Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 655167x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #6116

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: Best in Covid
23.10.21 22:56:03 | #6116
Reakce na příspěvek #6108

ale že očkování má minimální vliv na ochranu a že jde o peníze až na prvním místě, to je jasný každýmu,

to je co? tvoje dojmy a průjmy


1 1  
 #6108 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Best in Covid
23.10.21 23:00:51 | #6119 (1)

No logicky, když je to očkování takový terno, tak proč očkovaní leží taky v nemocnici, proč to roznášejí ty bacily okolo sebe jako by se nechumelilo, dokonce někteří i na kovida umírají. Ano je jich míň než neočkovaných, ale žádná sláva to není. No a o vedlejších účinkách nemluvě... (tři tečky)


1 1  
 #6116 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in Covid
23.10.21 23:06:19 | #6122 (2)

průměrný věk očkovaných na JIP je 74 let ,s přidruženými chorobami

průměrný věk neočkovaných 57 let,bez jiných nemocí ¨

co tam máš dál ?


1 1  
 #6119 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in…
23.10.21 23:09:45 | #6124 (3)

Zdroj? (Ideálně ne hoax.)


1 1  
 #6122 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in…
23.10.21 23:13:19 | #6127 (4)

To chces ale od neho moc. Proc se ptas a proc mu proste vse co napise i bez uvedeni zdroju neveris *4622* .
On vecsinou zdroj tech svych informaci co tu uvadi a nebo primo kopiruje neuvadi.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:16:01 | #6132 (6)

koukám ty už seš debil dávno *27179*


1 1 1  
 #6129 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in…
23.10.21 23:14:01 | #6128 (4)

1 1  
 #6124 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:25:00 | #6136 (5)

No vida, už se triumf zmírňuje. Tak dejme tomu, že Novinky nejsou vyloženě propaganda. Podstatný je podle mě ten závěr:

Je tedy zřejmé, že riziko hospitalizace u neočkovaných z vyšších věkových skupin je násobně vyšší než u těch, kteří vakcinaci podstoupili.
Jak lékaři setrvale upozorňují, očkování lidem nezajistí, že se jim nemoc úplně vyhne, ale zásadně snižuje riziko jejího těžkého průběhu, který spolu s dalšími zdravotními komplikacemi může mít pro některé i fatální důsledek.

Tedy:
Očkovaní jsou na tom o cca 20 % lépe než neočkovaní (snad).
Očkování nezajistí, že se ti nemoc vyhne.
Očkování nezajistí, že nebudeš roznašeč.

Tak teď babo raď, když mi není ještě ani 40 a kovida jsem měl 2x, jestli se mám očkovat.


1 1  
 #6128 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:35:06 | #6139 (6)

Mas se ockovat proto, nebo tve protilatky, ktere te i proti dalsi nakaze covid virem chrani nekolikanasobne lepe, nez vakcinovaneho jeho pochybna anticovid vakcina nejsou v CR uznavany.

A tak kdo neni vakcinovan anticovid vakcinou je obcanem 2 kategorie a mel by si spravne nasit na obleceni i nejaky poznavaci znak, ze nebyl vakcinovan, kdyz jde ven medzi lidi a jiste nesmi mit takovy obcan stejna prava jak plne vakcinovany obcan.

To ze te ale i ten obcan 1 kategorie muze nakazit nejen covid virem co je ted tak ucelove a peclive sledovan, ale te muze nakazit i mnoha dalsimi i mnohem nebezpecnejsimi i prenosnymi nemocemi uz samozrejme ty nijak resit nemusis, nebo on ma covid pas a ty ho nemas a tak se v budoucnu priprav i na to, ze te bude zapotrebi i izolovat a oddelit jako potencialne nebezpecneho cloveka.

Az to stale nechapes pokusim se ti to vysvetlit jeste trochu lepe *4622*


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.10.21 00:06:33 | #6150 (6)

A to ještě za předpokladu, že vakcíny nemají závažné vedlejší účinky...

Což se domnívá například špičkový lékař Dr.Zelenko:

https://otevrisvoumysl.cz/lekar-prezidenta-trumpa-dr-vladimir-zelenko-svedci-u-rady-izraelskych-rabinu-zkoumajicich-otazku-mrna-vakcin/


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:28:08 | #6137 (5)

Vis one ten UZIS lidem velice casto LHAL a zrejme stale LZE i v tom, kdyz uvadi i pocty nakazenych a pocty mrtvych v souvislosti s nakazou covid virem a casto takova statistiky uvadi jen dle toho jak byl kdo prave pozitivne testovan pochybnym a spatne nastavenym PCR testem.

UZIS tedy casto podava jen polopravdy a LZI a data co by meli byt v neprospech anticovid vakcin praktiky neuvadi. Nedovime se tedy pravdu o tom, kolik lidi a z jakych pricin tedy uz umrelo v dusledku ockovani anticovid vakcinami, ale ani dalsi podobne informace i kdyz lidi maji na tyhle informace tykajici se jejich zivota a zdravi plne pravo zvlast kdyz jsou k tomu vakcinovani i politicky tlaceni tou covidi propagandou plnou polopravd a lzi.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:34:07 | #6138 (6)

Vzpomínám si na toho neurologa v Motole, co mu umřel 95 letý pacient na parkinsona, ale protože byl pozitivní na kovid, tak ve statistice umřel na kovida.
Je to všechno šaráda. 100 pozitivních na 100000 obyvatel, to je oáza zdraví, žádná pandemie.
Až se všeci naočkujou dvouma dávkama, zavedou třetí, potom čtvrtou, do omrzení.
Jsme v moderní válce, kde mlčí zbraně.


1 1  
 #6137 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:43:57 | #6140 (7)

Problem je, ze pri tech nastaveni PCR testu jake se tu vedome delaji s cilem sirit lzivou covidi hysterii nema ta covid pozitivata ani informativni vypovedni hodnotu.

"Standardní koronavirové testy jsou prováděny na základě chybných protokolů Světové zdravotnické organizace (WHO), které jsou navrženy tak, aby také zahrnovaly falešně pozitivní výsledky.
Portugalský odvolací soud rozhodl, že PCR testy jsou nespolehlivé, a že je nezákonné posílat lidi do karantény pouze na základě PCR testu.

Soud uvedl, že spolehlivost testu závisí na počtu použitých cyklů a množství přítomné virové zátěže. Soud, který cituje Jaafar et al. 2020, usuzuje, že:

„Pokud je někdo PCR testovaný pozitivně, když je použita hranice 35 nebo více cyklů (jak je pravidlem ve většině laboratořích v Evropě a USA), pravděpodobnost, že daný člověk je nakažený, je menší než 3 %, a pravděpodobnost, že daný výsledek je falešně pozitivní, je 97 %.”

Soud dále poznamenává, že hranice cyklů používaná pro PCR testy je momentálně v Portugalsku neznámá.

Hranice cyklů používaných u PCR testů v Indii je mezi 37-40, což spolehlivost PCR testu dělá menší než 3 % a jeho míru falešných pozitiv až 97 %.

Soud na odvolání Regionálního zdravotního úřadu reagoval následovně: „Vzhledem k tomu, jak velké množství vědeckých pochybností existuje – od významných odborníků – ohledně spolehlivosti PCR testů, vzhledem k nedostatku informací týkající se analytických parametrů testů, a v nepřítomnosti lékařské diagnózy potvrzující existenci nákazy nebo rizika, není možné, aby tento soud kdy určil, jestli C byl skutečně přenašečem viru SARS-CoV-2, nebo jestli A, B a D byli vystaveni vysokému riziku jeho vystavení se.”

Je take důležité pamatovat na to, že PCR byl vyvinut jako způsob tvořit kopie genetického materiálu. Nikdy neměl být používán jako diagnostický nástroj.

Standardní koronavirové testy každý den objevují obří počet pozitivních případů. Tyto testy jsou prováděny na základě chybných protokolů Světové zdravotnické organizace (WHO), které jsou navrženy tak, aby také zahrnovaly falešně pozitivní výsledky.

Tato skutečnost o falešně pozitivních PCR testech byla poprvé zaznamenána na veřejnosti dr. Bedou M. Stadlerem, švýcarským biologem, emeritním profesorem a bývalým ředitelem Imunologického institutu na univerzitě v Bernu.

„Pokud provedeme PCR koronavirový test u imunního člověka, nebude detekován virus, ale malá roztříštěná část virového genomu. Test se bude vracet jako pozitivní, dokud v těle budou malinkaté roztříštěné částečky viru. I když jsou infekční viry dávno mrtvé, koronavirový test může být pozitivní, protože metoda PCR násobí i malinkatou část virového genetického materiálu dostatečně na to, aby mohl být detekován.”

Testovací protokol WHO byl dokonce zpochybněn finským národním zdravotnickým orgánem. WHO apeluje na země, aby na koronavirus testovaly co nejvíce lidí.

Finsko vypotřebovalo testovací kapacity a začalo omezovat koronavirové testy jen pro ty nejzranitelnější skupiny a zdravotníky. Finský národní zdravotnický úřad uvedl, že testování lidí s mírnými symptomy je jen plýtvání zdrojů zdravotnictví.

Mika Salminen, finský šéf zdravotnického bezpečí v překvapivém odhalení zavrhnul rady od WHO s tím, že WHO nerozumí pandemiím, a že jejich koronavirový testovací protokol je nelogický a nefunguje.

Pokud jsou testovací protokoly WHO skutečně založeny na nejspolehlivějších, nejpřesnějších a dobře zdrojovaných technologiích a výzkumným metodologiích na světě, neměli by vědět vědět o jeho zanedbatelné efektivitě a jeho dopadu ve vyvolávání paniky a chaosu? WHO vskutku ví, že nefunguje, a to není poprvé, kdy tato kritika zazněla.

WHO v minulosti v roce 2010 byla přistižena při zfalšování pandemie, a byla přinucena přiznat, že její metodologie měření virality neboli šíření nemoci namísto její vážnosti, byla nesprávná.

https://www.infovojna.sk/article/portugalsky-soud-rozhodl-ze-pcr-testy-jsou-nespolehlive-a-karanteny-jsou-nezakonne

Daji se jinak dohledat i prime zdroje uvadenych informaci a overoval sem je a vse co je tu uvedeno skutecne sedi a je to pravdou.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:45:14 | #6141 (8)

K tomu vsemu jeste zminim skutecnost, ze u nas na Slovensku covidi smejdi nastavili ty PCR testy az na 40 cyklu.


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:47:09 | #6142 (9)

Jako že jeden test popliveš až 40x? *27179*


1  
 #6141 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.10.21 23:47:30 | #6143 (10)

Ušetříš. *3553*


1  
 #6142 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.10.21 01:05:52 | #6155 (10)

No s poplivanim ten PCR test nema nic spolecne.

PCR testy testují pouze a jen přítomnost vybraných fragmentů RNA viru ve výtěru. Nejde v žádném případě o testy nemocnosti (testovaný může být zcela asymptotický), ani nakažlivosti (testovaný nemusí být šiřitelem onemocnění Covid-19).

Testy mohou vyjít pozitivně
lidem aktuálně nemocným (symptomatickým) a infekčním
lidem, kteří nemoc prodělali, byli symptomatičtí, ale dnes jsou již bez příznaků
lidem, kteří žádné subjektivní potíže nemají ani nikdy neměli a vůbec si nejsou vědomi, že by kdy byli nakaženi

A cim vice cyklu se pri testu pouzije tym vyssi ma i chybovost.

Úředníci ve Wadsworth Center, státní laboratoři v New Yorku, mají přístup k hodnotám CT z testů, které zpracovali, a analyzovali jejich čísla na žádost The Times. V červenci laboratoř identifikovala 794 pozitivních testů na základě prahu 40 cyklů.

S limitem 35 by se asi polovina těchto testů již nekvalifikovala jako pozitivní. Asi 70 procent by již nebylo hodnoceno jako pozitivní, pokud by byly cykly omezeny na 30.

V Massachusetts by 85 až 90 procent lidí, kteří byli v červenci testováni pozitivně s prahem cyklu 40, bylo považováno za negativních, pokud by prahová hodnota byla 30 cyklů, řekl Dr. Mina. "Řekl bych, že žádný z těchto lidí by neměl být sledován kontaktem, ani jeden," řekl.

Další odborníci informovaní o těchto číslech byli ohromeni.

https://cnas.ucr.edu/media/2020/08/29/your-coronavirus-test-positive-maybe-it-shouldnt-be


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.10.21 10:58:53 | #6200 (8)

vypatlané žvásty z konspiračního hovna od konspiračního hovna Loraka


 #6140 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in Covid
24.10.21 01:06:03 | #6156 (2)
  1. Viry roznášejí všichni nakažení, než vlastní imunita ty viry zničí. Chápeš?
  2. Vlastní imunitu mají jen lidé, kteří se s tímto a podobným virem už setkali a nebo byla jejich imunita posílena vakcínou. Chápeš?
  3. Imunita potřebuje čas, než nepřítele (virus) identifikuje a zahájí s produkcí protilátek.
  4. Ten čas je důležitý faktor, neboť se současně s protilátkami reprodukuje i virus. Vyhraje ta strana, která získá převahu.
  5. Očkovaný člověk má proti neočkovanému bez protilátek mnohodenní, možná desetidenní, náskok ve tvorbě protilátek. A tím je neočkovaný člověk násobně delší dobu šiřitelem viru a toho viru vyloučí násobně víc než očkovaný a promořený uzdravený (po prodělané chorobě).
  6. Ještě bych zmínil, že jde také o množství přijatého viru. Ty roušky, správně nasazené, snižují množství inhalovaného viru na zlomek množství člověkem se špatně (netěsně) nasazenou rouškou. Proto ochoří jak vakcinovaní, tak ti, kteří už jednou chorobu prodělali, když se v této době nechrání. Proto FFP2 roušky, proto odstupy a proto hygiena.

1 1  
 #6119 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in…
24.10.21 01:10:30 | #6158 (3)

Přesně tak souhlas.Proto teď mám delší vous a trochu ho musím zkrátit kvůli těsnosti.


1 1  
 #6156 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in…
24.10.21 01:48:06 | #6164 (4)

O cem pises o jake tesnosti ? Az pises o noseni rousky proc ji nosis ? Jsi plne vakcinovan. Obavas se, ze se tedy muzes nakazit a umrit a nebo mas jako plne vakcinovany covid vir a nechces nakazit jine lidi ?

Co vlastne v teto veci u tebe to plne vakcinovani vyresilo, kdyz jsi nucen nosit neco, co i tak nejake nakaze zabranit nemuze ?


1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.10.21 01:58:04 | #6166 (5)

tim že je očkovaný se automaticky stal veřejně nebezpečnym šiřitelem covidu


1 1 1  

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
24.10.21 10:52:16 | #6196 (6)

v tvý tupý škebli určitě


 #6166 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Best in…
24.10.21 01:38:49 | #6162 (3)
  1. Tak ti i plne vakcinovani co nakonec umiraji asi maji smulu, nebo jim ta imunita stimulovana anticovid vakcinami nijak nepomohla ten covid vir znicit a pri novych mutacich maji prave ti plne vakcinovani jeden velky problem navic a tim je ADE - jinymi slovy jim tedy anticovid vakcina skodi a zhorsuje obranyschopnost vuci nove mutaci covid viru, na kterou zadna soucasna vakcina ani vyvijena nebyla.
  2. Ta imunita po prodelani covid viru bez nejake posilujici pochybne anticovid vakciny je dnes skutecne jedinou bezpecnou a spolehlivou ochranou i pri reinfekci novymi mutacemi covid viru.
  3. Vime, ze lidi do 60 let s tim vecsinou problem nemaji a deti uz vubec ne a jak uznava i covidi smejd Horejsi covid vir je pro mladsi lidi stejne nebezpecny jak bezny vir chripky.
  4. plati co uz bylo receno v bodu 3.
  5. Ne nema, nebo i po ockovani s odstupem casu mnozstvi protilatek vyrazne klesa a anticovid vakciny i tak neposkytuji komplexni ochranu pri tvorbe protilatek na cely vir, ale jen na jeho malou cast obsazene ve vakcine a tak pri novych mutacich je podobna informace a imunita ziskana ockovanim anticovid vakcinou jen malo pouzitelna a ucinna.

Nevim kde si vzat tech MOZNA 10 dni - je to nesmysl. Cely prubeh nakazy i reakce imunitniho systemu prirozenou cestou probiha mnohem rychleji a tak i prirozene nakazeny clovek je uz po 10 dnech povazovan za vyleceneho. Proto tu mas i ten pocet dni, ktery by mel byt nakazeny clovek (co neznamena PCR pozitivni) byt asi tech 10 dni v karantene.

6. Rousku ma nosit jen ten, kdo ma priznaky respiracne nemoci a ne zdravi lide. Respiratory se pouzivaji pri praci ve vysoce prasnem prostredi a nebo pri praci s rozprasovanymi latkami, co by mohli proniknout do dychacich cest a spusobit nejake zdravotni potize a to jen na nezbytne nutnou dobu s tim, ze je zapotrebi i pri takoveto praci si delat prestavky a jit ven na cerstvy vzduch se normalne nadychat bez nejakeho respiratoru ci rousky. Noseni rousek a jeste hure respiratoru je pro zdravi velice skodlive zvlast, kdyz jde o dlouhodobe noseni a navic kdyz tedy nekdo i pri pouziti te rousky nema dalsi spravne hygienicke navyky je i to samotne noseni rousky s cilem sebe i jine chranit uplne k nicemu.

Proc jen ti vojaci nenosi kdyz se chrani pred utokem biologickych zbrani, kde mohou byt i viry a nebo ruzne plyny jen rousky a nebo respiratory a proc pro svoji ochranu pouzivaji plynove masky, aby byli pred necim podobnym opravdu ucinne chraneni ?

Proc lekar pri operaci nad otevrenym lidskym telem co neni v teto situaci nijak chraneno pred prunikem viru nosi pouze rousku ?


1 1  

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky