důkazu,

aspoň takového tvého omylu, jako se ti povedl s tou ADE studií, kterou jsi jen, naprosto pochopitelně, nepochopil, nebo VAERS, kde ses ani neobtěžoval si zjistit, co to je zač a jak to funguje, a že tam mohou nahlásit negativní následek i idioti jako ty, kteří ani neprošli očkováním

už tě nebudu vůbec brát vážně, šašku


 #11938 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 14:00:35 | #11935 (33)

Tady si o VAERS něco přečti, ty blbečku z javora :-))))

The CDC and FDA jointly established the Vaccine Adverse Events Reporting System, or VAERS, in 1990 as a way for people to report post-vaccination health issues. These could include allergic reactions, intestinal conditions, blood clots, or other problems that may or may not be related to a vaccine. While VAERS cannot determine whether an adverse event was caused by a vaccination, patterns in reporting may suggest a need for further evaluation to assess potential safety concerns.

Since the emergence of COVID-19 vaccines, however, the database has garnered more dubious notoriety. Anti-vaccination fringe groups have attempted to spin false stories using VAERS data, adding to misinformation about the safety of COVID-19 vaccinations.

https://publichealth.jhu.edu/2022/what-vaers-is-and-isnt

jestli neumíš anglicky, řekni .-)))))


 #11930 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 14:02:19 | #11936 (33)

Vzhledem k tomu, že jsem byl a jsme schopen reagovat na kdejakou tvoji píčovinu s naprostým povědomím a znalostí té problematiky, ale ty nejsi schopen pochopit ani základy virových onemocnění, jsi to jen a pouze ty, kdo tomu vůbec, ale vůbec nerozumí a nechá se ožrat každým předpřiposraným blábolením chytřejšího vaxbebíčka :-))))))))))


 #11930 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 14:07:50 | #11937 (34)

a reaguji hned, ne za 3 měsííce, ani za 24 hodin :-)))


 #11936 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 14:34:46 | #11939 (35)

Prohlaseni a lzivou propagandu sirenou zlocinnymi lharmi hajicich pharma zlocince si nech pro ty, co zerou travu a daleji pritom beee , co je i tvuj pripad.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 17:51:24 | #11943 (36)

Není to moje zásluha, že jsem ti nakopal prdel jak malýmu klukovi. To je tvoje zásluha, že tvoje vědomosti o problému jsou nulové. Tobě by prdel nakopal i Rákosníček, Karolko


 #11939 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:03:55 | #11944 (37)

Jiste tohle si zopakuj apson 100x at to tve posramocene ego tolik netrpi *30557* *35245* *33012*

Zde opravdu neni treba tobe a tobe podobnym lidem neco vysvetlovat ci dokazovat, nebo v tomto ohledu v konecnem dusledku na tu svoji blbost dojedete sami.

Dulezite je jen pred podobne blbymi a zmanipulovanymi lidmi varovat ty jenz jim opravdu chybi vyvazene a hlavne pravdive informace i z te druhe strany.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:04:56 | #11945 (38)

Pisu ti to Ceskoslovenky tak snad tomu porozumis i v teto podobe *4622*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:08:56 | #11947 (39)

Víš, mamlásku, pokud jsou pravdivé informace NA MÉ STRANĚ, a to jsou bez diskuse, tak nemohou být "na druhé straně", tedy tvé :-)))) to prostě nejde :-))))
Jako já zde vyvažuji rozumem tvoji debility, tak moje pravda zde vyvažuje vaše lži :-))))))))))))))
*27179* *27179*
a největšé prdel je, že s tím nic neuděláte, kdybyste si vzteky patičku oduali a pěstičku obouchali :-)))))))))))))


2  
 #11945 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:11:26 | #11948 (40)

Jiste a proto hloupe a nekriticky prijimas veskerou tu lzivou propagandu sirenou predevsim lidmi, co se nestiti pro mrzky zisk bez vycitek svedomi lhat a jit i pres mrtvoly.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:16:26 | #11951 (41)

Ne, vůbec nic nekriticky nepřijímám. Ale nejsem ještě větší debil, kterej všechno jen odmítá, protože chce věřit tomu svému, těm svým čůrákovinám :-))))


 #11948 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:29:10 | #11955 (42)

No tomu svemu veris ty sam jako prijemce tech vakcin a uzitecny idiot nekriticky sirici tu covidi lzivou propagandu. Ja narozdil od toho posloucham pozorne nazory skusenych i vedecky pracujicich lekaru z te druhe strany co jsou vuci dane zcela opravnene kriticky a kde cim dal tim vic vychazi najevo, ze meli v mnoha vecech pravdu, ale je lidi neposlouchali a podobne jak ty se nechali zmanipulovat pharma zlocincemi k velice nebezpecnemu a zcela zbytecnemu experimentu se svym zivotem a zdravim a vedle toho jeste doslo i k uplne nezmyselne nijak lekarsky nepodlozene totalitne sikane, kde byli omezovany prava a svobody lidi, co melo jeste horsi dopad nejen na ekonomiku ale i zivot a zdravi lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:59:10 | #11957 (43)

Já fakt nevím, co a jestli posloucháš, co vím, že pokud posloucháš, vůbec ničemu nerozumíš. Rosumíš maximálně těm blbcům z vaxbebíček a přihlouplejch antivaxerů

Stejně je to sranda, někoho poslouchat, s otevřenou hubou, slintat blahem - a ignorovat, že je to blábol a lež, protože nejsi schoen si nic ověřit.
Ty bys prostě diskutovat neměl, nemáš na to rozum :-)))


 #11955 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:06:56 | #11946 (38)

To moje byla jen reakce vyviolaná tím vaším vedoucím idiotem jehlanem, který tady v noci něco blemcal o vyprášení kožichu, nebo co .-)))))

Tozumím. Jen pak nechápu, co děláš NA DISKUSI. Vy, fanatičtí věřící a modláži v cokoli, třeba i ve strach z injkece, víru v umělé vytvoření cov-19 jako zbvraˇn, čipy ve vakcinách - prostě nechoďte diskutovat mezi normální lidi .-)))))))))))))­)))))))))))))))) Když

  1. diskutovat neumíte
  2. nemáte žádné důkazy a argumenty pro vaše píčoviny
  3. a to, co máte, jste jen přebrali od nějakého stejně postiženého blba, nebo možná krysaře, sami nevyšpekulujete nic :-)))))))))))))

 #11944 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:13:46 | #11949 (39)

S temi konspiracnimi blaboly o cipech a podobne rozsirenymi stejnymi lidmi ktery stoji i za tim vakcinacnim covidim zlocinem to skousej na nekoho jineho. Seriozni i vedecky pracujici lekari velice dobre zduvodnili i dolozili fakty svou kritiku tech covidich smejdu co lidem skodi a ktery si z tobe podobnych lidi udelali jen uzitecne idioty a pokusne kraliky.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:19:34 | #11953 (40)

Ne, čipy a jakákoli závadnost vakciny, to je TVOJE domena, blbečku,a blbečků, jako jsi ty. možná je vnímáš jako konkurenty, a máš recht, těžko by někdo poznal, která ta skupina z vás je blbější


 #11949 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 18:56:27 | #11956 (39)

Zas se celý chvěješ, dýchej, Krkounku, ty to jednou dáš. Správcovat tu ještě, tak tě tu každopádně nechám Kájovi na hraní (když Stenlik se nám pomátl), i přes ty tuny koprolálního trollení.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 19:00:01 | #11958 (40)

ááá místní dildo dorazilo a hned se rozprdíkovalo :-)))))))))))))­))))))) *27179* *27179* *27179*


 #11956 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 19:14:20 | #11959 (41)

No vidíš, to už je trochu lepší. Jen to množství závorek a smajlíků, na tom ještě zapracuj a budeš úplnej mazel.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 20:03:56 | #11960 (42)

V klidu se vyprdíkuj, pak se opláchni vlažnou vodou a zasyp, nahoď plenu a zase dojdi, dildouši .-))))


 #11959 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 21:00:19 | #11961 (43)

Naprdíkoval jsi tady toho dneska celej zásobník, nemusíš mi popisovat svoje aktivity poté, Krkounku.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 21:05:13 | #11962 (44)

V klidu se vyrdíkuj, vykoupej si pinídka v heřmánku, jehlánku :-))))


 #11961 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 21:08:14 | #11963 (45)

Ty už jsi fakt načatej, pumprdlíčku. ;-)



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 21:11:05 | #11964 (46)

S tím pindíkem hlavně opatrně :-))))))))))))
Vypindíkuj se :-))))))))))))))


 #11963 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:32:27 | #11920 (31)

PS : Každý v podobě nablblého Jehlana jistě ano, však ten jede na stejných píčovinách jako ty .-)))))))))))))))) Nevíte o cov-19 a covidu v podstatě vůbec nic, jen hovna z vaxbebíčkových sračkowebů.
a opakujete je jak papoušel LORA, ani to nekoušete a nezapíjíte, jak to žerete. Blbce ze sebe pak ale děláte vy.


