Rozcestník >> Náboženství >> Ateistická společnost

Informace

Název: Ateistická společnost
Kategorie: Náboženství
Založil: sirStanley
Správci: sirStanley , Ondi
Založeno: 10.01.2020 11:58
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2688890x
Příspěvků:
73882

Předmět diskuze: Ateistická společnost - “Ateismus je pochopení, že neexistuje žádný věrohodný vědecký ani faktický důkaz existence boha, bohů nebo jiných nadpřirozených jevů a bytostí.” Ateismus je racionální a pragmatický a humanistický postoj k světu. Racionální v tom, že usiluje o poznání pravdy ( tím odmítá teorie o existenci neprokázaných nadpřirozených bytostí a jevů). Pragmatický, protože za prioritní považuje to, co je užitečné a prospěšné (náboženství to není, už proto, že lidi rozděluje - viz vztahy mezi židovskou vírou, islámem a křesťany). Humanistický proto, že na první místo staví člověka, skutečnou bytost, nedokonalého, ale vyvíjejícího se tvora, jakým jsme my všichni (ne tedy nějakého vymyšleného stvořitele mimo čas a prostor, kterého ani nelze dokázat).
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #73041

Zobrazit vše


| Předmět: .
10.06.24 08:00:13 | #73041

Správcové, zklidněte hormon. Proč tu mažete příspěvky? Některé jsem stihla vidět a "za hranou" podle mne vůbec nebyly. Trošku koleníkovatíte *2457* ten taky mazal příspěvky co se mu nelíbily *2457* Nebo jste se nakazili od Visitora, který s chutí maže příspěvky ženám? *27179*



| Předmět: RE: .
10.06.24 08:56:00 | #73042 (1)

Nevím co je sprostého na slově sperma a penis. YouTube tento klip s bývalou europoslankyní Gregorovou nechalo, ale zde proběhla cenzura. Přitom přímo na stránkách Pirátů se s tím chlubí že Gregorová Zpívá v kapele Definitivní ententýk a v klipi kde ona leží na trávě obestoupená 4 mladíky co na ni z svého rozkroku stříkají z medových medvídků.


 #73041 

| Předmět: RE: RE: .
10.06.24 10:03:08 | #73047 (2)

Na slovech sperma a penis sprostého není nic.

Jestli považuješ své sdělení ostatním : jo tak jsou to chcánky, asi má ráda při sexu když se na ni vychčiješ. za vrchol erotiky , tak promiň.

Také se můžeš dotázat administrátora co tím svým :

Kodex chování na diskuzích
Hrubé porušení kodexu chování může vést k blokaci účtu.

Respektujte ostatní: Respektujte názory a přesvědčení ostatních diskutujících, i když s nimi nesouhlasíte. Vyjadřujte své argumenty zdvořile a s úctou.
Zůstaňte věcní: Zaměřte se na obsah diskuse a vyhněte se osobním útokům. Snažte se vyjadřovat své argumenty jasně a srozumitelně.

Zdrženlivost v emotivních reakcích: Vyhněte se impulsivním reakcím a emocionálnímu přehnanému vyjadřování. Při diskuzi se snažte zachovat klid a rozvahu.

Poskytněte zdroje: Pokud prezentujete faktické informace nebo tvrzení, poskytněte zdroje nebo odkazy k ověření. To pomáhá budovat důvěryhodnost vašich argumentů.

Aktivní naslouchání: Poslouchejte názory ostatních a snažte se porozumět jejich perspektivě. Aktivní naslouchání může vést k hlubšímu porozumění a lepší komunikaci.

Odpovědnost za slova: Mějte na paměti, že vaše slova mají dopad. Dbajte na to, abyste se vyjadřovali ohleduplně a zodpovědně.

Respektujte pravidla diskuse: Dodržujte pravidla dané platformy pro diskuzi. Neporušujte pravidla ani nezaplavujte diskuzi nevhodným obsahem.

Otevřenost změně názoru: Buďte otevření novým informacím a argumentům. Pokud přijdete na nové poznatky nebo získáte novou perspektivu, buďte ochotní přehodnotit svůj názor.

Udržujte konstruktivní atmosféru: Snažte se přispívat k vytváření konstruktivní atmosféry, ve které se může diskutovat otevřeně a produktivně.

Respektujte soukromí: Dodržujte soukromí ostatních diskutujících a nedělejte neoprávněné zásahy do jejich osobních životů.

vlastně myslí


1  
 #73042 

| Předmět: RE: RE: RE: .
10.06.24 10:45:41 | #73049 (3)

add: Ondi Jestli považuješ své sdělení ostatním : jo tak jsou to chcánky, asi má ráda při sexu když se na ni vychčiješ. za vrchol erotiky , tak promiň.
neřekl jsem co považuji za vrchol erotiky ale ty nechápeš že někdo toto za vrchol erotiky považuje.
Měl jsem přítelkyni co čůrala při *22202*u před svým bývalým do pivního poháru a on tu moč pil asi se mu potom více stavěl. přece tady nebudeš určovat co je erotice normální nebo nenormální. *34019* to by si byl erotický xenofob ay to ty určitě nejsi. *6365*


 #73047 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: .
10.06.24 17:59:56 | #73136 (4)

Normálně je normální to, co neodporuje normálním normám lidské normality. Prakticky to znamená, že normální chování individua nezvedá žaludek normálním lidem.
Pití moči považují za abnormální činnost jako i pojídání exkrementů jiných lidí.

Mohli bychom začít s vytyčováním hranice mezi normalitou a abnormalitou, ale to nejde, to není objektivní už z prostého důvodu, že normovaný člověk neexistuje.
Každej má trochu jiné záliby. Takže bych se vrátil k tomu výše zmíněnému: normální chování individua nezvedá žaludek normálním lidem. Proto je také například pedofilie (sex dospělého s dětmi) trestným činem a ne jen neškodnou zábavou.


 #73049 

| Předmět: RE: .
10.06.24 14:31:19 | #73076 (1)

Ogaři, nebijte sa!
Máte vlasy!
Kyčkajte sa!
*27179* *27179*


 #73041