A má kyselina citronová v sobě vůbec nějaký významný podíl vitaminu
C? To už bys spíš měla užívat kyselinu askorbovou, jakožto neúplný
synteticky vytvořený vitamin C, protože nesouhlasím že je to jedno a
totéž. Ideálně bys měla užívat právě přírodní vitamin C, a uvádí
se, že bys musela sníst dva pomeranče nebo tři cirony, abys vhodnou dávku
doplnila, protože zrovna citrusy nejsou úplně nějaký kdovíjak bohatý
zdroj tohoto vitamínu, a to se bavíme o správně skladovaném čerstvém
ovoci, že v tom co kupujeme nemusí být zhola nic, je ještě přesnější
pojem. Ideální je, abys řekla Marínce, aby ti vypěstovala několik
čerstvých červených paprik, a nebo si vykysej svoje čerstvé domácí
kysané zelí, a máš tohoto vitamínu dost. Zdrojů je víc, stačí
dohledat.