Rozcestník >> Náboženství >> Bůh Tě miluje!

Informace

Název: Bůh Tě miluje!
Kategorie: Náboženství
Založil: -
Správci: DominiqueD
Založeno: 21.11.2020 04:25
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 2486025x
Příspěvků:
64341

Předmět diskuze: Bůh Tě miluje! - 🤍 ❤️ I kdyby hory někam odešly, i kdyby se chvěly pahorky, má láska od tebe nikdy neodejde, smlouva mého pokoje se nezachvěje,,❤️🤍
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1759

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 19:50:56 | #1759
Reakce na příspěvek #1746

Robine, tobě to možná diktují ti ufouni, tak jak věříš a vyznáváš ty; ale my jako křesťané zase vycházíme z Bible a podle Bible je Boží Syn Bůh.


 #1746 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 20:25:57 | #1769 (1)

Jezis Kristus je pouze bohem jako i mnoho jinych osob jenz jsou v Bibli oznaceni titulem buh oznacujici osobu s velkou moci.

Pouze nebesky OTEC, BUH se svatym jmenem JeHoVaH je v Bibli oznacovan za toho NEJVYSSIHO, VSEMOHOUCIHO, JEDINEHO PRAVEHO BOHA, kde ho takto nazyva i sam Bozi Syn, ktery sam uznava, ze i veskera jeho bozka moc a autorita vychazi a je plne zavisla a podrizena prave moci tohoto JEDINEHO BOHA ktereho oslovuje i jako sveho nebeskeho OTCE.

Kristus a jeho ucenici nas v Bibli uci, ze OTEC je ten jediny vecny BUH od ktereho je VSE a kteremu za svou existenci a pocatek vdeci i sam Bozi Syn Jezis Kristus, ktereho OTEC vytvoril jako PRVOROZENEHO a pak SKRZE neho vytvoril VSE ostatni jak v nebi tak i na zemi.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 20:32:29 | #1770 (2)

Loraku, to jsem psal Robinovi.
Robin čerpá své vědění od ufonů, proto s ním nehledám shodu, protože ke mně ufouni nemluví.
Ty se ale odvoláváš na Bibli, proto spolu diskutujeme. Prosím, argumentuj Biblí, jiné argumenty jako křesťan nemohu uznat.


 #1769 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 21:31:54 | #1781 (3)

Loraku, to jsem psal Robinovi.
Robin čerpá své vědění od ufonů, proto s ním nehledám shodu, protože ke mně ufouni nemluví.
Ty se ale odvoláváš na Bibli, proto spolu diskutujeme. Prosím, argumentuj Biblí, jiné argumenty jako křesťan nemohu uznat.
_--------------------

Zdravím

Já jsem říkal že vědomí, nebo vědění čerpám ufonů v tomto ohledu pouze částečně. Co se týká studia Bible a poznávání Boha, tak jsem říkal, že čerpám spíše z učení svědků Jehovových, se kterými jsem Bibli studoval. Je to ale zajímavá otázka, protože i v těchto věcech od těch ufonů něco čerpám, ale to vám z pochopitelných důvodů říct nemohu nehledě na to, že to ani není pro vás určeno.

Vy máte Bibli a všechny vědomosti ohledně Boha máte čerpat z ní. Jelikož nejsem tak úplně jeden z vás, tak některé věci ohledně Boha čerpám od těch ufonů, ale sám pro sebe, protože jediné, co vám o tom mohu říci je skutečnost, že to co vím o Bohu od těch svých ufonů já, To poznáte až po smrti v dalším životě, který bude věčný.

možná bych tady měl ještě takovou malou organizační poznámku, že by bylo možné dobré, abychom se oslovovali V případě, že jeden z nás mluví z konkrétní jinou.osobou. já to nedělám, protože mluvím s vámi se všemi. Takže bych tě, Selene rád poprosil, aby jsi pokud mluvíš s konkrétním uživatelem ho oslovoval. Děkuji.

R.H.


 #1770 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 21:45:07 | #1784 (2)

1759

Zdravím,

Shodneme se asi na druhé polovině reakce na můj příspěvek, protože jsem to v podstatě říkal také. Nicméně se mi nezdá, že by bůh byl pouhý titul pro nějakou mocnou bytost.

Jedině, jak bych tomu mohl tak co rozumět by bylo kdyby se jednalo o různé bohy například pohanů nebo jiných národů, kterých bylo spousta, protože v té době, kdy se toto všechno odehrává ještě stále existovali národy s politickým náboženstvím, jakými byl třeba starověký Řím, nebo antické Řecko v Bibli se sice přímo o Řecku nemluví, ale Egypt tam zmíněn je A ten měl také polyteismus zejména bohy nebeských těles

Co se týká Ježíše Krista, jako takového, tak je to asi možné, ale jenom jsem předkládal a jiné tak názor ale spíše vědomosti, které mám.

R.H.


 #1769 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Bůh a Ty!
04.12.20 20:58:41 | #1774 (1)

Robine, tobě to možná diktují ti ufouni, tak jak věříš a vyznáváš ty; ale my jako křesťané zase vycházíme z Bible a podle Bible je Boží Syn B

Zdravím,

Částečně ano. Jak je to s Bohem a jeho synem, mám spíše od Svědků Jehovových, kteří tak pochopili příslušné části Bible, nebo to tak vysvětloval někdo, kdfo mne doma vyučoval, případně jsem to tak pochopil. Každopádně je to celkem jedno. Podstatné je, že Bůh je a nezáleží nám jeho formě. Od těch S.J. jsem převzal některé části víry, nebo věrouky, takže uznávám Boha v podobě svaté trojice jen v případě křtu, který jsem u nich neměl, ale na jejich sjezdech se křtí, a je to u nich jediné kázání, nebo obřad, kde se mluví současně o Otci, Synu a Duchu Svatém. Jinak o Kristu se mluví u nich často, zejména při modliotbách, které jsou v jeho jménu, nebo zkrze Krista, případně prostřednictvím Kristza se modlíme k Bohui.

R.H.


 #1759