Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 642823x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #4210

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
30.09.21 15:14:14 | #4210
Reakce na příspěvek #4209


| Předmět: RE: RE: RE:
30.09.21 15:22:40 | #4216 (1)

No ale když se nedáte očkovat, nikam se nedostanete. Nevycestujete, nedostanete se ani do kina ani do divadla. To vám nevadí ?
PRAVIDLA V ČESKU

I v Česku se lidé musí před vstupem do nejrůznějších zařízení prokazovat certifikátem o očkování, prodělaném covidu nebo negativním testem.

Povinné očkování vláda Andreje Babiše odmítá, od září už ale nemají být hrazené ze zdravotního pojištění preventivní testy, které lidé potřebují například při cestování, pro návštěvu kulturních akcí či restaurací. Výjimku budou mít lidé se započatým očkováním, děti do 12 let a ti, kteří se nemohou očkovat ze zdravotních důvodů.

V úterý Nejvyšší správní soud zrušil opatření o povinném nošení respirátorů ve vnitřních prostorech. Verdikt bude platný za tři dny od nabytí právní moci. Ministerstvo zpravotnictví do té doby může řádně neodůvodněné nařízení opravit.


 #4210 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:34:29 | #4220 (2)

A na zaklade ceho chce nekdo zdrave lidi v tom, co jsi ted vyse jmenovala omezovat ? Proc bych se mel dat ockovat jen proto, ze mi jinak nekdo i jako zdravemu cloveku hrozi, ze mne bude omezovat na mojich pravach a svobodach ?

Tohle nedelaji zrejme ani v Severni Korei, aby zdravym nevakcinovanym lidem nekdo branil jit do kina ci divadla.

Takze ano podobna nesmyselne totalita covidich smejdu mi jednoznacne vadi a doufam, ze lidi se zdravym rozumem podobnym totalitnim smejdu uz dalsi moc do rukou davat nebudou a sami budou zadat i to jejich soucasne potrestani za to, ze i v rozporu s platnymi zakony na ochranu zdravi a ustavou kde jsou zakotvena i lidska prava a svobody podobna omezeni vyhlasuji.

Jestlize nekdo povinne ockovani odmita a rika o dobrovolnosti v teto veci, nemuze pak totalitne omezovat zdrave lidi. Tohle snad pochopi i male dite.

Bud je zde zakonny duvod pro vyhlaseni epidemie a pak urcita narizeni musi platit pro kazdeho bez vyjimky a nebo nelze delat zadne opatreni a omezeni co nejsou pro ochranu zdravi ve smyslu zakonu na ochranu zdravi nutna. A mohla by si vedet, ze i ten plne vakcinovany cloveka se nejenze muze nakazit plnou davakou covid viru jak i nevakcinovany a dal ho muze prenaset a nakazit s nim i jine lidi.

Ani ty respiratory a rousky nemohou byt narizovane v rozporu se zakonem na ochranu zdravi a tohle vlada nejen v CR dela - takze jde o bezduvodnou a nepodlozenou totalitni sikanu lidi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:51:01 | #4228 (3)

Na základě čeho ? Na základě zájmu většiny.


 #4220 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:12:53 | #4235 (4)

Jeste jednou se zeptam a pozorne si prosim precti, co se te ptam.

Na zaklade ceho chces omezovat prava zdraveho cloveka ? Uvedom si, ze tu uz neni nacisticky rezim ani totalita - tedy nemela by tu ta totalita byt i kdyz ji potichu nekdo zavadi.

Az by mel nekdo priznaky urcite vazne nemoci a nebo je mu prokazano, ze je opravdu vaznym zdravotnim rizikem priklad nakazy smrtelnym HIV virem a pod., tak pochopim, ze chces podobne nemocneho cloveka nejak omezovat a trestne postihovat, az by svoji lhostejnosti spusobil poskozeni zdravi i u jineho cloveka.

Zeptam se te ted ale dal, co ted udelame i s temi dalsimi nejen respiracnimi viry, ktere stejne jak covid vir mohou jineho cloveka nakazit a jsou pro jine lidi dokonce i mnohem vyssim rizikem ? To ted budes kazdeho, kdo se neda na vsechny tyhle viry a jine nakazlive nemoci vakcinovat od covidovych vakcinacnich smejdu omezovat v jeho pravach a svobodach ?

Psala si, ze tu vakcinaci sama nemas ? Souhlsis tedy s tim, aby si byla omezena ve svych pravach a svobodach i ty sama a to nejen kvuli covid viru, ale treba i proto, ze napriklad nemas aktualni ockovani na chripku a pod. ?

Uz to trochu chapes ? Bezna chripka ktera ma uvadenou umrtnost 0,1% uz tu byla i v CR jako epidemie a bylo nakazenych i 5000 lidi na 100 000 obyvatel a ne jak dnes u covidu nejakych 30 lidi na 100 000 (pro vyhlaseni epidemie je ze zakona potrebnych aspon 1 600 lidi na 100 000 obyvatel). Covid vir ma aktualne umrtnost 0.15%.

Vysvetelis mi tedy proc se tu tedy dela tento protizakonny covidi cirkus a vsechna ta omezeni ?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:23:19 | #4236 (5)

uvědom si kopretino s kým máš tu "čest" "diskutovat" - Lorak je hovadský konspirátor a dezinformátor,jak ostně nyní názorně předvedl kdy účelově manipuluje z čísly, kdy srovnává čísla z letního úseku epidemie a záměrně vynechává ty nejhorší měsíce, úmrtnost si plete se smrtností ,nenapíše že ve věkové kohortě nad 65 plus smrtnost na Covid výrazně stoupá v porovnání s chřipkou atd., atd.


 #4235 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:28:21 | #4239 (6)

V pohodě ....vím s kým mám tu čest ))) *4542*


 #4236 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:29:46 | #4240 (7)

zde vidíš že ten dobytek Lorak prokazatelně lže v mírách úmrtnosti na Covid

https://ourworldindata.org/mortality-risk-covid


 #4239 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 19:20:45 | #4245 (6)

Nekecej pitomosti a muzes odpoved i ty sam az si toho vubec schopen. Sem uz u tebe zvykly, ze kdyz nemas co rict a nejsi schopen vecne diskuse a argumentace tak jen stekas osocujes - opakujes stejne stekani a prazne osocujici slova, jak postizeny blazen.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 19:34:00 | #4246 (7)

špíno,zase otevíráš tlamu potom co jsem tě opět usvědčil ze lží a konspirací ,ty ksindle ?


 #4245 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 19:40:40 | #4249 (7)
| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:26:46 | #4237 (5)

Pořád tvrdím, očkování je jediná cesta, jak to zastavit.
A ano, jsem omezená v tom, že si musím dělat testy,pokaždé,když chci někam jít, (do kina,divadla, nebo jet k příbuzným) Zatím mi je hradila pojištovna. Jak to bude dál se uvidí. Ale já mám potvrzení, že nejsem očkovaná ze zdravotních důvodů, tak asi mi ty testy budou proplácet i nadále.
A s tou úmrtností běž do háje. Chřipka tu řádila každý rok, a lidi umírali. Ted se tu nevyskytuje, protože lidi nosí respirátory. A tím se chrání. A když se začalo očkovat na covid, úmrtnost se rychle snížila. Ti, kdo to i přes očkování dostanou, mají jen lehký průběh. Pokud bude naše společnost proočkovaná aspon 80% bude to v pohodě.


 #4235 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 19:45:58 | #4250 (6)
  1. A co chces zastavit tim ockovanim ?
  2. A proc si musis delat nejake testy z jakeho duvodu ?
  3. Proc veris tomu, ze chripka uz tu dal neni a ze se ji podarilo zlikvidovat temi rouskami a respiratory ?
  4. Vis o tom, ze i ty PCR covid testy prave tu chripku chybne detekovali jako covid vir ?
  5. Proc se dle tveho nazoru chripku podarilo zlikvidovat rouskami a respiratory a u covid viru se to nepodarilo nejen temi rouskami a respiratory, ale ani vakcinami a plne vakcinovany dostavaji plnou naloz covid viru stejne jak neockovany a siri ho dal ? Proc vubec v teto veci veris podobnym nesmyslum ?
  6. Jaky mas problem s umrtnosti, kterou uvadim, kdyz odkazuji v teto veci na vedecky uznavanou studii s kterou nemaji problem ani ti covidi smejdi propagujci vakciny ?

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/epdf/10.1111/eci.13554?fbclid=IwAR39F7I-uV2zSuGHFAxGoC9vQP1s-cdE7xuabsN66cKB99b8wvWi-P0jvo0

Co vis treba o tom, ze ta umrtnost mladsich lidi je jen 0.01% cili 10x nizsi, nez na bezny chripkovy vir ?
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33289900/

Ja osobne nesouhlasim ani s tim cislem 0.15% nebo dobre vime, ze ty umrti, kde je skutecnou pricinou covid vir je jich nekolikanasobne mene a jsou zde uvadene i umrti, kde covid vir hlavni pricinou umrti nebyl a byl jen mene zavaznym onemocnenim, ktere ale rozhodne nebylo pricinou umrti.

7. Proc veris tomu, ze respiratory ci rousky dokazou zabranit tomu, aby se lidi i temi respiracnimi viry nenakazili ?

Masky nejsou účinné ani bezpečné - Shrnutí vědy
https://www.primarydoctor.org/masks-not-effect

8. Proc veris LZIM o tom, ze vakcinovany lide neumiraji v dusledku nakazy covid virem s tezkym prubehem. Pravdou je, ze umiraji v mnohem vecsim poctu, nez nevakcinovany ?

9. Co bude pri 80% proockovanosti v pohode a pro koho ? Myslis pro ty vakcinacni smejdy, co na tom vydelavaji miliardy i kdyz nedavaji za ty sve anticovid vakciny absolutne zadne zaruky a dobre vim, ze lidi pred nakazou covid virem nechrani a nechrani je ani pred tezkym prubehem ani umrtim, ale navic jsou vakcinovani primo ohrozeni i tou samotnou anticovid vakcinou ?

UZ SE KONECNE PROBER DO REALITY. ZIJES VE LZI !



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 20:07:25 | #4258 (7)

popiračské žvásty konspiračního dobytka Loraka


 #4250 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
01.10.21 18:24:00 | #4332 (7)

To ty, tady trousíš lži, a tak budeš mít na svědomí smrt lidí. A modli se, aby to nepotkalo tvé blízké. TO BY BYLA TA REALITA!


 #4250 

| Předmět: RE: RE: RE:
30.09.21 15:29:45 | #4218 (1)

A klidně napíši, že naše rodina je naočkovaná celá, je nás celkem 13 -nevěsty + zet+vnuci, věkově od 65 do 17 let. A nikdo neměl vedlejší účinky. Já očkovaná nejsem, lékař mi to nedoporučil.


 #4210 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 15:38:48 | #4225 (2)

Bud za to jen rada az je to tak jak pises, ale nemluv predem, nebo urcite komplikace jeste jen mohou prijit a nekdo si je treba ani nemusi hned spojit s tou vakcinaci i kdyz muze byt primou pricinou takovych komplikaci.

A ze te experimentalni vakcinace tebe lekar usetril zrejme dobre vedel i proc a tak je zrejme, ze ta vakcinace urcite bezproblemova neni.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:00:24 | #4233 (3)

)))) můžou, ale nemusí ,
Karol, viděl jsi někdy pravé neštovice? Je to děsný pohled, a právě očkováním se ta hrůza vymýtila.
To, co tady někdy děti dostanou,( děti je přejdou pár pupínkama a zvýšenou teplotou) to jsou plané neštovice, a i ty , kdy je dostane dospělý člověk, můžou být i smrtelné. Zvlášt pro muže. A covid je nemoc, která zabijí- pokud je na to vakcína, pak říkám proč ne?


 #4225 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 16:03:14 | #4234 (4)

přesně tak


 #4233 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 19:50:07 | #4251 (4)
  1. Co ma nejaky covid vir spoledne s temi pravymi nestovicemi ?
  2. Co maji vakciny na ty nestovice spolecne s temi experimentalnymi jakoze anticovid vakcinami ?
  3. Vis jaka je umrtnost pri tech tech pravych nestovic a jaka je umrtnost na covid vir ?

Skus trochu vice premyslet a najdi odpovede, na co se te ptam a pak mozna pochopis vic.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 20:06:45 | #4256 (5)

popiračské žvásty konspiračního dobytka Loraka


 #4251 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 20:25:47 | #4264 (4)

eště sem se nikdy nesetkal s tak hysterickou očkovaci kampani
očkovani na nádraží úplně zoufaly čin,vyherni slosovani když se nechaš naočkovat,
strašeni a vyhrožovani že bez očkovani nepujdeš nikam což se děje. když se podivam na samý začatek až do dnes tak vidím trestuhodný obrovský podvod



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
30.09.21 20:53:36 | #4276 (5)

jak říkám,nasad si alobalovou čepičku,ty ustrašenej debílku


 #4264 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky