Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 658925x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5632

Zobrazit vše


| Předmět:
21.10.21 20:05:22 | #5632

https://www.sukl.cz/tydenni-zpravy-o-prijatych-hlasenich-podezreni-na-nezadouci

Podezření na 116 umrtí

Ovšem, je otázka, kolik se nahlásí podezření....
Profesorka Strunecká, u normálních vakcín pokud se pamatuji říkala, že se nahlašuje maximálně 10% vedlejších účinků.....


Takže kolika násobit, abychom dostali skutečná čísla??? Nebo u těchto vakcín odpovídají realitě? Zrovna jsem mluvil se známou. Její očkovaný syn trpí bolestí hlavy , ale prý to nikam nehlásil.....

Jak je pak vypovídající následná statistika?


1 2  

| Předmět: RE:
21.10.21 20:12:42 | #5634 (1)

Všechna hlášení jsou pouhými podezřeními, nikoliv prokázanými nežádoucími účinky vakcín. Mezi vakcínami a reakcemi může existovat jen časová souvislost bez jakékoliv příčinné souvislosti. Mohou být také nahlášeny nežádoucí účinky, které nejsou správně pojmenovány. Výpis tedy slouží pouze pro přehled toho, jaké reakce byly nahlášeny, nejde o statistiku skutečně prokázaných nežádoucích účinků vakcín

Všechna hlášení jsou pouhými podezřeními, nikoliv prokázanými nežádoucími účinky vakcín. Mezi vakcínami a reakcemi může existovat jen časová souvislost bez jakékoliv příčinné souvislosti. Mohou být také nahlášeny nežádoucí účinky, které nejsou správně pojmenovány. Výpis tedy slouží pouze pro přehled toho, jaké reakce byly nahlášeny, nejde o statistiku skutečně prokázaných nežádoucích účinků vakcín

každý kdo tyhle údaje používá ze Suklu používá a z dalších hlášení ze světa by je měl umět interpretovat ,takže žvanění tvé a odmítačky Strunecké jsou jen mlácení prázdné slámy


1 1  
 #5632 

| Předmět: RE: RE:
21.10.21 21:07:46 | #5640 (2)

I kdyby byla prokazana i ta pricinna souvislost s anticovid vakcinami prokazana jen v tech 10% pripadech, tak i s ohledem na to, ze tech skutecnych i nenahlasenych pripadu je nekolikanasobne vic, tak se pomalu dostavame k tem cislam co tu jsou zverejnena i v souvislosti s pricinnou souvislosti. Otazkou je kdo ma vubec zajem tu pricinnou souvislost i dal skoumat a proc se treba i vsichni mrtvy kde je podobne podezrejni vsichni povinne nepitvaji zvlast kdyz vime, ze jde o novou stale experimentalni a dlouhodobe nevyskousenou ockovaci latku.

Jen v ramci EU uz mame vic nez 26 000 hlaseni mrtvych v dusledku podani anticovid vakcin.

A ja se ted zeptam, ktera jina masove uzivana vakcina ma tolik mrtvych jen v prostoru EU ? Proc uz davno nebylo toto vakcinacni skorumpovane propagovane silenstvi v spojitosti s anticovid vakcinami zasataveno ?

Zvlast kdyz velice dobre vime, ze vyrobcove anticovid vakcin neprebiraji absolutne zadne zaruky za spolegnivost a bezpecnost techto svych vakcin a jedine co je tedy zajima je jejich zisk a korumpovani politiku a lekaru, ktery jim v tomto zlocinu pomahaji.

Osobne sem presvedcen, ze tu jednou budou souzeni nejen vyrobcove a politici, ale i ti lekari, co vedome podobnou vec propagovali a podporovali. Dopousteji se mnohem horsiho zlocinu, nez jaky spachal za 2 sv. valky nacisticky lekar Doktor Mengele !

Vsechna cest tem lekarum, co v teto veci zaujali podobny postoj a nevaha oznacit i sve kolegy lekare oznacit primo za zlocince. MUDr. Ján Lakota, CSc. v TV Slovan 1. júna 2021

MUDr. Ján Lakota, CSc.
SAMOSTATNÝ VEDECKÝ PRACOVNÍK
Biomedicínske centrum SAV
Virologický ústav BMC SAV


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.21 22:11:14 | #5657 (3)

Akademie věd se distancovala od slov Jána Lakoty. Shrnuje základní dezinformace o vakcíně

Přes 200 tisíc shlédnutí má na YouTube video, ve kterém hovoří slovenský lékař Ján Lakota. Podle něj očkování proti COVID-19 je nebezpečnější než samotný virus. Proti jeho vyjádřením se vyjádřila Slovenská akademie věd (SAV). Ve vyjádření krásně shrnují základní dezinformace o vakcínách a o koronaviru SARS-CoV-2 způsobující onemocnění COVID-19.

„Zásadně nesouhlasíme s názory Dr. Lakoty a odsuzujeme způsob, jakým deformuje, zpochybňuje a selektivně zamlčuje vědecké a medicínské poznatky o významu očkování v boji proti pandemii onemocnění COVID-19. Je velmi nešťastné, že ve snaze jakýmkoli způsobem získat “obdiv” laické veřejnosti se neštítí dehonestovat vědce a nejen ignorovat, ale i znevažovat vědecký pokrok a šířit dezinformace.


1 1  
 #5640 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 22:34:15 | #5665 (4)

Jeho kolegove nemaji ani tu nejmensi odvahu jit s nim do diskuse se bavit odborne o tom co uz ohledne anticovid vakcinach vime, nebo by museli otevrene priznat, ze toho vime zalostne malo a ze uz i za ten kratky cas uz jsou spojeny s temito vakcinami obrovske zdravotni komplikace koncici i smrti, ktere samozrejme nepozorujeme u zadne jine masivne nasazene a lety overene vakciny.

Az tedy jdou jeho kolegove delat takove srovnani, ze tu uz leta lidi ockujeme ruznymi vakcinami a neni zapotrebi kolem toho delat zadnou paniku, tak zapominaji rict i pravdu o tom, ze vsechny tyhle zminovane vakciny narozdil od anticovid vakciny uz presli kopletnim nekolikaletym vyskumem a jsou tedy i zdlouhodobeho hlediska vyskousne a jsou zname i jejich mozne vedlejsi ucinky a tak tedy i presne vime u koho neni bezpecne mu podobnou vakcinu podavat.

U anticovid vakcin mame miliony lidi s tezkymi zdravotnimi komplikacemi a desitky tisic mrtvych, ktere ale zadna jina i masivne nasazena lety overena vakcina nema. Problem je, ze je zde informacni embargo v souvuslosti s anticovid vakcinami a lidi prakticky o negativnich ucincich koncicich i smrti nevedi prakticky nic, ale neustale podlehaji masivni demagogicke medialni masazi i politickemu tlaku progujiciho anticovid vakciny.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 23:08:03 | #5675 (4)

akademie věd má svůj rozpočet a z toho žije...
Ti, co mají moc (prezident), jmenují profesory a mají často vliv na granty....

Také by jim mohl být snížen rozpočet, kdyby se nedistancovali...


1 2  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
22.10.21 02:42:21 | #5707 (5)

Jak vidis i tak se tam ale nasel minimalne aspon tento jeden vysoce erudovany vedec s dlouhletou praxi, ktery se nebal verejne vystoupit proti te nesmyselne covidi propagande co se tu po celem svete dela a dokonce se podepsal i pod tuhle zalobu.

Očkovanie proti covidu prešetrí súd v Haagu


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.10.21 03:15:55 | #5708 (6)

Mě by spíš zajímalo kdy ty se necháš už konečně öčkovat ? :-)


 #5707 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.10.21 07:03:11 | #5710 (7)

A proc bych to delal, kdyz nic podobne nepotrebuji ?

Mam to udelat jen proto, ze si to tak preje vyrobce podobneho pro me zdravi skodliveho produktu a ma v te svoji propagaci takoveho vyrobku podporu i od skorumpovanych lekaru a politiku, ktere jsi na tu propagaci tohoto sveho pochybneho zbozi koupil jako prodejne prostitutky ?

A nebo to mam udelat kvuli slibovane mozne vyhre v te nasi slavne Slovenske ockovaci loterii ? Mam tedy vstoupit do podobne loterie a hazardovat se svym zdravim ? Proc ?

Očkovacia lotéria

Sorry, ale jeste mi nikdo lobotomii zdraveho rozumu neudelal a tak se radeji drzim toho zdraveho rozumu.

Covidi smejdi a jejich lziva propaganda mne absolutne nezajima a nezajimaji mne ani ty jejich davky toho jejich chemickeho sajrajtu, bez ohledu na to, co mi vedle toho budou slibovat.

Ty jsi ale klidne dej i zlatou davku, az uz bez toho nemuzes byt a neveris ani serioznim lekarum, ze momentalne te i pred tim umele vytvorenym covid virem muze nejlepe ochranit prave tvoje vlastni imunita co uz paradoxne uznava i jeden z nejvecsich proagatoru anticovid vakcin v CR a covidi smejd Prof. RNDr Václav Hořejší, CSc., ktery zaroven priznava i to, ze soucasne vakciny jsou ve vyvoji a nejsou dostatecne dobre a nedokazou nikomu zajistit tak dobrou imunitu jakou mohou ziskat diky prodelani nakazy covid viru diky vlastni imunite, kde mladsi lidi covid vir ohrozuje podobne jak bezny chripkovy vir a mensi deti jeste mene, nebo pro ne uz je narozdil od covid viru mnohem nebezpecnejsi prave ten bezny chripkovy vir a potom i ty pochybne a pro jejich zivot a zdravi absolutne skodlive anticovid vakciny.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.10.21 07:23:23 | #5711 (8)
Výherkyně slovenské očkovací loterie na RTVS má koronu :)))


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.10.21 07:37:25 | #5713 (9)
Milan Mazurek - očkovacia lotéria je nápad narušeného človeka

A ma pravdu.

Nastastie vecsina ludi zijuci na Slovensku aj vdaka tomuto cirkusu, co robi nasa vlada dobre vidia, ze su to len kupene prostitutky a covidi smejdi. Jejich politicky primitivny natlak aj falosne prisluby ignoruju a takyto politici su uz davno na Slovensku politickymi mrtvolami, bez dalsej sance na znovuzvolenie.

Spinavy zlocinci, co ludom len skodia a este z nasich dani robia reklamu zlocineckym pharma firmam.



| Předmět: RE: RE:
21.10.21 21:17:17 | #5642 (2)

I existence lidí je jen možná, nikoli jistá.,..

Dokonce dopadený šílený střelec, je jen podezřelý....

ale--------------------------------------------------------------------------------------------

bis https://zpravy.aktualne.cz/domaci/bis-mafie-uplaci-justici-i-uredniky/r~i:article:268327/

To znamená, že prakticky 1 každý úředník MŮŽE, ale nemusí být uplacen.

Také bychom měli zvažovat, o jaké částky se jedná, v případě uplácení.....

https://www.pressreader.com/czech-republic/lidove-noviny/20061025/281513631648489

Jak si tedy můžeme být jistí, že nedochází k uplácení???


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.21 21:21:40 | #5645 (3)

a nebo lžou čučkaři?


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 21:28:20 | #5650 (4)

lžou falešní guruové jako rajniš osho, sai baba, prabhupáda a spol, samozřejmě i jiní...


 #5645 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 21:51:52 | #5656 (5)

Nemyslím si, že někdo z nich lhal, (tedy tvrdil něco, čemu by sám nevěřil. Co se týče Praphupády, mnohokrát šlápl vedle.....)


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 22:15:42 | #5660 (6)

všichni to byli vychcaní psychopati, ale ty to nejsi schopen rozeznat, škoda...


1 1  
 #5656 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 23:09:18 | #5676 (7)

Ne, ty uvěříš všemu *27179*


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.21 21:26:07 | #5648 (3)

k uplácení dochází, ale ty neexistuješ, to se jen někomu zdá... *19557*


1 1  
 #5642 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
21.10.21 21:49:18 | #5655 (4)

je to možné:

Nikdo, kdo existuje, nemůže vědět, zda li existuji já....


| Předmět: RE: RE: RE:
21.10.21 22:15:30 | #5659 (3)

mě nazajímají tvoje provařený mimonský žvásty o neexistenci trotle,mě zajímá kdo z vědců kdy tvrdil to co ty o nich tvrdíš že že řekli ¨¨

vůbec mě ty přiblblý kokotiny solipsizmu nezajímají,takže napiš že to co tvrdíš nedokážeš a tedy jsi lhal nebo to dokaž


1 1  
 #5642 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky