Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 645832x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #8106

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
06.11.21 18:08:28 | #8106
Reakce na příspěvek #8104

Zločiny proti lidskosti
Malone označuje opatření, která americká vlády používá k přinucení občanů k očkování, za nezákonná a morálně pokleslá. V některých státech například probíhají tomboly, v nichž vyhrávají ti, kteří se nechali očkovat. V Kanadě dětem nabízejí zmrzlinu výměnou za injekci - bez souhlasu rodičů (!). Kromě lží a podvodů se používá i přímé násilí – zákaz práce pro neočkované. Malone přirovnává takovýto nátlak ke zločinným lékařským pokusům v nacistickém Německu; poznamenává, že během druhé světové války byli „Židé a další etnické skupiny podrobeni hrůznému experimentálnímu lékařskému výzkumu“.

V říjnu zpravodajský zdroj Vaccines News zveřejnil materiál s názvem „Plně očkovaní jsou superšiřitelé covidu, říká vynálezce technologie mRNA“. Už z názvu je zřejmé, že Malone považuje očkované osoby za nebezpečné přenašeče infekce. Tito lidé jsou často bez příznaků, ale koncentrace nebezpečného viru v jejich nosní dutině může být až desetkrát vyšší než u těch, kteří mají pozitivní PCR test. Přitom pro takto infikované pacienty se neuplatňuje žádná karanténa.

Jak řečeno, Robert Malone byl účastníkem Světového summitu o koronavirech, který se konal 12. – 14. září 2021 v Římě. Na summitu byl vypracován dokument „Physicians declaration“ (Prohlášení lékařů), neoficiální název je „Římská deklarace“. Jedním z hlavních autorů byl právě Robert Malone. Jde o přímou výzvou zdravotníkům na celém světě, aby bojovali proti lžím, které zahalují problém covidu a vakcín, a aby proti viru bojovali známými léky a zlepšováním celkové imunity lidí. Dokument byl otevřen k podpisu všemi stejně smýšlejícími lidmi a po týdnu bylo pod prohlášením více než 2 000 podpisů. K 22. říjnu dosáhl počet podpisů 12 700.

O Robertu Malonovi lze říci, že je jedním z nejuznávanějších neformálních vůdců spontánního lékařského hnutí, které bojuje proti pandemii lži, jaká se vytvořila okolo covid-19.


1  

| Předmět: RE: RE:
06.11.21 18:16:02 | #8108 (1)
*27179* *27179* *27179* *27179* *27179*

 #8106 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky