Rozcestník >> Esoterika a záhady >> Cestou tajemna s panem LUNY

Informace

Název: Cestou tajemna s panem LUNY
Kategorie: Esoterika a záhady
Založil: -
Správci: soucet
Založeno: 23.10.2021 12:02
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 277970x
Příspěvků:
4288

Toto téma sledují (0):


Předmět diskuze: Cestou tajemna s panem LUNY - Nevysvětlitelné záhady, tajemné bytosti, UFO, mimozemské civilizace a blízká setkání, posvátné a jiné texty, záhadné stavby, odkazy z minulosti, cestování časem a prostorem, proroctví, zvláštní jevy, nové objevy na Zemi i ve vesmíru, v přírodních vědách, dávné civilizace, duchovní kultury a náboženství, vědecké poznatky současnosti i dávnověku, vznik života, člověka, podivní tvorové, duchové, andělé, zvuky, jiné dimenze, jedinečnost bytí a nadpřirozené schopnosti, teleportace, telekineze, telepatie. Historie a její paradoxy. Vlastní setkání s tajemnem. Názory, podněty, otázky, odkazy, upozornění na přednášky, výstavy, zajímavé knihy, články, filmy, fotografie. Pokud někdo vybočí z přemětu diskuse, nemáme mu to za zlé. V této diskusi se svými přispěvky obohacujeme navzájem a snažíme se vytvářet dobrou náladu. Nestojíme o hádky, napadání a nadávky. Vezměte to prosím na zřetel. Děkujeme. Jakékoliv odkazy nebo obrázky jsou zde jen orientační, sloužící k dokreslení dané situace a nemají jiný (skrytý) význam ani poslání.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1693

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 19:58:34 | #1693
Reakce na příspěvek #1689

Jím ,ale vegetariánské.


 #1689 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 20:00:59 | #1697 (1)

Tak to si nedokážu představit...


 #1693 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 20:03:36 | #1702 (2)

To ja ráda vařím takové rýžové guláše, to se tam dá co dům dá a je z toho guláš :-) Olivy, cibule koření atd.


 #1697 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 20:08:35 | #1710 (3)

to si taky nedokážu představit *30446*


 #1702 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 20:12:22 | #1713 (4)

Může to být dobrý já mám rád Indickou kuchyni a fascinuje mě když si dávám Indický dhal a fakt dobrý,je to omáčka luštěninová smetanová a k tomu buď capati či rýže.


 #1710 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 21:12:16 | #1727 (5)

Tak indická kuchyně je něco jiného než guláš. Ale možná to beru moc striktně. *29716*


 #1713 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 21:15:06 | #1730 (6)

Ano je ,ale umím uvařit i vege guláš a cítím se po něm lépe jak po masu.


 #1727 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 22:39:37 | #1739 (7)

Jak se dělá?


 #1730 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 23:42:52 | #1742 (8)

Znáš seitan?Ten je místo masa. Dáš restovat cibuli do zlatova, přidáš seitan lehce orestujes, přidáš shoyu sójovou omáčku, sůl,sladkou a pálivou papriku,protlak, pepř, česnek a kurkumu,promichas a necháš dvě minutky zhruba spojit koření a vše podlijes, necháš uvést do varu a zahustis , já zahušťují hraškou,ta je bezlepku.A ještě degustujes dle své chuti, přidá se ještě hořčice.


 #1739 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 23:47:38 | #1745 (9)

Ne seitan neznam. To je zajímavý guláš, ta kurkuma a hořčice mi tam nesedí.


 #1742 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 23:51:22 | #1746 (10)

Hořtici dávám naučený od babičky dávala když zahušťovala amerikou a kurkumu dávám že je zdravá .Vůbec nepoznáš že ty dvě ingredience tam jsou.Seitan je výrobek, dám odkaz, dá se koupit hotový nebo vyrobit.


 #1745 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 23:54:26 | #1747 (10)
| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 23:59:31 | #1749 (11)

Jej díky. Je to zajímavé, určitě bych to rád ochutnal. I když stejně si radši dám radši to pravé maso. *29716*
Přestoupil jsi k vegetariánství z vlastního rozhodnutí nebo ze zdravotních důvodů?


 #1747 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.11.21 00:05:39 | #1750 (12)

Z vlastního rozhodnutí duchovní a morální.


 #1749 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.11.21 00:06:13 | #1751 (12)

Dá se hotové koupit v biokramku.


 #1749 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.11.21 00:07:05 | #1752 (13)

Díky, určitě to někdy zkusím.


 #1751 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.11.21 00:09:37 | #1753 (14)

Skoro 7 let bez masa,jsem zdravější a mám víc síly v rukou


 #1752 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 20:13:16 | #1714 (4)

to je takový eintopf asi....



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 20:18:04 | #1717 (5)

Já třeba vařím něco podobného:Orestuji zeleninu, někdo říká co dům dá, já co můj žaludek rád a přidám vařené fazole,kari,čes­nek,protlak,kur­kumu, osolíme a pepř,pidlejeme vodou uvedeme do varu, přidáme červenou čočku a necháme čočku rozvařit,cirka 12 minut.Zamichame rýží uvařenou a hotovo.Jo sorry zakapneme citronem.


 #1714 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 21:13:35 | #1728 (6)

Jo to by mohla být dobrá příloha ke stejku. *30446*


 #1717 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 21:16:30 | #1732 (7)

Je to tak sytý že jako hlavní jídlo a funim u toho.


 #1728 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 22:41:09 | #1740 (8)

Ale jo, nic proti. Ale já bych pro sebe tu chuť ještě obohatil masem.


 #1732 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.11.21 23:44:37 | #1743 (9)

Občas do toho indického dávám i uzený tempeh, když už maso ,aby nechyběl pocit že to je bez masa


 #1740