Rozcestník >> Společnost a komunity >> Svobodná diskuse bez cenzury

Informace

Název: Svobodná diskuse bez cenzury
Kategorie: Společnost a komunity
Založil: -
Správci: kopretina666 , Stratos
Založeno: 31.10.2021 19:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 3435842x
Příspěvků:
108865

Předmět diskuze: Svobodná diskuse bez cenzury - Mluvte svobodně o všem o čem chcete. Myslete přitom na to, ze váš projev je zaroveň i vaší vizitkou. Vulgární napadání jiných diskutujících se budou mazat .
Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které lze považovat za manipulační, dezinformace či fakenews.
Proto dávejte pozor a fakta sami ověřujte nejlépe z více zdrojů. Tato diskuze může obsahovat odkazy nebo příspěvky, které mohou obsahovat vulgarismy.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #100831

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 10:24:59 | #100831
Reakce na příspěvek #100827

Mimochodem, Turánek nikdy nesdělil nic zásadního proti mRNA vakcinám, na začátku jako mnozí projevil určité pochybnosti, zkus najít nějaký rozhodvor s ním dnes :-)))))))))))))­)))))))))))))))))))

"Už dnes" se vůbec nic neví, epochtimes je sračka a že někco něco "může" spouštět? .-))))
My se bavíme, jestli spouští, u koho a proč, ty trdlo :-))))))))))))))))))

co se týče tvého linku na turánka, NAPROSTO JASNĚ tam popisuje jen to, že se údajně NEVÍ, CO TO MŮŽE ZPŮSOBIT. :-)))) ne co to způsobuje :-))))
zbytek je obecně o všech vakcinách, to všechno víme a věděli jsme

seriozní imunolog ti pak potvrdí, že nejpozději po dvou měsících už NIKDO NIKDY neprokáže, že nějaký "účinek" je důsledek vakciny :))))))

ty turbŕakovino .-))))


 #100827 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 10:28:19 | #100833 (1)

ten postovaný rozhovor, jasně sestříhaný, je 2 roky starý, jsme zapomněl napsat. tedy začátek 2022 :-)))))

předlož statistiky mrtvých na očkování :-))))


 #100831 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 10:43:28 | #100844 (2)

Předlož statistiky zemřelých na kovídek. Ne na zedníky, kteří v opilosti spadli z lešení a měli v sobě kovídka. Ten tvůj odkaz na bavlněná trička je úsměvný. Pod pětinásobnou vrstvou látky se dá v pohodě dýchat ale zachytí pouze několik desítek procent viru. Takže je to o ničem... Ten článek sesmolil idiot.-)))) Koroňák se zázračně vytratil díky vakcinací a hadrám přes hubu? Hovno. Koroňák se vytratil díky přirozené imunitě získanou proděláním nemoci. Očkovaní i neočkovaní, s hadrou nebo bez, to chytli a roznášeli úplně stejně. Kecy kolem toho dělal pouze farmaprůmysl z důvodů obrovských zisků. Nic víc za tím nehledej... Znovu opakuji. Kdyby se o téhle viróze nedělala obrovská bublina, tak by o tom nikdo ani nevěděl a zpovykovaní vaxeři by si ušetřili dnešní zdravotní problémy a ztrátu přirozené imunity. Tečka.


1  
 #100833 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:00:50 | #100853 (3)

Ve skutečnosti lidé neumírali na covid, jako neumírají na chřipku. U těchto respiračních onemocnění se mírá na NÁSLEDKY toho onemocnění, tedy většinou zápal plic ap. Statistiky, kdo zemřel na zápal plic a následky způsobené onemocněním covid najdeš na https://szu.cz/publikace-szu/data/ a https://www.nzip.cz/clanek/625-onemocneni-aktualne-covid-19 a dalších. prokázáno bylo, že zprvu covid zabíjel 2x víc lidí než chřipak, posuzováno zcela stejnou metodikou. tak jestli chceš popírat i mrtvé zabité chřipkou, teď je ta pravá chvíle :-))))))))))))))))

42 % .-)))))))))))))))))) ale roušky nejsou trička a plenky, ale jsou dělány na zachycení těch kapének s mnohem vyšší účinností .-)))) kdyby ses pak někdy ráčila seznámit, s jak velkou náloží viru SARScov-19 musí člověk přijít do styku, aby onemocněl, zjistila bys, a dnes bys už věděla, že roušky a respirátory sice nebyly a nejsou samospasitelné, ale VELMI VÝZNAMNĚ omezovaly šíření covidu. A o to tehdy šlo, zpomalit pandemii, než bude "vynalezena" vakcina a léky na covid.
to je o ničem. podle tebe nezachytí nic .-)))))))))))))­))))))))))))))))

Koroňák se nevytratil nijak zázračně, kam na ty hlody chodíš, jsou staleté zkušenosti, že promořenost epidemie likviduje :-)))))))))))
promořensot = prodělání (tam je to nebezpečné z heldiska možných těžkých následků, které mají někteří lidé dodnes a už se jich nezbaví - únavy, syndromy, špatné dýchání ap., což vakcina nezpůsobuje ) a vakcinace. to přirozené promořování by trvalo mnohem déle a zabilo by mnohem více lidí

ne, roznášeli to zcela jinak : pokud neočkované vezmeme jako 100 % přenos a nakažlivost, u druhhého polu očkovaných se jednalo o 10% nakažlivost a přenášivost :-)))))

kecy kolem toho dělali seriozní zdravotní instituce, farmafirmy se tohoto v podstatě ůbec neúčastnily, neměly důvod .-)))))))))))))­)))))))))))))))))))) ale vím, že vám dezoláti a vaxposránkové cpali do hlav, že to je všechno jen v zájmu zisků famrakoprůmyslu. tak bohužel .-))))))

čili tvrdíš, že by lidé nakažení covidem neucpali zdravotnické systémy po celém světě, jako se to V REÁLU stalo, všichni ti, co ten zdravotnický systém ucpali sibyli jen herci z bollywoodu (protože hollywood jich tolik nemá a většina je profláklých), aby přesvědčili nás blbé, že covid neexistuje?

*33069* *33069* *23266* *23266* *34258* *34258* *47* *47*

někdy je ta fanatická snaha být středem pozornosti, a tím zamaskovat dětinský strach z očkování, jako u vás vaxbebíček a dezolátů, kteří si vás vodí jak marionetky, skutečně až paradoxně srandovní :-)))))))))))))))))))


 #100844 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:15:45 | #100860 (4)

Už čekám jen na tvé prohlášení, že vakcinama jsme způsobili, že se jim virus přizpůsoboval a vytvářel další, pokročilejší varianty, které vaklcinaci-protilátky obešly :-)))))))))))

to je takový pomyslný vrchol dezolátní debility *34258* *34258* *47* *47* *23266* *23266*


 #100853 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:28:52 | #100865 (5)

turánek opět aktuálně hovoří o vedlejších účincích, náhlá úmrtí....

O soudech v USA

 #100860 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:30:57 | #100866 (6)

zdůrazňuje, že jsou to neotestované vakcíny.....
Násilné prosazování zbytečné vakcinace, Turánek se neočkoval.....
Dokonce říká, že pro nikoho vakcinace nebyla dobrá....


 #100865 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:22:24 | #100863 (4)

sám ministr zdůraznil, že umírali na covid i lidé, kteří měli autohavárii....

https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/426853-blatny-pouze-30-obeti-zabil-covid-davame-tam-i-mrtve-po-nehodach


 #100853 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:18:19 | #100861 (1)

Ale jasně tam říká, že tromby jsou prokázány....
A že se v podstatě může stát cokoli.
Také zdůrazňoval, že se to dostává do krevního ověhu, končí to v mozku, ledvinách, varlatech, vaječnících, což může způsobit neplodnost.....
Do krve se to uvolňovat nemělo....

=============­========================­=======================
Čili nevíme li, co něco způsobí, musíme to sledovat delší dobu, třeba 12 let....

DDT bylo prohlašováno za neškodné.....
Byli pronásledováni ti, kteří před ním varovali, protože business


 #100831 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 11:37:47 | #100868 (2)

tromby jsou prokázány co kde jak a proč?
tromby ti vznikají i bez vakcinace, kdo a jak prokázal, že konkrétní tromb je dílo vakcinace?
KAŽDÁ VAKCINACE má svá negativa, vede se jejich přesná statistika, ověřovaná :

https://www.vakciny.cz/

mRNA vakciny NIAJK NEVYBOČUJÍ, bez ihledu na to, co ti napovídal Turánek, že "nevíme, je možné". možné je i to, že nás napadnou marťani. v případě očkování VŽDY posuzuješ, teda normáální lidé, KLADY PROTI ZÁPORŮM. a u vakcinace je to VŽDY ve prospěch kladů. jistěže někdo může po očkování zemřít, však proto jsme se měli očkovat my, aby nemuseli staří lidé s již oddělaným IS, kteří by nejspíš nedali ani tu vakcinu. a samozřejmě, že pokud měl někdo IS v prdeli už v 14 letech, tak na vakcinu taky mohl zařvet - ale za 1. takových případů je absolutní minimum proti vyočkovaným dávkám , ale za 2. a to hlavně : takový člověk, kterýho zabije/zabila vakcina, by hrál celý život ruskou ruletu, jestli se potká s cov-19, protože pokud ho zabila oslabená nebo dokonce "nevirová" mRNA vakcina, tak samotný virus cov-19 by mu zktoutil nožičky, ručičky a flákl s ním proti vodopádu během pár minut.

mně se líbí, jak v těch vašich argumentech jsou furt nacpaný valníky blábolů, jak j to nevyzkoušená vakcina (mRNA) - už to je omyl. SARS COV-1 je znám, a vakcina proti němu se dělá, už asi od roku 2009. SARS COV-2 je ten samý typ coronaviru. tudíž vakcina potřebovala jen přizpůsobit uchgycovací S-protein, nic víc. a to je otázka pár dní. ano, možná nebyla vyzkoušena na miliardě lidí - dnes už je ale vyzkoušena na 6 mld lidí .-)))))))) v čem je problém? .-)))))))))))))))))))

ne, sice tam blábolí, kam všude se to dostává, ale závěrem je opět jen obligátní "a nevíme, co se může stát" .-))))))))))))))) nic konkrétního nedokládal, že s eopravdu stalo :-)))) na druhou stranu tam říká, že do uvedneých míst ařečišť se dostává každá ta vakcina, akorát tvrdí, že u těch vektorových proteinových op nich víme víc a umíme něčemu zabránit - co ale u mRNA ani nemůlže vzniknout .-)))) ten problém .-))))

srovnání s DDT beru jako tvůj obligátní argumentační úlet :-)))))))))))))))))

no tak už za sebou máme 2,5 roku testování mRNA vakcin a žádné kataklysma se zjevně nekoná. klidně počkáme ještě 9,5 roku .-))))

mimochodem, na ty vektorové vakciny třeba v době moru, španělské chřipky ap. umíralo tehdy mnohem, mnohem víc lidí, naž z aposledních pár desítek let na ty nejnovější, protože plno věcí už nemusíme zjišťovat "přes lidské tělo" podáním vakciny, ale už ten mechanismus působení dmáme popsaný a dokážeme ho simulovat. čili už vůbec nepotřebujeme tolik zkoušek a takovou dobu

a vem si jen odlišnost proncipu působení těch vakcin : proteinové, vektorové, to je sabný nebo mrtvý buď přímo samotný virus té nemoci, nebo nějaký adenovirus. tedy taková vakcina je principielně schopna vyvolat samotnou nemoc, i když třeba v oslabené verzi
mRNA vakcina ale nic takového nedokáže, protože je to jen "recpet" na tvobu příslušných protilátek, a ta protilátka je jen "ucpávka" místa na buňce, ke které se připojuje virus.

naprostá většina až veškeré negativní následky očkování pak jsou na principu reakce imunitního systému na ten průnik cizího tělesa do těla. čili jen zopakuji, že jestliže je pro tělo cizí mRNA vakcina, a to je, tak je ale stejně cizí jako jakákoli proteinová, vektorová vakcina nebo samoitný virus, ale s tím, že ta mRNA vakcina narozdíl od těch dvou druhých NENÍ SCHOPNA VYVOLAT VLASTNÍ ONEMOCNĚNÍ.


 #100861 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 12:24:50 | #100890 (1)

ano, i ne....

Pokud budou třeba 90 % turborakovin mít jen očkovaní a budou postožených 100.000 či miliony, tak to jasně ukazuje.....§

To je vidět, že ani na takto jednoduchou věc nepřijdeš.....


 #100831 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 12:43:22 | #100904 (2)

ne, tak to vůbec nic uvedneého neukazuje, už jen proto, že stamiliony a miliony jsou očkovaní, vás vystresovaných vaxbebíček a dezolátů je minimum, notabene po zahrnutí prodělaných, takže jak se ukázalo i v létě 2021, dokocne už bývalo evidováno víc nakažených covidem mezi očkovanými než neočkovanými.
ale to právě a jen proto, že na 10 zodpovědných normálních připadali jen 2 dezoláti, takže když onemocněli 3 očkovaní a 1 neočkovaný, půvsobilo to zajímavě, ale jen do chvíle, než bys pochopil, že 1 ze 2 je 50 %, ale 3 z 8 je jen 38 %. přičemž ti očkovaní už měli jen lehké průběhy :-))))


 #100890 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 12:48:58 | #100910 (3)

Není načase si přiznat, že ses pokakal a předběhl celou frontu abys byl jako první naočkovaný šmakuládou???? Myslím, že se ti nikdo smát nebude.-)))))


 #100904 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 12:57:50 | #100916 (4)

Nevím, obávám se, že objektivně není.
Jak jsme opakovaně psal, ale při tvé chatrné paměti tě omlouvám, já jsem se pokakal tak, že jsem celou dobu nemoci bez jakékoli ochrany a očkování dokonce opatroval drahou polovičku, kterou covid docela zkosil. neonemocněl jsem. to až měsíc po jejím vyléčení (negativní testy), tedy jsem to chytl od někoho jiného, ne od ní

mne to jen hodně "unavilo" asi na 10 dní a měl jsam asi 4 takové horečnaté "peaky" kolem 39-40, ale vždy jen hodinu za den. měsíc po negativních testech jsem si došel na testy protilátek Ag metodoi ELISSA, měl jsme asi 10,4, což je docela dost. půl roku poté jsem si na ten test došel zase, klasly mi asi na 4,8. a teprve za další 3 měsíce jsem si došel pro první jebanec, za půl roku nebo kolik tam byla ta doporučovaná přestávka pro druhý

myslím si, že i když mi to nemusíš věřit (ale ty testy Ag bych klidně neadresně zveřejnil), tak rozhodně uvedneé nenapovídá nic o posranosti ani z covidu, ani z vakciny, zatímco ty jsi minimálně z vakciny posraná dodnes .-))))

nechci tvrdit, že kdyby sis to přiznala, nebo lépe, kdybys to tu přiznala, že se ti nikdo nebude smát, tak se raději nepiznávej .-))) je fakt že injkece se boí max malé děti no a pak dezoláti :-)))


 #100910 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:00:31 | #100919 (5)

Injekce se rozhodně nebojím.-)))))) Nemám problém například s odběrem krve. *23266*


 #100916 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:01:56 | #100921 (6)

No vidíš, to já taky ne a ani s darováním krve a že to je sakra jiná jehlička :-))))))

tak se bojíš tý naředěný vodičky v tý injekci? .-)))))))))))))))
ale jdi ty :-)))))))))))
a když bych ti koupil panenku a dal bonbonek, tak by ses bát přestala? :-))))))))))))))


 #100919 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:12:52 | #100925 (7)

Darovala jsem krev 3x, takže vím. Mám skupinu O- a můžu dát krev komukoli. A opravdu nemám problém ji poskytnout i v případě akutního ohrožení jiného života někde v "polních" podmínkách.


 #100921 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:18:57 | #100932 (8)

Z náboženských důvodů bych nedala krev například muslimovi a to pro jeho dobro. Raději ať jde do ráje ihned. S křesťanskou krví by tam nebyl přijat.


1  
 #100925 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:22:35 | #100934 (9)

n, ale dárcovství krve probíhá tak, že ty ji daruješ a kdo ji dostane už není na tobě :-)))))))))))))))))

to víš, ne?
nebo tys vyplňovala nějaký dotazník, kde jsi zaškrtla, že nesmí být poskytnuta muslimovi?¨

se přiznám já už dlouho nebyl, nezvou mne, mám 0 Rh+, takže taky docela použitelnou, ale asi jak nás ji má nejvíc, protože nulka je ta masitá, prehisotrická, proto rádi žereme maso, tak mne prostě nepotřebují, no :-)))


 #100932 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:26:27 | #100937 (10)

Bavím se o improvizovaných podmínkách někde při akutní potřebě. Tys to nepochopil????-))))))


 #100934 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:28:15 | #100939 (11)

Tys ještě neregistrovala, že já reaguji zásadně "od nejmladšího k nejstaršímu"?
tedy že jako na první jsme narazil na ten tvůj příspěvek, ze kterého uvedené pochopit nešlo? .-)))))))


 #100937 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:30:18 | #100942 (11)

No, koukám, že jsme si to tu nějak zprivatizovali, tak jdu chvilku popichovat práci, ať mají prostor i jiní .-)))))))))))

*23266* *33069* *34258* *34258* *47* *47* *1044*

 #100937 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:31:11 | #100944 (12)

Taky musím. *7000*


 #100942 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:02:40 | #100922 (6)

Nebo zkusíme předtím lupou zjistit, jestli v tom neplave čip od Gatese? :-)))))))))))))) *34258* *34258* *47* *47* *23266* *33069*

já se z tebe opicám .-)))))))))))))­))))))))) *47* *47*


1  
 #100919 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:09:06 | #100923 (5)

Ale ano. Asi každý si kovídek prožil. Někdo lépe, někdo hůře. Taky jsem na čtyři dny lehla a ani se nehla. Nějaká viróza, možná chřipka.-) Děda si prošel kovídkem v 70 a zjistili to až v jiné souvislosti s vyšetřením ve špitále. Ničeho si nebyl vědom a babču to minulo úplně... A to jsme spolu byli i po 21 hodině a dokonce jsme ani okna nezatemňovali.-)))) Já tu nemoc nezlehčuji. Jenom odsuzují tu obrovskou bublinu kolem ní.


 #100916 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.04.24 13:17:01 | #100929 (6)

Která ovšem nebyla bublina a bublinu ti jen vsugerovali do hlavinky deoláti a vaxbebíčka. přičemž kdybys k ním alespoň trošku nepatřila, tak na ty sračky neskočíš

byla to pandemie, kterou každá existující generace lidí prožívala poprvé, nikdo z nás neměl s něčím podobným vůbec žádnou zkušenost. zahlůtilo to zdravotní systémy, zabíjelo to, zprvu jsme na to neměli ani léky, tak si magoři cpali do krku mast na klouby pro koně a podobný sračky s písní o zaručené záchraně - pak i chcíply nebo se oddělali. tihle idioti byli převážně mezi tvými, mezi dezoláty.

ze zdravotního hlediska byl CELÝ SVĚT úplně v prdeli, to my tady měli zdravotnictví ještě zlatý.
z ekonomického hlediska si myslím, že dnes už by politici postupovali opatrněji, už by nejevili tak nekontrolovanou a nedomyšlenou touhu "zachraňocvat za každou cenu", protože ta cena byla a je vysoká.
ale zlob se na ně, taky to zažívali a museli řešit poprvé a nevěděli.

takže dneska s odstupem času víme, že leccos možná nebylo úplně adekvátní, i já jsme ekonomická opatření a vypínání ekonomiky odmítal zcela, se zdravotními opatřeními jsem problém neměl, proč bych se měl krpoutit, když bylo jasné, že bych mohl někomu, i kdyby nevědomky a nechtěně, přivodit smrt?
mnozí z nás jsme už tehdy tvrdili, že vypínat ekonomiku nemá cenu a je to špatně, a měli jsme pravdu, ale proč bych tady teď měl dělat machárka, co něco správně ODHADL, když tehdy to prostě byl problém?
proč bych tu jen proto, že s enakonec něco, co jsme tvrdil, potvrdilo, a něco jiného třeba ne, měl machrovat, jak mne celej svět podváděl a cpal mi do těla čipy?

copak jsme TAK OBROVSKÝ KOKOT, že nejsme schopen posuzovat realitu rozumně, ale jen jako debil?


 #100923 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
16.04.24 13:18:56 | #100931 (7)

Navíc, a to píšu schálně extra : to, jestli by bez vypnutý ekonomiky nakonec nebylo mnohem, mnohem hůř, to nejsem schopen doložit ani já. vše tomu nasvědčuje, že leckterá opatření byla zbytečně přehnaná, i když třeba švédskou a novozelandskou benevolenci nelze automaticky roubovat na jiné země, natož když NZ na tu benevolenci nakonec doplati a švédsko nakonec dopadlo "jen" podobně jako my (bez těch opatření).

prostě mým zvykem není být po bitvě generálem, ale už vůbe cne být lhářem.


 #100929