Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645250x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1858

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 16:01:05 | #1858
Reakce na příspěvek #1852

Citas si vobec co tu kopirujes ?

Ved si len potvrdil fakt, ze mal v tom, co tvrdi pravdu a potom by iste bolo dobre si vypocut, co povedal a ako to vyargumentoval priamo on sam trebars aj v konfrontacii s jeho kolegami, co s niecim nesuhlasia.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
24.08.21 16:08:23 | #1861 (1)

Ano je to stejný dezinformátor a od slušných lidí vyobcovaný mamlas jako ty


 #1858 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 19:05:24 | #1871 (2)

Jeden z mala odvaznych lekaru, co se nenechal skorumpovat covidovou vakcinacni lobby a narozdil od tebe velice dobre vi o cem mluvi a relevantne to i vedecky jako lekar i doklada a nevidim absolutne zadnou relevantni kritiku ani od tech jeho skorumpovanych kolegu, kteri se zrejme boji i o to, ze nedostanou podporu od slovenskych skorumpovanych politiku co uz zasli v te covidove vakcinacni lobby tak daleko, ze lidem nasilne nanucuji vakcinaci experimentalnimi vakcinami prosazujic to zakony a jeste se vedle toho odvazili drze plytvat statnimi penezi na propagaci a loterii tohoto velice pochybneho zbozi soukrome spolecnosti, ktera za toto sve pochybne zbozi nedava zadne zaruky pro zadneho cloveka pokud jde o jeho zivot a zdravi.

Chovani Slovenskych politiku je tedy chovanim prodejnych prostitutek a je mi z nich na bliti.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 19:22:38 | #1875 (3)

Vie, že zavádza
V texte ústavu je vyvrátených aj niekoľko príkladov nepravdivých či zavádzajúcich tvrdení Lakotu. Napríklad, že vakcíny sú experimentom a do nášho tela vnášajú svoju genetickú informáciu.

Vedci oponujú, že to isté predsa robí i samotný koronavírus SARS-CoV-2, ibaže vo väčšom rozsahu.

„V tomto kontexte je potrebné uviesť, že genetickú informáciu do tela vnášajú aj tradičné, dlhodobo používané vakcíny na báze oslabených vírusov, vďaka ktorým už od raného veku života (15 – 18 mesiacov) chránime naše deti pred ťažkými chorobami, ako sú napríklad osýpky, zápal príušníc a rubeola. Zaočkovanosť týmito vakcínami u nás je našťastie vysoká (95 %) a ochrana je veľmi efektívna. Sme presvedčení, že tieto fakty sú Dr. Lakotovi ako lekárovi známe,“ hovoria jeho kolegovia.

Vrana k vrane sadá
Len pred mesiacom Lakota strašil napríklad tým, že RNA sa môže prepísať do DNA. Vychádzal z nových zistení americkej Univerzity Thomasa Jeffersona vo Philadelphii.

No zatiaľ čo autori štúdie o špecifickom bunkovom enzýme (polymeráze théta), schopnom prepísať RNA do DNA, písali ako o zaujímavom a prínosnom vedeckom zistení umožňujúcom ďalší výskum, Lakota poznatok zneužil na zasievanie nedôvery voči mRNA vakcínam proti koronavírusu.


 #1871 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:00:47 | #1894 (4)

Ty si skutecne idiot, ked ani necitas co sam kopirujes. Ty snad nevidis, ze mu vlastne i tou svojou kritikou dali za pravdu ?

A srovnavat vakciny pracujici na uplne jinem principu s m-RNA anticovid vakcinami bude opravdu jen blbec a je to tedy hezka ukazka debility techto jeho kolegu, kteri se timto v podstate sami zdiskreditovali jako nekompetentni lide zrejme zmanipulovani a spravne motivovani, ale jiste ne zajmem o zdravi a zivoty lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:06:19 | #1896 (5)

a ještě něco podobně tupýho zakvič at máš radost,vyhozený Jehovisto

pořád nikoho tvoje lživý hovna nezajímají


 #1894 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:09:20 | #1898 (6)

Je to pravda a mohl by si to vedet i ty sam.

Chlapce ty ale dopadnes velice spatne, tebe driv nez padnes pro nejake negativni priznaky nejake experimentalni vakciny jiste predtim jeste dostanes od nekoho poradne po hube, ze mas tu drzost totalitne nekomu neco nanucovat a prosazovat porusovani zakonu chranicich zdravi lidi a jejich prava a svobody.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.08.21 20:17:04 | #1905 (7)

a ještě něco podobně tupýho zakvič at máš radost,vyhozený Jehovisto

pořád nikoho tvoje lživý hovna nezajímají


 #1898 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky