Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 642990x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #4207

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:06:51 | #4207
Reakce na příspěvek #4163

Zdrojem techto dat je oficialni Evropska databaze na hlaseni problemu s lekmi https://www-adrreports-eu.translate.goog/en/index.html?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=ajax

Databáze podezřelých reakcí na léčivé přípravky v Evropské unii je EudraVigilance a po injekcích COVID-19 nyní hlásí 26 041 úmrtí a 2448 362 zranění. (29.9.2021)

Presne z techto dat a hlaseni jsou pak delany i tyhle statistiky zverejnovana i v ruznych clancich na internetu, kde, ale tyhle data by takto reportovana meli byt podavana i primo tem lidem ktere maji byt vakcinovani.

Ty jsi to tam ale muzes dohledat a vyfiltrovat i sam. Kazdopadne tato data nemuze nijak spochynovat ani zadny covidi smejd dal hajici tu vakcinaci anticovid vakcinami.

Dojdes ale ke stejnym cislum jak i lidi co to pak zverejnili i kdyz povinnost zverejnit tato data jak sem psal uz vyse meji predvesim ti covidovi smejdi, co jdou lidi vakcinovat temi svymi anticovid vakcinami.

https://healthimpactnews-com.translate.goog/2021/26041-deaths-2448362-injuries-following-covid-shots-in-european-unions-database-as-slovenia-suspends-jj-shot-after-death-of-20-year-old-student/?_x_tr_sl=auto&_x_tr_tl=cs&_x_tr_hl=sk&_x_tr_pto=ajax

Samozrejme jde jen o hlaseni a tak jiste ne vsechny musi primo souviset s anticovid vakcinami, ale i kdyby jen male % z toho bylo temi anticovid vakcinami zavineno tak to jiste neni neco, co by melo byt prehlizeno a o cem by lidi nemeli byt dal informovani.

Hodne techto umrti uz bylo ale potvrzeno i primo lekarskou pitvou, ze byli skutecne zavineny prave anticovid vakcinami, ale ani o podobnych umrtich lidi nijak informovani nejsou.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:11:01 | #4208 (1)

Jedna se tu ale o hlaseni umrti i dalsich zavaznych vedlejsich priznaku, co vzdy nastali bezprostredne po podani anticovid vakciny. Hodne umrti ale i vaznych poskozeni zdravi jako jsou ochrnuti a poskozeni organu je hlaseno i u jinak zdravych lidi, ktere nemeli jine dalsi zname zdravotni komplikace, co by k podobne veci meli vest.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:18:13 | #4213 (2)

konspirační žvásty ksindla Loraka


 #4208 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:17:10 | #4211 (1)

konspirační žvásty dobytka Lorak čarpající z konspiračního hnusu heatlhimpactnews

a údaje z databáze klasicky konpiračně špína Lorak dezintepretuje a konspiruje ,protože :

Porozumění webové zprávě
Když si prohlížíte webovou zprávu o podezření na nežádoucí účinky (známé také jako podezření na nežádoucí účinky léčiva) pro léčivý přípravek nebo účinnou látku, je důležité porozumět tomu, jak webová zpráva zapadá do celkového bezpečnostního profilu léčivého přípravku .

Zde je seznam důležitých bodů, které je třeba vzít v úvahu při prohlížení webové zprávy:

Aby byl léčivý přípravek schválen k použití, měl by jeho přínos převážit veškerá související rizika vedlejších účinků. V době registrace léčivého přípravku byla posouzena rovnováha přínosu a rizika a posouzeny přínosy, které převažují nad riziky . Všechny informace dostupné na těchto webových stránkách se týkají léčiv, která byla tímto způsobem posouzena a schválena k použití v Evropském hospodářském prostoru (EHP).
Informace na těchto webových stránkách se týkají podezřelých vedlejších účinků , jinými slovy účinků, které byly pozorovány po podání nebo léčbě lékem. Tyto podezřelé nežádoucí účinky však nemusí souviset s tímto léčivem nebo jej způsobovat .
Všechny léky mohou způsobovat nežádoucí účinky a je důležité si uvědomit, že většina lidí užívá léky bez vedlejších účinků .
Před uvedením léčivého přípravku na trh jsou informace o jeho bezpečnosti a účinnosti založeny na jeho použití v klinických studiích. Klinické studie však nemusí být schopny detekovat všechny vedlejší účinky, protože zahrnují omezený počet pacientů. Některé vedlejší účinky se také mohou vyvíjet dlouho a vyskytují se až po dokončení klinického hodnocení. Lidé (kteří ne vždy) jsou často (ale ne vždy) zdraví, nemají jiné nemoci nebo běžně neužívají jiné léky. Nejde o situaci, kdy je lék používán v „reálném životě“. K udržení komplexního profilu bezpečnosti a účinnosti léčivého přípravku je proto nezbytné nepřetržité sledování po klinickém hodnocení . Všechny léky povolené k použití v EHP jsou průběžně monitorovány.
Případ lze nahlásit na základě podezření, že vedlejší účinek je spojen s léčivem. Neznamená to nutně, že byla prokázána jakákoli souvislost mezi léčivým přípravkem a vedlejším účinkem; nežádoucí účinek se mohl objevit v důsledku jiných faktorů , například onemocnění, pro které je lék užíván, nebo interakce mezi dvěma nebo více léky pacienta.
Každá jednotlivá kazuistika by měla být vnímána v kontextu všech dostupných údajů o léčivém přípravku . Kromě spontánních hlášení vyplývajících z celosvětového používání tohoto léčivého přípravku mohou existovat také zprávy z klinických studií, jiných studií a vědecké literatury. Pouze posouzení všech dostupných údajů umožňuje vyvodit důkladné závěry o přínosech a rizicích léčivého přípravku.
Informace na tomto webu nelze použít k určení pravděpodobnosti výskytu vedlejšího účinku . Je třeba vzít v úvahu další informace, například kolik lidí lék užívá a jak dlouho je na trhu.
Tyto informace jsou pouze částí informací, které Evropská agentura pro léčivé přípravky a vnitrostátní regulační orgány pro léčivé přípravky používají ke sledování přínosů a rizik léčivého přípravku po jeho registraci. Mezi další typy informací patří poregistrační studie bezpečnosti, údaje z klinických studií a nové toxikologické údaje.
Podrobnější informace o rizicích nebo možných vedlejších účincích léčivého přípravku naleznete vždy v souhrnu údajů o přípravku a příbalovém letáku (přiloženém k léčivému přípravku). Tyto informace mohou poskytnout také zdravotničtí pracovníci, jako jsou lékaři a lékárníci.


 #4207 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky