Rozcestník >> Věda a technika >> COVID-19

Informace

Název: COVID-19
Kategorie: Věda a technika
Založil: Temda
Správci: Temda , Selen
Založeno: 02.03.2020 15:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné zamčené
Zobrazeno: 654731x
Příspěvků:
11776

Toto téma sledují (11):


Předmět diskuze: COVID-19 - UPOZORNĚNÍ DISKUTUJÍCÍM: Kovid je téma, kde může být nesnadné získat dobré informace. Proto upozorňujeme například na weby, které se tváří, že dezinformace vyvrací, ačkoli je šíří (např. manipulátoři.cz), nebo třeba na manipulativní informace státních médií (Česká televize, Český rozhlas), které musí být v každém režimu poplatné vládní moci. Proto studujete-li články propagačních či dezinformačních médií, ptejte se stále sami sebe: Proč říkají právě toto? Kdo má prospěch z této zprávy? Jak by mohl znít názor druhé strany? Protože fórum není názorově cenzurováno a může materiály neseriózních médií obsahovat, mějte prosím na paměti toto upozornění:
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #9013

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE:
15.11.21 22:33:59 | #9013
Reakce na příspěvek #9009

*30557* *4585* *742*
Ode mne se podobneho chovani bat nemusi, nebo ja sam nasilna reseni vykonavane zadnym chybujicim a smrtelnym clovekem neuznavam. Vzdy davam prednost vitezstvi zdraveho rozumu spojeneho s dobrym srdcem beze strachu naplnenym laskou.

Boj se ale hnevu tech, kdo stejne jak ja v teto veci nesmysli a koho muzes svoji vlastni hloupou totalitni sikanou privest k tomu, ze se bude zoufale branit i za pouziti nasili te sprovodi z tohoto sveta, nebo uz nebude mit, co vic stratit.

Zoufali lide mohou ucinit i zoufale ciny a nikdo jim to ani moc zazlivat nemuze a zodpovednost mas za to ty sam, kdyz ho svoji tvrdohlavou pychou nasilne k tomu zoufalemu jednani privedes.



| Předmět: RE: RE: RE: RE:
15.11.21 22:51:41 | #9018 (1)

Kdybys je neuznával, tak bys je neobhajoval. Ani bys jima hloupě nevyhrožoval. Zodpovědnost má každý sám za sebe. Všichni jste stejní psychouši. Patologičtí fantastici a lháři, kteří pro ty svoje fantazie a lži klidně budou i zabíjet. *13348*


 #9013 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
15.11.21 23:01:08 | #9028 (2)

Ja jen pisu, ze tohle chovani u nekterych lidi plne chapu a vis, ze co clovek rozseva to i sklidi.

Jednej tedy s jinymi lidmi tak, jak pak chces, aby oni jednali s tebou.

A az uznavas to, ze ma i v pripade toho ockovani ale i dalsich veci kazdy zodpovednost sam za sebe, kdyz je ale i radne a pravdive informovan o vsech i tech zavaznych vedlejsich ucinku vakcin a stejne tak i pravdive o moznem % rizika v souvislosti s umele zlocinci vypustenym covid virem chovej se podle toho a nikoho nasilne ani polopravdami a lzi k takove veci nemanipuluj.

Nesnaz se nijak hajit totalitni a diskriminacni jednani vuci temto lidem, ale jednej v plnem souladu s pravdou a laskou az ji ocekavas od jinych i ty sam. Az jsi ty sam ockovan mel by jsi se citit i v blizkosti podobneho cloveka bezpecne i kdyz je to jen lziva iluze a ty sam muzes byt i jako plne vakcinovany nebezpecim pro neho, ale on te za to nijak diskriminovat nejde.

Dnes plati mnohem vic nez driv to co uz zde pisi hodne dlouho, ze nejepsi ochranou je pro kazdeho jeho vlastni imunita a musime se proste smirit i s tim, ze jsou zde lidi co kolem nas i umiraji z mnoha ruznych duvodu a neni fer, ze nekdo tu jejich smrt navic jeste zneuziva na nejakou nechutnou a prolhanou covidi propagandu a propagaci vakcin i dalsiho totalitniho chovani vuci vsem lidem.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.11.21 23:03:09 | #9029 (3)

Já moc dobře vím, co píšeš. *13348*


 #9028 

Tato diskuze je zamknutá a nelze do ní přispívat žádné příspěvky