Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645551x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #2860

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: Tetanus
12.09.21 19:43:14 | #2860
Reakce na příspěvek #2854

Ano mrtvych v dusledku podani anticovid vakcin pocitame uz v desettisicich a to jeste o hodne umrtich ani nevime, nebo je ti co maji povinost takove umrti evidovat odmitaji zaevidovat a i to co uz lekari takto zaevidovali bylo dodatecne mazano i kdyz zde byla prokazana jasne souvislost umrti s vakcinovanim.

Az chces byt konsistentni odpovis mi na to kolik lidi rocne umira po podani tetanovych vakcin ? Kolik je celosvetove podobnych hlaseni ? Je pritom zrejme, ze jde o zcela bezne ockovani, ktere zrejme dostala vic nez polovina cele populace na zemi a nekteri lidi i opakovane.

Uz tohle by vas melo vest k zamysleni nad tim, ci je to s temi anticovid vakcinami v poradku, kdyz zde mame uz v prime souvislosti s nimi desettisice mrtvych. A pak by vas melo vest k zamysleni i to proc ma nekdo tak upornou snahu tuhle skutecnost bagatelizovat a zamlcovat.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Tetanus
12.09.21 19:47:42 | #2861 (1)

Ano mrtvych v dusledku podani anticovid vakcin pocitame uz v desettisicich a to jeste o hodne umrtich ani nevime, nebo je ti co maji povinost takove umrti evidovat odmitaji zaevidovat a i to co uz lekari takto zaevidovali bylo dodatecne mazano i kdyz zde byla prokazana jasne souvislost umrti s vakcinovanim.

Napsal tupý dezinformátor a konspirační špína Lorak


 #2860 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Tetanus
12.09.21 19:52:41 | #2865 (1)

Tak tohle je naprostá blbost. Odkud tyhle nesmysly čerpáš?


 #2860 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Tetanus
12.09.21 19:58:09 | #2868 (2)

máš pocit ,potom co se snažíš argumentovat a vysvětlovat že to padlo na úrodnou půdu ? nebo argumentuješ a vysvětluješ a znovu a znovu narážíš na ty samé nesmysly,lži a konspirace ?


 #2865 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Tetanus
12.09.21 21:28:16 | #2877 (2)

Hádej kde ?Hoaxy od Putina. *27179*


 #2865 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Tetanus
12.09.21 22:17:31 | #2881 (3)

ano ,všimni si jak tihle lidé pranýřují vše západní ,v tomto případě západní vakcíny a ani jednou nezmínili nic o ruské vakcíně Sputnik ,natož něco hanlivého o ní

ono,důvody mohou být kolikrát o mnoho prozaičtější - peníze (ne že by těmhle našim mamlasům za to blábolení na chatujme.cz snad někdo z Ruska platil)

Za úplatek slíbil, že nebude kritizovat vakcínu. Konspirátora napálili penězi z Monopolů
Youtubeři Josh Pieters a Archie Manners napálili známého britského konspiračního teoretika a odpůrce vakcín proti koronaviru Pierse Corbyna. Ten se nechal uplatit 10 tisíci librami, tedy téměř 300 tisíci korunami, za to, že přestane kritizovat očkovací látku od britské společnosti AstraZeneca. Místo ní se měl zaměřit na konkurenci od Pfizeru a Moderny. Dostal však falešné peníze ze hry Monopoly.

Piers Corbyn, bratr bývalého předsedy opozičních labouristů, patří mezi neznámější tváře kampaně proti očkování ve Velké Británii. Youtubeři Pieters a Manners ale videem zveřejněným na sociálních sítích dokázali, že za peníze je odhodlaný aktivista ochotný změnit svůj postoj.

ři schůzce s ním v centru Londýna se dva mladíci vydávali za obchodníky, kteří investují do společnosti AstraZeneca. Konspiračního teoretika uplatili, aby se v rámci svých antivakcinačních kampaní zaměřil místo AstraZenecy na společnosti Pfizer a Moderna. Stačilo jim k tomu v přepočtu 300 tisíc korun.

„Včera jsme s Archiem Mannersem přesvědčili odpůrce vakcín Pierse Corbyna, aby si od nás vzal 10 tisíc liber, o kterých si myslel, že pocházejí od společnosti AstraZeneca, a přestal kritizovat jejich vakcínu. Až na to, že to byly peníze ze hry Monopoly a my jsme si to celé nahráli,“ napsal na Twitter Pieters, jeden z autorů videa.

Ve videu youtubeři vysvětlují, že do společnosti AstraZeneca opravdu museli investovat, aby celý vtip mohl být legální. Koupili jednu akcii za 100 liber (téměř tři tisíce korun). Peníze, které konspiračnímu teoretikovi slíbili, vyměnili za ty z Monopolů v době, kdy všechny vyrušila kamarádka youtuberů, což bylo předem smluvené. Corbyn si tak nakonec odnesl falešné peníze z deskové hry.

„Zda se lidé rozhodnou pro očkování, nebo ne, je čistě jejich věc. Ale poslouchat lidi, kteří o vakcínách šíří dezinformace, ale jsou ochotni přijmout peníze vydělané na vakcínách, to je úplně jiná věc,“ upozornil jeden z autorů videa.

https://cnn.iprima.cz/za-uplatek-slibil-ze-nebude-kritizovat-vakcinu-konspiratora-napalili-penezi-z-monopolu-30745


 #2877 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky