Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645153x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5306

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: Zakladatele a spravce…
19.10.21 00:50:36 | #5306
Reakce na příspěvek #5256

A o cem pises o jakych otazkach ?

To, ze je tu treba za najeke obdobi i vyssi umrtnost lidi a vyssi mira hospitalizace lidi.

Vis kdyz nejaky covid smejd vypusti medzi lidi umele vytvreny vir je to vzdy urcity problem, ale ten ani zdaleka tak zavazny jak to, kdyz nasledne diky covidi propagande se tento problem navic umele zvelicuje a je zde pak i umele dal vytvaren tlak pres skorumpovane a nebo zmanipulovane politiky i lekare, aby delali opatreni, co danou situaci jeste vic zhorsi, co nasledne i vede k zanedbavani zdravotni pece v pripade tech lidi, co narozdil od vecsiny nakazenych tim covid virem, kdyz jim neni tato pece poskytnuta, tak skutecne umiraji a to mas i vysvetleni pro ty sve statistiky a zvysena umrti, kde dobre vime, ze vic nez 99% covid umrti jsou vylhana cisla a stejne tak dobre vime i to, ze lzivou demagogii i ta prezentace miry nakazenych lidi, kde je nekdo PCR pozitivni oznacovan za nemocneho cloveka i kdyz je to nesmysl a LZIVA demagogie.

Skus si ale vedle toho vsimat i fakt jan jsou LZIVE vytvarene statistiky v prospech te totalitni covidi propagandy, kde jsou lidi hloupe straseni nebezpecnosti toho covid viru jen, aby je nekdo mohl totalitne omezovat a nasledne i zaockovat necim, co prinasi dalsi vazne komplikace a co pritom zadne reseni v pripade covid viru neprinasi, nebo ta slibovana imunizace neni anticovid vakcinami dosazitelna, co uz dobre vedi i ti co se primo na vyvoji techto anticovid vakcin treba driv mozna i v dobrem umyslu podileli, ale kde se i tak i oni mozna i nevedomi stali soucasti urcite totalitniho egoistickeho soukoli, kde je prospech covidich smejdu, co podobou vec naplanovali rozhodujici a jde se i na ukor zdravi zivota a majetku jinych lidi.

Jinymi slovy nebezpecny zlocinne jednajici covidi smejdi jdou i pres mrtvoly, ale prezentuji se jako zachranci lidstva.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: Zakladatele a spravce…
19.10.21 01:10:05 | #5315 (1)

Takze chces rict, ze vsichni ti zemreli zemreli ne na covid, ale proto, ze jim byla zanedbana pece? Co to vlastne znamena, zanedbana pece? Co jim bylo zanedbano, ze v dusledku toho naraz zemreli?

Odkud "vime, ze vic nez 99% covid umrti jsou vylhana cisla"? Jak treba tohle dolozis?


 #5306 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Zakladatele a…
19.10.21 22:06:40 | #5454 (2)

Uz jsem to tady dokladal, ze v podobne veci uz i v ramci jednoho ze statu EU byli vynesene pravoplatni rozsudky, v teto veci bylo soudem potvrzeno, ze pocet uvadenych 17 000 lidi je LZIVY a nepodlozeny a skutecny pocet z toho cisla, kde apson bylo seriozne prokazano aspon to, ze byl dany clovek alespon nakazen covid virem bylo z tohoto poctu jen 0,9% a to jste nevime kolik i z tohoto poctu umrti bylo takovych lidi, co opravdu umreli kvuli tomu covid viru, tak ze by byl tou hlavni pricinou umrti nejakeho cloveka.


1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Zakladatele a…
19.10.21 23:09:04 | #5458 (3)

A už zase se oháníš tou prokázanou lží?


1  
 #5454 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky