Obsah příspěvku byl smazán.
"Dneska se mě mami učitelka ptala, zda mám nějaké sourozence."
"A co jsi jí řekl?"
"Že ne."
"A co ona na to?"
"Chválabohu."
Obsah příspěvku byl smazán.
já jsem našel na internetu že s ní jde čistit EGR ventil:DDDDD
bylo k tomu video a pomohlo to:)
jo, kolega v práci jinému kolegovi colou rozchodil zarezlé kleště. Údajně se v ní přes noc rozpustí žiletka atd .... jo a je v ní jestli si to dobře pamatuju kyselina fosforečná, a ta zabíjí bakterie .... tak nějak to říkal absolvent pivovarnické školy
na bolesti břicha ( doporučují lékaři ), na únavu atd .... a ještě s tím můžeš odstraňovat korozi :D
V rodině jsme měli zrádce,
byla to má tchýně,
teď už hnije na zahrádce,
rostou na ní dýně
no, tvl. , tak znám jednu kolegyni, vždy mě otravuje problémy v rodině, kdybych jí tohle přečetl, tak ještě řekne, že mi to dala schválně její snacha:))))))))))))
no, já sem trpělivý posluchač... takže si to poslechnu a ona to doslova prožívá a řve při tom na celé kolo:)
mně si jedna známá pořád stěžovala na manžela, psala mi to i v SMS, já ji říkal, ať to vykládá nějaké ženské ( ty si rády postěžují na chlapy ), ne mně, nedala si říct, raděj s ní moc nekomunikuju
:))))
já při tom taky něco dělám a vždycky poslouchám jen, když zvýší
hlas... je to pořád to samé, takže se chytám i kdybych neslyšel
nic:DDD
Obsah příspěvku byl smazán.
Táta taky tak. :D byl řízkovej, jak se říká. Já krkovici jen na gril a musím mít opravdu dobrou. Někdy v ní je to žužlavý a tvrdý, co nedávám. Kroutí se mi z toho pusa. Tak si vybírám. :D Jinak za mě, jedu spíš kuřecí a z pečeně. :) Kýtu spíš na guláš, taky mi nejede jako řízek Ale neřeším a vařím, co si kdo řekne. :D Znám i lidi, co jedí kuře i s křupkami a jak jim to chutná, každej máme jiné chutě a zvyky. Nedala bych to. :D Všecko okrajuji a zbavuji se toho. Kočky a nebo psi mají pré, ale proč ne, jsou to členové rodiny. :) S žužlavým a tlustým, jak se říká, jen výpečky, guláš, sekanou, karbanátky a prostě mleté, kde všude bývá.
já ty suché řízky moc nemusím, jednou jsem si dal v Rakousku vídeňský a byl z kuřecího masa:)))
nejsou tak suchý, záleží na mase, stáří masa a přípravě. Někdo smaží řízky pomalu a někdo moc rychle. :) Ale samozřejmě na krkovici to nemá. Pro chlapa ideál. :)
kdysi jsem si koupil vynesené slepice, masné plemeno... to bylo nejlepší maso, jaké jsem jedl... jedna slepice stála 5 Kčs:)))
... a teď jsem slyšela, že prej to na netu bylo a že se to snad i dělo. :) Ale osobně jsem neviděla, tak nevím. :)
já myslím, že když se to řemeslo provozovalo i za socíku, kdy to bylo zakázané, tak se provozuje i teď
kdysi jsem četl, že ve vztahu muž doufá, že žena zůstane taková jaká je, a žena doufá, že si muže změní podle svých představ. Ani jednomu to nevyjde
No, tak tos četl špatně, já zažila nejednoho, co mě chtěl měnit.
A máš naprostou pravdu, nikomu to nevyjde. Podstatu člověka
nezměníš.
Můžeš mu jen
pomoci, něco vidět a cítit jinak. :)
Jj, přesně. Vlastně jaký jsi ve dvaceti, tak zdaleka ve třiceti nejsi, natož v šedesáti. Občas hloupnou, občas moudřej, občas se usazují a občas naopak začínají řádit. :) priority se nám všem mění i vnímání všeho, del toho co prožijeme a každý se vyvíjí jinak, duchovně, citově, tělesně, než ten druhý. :D
Blbost. Jsou i tací, co jsou i v těch 60 stejní. Vnitřně samozřejmě, ne zjevem:) Marně např. já bádám nad tím, v čem jsem se krom vzhledu změnil. Nevím vůbec o ničem.
No, možné to je, ale to bys nesměl nic zažít a žít stále na tom
samém místě a s těmi samými lidmi a nesměl bys o něco, někoho přijít a
nesměl bys být třeba vážně nemocný a podobně, ani bys nesměl prožít
milenecký vztah. Musel bys žít v bublině, abys byl stejný po čtyřiceti
letech. Za to dám ruku do ohně, že nejsi. :)
Zeptej se na to někoho, koho si neviděl třeba pět let a uvidíš. :)