 #11918 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:35:50 | #11853 (18)

Tak předlož důkazy, když je to zřejmé :-))))
Proč pořád jen blábolíš a když už něco šoupneš, je to velmi trapné video kdo ví jakýho blba na ty trubko? :-))))


 #11846 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:34:57 | #11852 (17)

Proč by měli být testovaní vakcinovaní,když jsme ti vysvětlil "výhodu" vakcinovaného před nevakcinovaným co se týče jeho "roznášecí nebezpečnosti"?


 #11845 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:41:51 | #11811 (11)

No vidíš, už zase lžeš.
Ano, i lidé očkovaní přenášeli virus, i lidé očkovaní onemocněli, umírali

Jak jsme už zmínil - u očkovaných bylo všeho uvedneého MÉNNĚ A SLABŠÍ (statistiky UZIS)

V podstatě platilo, v těch nejhorších obdobých, že pokud se potkal neočkovaný nenakažený s neočkovaným nakaženým, pravděpodobnost nakažení toho nenakaždeného byla 9:1

Pokud se potkal očkovaný s neočkovaným, pravděpodobnost nakažení se nebo toho druhého, bez ohledu kdo byl nakažený, byla 1:3

Když se potkali dva očkovaní, jeden přenašeč, pravděpodobnost nakažená byla 1:9


 #11801 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:55:11 | #11820 (12)

Ty lzive statistiky mne ale nijak nezajimaji. Fakta mluvi jasne. Anticovid vakciny jsou experimantalnim velice nebezpecnym sajrajtem, ktery uz zabil vice lidi nez samotny covid vir a pouze vazne poskozuje zdravi a imunitu lidi, ale nejsou zadnym prinosem v ochrane lidi pred covid virem a to plati obzvlast pri tech novych mutacich covid viru.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 22:58:01 | #11822 (13)

A prosim te prestan blabolit i ty nesmysli o tom sireni viru. Ty co byli vakcinovani ho sirili uplne stejne jak nevakcinovani, co uz bylo prokazano i vice vedeckymi studiemi, kde se ukazalo, ze vakcinovani lidi nemaji absolutne zadnou sliznicni imunitu a to byl i duvod stejneho sireni viru jak u nevakcinovanych.

Jediny kdo vir siril mene byli lidi, co vir prekonali vlastni imunitou a tito lidi pak nebyli prakticky ani hospitalizovani a stejne tak ani neumirali narozdil od tech vakcinovanych.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:07:23 | #11830 (14)

Ne, nikdy ho něšířili stejně :-)))))))))))))­)))))))))))))))
Už jen proto, že ho v sobě měli méně, také proto, že mu vzdorovali hned a ne až po inkubační době :-))))
Fasinuje mne, jak ty o tom VŮBEC, ALE VŮBEC NIC NEVÍŠ, ale nableješ toho tady valnáky .-)))))))))) a samá antivařeří a staršpytlí hovna .-))))))))))))


 #11822 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:19:33 | #11840 (15)

Nechapes ze na sliznicich byla zjistena u vakcinovanych lidi stejna naloz viru, jak u tech nevakcinovanych. A co myslis jak se asi ten respiracni vir siri jakou cestou ?


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:31:56 | #11848 (16)

Poslední, co ti dnes vysvětlím .-))))

Vzpomeňme na realitu - bylo období, kdy se musely udržovat odstupy asi 2 metry, roušky ... a také se objevovali informace, kolik asi tak viru musí člověk vdechnout, aby onemocněl.

Tak pojďme na to - dejme tomu, že ty jsi neočkovaný, já očkovaný - ona to bude asi i pravda ... tak pojďme - projdeme mrakem aerosolu s cov-19, oba si nadýchneme stíjné množství ..... ona máme na sliznici stejné množství viru. v obou případěch tímto množstvím NIKOHO AUTOMATICKY NENAKAZÍME, ani když mu to vdechneme z úst do úst. To je vstupní paametr, nikli tvrzení, že to tak platí vždy, jistěže ne, ale to je pak dáno primárně tím, kdo by se od nás nakazil ... aleať to stíháš chápat.

Oba v sobě máme stejně cov-19
V tobě, neočkovaném, se virus začína na sliznicích a orgánech množit - napadá buňky a využívá je ke své replikaci. Než se tvoje neočkované tělo dá do kupy, zjsití, o co jde a co musí udělat, jaké protilátky, uběhne 5-7 dní inkubační doby. Za tu dobu se to původní stejné množství viru jako mám v sobě i já zdesateronásobí. Těch 5-7 dní inkubační doby, kdy ještě nevíš, že jsi nakažený, potože tělo s eještě nezačalo bránit a devastace tvých orgánů jestě nepostoupil do fyzických pojevů, ty vesele vychrchláváš 10x větší množství, než jsi do sebe nabral a rozdáš ho 10 jiným.

Co se děje v té době ve mně? Protože jsme očkovaný, protilátky v těle již mám před vdehcnutím cov-19. a protilátky ho začnou okamžitě napadat. nejen mu nedovolí se replikovat, ale dokonce ho likvidují. čili já vydechuji den za dnem stále méně cov-19, než kolik jsme ho vdechnul.

Z toho je naprosto logicky jasné, že zatímco neočkovaný (a neprodělaný, samozřejmě, prostě bez protilátek) byl pro cov-19 množírnou, semeništěm dalšího viru, očkovaný (pokud neměl nějakou poruchu imunitního systému, samozřejmě) viru nic uvedneého neumožnil

a z toh lyne jdiný možný a statistikou potrvený závěr :

ŽE OČKOVANÝ NEMOHL NAKAZIT STEJNĚ LIDÍ JAKO NEOČKOVANÝ :-)))) (pro jistotu - v průměru, jistě se mohl najít nějaký očkovaný, s nefungujícím IS, který nejen mohl, ale i nakazil, plno dalších, ale proti neočkovaným, kde to bylo pravidlem, tohe byla výjimka :-)))


 #11840 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 01:21:19 | #11868 (17)

Realita je ale jina jak to ted opisujes, nebo tva imunita jako ockovaneho te diky tomu ockovani nijak nechrani pred virem, na ktere ani to ockovani vyvinuto nebylo, ale ti navic tvoji vlastni imunitu poskodilo a tak jsi pred virem mene chranen, nez neockovany a tak si i vecsim rizikem pro jine.

U 2 srovnatelne zdravych lidi se srovnatelnou imunitou tedy plati, ze neockovany na tom bude pri nakazeni nesrovnatelne lepe nez ten ockovany tim pochybnym experimentalnim sajrajtem.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 01:22:04 | #11869 (18)

A v pripade ADE reakce si jako ockovany uplne v prdeli narozdil od toho neockovaneho.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:35:23 | #11892 (19)

:-))))))))))))
V případě ADE reakce samozřejmě v řádné prdeli být nemusím, ADE reakce ti může vzniknout NA JAKÉKOLI OČKOVÁNÍ, ty pitomče vymaštěná, že tii to u jiných vakcin nevadí?
Protože jsi příliš hloupej, vůbec tomyu nerozumíš a navíc jsi nakupoval tady u tohohle pana. Doktora, že? :-))))))))))))))

https://manipulatori.cz/jan-vavrecka-ockovani-proti-covid-19-a-ade-syndrom/


 #11869 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 18:21:24 | #11902 (20)

Ne zdrojem je vedecka studia publikovana v medicinske literature, kde probiha radne odborne schvalovani pred vydanim podobne informace.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 10:14:32 | #11912 (21)

Tak nám ji odhal, název, autor - ať to můžeme posoudit a případně si ji koupit, jako jsi učinil ty, po roce covidu .-)))
Nebo pokud je dokonce na netu, příště ji rovnou nalinkuj, ať to není hen v rovině "TPLB" - TOTÁLNĚ POMATENÝ lORAK BLÁBOLÍ :-)))))))))))))­)))))))))

šup jsem s tou vědeckou publikací


 #11902 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:33:23 | #11921 (22)

Journal of Infection je odborný lekársky mesačník z odboru infekčných ochorení, venujúci sa mikrobiologickej, epidemiologickej a klinickej praxi. Vznikol v roku 1979 a pôvodne ho štvrťročne vydávalo vydavateľstvo Academic Press. Prvým šéfredaktorom bol Hillas Smith.

Časopis prináša najnovšie informácie pre lekárov, špecializujúcich sa na infekčné choroby. Je považovaný za každomesačné „povinné čítanie“ špecialistov na infekčné ochorenia.

Infekciu zosilňujúce protilátky na SARS-CoV-2 rozpoznávajú wu-chanský kmeň D614G a varianty delta. Potenciálne riziko pre hormadné očkovanie

Táto štúdia ukázala svetu desivú správu:

Na protilátkach závislé zosilnenie (ADE) infekcie je bezpečnostnou obavou očkovacích stratégií.

V nedávnej publikácii Li a kol. (čl. 184:1-17, 2021) uviedli, že infekciu zosilňujúce protilátky namierené priamo proti N-terminálnej oblasti (NTD) hrotového proteínu SARS-CoV-2 napomáhajú vírusovej infekcii in vitro, ale nie in vivo. Táto štúdia však bola vykonaná s pôvodným wu-chanským kmeňom D614G.

Keďže pandémii Covid-19 teraz dominujú varianty delta, analyzovali sme interakciu pomáhajúcich protilátok s NTD týchto variantov.

Za použitia prístupov molekulárneho modelovania dokazujeme, že zosilňujúce protilátky majú vyššiu afinitu k variantom delta než k N-terminálnym oblastiam wu-chanského kmeňa D614G.

Dokazujeme, že zosilnenie protilátok posilňuje viazanie hrotového trimeru na membránu hostiteľskej bunky upnutím NTD k mikrooblastiam lipidových kier.

Tento stabilizačný mechanizmus môže napomáhať prispôsobovacej zmene, ktorá spôsobuje demaskovanie domény viažucej sa na receptor.

Keďže na NTD sa zameriavajú aj neutralizačné protilátky, naše dáta naznačujú, že rovnováha medzi neutralizačnými a pomáhajúcimi protilátkami je u pôvodného wu-chanského kmeňa D614G naklonená v prospech neutralizácie.

V prípade variantu delta však majú neutralizačné protilátky afinitu k hrotovému proteínu zníženú, zatiaľ čo napomáhajúce protilátky ju vykazujú desivo zvýšenú.

ADE syndróm môže byť teda obavou pre ľudí dostávajúcich vakcíny, založené na hrotovej sekvencii pôvodného wu-chanského kmeňa (či už mRNA alebo vírusové vektorové).

Na protilátkach závislé zosilenenie (ADE) je najhoršou nočnou morou všetkých virológov. Znamená, že vakcína robí opak toho, na čo bola určená.

„Pri zosilenení závislom na protilátkach sa suboptimálne protilátky viažu tak na vírusy, ako aj na gama receptory vyjadrené na imunitných bunkách, čím potom infekciu týchto buniek podporujú.“

Povedané inak, nakazenými sa STÁVAJÚ a vírus prenášajú samotné vaše imunitné bunky.

Zaočkované protilátky budú trójskym koňom, ktorý vírusu umožní vstup do buniek. VŠETKÝCH BUNIEK. Celého ľudského tela.

U zaočkovaných tak môžeme byť svedkami hromadných ochorení a úmrtí. Posilňovacie očkovania situáciu pravdepodobne ešte viac zhoršia (poznámka redakcie: zhoršia tým spôsobom, že na chvíľu síce zvýšia počet žiaducich neutralizačných protilátok, tie však čoskoro opäť klesnú a v tele zostanú len suboptimálne viažúce sa protilátky vo väčšom množstve než predtým).

Citát: „A tak sa syndrómu ADE môžu obávať ľudia, ktorí dostávajú vakcíny založené na hrotovej sekvencii pôvodného wu-chanského kmeňa (či už mRNA, alebo vírusové vektorové).“

Preklad: Očkovanie robí následnú infekciu „nápadne“ horšou (ich slovami). S použitím pôvodného kmeňa boli pritom zaočkovaní všetci, lebo vakcíny na varianty zatiaľ neexistujú.

Mimochodom, keďže syndróm ADE z mRNA vakcín v pokusoch na zvieratách všetky zabil, slovo „znepokojenie“ je eufemizmom pre „pekelne vydesený“.

Citát: „Možnosť bližšieho skúmania ADE ako takého môže počas súčasnej pandémie variantu delta predstavovať potenciálne riziko pre hromadné očkovanie.“

Bližšieho skúmania? To určite… kedy? Kým? Tými istými šarlatánmi, ktorí nás do tohto problému predovšetkým dostali?

Citát: „Keďže pandémii Covid-19 teraz dominujú varianty delta.“

Takže… toto je „dôvod na obavu“ pre každého, kto sa dáva očkovať prvotnou vakcínou (v skutočnosti pre všetkých), keďže hromadné očkovanie je rizikom pri variante delta, ktorý je teraz dominantným druhom.

Tu je priamy link na štúdiu na pôvodnej webovej stránke.
https://1url.cz/DrQ90



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:30:02 | #11923 (23)

Děkuji.
Takže jsme se dozvěděli, že :
něco je potenciální nebezpečí ...
něco se může stát ...
něco vyvolává obavu ...
budou trojským koněm ...
můžeme být (v nudoucnu) svědky ...

Takže jse se nedozvěděli nic, co bychom nevěděli od začátku, nebo co je rovnou píčovina (ta poslední )mrtí), ale jěště nikdo neprokázal, že by se tak dělo.
No ale ty z toho děláš, jako kdyby ta nebezpečí už někdo prokázal, že jsou? :-)))))))))))))))))

Takže abychom se dohodli : neposkytl jsi důkaz, že by se něco uvedeného již dělo. V podstatě si to můžeš nastrkat do prdele, tam to patří, v kntextu naší diskuse .-)))


 #11921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:40:53 | #11925 (23)

Mimochodem, když jsme si to přečetl, tak tam se píše, mj. že : "Zesílení infekce závislé na protilátkách (ADE) představuje bezpečnostní problém pro vakcinační strategie." - čili VŠECHNY vakciny - a to víme dávno, od první chvíle. Neblo ale zatím nikde potvrzeno.

A úplně jsi koukám zapomněl zmínit závěr té studie :
"ADE tedy může být znepokojující pro lidi, kteří dostávají vakcíny založené na původní sekvenci spiku kmene Wuhan (buď mRNA nebo virové vektory). Za těchto okolností by měly být zváženy vakcíny druhé generace s formulacemi spike proteinu bez strukturálně konzervovaných epitopů souvisejících s ADE."

Čili očkování je stále doporučováno i tvojí studií :-))) Nebezpečí ADE je mizivé, zatím nikde nepotvrzené (přitom naočkovány již stamiliony lidí 2-víckrát). A vakciny budou jistě zdokonalované i dál, už i na deltu měl Pfizer v trezoru manuál, ale nakonec nevyráběl, protože postařili pvůodní vakciny

děkuji, že sis tak krásně opět nasral pod sebe. Jinak ten tvůj rozhovor v té studii není, takže pardon, to už si povídali nějací dva vaši pitomci, že, :))))


 #11921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:46:09 | #11927 (23)

Přečetl jsme si tu originál studii, to jsem tím přečtením toho myslel.
A mimochodem, v podstatě asi nehctěně, protože nemáš potenciál na to to pochopit, jsi nám naopak dokázal, že minimálně na alfa beta gama byla vakcina v pořádku, že určité riziko s ADE hrozí (ale zkus najít něco o tom, že se už stalo) až od varianty delta .-))))))))))

tak ještě jednou díky :-))))


 #11921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 17:41:51 | #11893 (18)

Očkování imunitu nepoškozuje, poze aktivizuje (imunitní systém)
Bylo prokázáno, opět statisticky, ale i logicky a odborně, že i když vakciny byly vytvořeny primárně na alfu až gamu, významně snižovaly i rizioko onemocnění a hlavně následků (průběhu onemocnění, o to toiž jde v prní řadě, ty hloupá snůško podělaných píčovin), které by zaplnili a přetížili zdravotní systém, jak se stalo na jaře 21, myslím) i u varinat delta, omikron a co já vím jaké ječt byly. už někdy v půlce 2001 vědci znali přes 4000 variant cov-19, z nich jen uvedených 5 bylo významěji nebezpečných)

u 2 steně zdravých lidí se stejným imunitním systémem na tom ten očkovaný bude 10x hůře jak z heldiska možného nakažení, tak hlavně z hlediska průběhu onemocnění a možných škod na jeho organismu.
Já soudím, že ty jsi tak zblblej a vymaštěnej, že ani nevíš, že mRNA vakcina do těla nedodává virus v žádné substituci (vektorová, proteinová, ...) ani formě (aktivovaná, inaktivovaná), taže žádné onemocnění vyvolat nemůže. i ty vektorové s aktvvaným virem třeba opičím jsou ale 100x bezpečnější, než samotný cov-19


 #11868 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
22.06.22 18:27:37 | #11903 (19)

Covid ockovani ji prokazatelne velice vazne poskozuje a imunitu proti aktualnim covid virum nevytvari uz jen proto, nebo neni ani na tyhle nove mutace delane a i proti puvodnimu kmenu covid viru vytvorila velice nekvalitni protilatky jen na velice kratky cas.

Proto se i pak uplne nesmyselne zacalo mluvit o opakovanem ockovani v radu nekolik mesicu. Pritom pozname vakciny jenz vytvareji pouze v jedine ockovane davce imunitu, az do konce zivota a mnohem bezpecneji bez toho obrovskeho mnozstvi nezadoucich ucinku koncicich i smrti co je zcela bezny jev u vsech covid ockovacich sajrajtu.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 10:12:35 | #11911 (20)

Žádná vakcina nemá potenciál imunitu poškozovat :-)))))))))))))­))))))))))))
Imunitu, eboli tvorbu protilátek, lze zjistit testem na protilátky :-)))))))))))))­)))))))))))))))))))))
Původní vaciny fungvaly i na další a další varianty cov-19, nestálo ani za to je předělávat, každopádně předělání té vakciny na novou variantu viru je celkem snadná záležitost (byť vždy s logickým zpožděním z atím virem) - cožpak ty vážně netušíš, že proti chřipce se přeočkovává rok co rok a většinou s poupravenou vakcinou právě ze stejných důvodů, teré miňuješ?
LORAKU, ty jsi vážně tak duševně protinkej?

Žádná vakcina nevytváří imunitu navždy - prostuduj si konečně už ty www.vakciny.net, ať nejsi do smrti za debila :-)))
Za druhé i mentální retardant pochopí, že viry mají různou virulnci a že tam, kde se nemění, lze vystačit třeba s 2, 3 očkováníma za život, kde je ta virulence vyšší, jako třeba i u té chřipky, očkuje se klidně každý rok A NIKOMU TO NEVADÍ .-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))

Očkování proti covid má ty samé nežádoucí účinky a v zhruba stejném množství, jako ostatní vakciny. Vždy jsou tyto negativní důsledky očkování O NĚKOLIK ŘÁDŮ SLABŠÍ A MNOŽSTEVNĚ MENŠÍ, než způsobí samotný covid .-))))))))))))

Kaolko, co kdybys už místo zoufalého blábolení začal dávat dkazy od odborníků? .-)))))))))))


 #11903 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 11:36:35 | #11922 (21)

Zadna z covid vakcin nevytvari protilatky jenz by mohli lidi chranit pred aktualnimi mutacemi covid viru a tak jen zbytecne zatezuji a poskozuji imunitu kazdeho komu jsou podany a navic jeste vazne ohrozuji zdravi takto ockovanych lidi nebezpecnou ADE reakcii, jen byla seriozne vedecky skoumana a potvrzena o cem uz sem se v teto diskusi zminoval na jinem miste, ale opakovane dokladam link na zavery teto vedecke studie.

https://1url.cz/DrQ90



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:32:09 | #11924 (22)

Původní covid vakciny vytvářejí protilátky, které, sice s o něco menší účinností, ale chrání i před současnými variantami cov-19, takže nezatěžují zbytečně a už vůbec nepoškozují :-)))))))))))))

https://www.fnusa.cz/efektivita-vakcin-proti-omikron-variante/


 #11922 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:43:36 | #11926 (23)

Mne ale tahla lziva covidi propaganda nijak nezajima. Uvedl sem jasne prokazane fakty vyplyvajici ze seriozniho vedeckeho vyskumu.

Ty az si zmanipulovanym *30557* a *26960* si klidne dej do sebe i 4 davku, az veris temto lzim. Pak se ale nestezuj, ze si nebyl varovan, az prijdou i ty vazne zdravotni komplikace, kterym uz dnes velke mnostvi lidi postizenym v dusledku toho covid vakcinovani musi celit.

Tu si ale ten geroj, ktery ma ve vsem jasno i kdyz hloupe jako ten *30557* a zmanipulovana *26960* jen slepe a nekriticky prijimas tu oficialni lzivou propagandu a fake news sirene temito zlocinnym pharma zlocincemi a jejimi prisluhovaci, kde stejne zlocinci ted siri lzivou propagandu i ohledne toho co se deje na Ukrajine.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:51:45 | #11929 (24)

Ne ne, ty jsi uvedl nějakýho antivaxinačního blba a vaxposeru, který o té studii jen někde s někým blábolil, ale tu samotnoustudii necitoval přesně a správně, ale i tak blábolil, posera jeden vakcinační, že "je hrobou, mže se stát, ap. Ty tady už ormálně lžeš, že se to děje :-)))))))))))))))

Tebe je těžké nazvat přisluhovačem, ty jsi prostě nadšený užitečný idiot, který vykusuje hemoroidi svým vaxdebilním páníčkůma ukusuje jim jejich hovan přímo u prdele a ještě škemrá o nášup.

Poskytuješ pouze zprostředkované názory a výroky, sám nejsi schopen samostatného myšlení, vlastního názoru, kritického myšlení.

Prostě vymatlanej blb jako i v otázce nepadení tou ruskou sviní a šíleným magorem Ukrajiny


 #11926 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.06.22 13:54:00 | #11931 (25)

Ty tvoje "překlady" v původním příspěvku jsou překlady vaxposeroutčího debila :-))))
a tobě to ani nedocvakne, že ty překlady prostě účelově vymýšlí

když studie konstatuje, že NĚCO MŮŽE BÝT NĚČÍM, ten tvůj blbec a ty pitomec po něm si to překládáte, jako že se to vždy stane :-)))))))))))))))))

ty si prostě vemeno :-))))))))))))


 #11929 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:04:57 | #11827 (13)

Jaká fakta|? To tvoje vyznání složené z antivaxeřích hoven a sraček, co předvádíš? Tedy jen bláboly, žvásty, lži, kombajny?
Mohu se ti vysmát do xichtu? *27179* *27179* *27179* *27482*


 #11820 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:22:09 | #11842 (14)

Kdyby s tebou byla normalni rec a nebyl by si tak moc postizenym chudakem, tak bych ti zde uvedl i ty vedecke studie co ma tvrzeni potvrzuji, ale v tvem pripade je to zcela zbytecne.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:41:09 | #11857 (15)

Neuvedl bys nic, zas ejen trapná výmluva senilního dědka. Kdybys cokoli měl, jakýkoli důkaz těch tvých hoven, tak bys tím vždy začínal.


 #11842 

| Předmět: RE: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka…
21.06.22 21:50:23 | #11772 (2)

Ano je tu tech hloupych a zmanipulovanych uzitecnych idiotu vice. Mistni hvezdou v tomto ohledu je SirStanley.
Ma zde prostor argumentovat i oponovat, ale vecsinou se zmuze jen na to nepricetne usmivani se.

Co je jeste horsi, tak on si prave o nas co sme v teto veci opravnene kriticky mysli, ze sme byli nekym zmanipulovani. Proste u neho uplne u neho absentuje kriticke mysleni, nebo sam podstoupil nekolikrat to vakcinovani a to uz po tom kdy uz mel davno prekonan vlastni imunitou covid.

Jeho prvni a zrejme i dalsi vakcinou byla AstraZeneca. Zminoval pak i tu 3 davku. Je to priznak paranoickeho psychickeho postizeni a zcela neoduvodneneho strachu.



| Předmět: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko. Tabulka…
21.06.22 22:05:07 | #11785 (3)

Vy jste zmanipulovaní, co se týče covidu jako onemocnění a cov 19 sars2 jako viru.

ale já třeba souhlasím a od první chvíle jsme byl proti lockdownům a některým těm drsatickým až dryáčnickým opatřením rudé mikinky a vůbec vlády babiše.


 #11772 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 22:14:58 | #11793 (4)

Zatim tu prazdne blabolis ty sam. Vyse jsou zminovana data potvrzena dokonce i s pharma zlocincemi spolupracujicimi lidmi z WHO.

A jestlize si byl proti opatrenim, ktere ani zdaleka nebyli pod tou Babisovou vladou zavedeny v tak velke mire jak v jinych zemich, tak jen vidis, ze ti co v podobne veci rozhodovali byli maximalne nekompetentni a lidem pouze skodili.

Nejenze rozkradli a zadluzili statni rozpocty ale navic jeste i vazne ekonomicky i zdravotne poskodili vlastni obcany. Co se tu delo byl medzinarodni zlocin s obrovskym nezadoucim dopadem na zivoty lidi ne ani kvuli tomu umele vyrobenemu covid viru, ale kvuli tomu co za tim nasledovalo.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko.…
21.06.22 22:28:49 | #11802 (5)

Tak to potvrzení předlož, broučku, ať to není jen JPLP - jeden pomatený Lorak povídal .-))))))))))))))))

Ekonomiku plno států skutečně poškodil, to jsme psal někde níže, reakce některých, hlavně populistických (u nás babiš a hamáček) politiků byly skutečně příšerné, velmi škodlivé


 #11793 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo Švédsko…
21.06.22 22:34:29 | #11807 (6)

A co chces konkretne dokladat broucku ?

Sem rad, ze aspon to poskozeni ekonomiky vidis a uznavas, ale jak vidis ve Svedsku v takovem rozsahu kvuli te covidi lzive histerii sirene po celem svete tak ekonomika tak vyrazne poskozena nebyla uz jen proto, ze odmitli slepe plnit ta doporuceni tech radoby odborniku na ktere se ty odvolavas jako na ty super znalce.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 22:43:34 | #11812 (7)

Toto, broučku :

"Vyse jsou zminovana data potvrzena dokonce i s pharma zlocincemi spolupracujicimi lidmi z WHO."

Já před tím poškozením varoval dávno před lockdownama, broučku. Už jsme myslím psal, že já mozek mám a funkčí -))))


 #11807 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 23:24:15 | #11844 (8)

No kdyz si se na doporuceni tech odborniku, ktere ted i ty sam kritizujes nechal 3 krat vakcinovat tim pochybnim experimentalnim sajrajtem, tak o tom tvem funcnim mozku velice vazne pochybuji.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
21.06.22 23:37:27 | #11855 (9)

???
Já nekritizuju odborníky na covid, proboha, co blbneš, to jsi fakt tak blbej?
Já kritizuju politiky za jejich "řešení" té situace.
O prospěšnosti očkování se nelze bavit, to může popírat jen naprosto vyzlízaný imbecil. neexistuje v historii lidstva očkování, které by nebylo ku prospěchu lidí.
jestli o nějakém víš, sem s ním.


 #11844 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Vyhrálo…
21.06.22 22:44:30 | #11813 (7)

Proč ty furt jen blábolíš hovna vycucaná z paty, ještě ne tvojí? .-))))))))))))))


 #11807 

| Předmět: Velice zajímavé informace
17.06.22 16:17:37 | #11746

Dr. Peková: Důkazy o laboratořích vyvíjejících biologické zbraně včetně CV na Ukrajině (VIDEO CZ, 10 min)

https://nastub.cz/w/fM4XMpcGipK28afWWrJiRU


1 2  

| Předmět: RE: Velice zajímavé informace
21.06.22 21:48:29 | #11769 (1)

Neskutečná píčovina :-)))))))))))))))))) *27179*


 #11746 

| Předmět:
17.06.22 15:37:53 | #11745

Požadavek Masarykovy univerzity v Brně na očkování, test nebo prodělání covidu pro účast na prezenční výuce v době pandemie byl nezákonný.

https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/soud-masarykova-univerzita-nezakonne-zadala-po-studentech-ockovani-nebo-test/2220543

Rozhodl o tom dnes Krajský soud v Brně. ČTK to sdělila mluvčí soudu Klára Belkovová. U soudu uspěl student medicíny, kterému vadilo, že se musí podrobovat testům za situace, kdy očkovaní nic takového dělat nemusejí, přestože nejsou bezinfekční. Ve vyjádření to uvedla advokátka Zuzana Candigliota. Mluvčí univerzity Radim Sajbot řekl, že univerzita počká na písemné vyhotovení a doručení rozsudku.

Univerzita od konce listopadu do Vánoc loňského roku podmiňovala účast na prezenční výuce takzvaným systémem O-N-T, tedy očkováním, proděláním nemoci nebo testem s negativním výsledkem. „Krajský soud žalobci vyhověl a vynesl rozsudek, kterým prohlásil zásah univerzity za nezákonný,“ uvedla bez bližších podrobností Belkovová.


1 1  

| Předmět: Nové smlouvy WHO – Odhalení odpovědi…
14.06.22 01:24:18 | #11734

Nové smlouvy WHO – Odhalení odpovědi Komise EU

Poslankyně Evropského parlamentu Christine Anderson: "WHO má v případě pandemie získat faktickou vládní moc nad členskými státy. Evropská komise NEBUDE chránit své občany před možnými excesy takové "svévolné vlády" mocenských elit!"

https://bezpressu.news/videa/nove-smlouvy-who-odhaleni-odpovedi-komise-eu/


1  

| Předmět: RE: Nové smlouvy WHO – Odhalení…
14.06.22 08:07:36 | #11735 (1)

Oni mají zálusk na naši svobodu. My jsme ti z koho oni mají nejistotu a obavy a kdo jim nejvíce vadí.


1  

| Předmět: RE: Nové smlouvy WHO – Odhalení…
14.06.22 16:46:54 | #11736 (1)

Co jsem pročítal diskuze na Seznamu a Novinkách, tak 90% lidí už další dávky nechce, po neblahých osobních zkušenostech. Tak jsem zvědav, jak tohle budou globalisti a jejich loutky vymáhat.



| Předmět: RE: RE: Nové smlouvy WHO – Odhalení…
14.06.22 17:26:44 | #11737 (2)

Mozna neco na spusob, jak to delali i nacisti a treba doktor Mengele. Kdyz nepomuze zastrasovani nemoci, tak skusi jiny nasilny spusob vydirani a manipulace.



| Předmět: RE: RE: RE: Nové smlouvy WHO – Odhalení…
14.06.22 17:31:28 | #11738 (3)

Po drastickém lockdownu neočkovaných lidí v Rakousku vyzývá šéfka EU ke zrušení Norimberského kodexu
6 prosince, 2021

Šéfka Evropské komise Ursula Van Der Leyen ve středu novinářům řekla, že je pro zrušení dlouholetého Norimberského kodexu a pro povinné očkování proti covidu.

„Hej, to je jen Norimberský kodex. Jen naše poučení z nacistických zvěrstev, v neposlední řadě i těch lékařských.“ sarkasticky poznamenává vážený profesor, přednášející a podcaster Dr. Jordan Peterson:

Krátce poté, co Rakousko jako první země zavedlo povinné očkování covid vakcínou , vyzvala šéfka EU Ursula von Der Leyen k upuštění od Norimberského kodexu a zavedení povinného očkování v celé Evropě.

Zde je Ursula minulý měsíc s generálním ředitelem společnosti Pfizer Albertem Bourlou.

V Rakousku jsou v současné době osoby starší 12 let, které nejsou očkovány, téměř úplně uzavřeny a mohou vycházet ven pouze na nezbytně nutné úkony, jako je jídlo nebo návštěva lékaře.

V rozhovoru, který poskytla BBC, šéfka EU uvedla, že je „pochopitelné a vhodné“ zvážit mandát k očkování, zejména kvůli nové covid mutaci Omikron, která byla nyní zjištěna ve 12 různých členských zemích EU.

„Jak můžeme podpořit a případně uvažovat o povinném očkování v rámci Evropské unie? O tom je třeba diskutovat. Potřebuje to společný přístup, ale je to diskuse, kterou je podle mého názoru třeba vést.“ komentovala Van Der Leyen pro BBC.

WHO nicméně důrazně vyzvala země, aby kvůli Omikronu nevydávaly zákazy cestování, a dále zdůraznila, že první údaje poukazují na skutečnost, že většina případů Omikronu není závažná. Většina světových vlád však při této příležitosti pokynům WHO nevěnuje pozornost.

Norimberský kodex byl přijat v roce 1947, bezprostředně po druhé světové válce, aby se zabránilo mnoha závažným porušením lidských práv, kterých se během války dopouštěli nacisté a japonští císaři.

Jednalo se zejména o provádění lékařských zákroků na subjektech bez jejich souhlasu. Tyto zákroky, často prováděné pod vedením lidí, jako byli Dr. Josef Mengele nebo Hideki Tojo, se často podobaly nejhorším druhům mučení. Od té doby je vyžadován plný a aktivní průběžný souhlas.

Níže je reprodukována část Norimberského kodexu, o kterou se jedná.

https://bezpressu.news/zpravy-ze-sveta/po-drastickem-lockdownu-neockovanych-lidi-v-rakousku-vyzyva-sefka-eu-ke-zruseni-norimberskeho-kodexu/



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Nové smlouvy WHO –…
14.06.22 17:34:09 | #11739 (4)

Kdo je Heiko von der Leyen, manžel předsedkyně Evropské komise

1. 3. 2022

Nedávno se dostal do veřejné diskuse možný střet zájmů v osobě předsedkyně evropské komise Ursuly von der Leyenové a jejího manžela Heiko von der Leyena, který se v prosinci 2020 stal lékařským ředitelem americké biofarmaceutické společnosti Orgenesis.

Kdo je Heiko von der Leyen, jaké je jeho profesní zaměření a jak blízko pravdě je diskutované tvrzení, že se kvůli obchodům během koronavirové krize dostal do spojení s vakcinologickým průmyslem a americkou farmaceutickou společností Pfizer?

Soubor vznesených podezření uvádíme na konci článku. Nejedná se však o podezření, která byla potvrzena oficiálním vyšetřováním, a jejich společným ukazatelem jsou fakta nepřímo ukazující na možná spojení. Mohla by však sloužit k vytyčení směru pro hlubší ověření či vyšetřování.

Jako autor článku veškerá vznesená obvinění v současné době považuji za neprokázaná.

Heiko von der Leyen
Heiko Echter von der Leyen se narodil 2. června 1955 v Německu. Má lékařské vzdělání, zabývá se genovou terapií, vývojem technologií na bázi DNA. Je členem německého šlechtického rodu von der Leyenů.

Ursula von der Leyenová s manželem Heikem von der Leyenem na svatbě prince Alexandra zu Schaumburg-Lippe, 9. října 2021. (Profimedia)

Heiko von der Leyen se narodil jako syn lékaře Ulricha von der Leyena a jeho manželky Cornelie Marie, rozené Grothové.

Vystudoval medicínu na univerzitě v Hamburku, na lékařské fakultě v Hannoveru a na Stanfordově univerzitě v USA.

Doktorát získal v Hannoveru v roce 1986. Poté se nadále věnoval výzkumu jako člen fakulty na Stanfordově univerzitě se zaměřením na kardiovaskulární genovou terapii.V roce 1998 se habilitoval na Lékařské fakultě v Hannoveru a v roce 2002 byl jmenován docentem vnitřního lékařství a experimentální kardiologie na této fakultě (katedra kardiologie a angiologie).

Je autorem knihy Genová terapie a biotechnologie (2005). zdroj

Jeho rodina je vyznáním luteránská a hlásí se k Německé evangelické církvi.

V roce 1986 se oženil s Ursulou, rozenou Albrechtovou, a mají spolu sedm dětí. Černobílé fotografie jejich svatby naleznete zde.

Artiss
Pracoval jako jednatel společnosti Artiss GmbH v Hannoveru, která byla založena v červenci 2001. Společnost Artiss GmbH si ve spolupráci s Hannoverskou lékařskou fakultou (Leibnizovy výzkumné laboratoře pro biotechnologie a umělé orgány, LEBAO) stanovila za cíl vyvinout nové biologické mitrální srdeční chlopně na bázi vlastních buněk příjemce (z jeho cévního systému nebo kmenových buněk z jeho krve či kostní dřeně). (zdroj)

Hannover Clinical Trial Center
6. října 2005 založily Hannoverská lékařská fakulta (MHH) a společnost Hannoverimpuls GmbH (založená 1. dubna 2003 jako společnost pro hospodářský rozvoj hlavního města a regionu Hannover) společnost Hannover Clinical Trial Center GmbH (HCTC) jako poskytovatele služeb v oblasti klinických studií. V roce 2005 se stal Heiko von der Leyen (zdroj) ředitelem společnosti. Společnost zanikla v roce 2019. (zdroj)

https://www.epochtimes.cz/2022/03/01/kdo-je-heiko-von-der-leyen-manzel-predsedkyne-evropske-komise/



| Předmět: RE: RE: RE: Nové smlouvy WHO – Odhalení…
14.06.22 17:48:07 | #11740 (3)

Po tomhle by se nákupní fronta (na které je 'kupodivu' stále klid), mohla i probrat.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Nové smlouvy WHO –…
14.06.22 18:12:08 | #11741 (4)

Nektere lidi ani tohle neprobere a jdou s velkym nadsenim presvedceni lzivou propagandou o spravnosti dane veci jako ovce na porazku *26960* *30557* *742*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Nové smlouvy WHO –…
14.06.22 18:53:52 | #11742 (5)

Chudáci. *2009*



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Nové smlouvy…
14.06.22 18:55:21 | #11743 (6)

Co je ale jeste horsi, ze na tu jejich debilitu pak doplaceji i ti lidi co tomuto tlaku a lzive propagande odolavaji, nebo jsou pak i oni sami nuceni se prispusobovat tomu debilnimu chovani jinych lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Nové…
14.06.22 19:03:30 | #11744 (7)

To ano, velice kritická situace byla na podzim - zima 2021. Následně se to trochu ,,rozředilo". Jelikož sem chodí i nevěřící opice, nebo veřící opice v pukla, tak je zbytečné to víc rozvádět. *35246*



| Předmět:
10.06.22 18:12:40 | #11727

Kdo z vás má žaludek na sledování tohoto drama s komediálním nádechem až do konce? :-D :-D

Není to drama, je to realita.


1 2  

| Předmět: RE:
10.06.22 21:54:20 | #11729 (1)

Vynikajici zaznam a ukazka zneuzivani moci uredniku jenz maji verejnosti - lidem z kterych dani jsou placeni slouzit v souladu s platnymi zakony a ne je sikanovat a odmitat konat sve zakonem dane povinnosti.

Kdybych byl vedoucim oboru na danem urade sam, tak takoveho arogantniho a hloupeho urednika bych vyrazil za neplneni si svych pracovnich povinnosti.

Pan Judr. Jindrich Rajchl si za odhalovani zneuzivani pravomoci verejne cinnych osob zaslouzi velkou pochvalu a jen diky lidem jako je on jsou vsichni obcani aspon castecne chraneni pred totalitnim nezakonnym chovani statnich uredniku a lidi pracujucich v statni sprave.

Za jeho pracu i podobnou praci jinych lidi velke podekovani a jdou i nam vsem dobrym prikladem jak hajit demokracii a sve obcanske prava a proti zlovuli a totalitni moci statni spravy a jejich slozek.

PS: SirStanley nam reakci na tento pripevek zase hezky ukazal, jak moc je hloupym clovekem.


1 2  

| Předmět: RE: RE:
10.06.22 22:31:12 | #11730 (2)

Dobre jinak je i tohle 2 video kde je pokracovani toho pripadu a kde je i krasne shrnuto o co tam vlastne slo.

Lenka Tarabová, Jindřich Rajchl: Správní řízení (2)

1 2  

| Předmět: RE: RE:
11.06.22 17:00:41 | #11731 (2)

Jak je už všeobecně známo jen co si o tom vrabci nad ránem začali šuškat, syndromem opičích neštovic zvaným taky jako gatesovy neštovice trpí očkovaní mRNA vakcínou a gayové. Ty dvě skupiny.
Je třeba proto pochopit chování zdejšího proslulého Mr. Beeejkala. Je v nejistotě a má psychické problémy a potřebuje se odreagovat, aby nabral opět po tom balancování rovnováhu.


1  

| Předmět: RE: RE: RE:
11.06.22 17:13:58 | #11732 (3)

Ze anticovid vakciny maji zasadni negativni vlyv na imunitu lidi a to zvlast u tech opakovane ockovanych je dnes uz serioznym lekarskym vyskumem prokazano.

Vedle toho samozrejme nejsou absolutne zadnym pozitivnim prinosem ani ochranou pred covid virem a tou neucinnejsi ochranou i vuci covid viru nadale zustava pouze vlastni imunita lidi, kterou ale prave anticovid vakciny zasadnim spusobem poskozuji.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
11.06.22 17:45:28 | #11733 (4)

Však každý rozumně a zdravě uvažující, který není postižený degeneraci vlastního rozumu bude dělat vše pro to, aby se mohl na vlastní přirozenou imunitu spolehnout a pro to se i přičiní.
Nespoléhat se na vlastní imunitu, ani neusilovat o to, aby fungovala správně, ale místo toho na genetickou therapii, kam patří mRNA vakcína je nezodpovědné a totální rezignování na vlastní rozum, ale i projev vlastní slabomyslnosti a nesvobody kdy musí podléhat skupinovému uvažování a rozhodování. Těží z něho ničemný systém a on se stává jeho součásti.


2  

| Předmět:
09.06.22 20:54:15 | #11708

Tak to je (dezinformaci) síla (Karlovarský kraj):


1  

| Předmět: RE:
09.06.22 21:16:07 | #11709 (1)

Jeste na tom letaku dole chybi podpis autora techto informaci.

Joseph Goebbels & Josef Mengele company


1  

| Předmět: RE:
09.06.22 23:57:04 | #11717 (1)

jj,všimni si toho rozdílu smažko

Leták cílí na inteligentní pohodové lidi

a tady - tupá nevzdělaná a nevzdělatelná chátra,.lidskej vyfetlej odpad, ubožácké samotářské trosky co jsou imrvére online .věčně nasraný na celej svět

*27179* *27179* *27179*

 #11708 

| Předmět: RE: RE:
10.06.22 00:02:49 | #11719 (2)

Stačil leták plný dezinformací, a koktavýho, poslušně náruživě opíchanýho slintu, to dalo do pohybu. Vskutku zábavné.



| Předmět: RE: RE: RE:
10.06.22 00:10:01 | #11720 (3)

podstatou mého sdělení mělo být hlavně to že lidé si opravdu nemají být rovni

je první kategorie - normální slušní inteligentní lidé

a pak jste tu vy - druhokategorní odpad který by neměl mít právo chodit k volbám

chápeš,fetko ?


3  
 #11719 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
10.06.22 08:42:04 | #11724 (4)

Rovní by teda být neměli. Menším zlem by byl kastovní systém, který by mezi takovými telaty s antistrategickým myšlením ochotnými se ve prospěch systému objevovat kam patříte vy a námi nepoddajnými kteří přemýšlí strategický a kritický udělal jasnou čáru. :-D :-D



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
10.06.22 08:48:28 | #11725 (4)

Jste jen chaskou poslušných idiotů, kteří potřebují opakovaně dávat najevo svou poddajnost a poslušnost systému jehož pravou tvář nevidí a jeho záměry a cíle neznají, aby mu usnadnili práci s vámi jednou dobře zamést.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
10.06.22 17:34:53 | #11726 (5)

Omlouvám se za aplikaci v androidu, která si dělá jen tak co se ji zamane a opravuje si napsaný text po svém.


1  

| Předmět:
08.06.22 11:02:26 | #11706

Covidistická pražská policie vyžadující testování musí platit

7. června 2022

Advokát Doc. JUDr. Zdeněk Koudelka Ph.D.
(aby bylo vidět, čemu se ta sociopatická opice směje)

https://blog.echo24.cz/a/Sq4Ut/covidisticka-prazska-policie-vyzadujici-testovani-musi-platit

Pravomocný rozsudek Obvodního soudu pro Prahu 4 z 25. 5. 2022, 7C 171/2021-61, přikázal Krajskému policejnímu ředitelství v Praze zaplatit náhradu platu civilním zaměstnancům, kteří se odmítli testovat na covid a zaměstnavatel jim zakázal přístup na pracoviště.

Šlo o dobu září – listopad 2021, kdy testování na covid nenařizovalo mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví. Avšak někteří zaměstnavatelé vyžadovali toto testování o své vůli, přestože testování nenařizoval žádný právní předpis, ani s ním zaměstnanci nevyslovili souhlas v pracovní smlouvě. Tak tomu bylo například v České spořitelně, Úřadu pro ochranu hospodářské soutěže i Krajském policejním ředitelství v Praze. Někde se zaměstnanci nezalekli.

To je případ dvou civilních zaměstnanců Policie ČR v Praze. Poté, co jim byl zakázán vstup na pracoviště, a nebyla poskytnuta náhrada platu, se obrátili na soud. Obvodní soud uvedl, že zaměstnavatel může nepřidělovat práci a to i bez udání důvodu, ale musí poskytnout náhradu mzdy. Zaměstnanci, kteří se netestovali, neporušili žádnou právní povinnost, byli připraveni k výkonu práce a bylo rozhodnutím zaměstnavatele, že jim zakázal vstup na pracoviště. Šlo tedy o překážku v práci na straně zaměstnavatele a ten jim musí vyplatit náhradu mzdy ve výši průměrného platu.

Je to smutný příklad toho, jak krajské policejní ředitelství v čele s generálem Tomášem Lerchem, se chovalo ke svým zaměstnancům i policistům. Ani samotné Ministerstvo zdravotnictví po zavedení povinnosti testování zaměstnanců v listopadu 2021 neznemožňovalo netestovaným výkon práce, ale jen je chtělo nahlásit krajským hygienickým stanicím. Paradoxem je, že generál Lerch byl povýšen na prvního náměstka policejního prezidenta.

Na druhou stranu je světlem v tunelu, že soudy se zastanou práv zaměstnanců. Kdo byl v podobné situaci, a po odmítnutí testování mu byl znemožněn výkon práce a nebyla poskytnuta náhrada mzdy, se můžete dovolat svého práva u soudu. Promlčecí doba je 3 roky.


1 1  

| Předmět: RE:
08.06.22 16:18:49 | #11707 (1)

Ani kdyby tu bylo to mimořádné opatření Ministerstva zdravotnictví na to zadne pravo nemeli zvlat kdyz samotne ministerstvo zdravotnictvi podobna opatreni vydavalo bez radneho vedecko medicinskeho zduvodneni !

Ani vlada nema pravo lidi bezduvodne obirat je o jejich zakladni lidska prava a svobody a tohle jednani vlady je jednoznacne zavazny trestnym zlocinnym jednanim.

Trestní zákoník ČÁST DRUHÁ HLAVA XIII Díl 1§ 403

§ 403Založení, podpora a propagace hnutí směřujícího k potlačení práv a svobod člověka
(1) Kdo založí, podporuje nebo propaguje hnutí, které prokazatelně směřuje k potlačení práv a svobod člověka, nebo hlásá rasovou, etnickou, národnostní, náboženskou či třídní zášť nebo zášť vůči jiné skupině osob, bude potrestán odnětím svobody na jeden rok až pět let.

(2) Odnětím svobody na tři léta až deset let bude pachatel potrestán,

  1. spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 tiskem, filmem, rozhlasem, televizí, veřejně přístupnou počítačovou sítí nebo jiným podobně účinným způsobem,
  2. spáchá-li takový čin jako člen organizované skupiny,
  3. spáchá-li takový čin jako voják, nebo
  4. spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu.

(3) Příprava je trestná.

http://zakony.centrum.cz/trestni-zakonik/cast-2-hlava-13-dil-1-paragraf-403


1  

| Předmět: V roku 2022 historicky najviac ľudi…
07.06.22 08:15:22 | #11703

Práve na spojitosť s očkovaním na COVID-19 a nárast nádorových ochoreni upozorňuje viacero vedcov a odborníkov, ktorí nemajú strach a nie sú napojení na farmaceutický kartel.


1  

| Předmět: RE: V roku 2022 historicky najviac ľudi…
07.06.22 08:19:53 | #11704 (1)

Doporučují - přejmenovat tuto debatu na Opičí neštovice a to do září - pak už to bude zase aktuální . *7127* *33856*


 #11703 

| Předmět: RE: RE: V roku 2022 historicky najviac…
07.06.22 08:46:53 | #11705 (2)

Covid je stale aktualnou agentou v ktorej pharma zlocinci nadalej pokracuju.

Na Covidových oddeleniach testujú na pacientoch nové lieky, ktoré nie sú dostatočne preskúmane

"...Za problémy neočkovaných pacientov a zlý priebeh často môže experimentálna liečba, ktorú im podávajú v nemocnici, bez informovania pacientov.

Poslednú dobu mi pribúda pacientov, ktorí boli hospitalizovaní na COVIDovych oddeleniach a boli im podávané experimentálne lieky. To zistili, až keď som im to ukázal počas psychiatrického vyšetrenia. Posledný prípad podľa dcéry: Mamina mala sťažené dýchanie, báli sme sa aby sa to nezhoršilo, tak sme ju dali do nemocnice. Tam si ju nechali a odtiaľ prišla v stave, že je stále zmätená, nepokojná, nie je s ňou možná riadna komunikácia.

Keď som si pozeral správu z COVIDového oddelenia, tak jej podávali experimentálne antivirotikum Lagevrio (Molnupavir). Molnupaviru bola udelená výnimka na použitie len na krátku dobu z dôvodu riziká predlžovania pandémie a vzniku nových mutácií pri podávaní tohto lieku. Kedže môže prispievať k mutagénnnej schopnosti vírusu. Na ľuďoch neboli vykonané štúdie ohľadom bezpečnosti pri tehotenstve. Na zvieratách však boli dokázané negatívne účinky, ktoré môžu poškodiť plod. Na potkanoch bol dokazaný nebezpečný toxický účinok na kosti a chrupavku, opakovane (u ľudí sú pozorované často problémy s chôdzou).

Liek bol tesne schválený len pomerom 13 za a 10 proti, aj z dôvodu jeho nízkej účinnosti v prevenci smrti a ťažkého priebehu.

Samozrejme pacientka nehlásila vedľajšie účinky tohto experimentálneho lieku, lebo nevedela, že také niečo dostala. Možno práve za takéto lieky dostali mnohí lekári desiatky tisíc EUR, alebo primárovia infekčných a COVIDových oddeleni…a preto sú tak ticho alebo šíria svoje bludy o liečeni COVIDu.

Ako vidieť pacientom je nielen podávaný nebezpečný Remdesivír, ale aj iné experimentálne liečby, bez dostatočného testovania…"

https://www.inenoviny.sk/na-covidovych-oddeleniach-testuju-na-pacientoch-nove-lieky-ktore-nie-su-dostatocne-preskumane/


1  

| Předmět: RE: RE: RE: V roku 2022 historicky…
09.06.22 21:29:28 | #11710 (3)

SirStanley nejvyssi cas zajit pro silnejsi leky svemu odbornemu lekari, kdyz se i takto zbytecne trpicim lidem smejes jen proto, ze na nich nekdo dela podobne pochybne experimenty. Byl by z tebe dobry spolupracovnik doktora Mengele.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: V roku 2022 historicky…
09.06.22 22:56:12 | #11711 (4)

Je to opravdu tragédie, ten je tak vyděšený, že se směje úmrtím a poškozením lidí tím, co sám do sebe nechal aplikovat - a je připraven na další dávky, by získal toustovač za věrnost k nadnárodní farmaceutické firmě. Zas a znovu chce slyšet, že je to hodný a poslušný chlapec, jako mu maminka říkala.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
09.06.22 23:39:59 | #11713 (5)

opakuj po mě - Nodis je špinavá podřadná smažka *27179*


 #11711 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
09.06.22 23:42:52 | #11714 (6)

A jejda - strejda. Už se strejda nebojí a odvážil se přidat další podnětný příspěvek.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
09.06.22 23:47:54 | #11715 (5)

aha ,podlidi který na první dobrou uvěří jakémukoliv konspiračnímu hovnu si myslí že ostatní také musí věřit těm hnojům - a proto si myslí že to co tu blekotají je pravda a ostatní se nesmějí jejich vypatlané debilitě ale těm "šokujůcím informáciám " které tu naslintají *27179* *27179*

bavte dál,klauni *1*


 #11711 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
09.06.22 23:49:53 | #11716 (6)

Další hodnotný komentář, slinto.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
10.06.22 00:21:22 | #11722 (6)

Ty budes jiste ten vyjimecny Übermensch *2*


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
10.06.22 00:27:48 | #11723 (7)

Je to postněmecký nácek (s ukrajinskou vlaječkou), jak vyšitej.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: V roku 2022…
10.06.22 00:17:55 | #11721 (5)

a hele,jsou hodně mrtví ty lidi po očkování ? úplně mrtví ? *27179* *1*


 #11711 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: V roku 2022 historicky…
09.06.22 23:36:16 | #11712 (4)

| Předmět: V Izraeli nárast nadmerných úmrtií je…
07.06.22 08:14:16 | #11702

V Izraeli nárast nadmerných úmrtií je takmer identický s priebehom očkovania
https://www.inenoviny.sk/v-izraeli-narast-nadmernych-umrtii-je-takmer-identicky-s-priebehom-ockovania/


1  

| Předmět: RE: V Izraeli nárast nadmerných úmrtií…
10.06.22 00:00:58 | #11718 (1)
*27179* *27179* *27179* *27179* *27179* *27179* *27179* *27179*

 #11702 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky