Takhle se grilují kurata na jihu. každý víkend na jare a v léte se nekde v okolí grilují kurata. a jde o to, že se používají potírání olejem a octem.
Takhle se grilují kurata na jihu. každý víkend na jare a v léte se nekde v okolí grilují kurata. a jde o to, že se používají potírání olejem a octem.
ocet je jako marinada a zkrechcuje maso a ve spojeni s kourem ze dreva zvysuje chut masa.
Zízo, ocet je hubitel všech parazitů a pokud se kuřata potírají octem, je to proto, aby na ně nestaly mouchy jako ve Švejkovi. to není nic nového, akorát primitivové si myslí, že objevili novou planetu. Tam kde jsou vysoké teploty, by se mělo maso tímto chranit
Proto se dava ocet do nalevu na svickovou aby na to nesraly mouchy?
ty kontruješ non stop, ty odborníku přes každý prd a proto ti ty vole nehodlám nic vysvětlovat
No je jich celkem dost a vypadají dobře.věřim,že je prodáš všechny,když je prodáváš na parkovišti u silnice.kolik to tak může hodit za den?to vypadá na slušnej výdělek
ten ocet je soucasti chemoterapie,to aby se kuratka uzdravila! Jak bylo psano chrani je to! Stejne jako ten kour! Na mouchy never...v tom kouri jsou jen mouchy v plynových maskach a ty nemuzou kuratkam uskodit!
Dává se tam i kvůli chuti.to se s jídlama dělá.ale nevím a myslím,že ty taky ne,jestli přímo tahle marinády nevznikla opravdu i kvůli ochraně masa před bakteriema.a to i vzhledem k tomu velkýmu množství masa v teplým počasí.tam je ocet docela na místě a poslední věc,kterou bych se snažil popřít je,že tomu opravdu tak bylo
Ta kuřátka už jsou tak nafetovaná, že moucha sem moucha tam .. mě pobavil ten nálev, navíc do svíčkové se dává na závěr smetana proto většina gurmánů kápne radši trošku citronové šťávy, aby omáčka byla navinulá a smetana se nesrazila, mouchy pak můžou lítat třeba v neoprenech