Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 663520x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #5688

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
21.10.21 23:40:21 | #5688
Reakce na příspěvek #5686

Do nedávna se nesměla, asi 15 let zpět v ČR používat na slazení stévie....

Bylo řečeno, že není dost důkazů o neškodnosti stévie (byla ale mnoho studií o škodlivosti cukru...

Cukr způsobuje zdravotní problémy....
A výrobci různých sladidel chtějí prosperovat, stévie je konkurence



| Předmět: RE: RE:
22.10.21 00:13:45 | #5691 (1)

Sladim rýžovým sirupem různé omáčky, sladké zákusky používám březový cukr.Kavu a čaj nesladim,chci znát chuť nápoje.


 #5688 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky