Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645081x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1356

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: Promořovací morčata
27.07.21 02:09:04 | #1356
Reakce na příspěvek #1343

No jo jenže co bylo včera dnes už nemusí platit, mám v sobě dvě dávky Phizeru,asi před třemi měsíci říkali že postačí dvě dávky na klasický covid a na mutace že také, nedávno že už třetí zhruba po roce a vlastně včera jsem byl na plicním kde mi řekli že opět to je jinak že třetí ani nebude muset. Měl jsem Covid a po 3 měsících jsem šel na vakcínu a změřil si v krvi kolik mám z Covidu protilátek a měl jsem skoro 100 násobek hodnoty kdy tam přesně bylo hodnota mezi 30-40 je vhodná na vakcinaci a já měl 2200 což jsem jen si řekl wau tolik to mám aspoň na rok a konzultoval to s lékaři,obvodackou mojí co je i kardiochirurg a řekla mi že to nevadí ať se jdu očkovat a i na místě u očkování se na to koukli a řekli, máte astma sse špatným okysličováním i když máte tyto vysoké hodnoty je tu mutace a doporučuji vám očkovat se.Vcera jsem četl od Prymuly že lidé co mají hodnoty 200 se nemusí očkovat že mají dost protilátek, takže to schrnu , mám hodnoty 2200,plus dvě dávky Phizeru ,ty jo proč se mám s těmito protilátkami nechat očkovat na potřetí za rok . Začínám si myslet že všichni tam nahoře co nám vládnou sami neví a tak mi to na plicním řekl doktor, že nikdo neví nic ,co a jak Že jednou tak a jednou tak


 #1343 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Promořovací morčata
27.07.21 04:11:56 | #1358 (1)

V tom, že ani lidé "nahoře" to neví přesně neplatí jen pro záležitosti COVIDu, ale prakticky pro všechny choroby s atypickým průběhem. Ne nadarmo se říká, že když navštívíš pět lékařů, tak dostaneš pět diagnóz.

Vysvětlení : lékaři jsou také lidé. Lidé nejsou mašinky a mají různé názory. Pro lidi, tedy pacienty to platí rovněž.
Dále se dá říct, že na boji proti této pandemii se podílejí desítky milionů lékařů a vědců a ti mají různé názory které prezentují v odborných periodikách. Ty jsou čtené jinými lékaři, nápady přijímány, nebo zavrhovány, či dále vyvíjeny ... .

To je jako na fotbalovém hřišti, nikdo neví kdo a kdy kopne první branku. Kromě umu a zdatnosti na jedné straně je tu i um a zdatnost protivníka - no a náhoda tu hraje také svou roli.


 #1356 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Promořovací morčata
27.07.21 12:40:20 | #1369 (2)

Ondi ohledne tech vakcin opravdu nikdo nic nevi, ale vy jak blba experimentalni morcata ste si to i tak nechali pichnout a to dokonce i po prekonani nemoci, ktera samotna lepe a mnohem bezpecneji stimuluje tvoji vlastni imunitu nez nejaka pochybna vakcina.



Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky