Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 648012x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #4769

Zobrazit vše


| Předmět:
12.10.21 22:00:15 | #4769

KAŽDÝ, KDO VÁM TVRDÍ, ŽE OČKOVÁNÍ JE BEZPEČNÉ A ÚČINNÉ, LŽE. ZDE JE DŮKAZ.
VERNON COLEMAN

Očkování je velký byznys a mnozí z těch, kteří ho propagují a vydělávají na něm, dělají vše pro to, aby chránili intelektuálně zranitelný, ale nesmírně výnosný obor. Zkušenost mi říká, že mi tato kniha přinese mnoho problémů, mnoho nadávek, řadu výhrůžek a značné profesní i osobní nepříjemnosti. Jsem však pevně přesvědčen, že očkování je jednou z nejodpornějších a nejnebezpečnějších moderních lékařských praktik, a považuji za děsivé, že je mu dovoleno se zdánlivě nekontrolovaně a nezpochybnitelně rozvíjet. Nevěřím, že si někdo, někde uvědomuje, jak velké škody působí nezpochybnitelné nadšení establishmentu pro praxi, která má tak pochybnou hodnotu a která skýtá takový katastrofický potenciál. Doufám, že tato kniha vyvolá některé otázky a pochybnosti, a doufám, že se čtenáři podělí o mé obavy se svými rodinami, přáteli, sousedy a lékařskými poradci.



| Předmět: RE: RE:
13.10.21 04:26:20 | #4778 (2)

Vis ono to ockovani nejakym oslabenym virem a nebo bakterii, ktera jinak muze napachat na zivote a zdravi cloveka velke skody jiste prospesne je.

Az ma byt tve telo odolnejsi vuci tomu co ti muze ublizit pak overene vakciny bez zbytecnym vaznych vedlejsich priznaku opravdu maji smysl.

Tohle ale v zadnem pripade neplati u tech anticovid vakcin. Jsou to vakciny jenz uz meli byt davno zakazany a nikdy nemeli byt ani povoleny, aby je nekdo sel hromadne pouzivat a davat lidem. Zlocinci jenz stoji za lzivou propagaci techto anticovid vakcin jsou bezcharakterni covidi smejdi, jenz patri do base !



| Předmět: RE: RE: RE:
13.10.21 04:37:49 | #4781 (3)

Vis treba takova bakterie Clostridium tetani te muze spolehlive zabit - narozdil od nejakeho smesneho covid viru.

Takze tohle ockovani proti tetanu ma smysl, nebo ty bakterie Clostridium tetani vazne ohrozuji zivot i zdravi kazdeho cloveka bez vyjimky a neleceny clovek skutecne muze umrit.

Covid vir ale pro mlade lidi a jeste i vecsinu zdravych lidi do 60 let nepredstavuje vaznejsi riziko a je dokonce hlavne pro ty mladsi mensim rizikem nez treba bezny chripkovy vir a tak vakcinovat nekoho pred necim co ho nijak vazne neohrozuje je absolutni nesmysl a kdo podobnou vec propaguje a dal se ani pred ockovanim nezajima o to ci uz ten kdo ma byt vakcinovan uz nema proti tomu covid viru i vlastni protilatky je nesmysl a zlocinne jednani zvlast kdyz vime, ze ty anticovid vakciny jsou opravdu velice nebezpecnym experimentem vazne ohrozujici zdravi i zivot lidi a varuji pred tim skuseny lekari z daneho oboru, aby se tohle nesmyselne plosne ockovani anticovid vakcinami zastavilo.

Navic zde covidi smejdi a prolhany demagogove sirici strach a totalitu do lidi serou neco, co uz je davno neaktualni a nemuze to nikomu ani pomoct, ale mu to spis jen uskodi na co uz taky existuji lekarske studie, kde je vazne varovani lekaru ohledne rizik spojenych s temito anticovid vakcinami.



| Předmět: RE:
13.10.21 08:44:43 | #4792 (1)

Vypatlané žvásty prašivého dezinformátora Loraka


 #4769 

| Předmět: RE:
13.10.21 10:30:40 | #4799 (1)

Tak to bývá. Když někdo není schopen přesvědčit své kolegy z oboru článkem v recenzovaném odborném časopisu, napíše místo toho knihu, kterou si vydá sám bez jakékoliv odborné oponentury a přesvědčuje v ní nepoučené laiky. A ti nemají žádný prostředek k tomu, aby odhalili nepravdivost předložených tvrzení. Na rozdíl od odborníků, kteří mu to hodili na hlavu, laici nevědí, co všechno jim autor zatajil, protože se mu to nehodilo do krámu, nevědí, jakých chyb v interpretaci dat se dopouští, nevědí, co z toho, co autor tvrdí, bylo dávno vyvráceno… Stačí, když se to napíše dostatečně líbivě nebo v souladu s nějakým aspoň trochu rozšířeným přesvědčením. Kniha se prodává ostošest, konto kyne, popularita roste a s ní další možnosti, jak z důvěřivých tahat prachy…


1  
 #4769 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky