Rozcestník >> Náboženství >> CO JE TO EVANGELIUM ?

Informace

Název: CO JE TO EVANGELIUM ?
Kategorie: Náboženství
Založil: Kjara
Správci: Kjara
Založeno: 30.01.2020 12:04
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 144298x
Příspěvků:
1764

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: CO JE TO EVANGELIUM ? - Prosím o slušnou a solidní komunikaci. Vulgarity budou mazány.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #1512

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE:
09.05.20 20:51:53 | #1512
Reakce na příspěvek #1511

Serubo, apoštol Pavel o sobě říká, že ….buší do svého těla a vede ho jako otroka, aby sám neselhal, když káže jiným evangelium.
A svědkům připadá, že očištění Kristem je příliš jednoduché a snadné a také to, že potom Bůh píše na desky našich srdcí, mění naše srdce na masité, takže máme Boha ku pomoci i dále při proměně třeba našeho charakteru pomáhá nám vnitřně...……,ale to nevylučuje občas i "bušení".....

Spíše se jedná o podstatu křesťanství, že nejdříve musíme být očištěni, přijmout Ducha svatého a až pak můžeme dělat skutky, že to nejde souběžně nebo naopak.


 #1511 

| Předmět: RE: RE: RE:
10.05.20 12:21:01 | #1513 (1)

Margo píše na SJ: margo | Předmět: RE: RE: srdce
před 4 hodinami | #20505 (2)
A co jsi myslel? Zvířata dostala instinkty, ale člověk zákon. Svobodnou vůli máš: můžeš si vybrat, jestli budeš Boží zákon respektpvat, nebo ne. To je skvělé, ne?

*

Tak to je přesně to náboženství. Musíš znát Boží zákon …..a musíš ho ...respektovat., A nestačí k tomu pak ani přidat Krista a ještě k tomu s malým b.

Ne, toto říkal Starý zákon. A ten sloužil k tomu, aby lidé pochopili, že není v jejich silách ho naplňovat a takže tím se k Bohu nedostanou.
Mělo je to vychovávat, že potřebují něco jiného, lepšího, co by je vrátilo k Bohu.

**A TO JE JEŘÍŠ KRISTUS A JEHO DOKONALÉ OČIŠTĚNÍ OD HŘÍCHŮ !
**
Jen takto očištěný člověk může předstoupit před Boha !

Ale rozhodně to nejde dělat tak, tak Kriste, já se budu hodně snažit žít podle příkazů v Novém zákoně i Starém zákoně a ty to pak.....dovyčis­tíš, protože já to sám všechno nezvládnu !

Kristus zaplatil tím největším a nebude se dělit s pyšným člověkem !

Předpisy a příkazy Bible i Nového zákona,......můžu dodržet jen tehdy, a až pak když mně Kristus dokonale očistí sám a pak ještě mi dá pomocníka Ducha svatého. Udělá mně chrámem Ducha.
Jinak to naplnit nejde a pro Boha jsou takové skutky zištné, účelové /pro spasení/…...a hlavně tělesné a pro Boha nepřijatelné, jsou nanic.

Tak se nenechte strašit, na tématu Svědkové Jehovovi, že Armagedon je za dveřmi a tak se musíte chovat podle zákona !!!!!

To nikoho nezachrání ! Ani svědky ne !


 #1512