Rozcestník >> Ostatní >> Co tu ještě nebylo

Informace

Název: Co tu ještě nebylo
Kategorie: Ostatní
Založil: milkocicak
Správci: milkocicak
Založeno: 26.03.2021 02:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 558570x
Příspěvků:
8745

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Co tu ještě nebylo - Pro lidičky všech věkových kategorii od profesorů až po nevyučené co se momentálně nudí a chtějí se nejen zabavit - ale třeba i poznat . Pokud možno nebudeme si nadávat.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

| Předmět: Soudruzi :
23.04.22 19:03:38 | #3322

Soudruzi z pětikolky to opět pevně uchopili do svých pařátů :-(
Dobrý den,

Váš přístup do diskuzí byl zablokován na měsíc do 23. 5. 2022, 14:43 za příspěvek:

Pod ocelárnou jsou civilisti - jen díky jim jednotky Azov přežívají .

Publikovaný dne 23. 4. 2022, 13:51 na serveru Novinky.cz.

Důvody závadnosti příspěvku:

Trolling - Je zakázáno opakovaně vkládat příspěvky, které jsou obtěžující a úmyslně narušují diskuzi s cílem vyprovokovat ostatní účastníky k neadekvátním reakcím.
Tento příspěvek porušuje smluvní podmínky služby Seznam Diskuze. Při opakovaném porušování smluvních podmínek vám může být přístup trvale zablokován.

Blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, ProŽeny.cz a Garáž.cz.

S pozdravem
Tým služby Seznam Diskuze



| Předmět: RE: Soudruzi :
25.04.22 07:23:50 | #3323 (1)
To je fičák :
*33951*

 #3322 

| Předmět: RE: RE: Soudruzi :
25.04.22 14:24:50 | #3324 (2)
149667

 #3323 

| Předmět: RE: Soudruzi :
27.04.22 03:25:13 | #3327 (1)
| Předmět: Slepenec :
18.04.22 06:43:10 | #3309

| Předmět: RE: Slepenec :
18.04.22 17:42:12 | #3310 (1)

Tak Makronovi asi hodně teče do bot - když OLAF vyrukoval na Le pénku s tím stejným týden před volbou jako na Babiše . Jak je to průhledné . Doufám - že se Frantíci poučili od Maďarů . *7127* *33856*
( 148868 )


 #3309 

| Předmět: RE: Slepenec :
19.04.22 17:45:47 | #3318 (1)

kočičáku, baví tě takovýma pyčovinama trávit život?

můj kočičák tady osouložil polštářek a teď chrápe ... jestli to není rozumnější


 #3309 

| Předmět: RE: RE: Slepenec :
20.04.22 16:22:11 | #3319 (2)

Dopis starostky premiérovi VYTESAT DO KAMENE

Vážený pane premiére...

Opakovaně Vás vyzývám ke zmírnění názorové agrese a jednostrannévyh­raněnosti ve vztahu k rusko-ukrajinskému konfliktu. Opakuji, že jste patrně uvízli v myšlence vlastní nesmrtelnosti a vůbec si ještě stále neuvědomujete, jak moc jsou vaše postoje pro Českou republiku nebezpečné. Krmíte lidi hrůzami prostřednictvím médií, tím vytváříte podhoubí pro tvorbu nenávisti vůči celému Rusku. Ani Rusové však nejsou všichni stejní a mnoho z nich si nic takového co se děje na Ukrajině nepřeje a nepřálo. Bohužel, jsou stejně jako my vydáni svému vedení . Jaký je rozdíl pro Ukrajince a Rusa , který musí do války, protože mu to někdo nařídil ? V konečném součtu vůbec žádný, oba zemřou a ani jeden zemřít nechtěl. Z pohledu mnoha lidí, nemluvím teď pouze za sebe, můžeme nyní pouze usilovat o to, aby ztráty na životech byly co nejmenší. To je jediná cesta smysluplné pomoci. Nebo alespoň to takto káže rozum každého normálně uvažujícího člověka. Co děláte vy? Vše jen přihoršujete svým nemístným tlacháním v televizi. Ráda bych věděla, zda byste byl takový hrdina, kdyby stál Váš syn v první linii na válečné frontě. Važte svá slova, která mohou hodně způsobit. Hlavně nevyhlašujte veřejně a do médií, že prezident Putin k použití jaderných zbraní nepřistoupí, protože by tím ublížil i Rusku. Kde v sobě berete tu drzost toto říci do televize. Řečí, že žádná invaze nebude, jsme slyšeli dost do 23.února a kde jsme všichni dnes. Myslíte, že prezidentu Putinovi vadí, že ve velkém trpí i jeho národ, že umírají i jeho vojáci, že ekonomicky ničí svoji zemi? Myslím, že vůbec ne! To už jste snad pochopili úplně všichni. Proč by tedy v konečném důsledku, když bude mít pocit, že není pro něj jiné východisko, jaderné zbraně nepoužil. Neustále do něj jen šťouráte a zkoušíte kolik ještě vydrží. Bojím se toho, že jeho kalich trpělivosti je po hrdlo plný a stačí jen kapka a přeteče. Proč na místo siláckých gest a planých keců o tom jak jsme připraveni na příliv uprchlíků z Ukrajiny, nenabídnete Prahu jako místo k zahájení diplomatických jednání. Tím byste u národa získal ty pomyslné frčky. Vy však místo toho jen nebezpečně a planě rozhazujete rukama.

Nemáte koncepci a vždy, když plameně hovoříte mluvíte v budoucím čase …. Stále opakujete slova jako „ víme a musíme“, ale kde jsou ty skutky????

Obce i města přijímají uprchlíky z Ukrajiny, ano jistě, je to nutné, ale kraje nemají noty, kdo a jak bude toto financovat… Uvědomujete si, že například nemáme vůbec pediatry pro svoje děti, že nemáme stomatology, že nemáme praktiky. Lze předvídat, že lidé, kteří k nám míří budou zcela jistě potřebovat lékařskou péči, jak toto chcete řešit ??? Tady se lidem – našim lidem, kvůli covidu odkládaly operace a nyní se budou odkládat opět? Jak tohle máte promyšlené? Já si rovnou odpovím sama - nijak! Víte, připadá mi to, jako když biologičtí rodiče vyhodí své dítě z domova a půjdou si vzít z dětského domova dítě cizí. Je to naprosto proti zdravému rozumu. Jsme až po krk v hnoji, a to nejen ekonomickém, ale i morálním a pomáháme tomu tím, že posíláme zbraně na Ukrajinu, aby ještě více lidí zemřelo a utíkalo před válkou do střední Evropy. Už i bez těchto výše jmenovaných faktorů stojíme na počátku hluboké ekonomické recese, která nás vrátí na životní úroveň před 30 lety. Nevadí, myslím, že většina z nás se pod vlivem všeho co se kolem nás děje, na tuto skutečnost prostě připravuje a já slýchám mezi lidmi. „To , že nebudeme moci na dovolenou k moři přežijeme, jen ať není válka!“ Na co se však připravit nejde, je nedobrovolný a náhlý odchod z tohoto světa a bojím se, že ani tohle nemůžeme jednoznačně vyloučit.

Pane premiére, vystupte ze své bubliny a začněte přemýšlet stejně jako 8 nebo 10 milionů lidí v této zemi. Vaše úvahy a myšlenky jsou naprosto nerealistické a tím nebezpečné.

Jsem člověk, který se umí za svoji pravdu poprat, ale zároveň je potřeba si nelhat a uvědomit si, kdy je sebevědomí nebezpečné a kdy je zapotřebí být pokorný, abych svými postoji nezpůsobil nevratné škody. Chováte se nepřiměřeně sebevědomě a opět opakuji, že stojíte se sirkami v ruce u stohu. Nevím, a nepochopila jsem, komu tím chcete co dokázat. Snad Západu – možná, jedině, ale USA je až příliš daleko na to, aby se muselo obávat bezprostředního ohrožení při použití jaderných zbraní Ruskem. Zatímco Evropu by takový zákrok vymazal z mapy světa.

Vyzývám Vás, starejte se o svůj národ, který si Vás zvolil ! Svými postoji a názory nás zatahujete do konfliktu, se kterým nemá Česká republika nic společného. Každý národ si nese svoji karmickou zátěž, nebo, chcete –li neutíkat do ezoteriky, svoji nesmazatelnou historii a situace na ni navazující. Bohužel je to tak, vztahy mezi Ruskem a Ukrajinou jsou problematické již dlouho a najednou se všichni probudili a máte pocit, že máte právo se do tohoto vměšovat a omlouvat to tím, že Putin bude pokračovat směrem do Evropy. Tím jen lidi zastrašujete, abyste omluvili své postoje a kroky v současné situaci. Jistotu, že tomu tak je však nemáte vůbec žádnou. Měli byste mít na paměti i skutečnost, že astrologické postavení planet je totožné jako v roce 1938 a být o to opatrnější. Navíc věštby uznávaných astrologů také nic dobrého nenesou. Pokud moudřejší neustoupí – tedy pokud Ukrajina neustoupí, nemá tato situace mnoho řešení.

Velmi lituji lidi, kteří musejí nést utrpení z války plynoucí , ale také odsuzuji ty, kteří svými činy toto podněcují. Prosazujte a přispějte k myšlence zahájení diplomatických jednání, která někam povedou. Nepoužívejte silná slova, že jsme ve válce, protože my v ní nejsme, ale bohužel děláte vše pro to, abyste nás k ní přivedli. Proč, proč, se máme angažovat? Postoj by měl být spíše zdrženlivý, tak jako ho mají ostatní země, které jsou také členy NATO. Proč my máme být ti největší křiklouni? Koho tím chcete ohromit. Jste premiérem České republiky, ne Severoatlantické aliance! Jste odpovědný za náš národ a jeho další osud!

Prosím Vás, za nás , za naše děti i vnuky, abyste se nad těmito texty zamyslel!

S úctou Hana Bustová – starostka obce
( 149128 )


4  
 #3318 

| Předmět: RE: RE: RE: Slepenec :
20.04.22 21:57:16 | #3320 (3)

T-Mobile má v Česku 3 krát dražší data než v Polsku, když si na to chtěl Telekomunikační úřad posvitit, Evropská Unie mu to zakázala, tož nevím, chtějí nás, jako Česko zlikvidovat nebo přehodit Reichu jako námezdní dělníky, po 89 spějeme k zániku, díky těm darmožroutům nahoře, jak říkám Milane, my starší, budeme umírat s úsměvem na tváři, že už to máme za sebou! No nic, du si dát hlteček slivovice, to mě EU nemůže zakázat, i když, kdo ví!!
Kolínek ( 149148 )


 #3319 

| Předmět: RE: RE: RE: Slepenec :
22.04.22 21:11:44 | #3321 (3)

Dá se to někde podepsat? *3082*


 #3319 

| Předmět: Kongres ODS:
09.04.22 15:09:07 | #3301

Znovu zvolený předseda ODS Petr Fiala a bohužel náš nynější premiér měl dva krásné projevy - jeden před zvolením a druhý - po . Klidně může konkurovat Jakešovi *18004* Ten chlapík se evidentně zbláznil . *33856*
( 143990 )


1 2  

| Předmět: RE: Kongres ODS:
10.04.22 16:36:12 | #3302 (1)

Na drahý benzín a naftu si musíme zvyknout - dále si zvykneme na Američany na základnách v České republice . Zvykneme si i na omikron XE a na podzim na omikron XXL . Dále si musíme zvyknout na drahé potraviny a energie ! No to přeci není žádný problém - když člověk si zvykne i na rakev . *30244* *33856*
( 146433 )


1  
 #3301 

| Předmět: RE: RE: Kongres ODS:
11.04.22 22:01:32 | #3303 (2)

DOTAZ pro všechna média, redaktory a ČT

Kde je ta slibovaná změna, tudíž plnění vojebního (pardon – volebního) programu???????

Kam se vytratily grilovací metody redaktorů ČT?!?!?!?!?!

Kdy se ČT zeptá Fialy na protiústavní poslanecké kluby koaličních slepenců?!?!?!?!?!­?!

Kdy se ČT Fialy zeptá na milionové dotace, které tekly do jeho neziskovky za „plky“ o Barmě a teplé místo jeho synáčka v této špinavé díře?!?!?!?!?!?!?!

Proč se ČT Fialy nezeptá na jeho stranického kámoše Novotného z Řeporyjí, který zastává funkci starosty, přestože je několikrát trestně stíhaný a dvakrát odsouzený?!?!?!

Kdy se ČT Fialy zeptá na dalšího stranického kolegu Langa, který zůstává rovněž ve funkci starosty, přestože veřejně vybízí k podřezání prezidenta Zemana?!?!?!?!?!?!

Proč si ČT nepozve ministra spravedlnosti, profláknutého vrchního mafiána don Pabla Blažka, a nezeptá se ho na jeho trestní stíhání v řadě kauz, které justiční mafie ani nestačila zamést pod koberec?!?!?!?!?!?!

Bude se ČT, a měla by se ptát Jurečky na jeho střet zájmů, když žádal a přijímal dotace, jako ministr zemědělství, pro svoji firmu, kterou pak nahonem a rychle, jakože přepsal na svoji ženu?!?!?!?!?!

Proč si ČT nepozve Stanjuru, který se svým technickým vzděláním, bude zcela mimo svůj obor zastávat post ministra financí a nezeptá se ho, jak to bylo. Když v roli primátora Opavy získával dotace pro firmu „Eskon“, v níž měl třetinový podíl? Jak je to, podobně jako u Jurečky, s jeho náhlým převedením na jeho ženu?!?!?!?!?!?!

Dalších otázek, na které by měli občané naší země znát odpověď je na tisíc a možná i víc. A je „ticho po pěšině…!!!!!!!!!­!!!!!!“

Proč ČT tak tiše a trapně našlapuje okolo skutečných grázlů a proč se naopak snaží udělat grázly ze slušných zákonodárců?!?!?!?!?!­?!

A kdy začne ČT a její špiclové pátrat, zda nastupující vládní činitelé mají vůbec vzdělání, jakým se honosí a jak je to s jejich diplomovou prací?!?!?!?!?!?!

Kam se poděla ta histerie a jakože spravedlivý ryk redaktorů ČT za bezúhonnost všech, kteří usedli do vládních křesel?!?!?!?!?!?!

Nezlobte se, ale pokud je snad stále ještě někdo z občanů naší země přesvědčený o vyváženém, férovém a nezávislém zpravodajství naší veřejnoprávní televize, kterou si platí, měl by vyhledat lékaře *33856*
( 146536 )


 #3302 

| Předmět: RE: RE: RE: Kongres ODS:
12.04.22 21:28:57 | #3305 (3)

Ukradeno z jiné debaty :
České tanky a obrněné transportéry dodané na Ukrajinu byly zničeny. Tanky T 72 M a obrněné transportéry BVP 1 dodané tento týden Českou republikou ze skladů společnosti Excalibur Army na Ukrajinu, byly tento týden zničeny ruským letectvem v železniční stanci Lozova zhruba 120 km od Charkova. Stalo se tak dříve než byla dokončena jejich překládka z železničních vagonů a mohly být nasazeny na frontě kam směřovaly…. odkaz prý na F.B. (146678 )


 #3303 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kongres ODS:
13.04.22 09:27:20 | #3306 (4)

Ten herec - momentálně prezident Ukrajiny je den co den v tv jak diriguje celou Evropu : " Tohle nedělejte - tohle dělejte - přijeďte k nám a vy ne - pošlete okamžitě tohle a a tohle také atd " ! Dá se vypozorovat - že hraje perfektně svojí roly a teď si tipněte - kdo je jeho režisér ? To se dá vypozorovat také - že? *33856*
( 146739 )


1  
 #3305 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Kongres ODS:
13.04.22 15:39:34 | #3307 (5)

Tak tohle se nedá hodnotit jinak než jako ta dojnice v kravíně při přežvykování píce - otevře vzadu tu kapsu a to co z ní vypadne - pleskne o zem . *30244* :
https://www.novinky.cz/domaci/clanek/pekarova-nemuzeme-uz-zit-nad-pomery-a-nezdrave-zvysovat-platy-40393766#source=hp&seq_no=1&utm_campaign=abtest197_AArus_test_varBB&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
( 146808 )


1  
 #3306 

| Předmět: RE: RE: Kongres ODS:
18.04.22 17:47:21 | #3311 (2)

Copak ještě nafta, ale na plynu je závislý široký záběr průmyslu.



| Předmět: RE: RE: RE: Kongres ODS:
18.04.22 17:50:06 | #3312 (3)

Kdo pak se to probudil ? Musím se podívat :-))))))


 #3311 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Kongres ODS:
18.04.22 17:51:48 | #3313 (4)

Mě neznáš, a já neznám sebe :-). Ale znám kočičáka, ale jen odsud.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Kongres ODS:
18.04.22 17:54:21 | #3314 (5)

Tak děkuji za návštěvu *33794*


 #3313 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kongres ODS:
18.04.22 17:57:47 | #3315 (6)

Proti kočičákovi nemám ani fousek, zato všude jinde mi přijde, že se lidi asi každou minutou sežerou. Takhle rozhádaný národ tady ještě před covidem nebyl už dlouho ;-).



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kongres ODS:
18.04.22 18:01:18 | #3316 (7)

Máte pravdu - tak společně za to poděkujeme strýčkovi co je za velkou louží . To je ten pravý viník ! *34878* *33856*


 #3315 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kongres…
18.04.22 18:07:19 | #3317 (8)

Jj, také mám své tušení kdo za to všechno může.


1  

| Předmět: Geniální :
06.04.22 11:32:28 | #3299

EU zavede další postihy proti Rusku . Zákaz dovozu uhlí z Ruska a plno dalších opatření . Podle mě bude tímhle potrestána nejvíce EU sama ! Přeci je jasné - že dovážet uhlí z Austrálie a plyn z emeriky je nesmysl . *33856*
( 140605 )


1  

| Předmět: RE: Geniální :
06.04.22 23:40:15 | #3300 (1)
(140731 ) *4431*

1 2  
 #3299 

| Předmět: RE: RE: Geniální :
11.04.22 23:35:39 | #3304 (2)

 #3300 


| Předmět: Volby:
03.04.22 10:42:00 | #3296

Jak sleduji zprávy našich výtečníků z tv-24 - jakým způsobem informují o volbách v Maďarsku - tak je zcela zřetelné - že na Orbána se používá stejný scénář - který bohužel uspěl tady u nás - díky soudruhovi Rychetskému :-((( Dokonce to vylepšili o jednu stranu - takže šestikoalice pro zlikvidování Maďarského státu k blahu USA a jím řízené EU. Tak doufám - že Maďaři se od nás poučili a zvolí Orbána *5361* *33856* *33794*
(140250 )



| Předmět: RE: Volby:
03.04.22 18:17:25 | #3297 (1)

Po dlouhé době se mi ozval David - prý máme lenošit je to prý nejlepší vitamín ! *34878* *33856*
Dále mi poslal - to to :
Před více než 20 lety se Ukrajina rozvedla se svým manželem Ruskem. Z tohoto manželství se narodily děti. Manžel (Rusko) byl velkorysý a odkázal své ženě velké dědictví a dokonce zaplatil manželčiny dluhy - 200 miliard dolarů. Po rozchodu začala žena flirtovat s vesnickým chuligánem (USA) a bandou lupičů (Západ). Manželka začala poslouchat jen jejich názory a spolu s nimi začala útočit na svého bývalého manžela. Manžel se rozzlobil a odvedl jí jediné dítě - Krym. Rozzuřená bývalá manželka prohlásila, že se obrátí na NATO, aby svého bývalého manžela donutila k vrácení Krymu silou.

Americký chuligán se však nechtěl ženit a nechtěl se dostat do sporu s jejím bývalým manželem - Ruskem. Plánoval však, že s pomocí ženy (Ukrajiny) bude moci ponížit jejího bývalého manžela - Rusko. Žena byla špatná matka a čas od času bila své děti – v Luhansku a Doněcku. Děti plakaly a hledaly pomoc u svého otce, který jim čas od času pomáhal materiálně i finančně a hádal se s bývalou manželkou. Všechno však bylo marné.

Hlavní bandita, který hádku a spor vyvolal, využíval ženu k tomu, aby získal její bohatství. Neustále ji podněcoval k hádkám a dával jí různé dary (uniformy, zbraně, vybavení, prošlou techniku). Žena se rozhodla, že má ochránce, na kterého se může spolehnout, začala být drzá a začala svého bývalého manžela provokovat. Jeho trpělivost však došla ke konci. Spolu se svým příbuzným (Bělorusem) začal bojovat za ochranu svých dětí - Doněcka a Luhanska. A tak se žena spolu s chuligány (EU a NATO) vyděsila. Hlavní násilník a chuligán (USA) odmítl pokračovat v provokování a nadávání jejímu bývalému manželovi a nechal ženu s jejím bývalým manželem o samotě (tváří v tvář). Muž se nyní ujímá kontroly nad dětmi a majetkem, který odkázal své ženě. ( 140309 )


 #3296 

| Předmět: RE: Volby:
04.04.22 15:03:52 | #3298 (1)

Orbán vyhrál volby excelentním způsobem i přes snahu šestikoalice . A Novinky Seznam cz. mají takovou radost - že nenapsaly ani čárku :-))) *6478* Viktore *34041*
Teď ještě ve Francii ta Lepenová a pomalu se to rozjede *7127* *34710* *16160*


 #3296 

| Předmět: Dlouho tu nebyla tapeta :
30.03.22 23:03:09 | #3287

Chtěli jsme na Západ. To se povedlo. Tehdejší západní svobodu a demokracii
socialistický tábor infikoval a dnes se potácíme v něčem, co má něco málo ze
Západu, něco víc ze socialismu a stále více z diktatury orwellovského typu.
Po roce 89 ́ jsme byli nadšení, jak úžasně nás Západ vítá, objímá s ochotou
všemožně pomoci. Dnes, po letech, je jasné, že šlo převážně o kšeft a
strategické politicko-vojenské pozice. Navezli do východního bloku miliardy
tun západní nadvýroby – převraty v soc. dem. bloku pomohly Západu oddálit
agónii nekryté měny a zadluženosti. Následující kolaps se už bude týkat i nás.
V roce 1989 jsme udělali stejně hloupou chybu jako komunisté v roce 1948, když
jsme prohlásili, že vše, co vymyslel předchozí režim, je špatné a musíme to zničit.
Náš nový americký přítel s otevřenou náručí přijímal komunisty z vysokých postů i
estébáky podobně jako po 2. světové válce nacisty, zločinec, nezločinec, protože
právě tito lidé měli informace a styky, nejvzácnější platidlo kapitalismu. A v České
republice se už 30 let straší pořád dokola komunisty, aby si dav nevšiml, že zde
vyrostla mnohem horší mafie.
V kroužku dobrých známých občané polohlasně nadávali před rokem 1989, jak
komunisté kradou, zedníci jezdí v pracovní době stavit jejich vily, chaty,
nakupovali v Tuzexu v Esu… Po roce 1989 jsme teprve zjistili, co to znamená
krást. Mezi kecy o svobodě, demokracii a spravedlnosti mizely fabriky, miliardy
z bank beztrestně, nebo takřka beztrestně. To samozřejmě trvá dodnes, byť
možná v omezenějším rozsahu. Načerno se vesele staví továrny, vily milionářů
a politiků a vše se dodatečně povoluje. Manželé senioři však musí bez pardonů
zlikvidovat načerno postavený zahradní domek. Tak jsme se konečně dočkali
vytoužené spravedlnosti.
Justice žádá vysoké platy, aby byla neovlivnitelná, ale jak vidíme, taktéž téměř
neodvolatelná. A tak existuje právo, které se rozsudek od rozsudku mění o 180°,
soudní znalci vytvářejí zcela protichůdné posudky a nikomu to nepřipadá
nenormální. Ať už justice vysvětluje, jak chce kauzu podnikatele Janečka, který jiný
vězeň si v klídku běhá (nebo jezdí na kole) po svobodě? Který jiný vězeň by přes
takovou masivní mediální kampaň zůstal, byť jen týden, na svobodě? A co exekuce
ČSSD? Strana, která se tak stará o dlužníky. Který dlužník s desítkami milionů dluhů
má taková privilegia jako ČSSD? Není to u obyčejných dlužníků tak, že jej napřed
2
sedřou z kůže a teprve, když nemá nic, tak se může bránit? Takto nám funguje
právo a spravedlnost 30 let po převratu.
Určitě jsme si nemysleli, že 30 let po pádu socialistického systému zde vyroste
za peníze pracujících elitní minorita, která je hýčkána právě proto, že v drtivé
většině nepracuje. To by komunisty ani ve snu nenapadlo! Vše je perfektně
pojištěné, aby nikdo nezískal důkazy. Ačkoliv statistiky existují na všechno, na
úřadech práce je zakázáno uvádět etnikum. Takže sice můžete tvrdit, že
většina nepracuje, ale pohybujete se na tenkém ledě, protože, i když je důkazní
břemeno na státu, není jak dokázat, sic evidentní, pravdu. Stát se svými
pohůnky z médií prohlásil útržky poštovních poukázek sociální pomoci ve výši
přes 30.000 Kč za hoax kolující po internetu, takže kdo to i nadále tvrdí, lže. Na
zaměstnance pošty se odvolat nemůžete, protože jsou vázáni mlčenlivostí. A
kdo na věci upozorňuje, nosí cejch nácka, xenofoba, rasisty a dalších
nesmyslů žvanilů z politiky, médií a neziskovek, kterých se na etnickém uměle
vyvolaném problému velmi dobře živí hned několik desítek.
Že má západní „demokracie“ pro nás jiná pravidla, jsme zjistili záhy po vstupu do EU
a Schengenského prostoru. Například celých 30 let trvající několikanásobné rozdíly v
dotačním systému zemědělství. Nazývali nás kolegy, plácali po ramenou stejně jako
naivku s krátkými nohavicemi, který jim daroval východní zbrojní trhy (kdo by mu pak
neuplácal bustu v Kongresu USA), ale nesměli jsme na Západě pracovat.
Třicet let demokracie a svobody nám zdevastovalo soběstačnost v potravinové
výrobě. Výrobní prostředky u nás vlastnil dříve stát, dnes téměř vše vlastní
cizinci a veškeré zisky a dividendy odcházejí do zahraničí. S tím, co posíláme
do EU, mnohem více ztrácíme, než dostáváme na něčem tak typicky
socialistickém – dotacích. Po třiceti letech se pokrytecky chlubíme německou
firmou Škoda. Pyšníme se světoznámým japonským pivem z Plzně nebo
japonsky hořkým z Moravy. Hynek Čermák se dme patriotismem nad
kanadsko-americkým pivem. Možná více než 70% bývalého českého průmyslu
patří dnes Němcům a dalším „spojencům“, včetně strategické výroby. Hlupáci
prodali i to nejcennější – pitnou vodu a zničený řad si nechali. Dnes ji horko
těžko za nemalé miliony města kupují zpět. Dokonce jsme prodali i státní zlatý
poklad, který přežil od císaře pána, za pár bezcenných papírů nekrytých
zlatem. Zbavili jsme se všeho, co přežilo i komunisty. To znamená, že jsme
horší a hloupější než oni.
I těm nejhorším fanatikům neziskovek, které živí jednotlivé státy, říkají
mainstreamová média aktivisté. O lidech, kteří žádají, aby se používal rozum a
základní evropské hodnoty, se mluví jako o extremistech, rasistech, xenofobech,
kteří mají nesmyslné požadavky. Spousta médií a politických neziskovek na obou
stranách barikády je financována penězi ze zahraničí. Než vznikla lež nazývaná
politická korektnost, říkalo se takovým lidem kolaboranti a to plným právem. Dnes
jsou politickými předáky oslavováni. Tedy pokud nestraní Rusku, není-liž pravda?
3
Psychicky nemocná dospívající dívka se stala loutkou fanatiků zelené lobby. V
OSN do očí říká politikům, že jsou hloupí, oni kývou hlavami a nadšeně tleskají
(někdy může mít i Greta pravdu). Ve Švédsku nikdo neřeší její záškoláctví a ve
vedlejším Norsku kradou děti rodičům za pohlavek. Ulicemi prochází
zmanipulované davy řvoucí proti fosilním palivům, proti jádru. Ale drtivá
většina používá auta, používá elektřinu a na talíři má jídlo, které by neměli,
kdyby byla půda zastavěna solárními panely a elektrická energie na příděl,
protože by nebylo dost pro všechny. Tyto zelené manipulace opět vytvářejí
nové penězovody a další miliardy mizí z rozpočtů zemí i EU.
Kdo by si pomyslel, že třicet let po snaze o svobodu a demokracii budou
mainstreamová média psát a vysílat úplně stejně jako Rudé právo a Československá
televize v 70. a 80. letech. Tehdy se dennodenně objevovaly nenávistné zprávy proti
Spojeným státům a jejich evropským nohsledům. Dnes, takřka stejnými slovy, média
dennodenně vedou nenávistnou kampaň proti Rusku. Stačí porovnat veřejně
přístupné dokumenty. Odpustili jsme Německu porobu, vraždění, odsun z pohraničí,
plán na likvidaci Slovanů. Dnes jsme takřka jejich spolkovou zemí (vyjma životní
úrovně a rovnosti postavení) a za minulostí jsme udělali tak tlustou čáru, že naši
politici jezdí na setkání těch, jejichž předci vyhnali Čechy ze Sudet a tak strašlivě se
stydí, že jsme jim to v roce 1945 vrátili i s úroky. Ale za mnohem menší utrpení od
Sovětského svazu vedeme nenávistnou kampaň proti Rusku a o 21. srpnu 1968 se v
médiích píše už celoročně. Nenávidíme pro okupaci Rusko, ale jsme jako členové
NATO přinejmenším spoluviníky napadání svrchovaných států ostatními členy
NATO, jako jsou Spojené státy, Velká Británie, Francie, dnes třeba Turecko. Takže
co na jedněch kritizujeme, u druhých nanejvýš s výtkou (a to až po schválení EU)
mlčky přecházíme. Historie se přepisuje urputněji než v 50. letech minulého století.
Samozřejmě vše velmi podporováno našimi novými přáteli, na které socialistický tisk
ještě před třiceti lety plival. Podlézali jsme Moskvě, teď to samé děláme ve
Washingtonu a Bruselu.
Jako celek jsme jedním z nejtolerantnějších národů na světě, co se týká
sexuálních odchylek (i když toto označení asi způsobí řadě těch, co to mají v
hlavě jinak nastavené, ukrutné utrpení). Dnes životy většiny, za vydatné
pomoci pomýlených politiků, diriguje stále více se rozšiřující společenství
písmen (LGBT) a někdy se dá říci, že taky osoby, které by spíše patřily do
psychiatrické léčebny. Přes tři tisíce milionů let (3 000 000 000) zde existuje
svět o dvou pohlavích. Pak se sejde v Bundestagu parta politiků, většina
zvedne ruce a vznikne třetí pohlaví a tím i třetí záchodky. Vznikla zvrácená
gender politika, která je nebezpečnější než celý socialistický tábor dohromady.
Vznikla opět jen z křiku neziskovek a pomatených nápadů. Tyto perfektně
státem živené neziskovky s úžasnými zisky přikazují (a stát jako osel kývá),
aby si ve školkách chlapci hráli s panenkami, holky s auty, aby panenky byly
černé, aby rodiče byli bezpohlavní stvůry číslo 1 a 2. Vymýšlejí se zvrácenosti
typu, že Oscary vyhrávají pouze bílí herci (nikoliv ti dobří, bez ohledu na barvu
4
kůže), tupé návrhy na jeho přejmenování, ze státních znaků se lvům odstraňují
pohlavní orgány, takže jsou zde zástupy eunuchů. V muzeích je málo
vycpaných samic. V USA soutěži s ženami chlap cyklista, který si prostě myslí,
že je žena a vesele vyhrává. Ale Caster Semenyovou svět pronásleduje,
protože se narodila s vyšší hladinou testosteronu! Co se stane, až se někdo
bude cítit jako lev a vrhne se na kolemjdoucí? Bude souzen za napadení nebo
litován? Vůči těmto hnusům by měla být plná náměstí protestujících…
Stát nás den ode dne více nutí k tomu, co nemáme a máme číst. Už to chce
dokonce vnucovat dětem prostřednictvím Člověka v tísni ve školách. Už ani korunu
na Člověka v tísni, který mezinárodně již dávno není apolitickou neziskovkou! Stát
rozhoduje, co jsou lži, dnes nazývané fake news, ale přitom stále častěji jsou při
lživých zprávách přistižena právě mainstreamová média. Za 30 let jsme se nenaučili
uznávat právo na odlišný názor až tak, že by někteří byli schopni lynčovat v zájmu
svého jedině správného demokratického názoru, jak nám předvádí náměstí. A to už
vůbec nemluvě o presumpci neviny. Svoboda je i o tom, že si budeme číst, co
chceme, ať je to lež, ideologická kampaň, cokoliv. A tato svoboda v České republice i
v Evropě a západním světě končí. Zde jsme úspěšně na cestě k orwellovské
diktatuře.
Stát, kde se politici před třiceti lety dušovali, že zastupování lidu bude čiré jako
křišťál, vymyslel již 10 let po převratu tzv. náhubkový zákon. Poskytování
informací je stále více omezováno. Úředník se stal přinejmenším stejným
pánem nad našimi osudy jako za socialismu, nikoliv služebníkem a rádcem. A
takto by se dalo pokračovat dlouho a dlouho…
Nežijeme v demokracii, pokud si lžeme do očí a říkáme tomu politická
korektnost. Nežijeme v demokracii se svobodou slova, pokud jsou nám
cenzurovány názory, které se nelíbí druhým a pokud je nám vnucováno, co
máme číst. Cenzurováno opět úředníky jako za komunistů, ale taky vynucenou
autocenzurou a kolaborantskými neziskovkami. Nežijeme v demokracii, je-li
právo jedince nebo skupiny povyšováno nad právo většiny. Nežijeme v
demokracii, je-li možné odsoudit člověka bez soudu, ať už tak činí vyvolaná
nenávist na náměstích a v politice nebo zapšklost a závist, kdy stačí pro
zničení osoby ukázat mnohdy anonymně prstem, jak se děje především v
anglosaských zemích. Nežijeme v demokracii, pokud je právo ilegálního
narušitele hranic povyšováno nad práva původních obyvatel. Nežijeme v
demokracii, jsou-li vraždy, násilí a teror na domácím obyvatelstvu páchané
přistěhovalci neustále omlouvány jako něco zcela výjimečného. Nežijeme v
demokracii, když omezujeme vlastní křesťanské zvyky kvůli těm, kteří ve
svých zemích křesťany pronásledují. Nežijeme v demokracii, když se o
Vánocích musíme procházet mezi betonovými kvádry. V takovém případě nás
na konci cesty čeká zase jenom válka a zmar.
Radomír Dolanský. *33856*


2  

| Předmět: RE: Dlouho tu nebyla tapeta :
31.03.22 07:15:01 | #3290 (1)
| Předmět: RE: RE: RE: Dlouho tu nebyla tapeta :
01.04.22 15:14:38 | #3294 (3)
Jsme hloupí :
140 010

 #3292 


| Předmět: Volby :
28.03.22 17:47:34 | #3277

Protože to vypadá - že v Maďarsku vyhraje ve volbách Orbán - tak už se začínají sereškovat naši " odborníci " do Maďarského volebního systému . No jo Orbán pracuje pro svůj národ ne jako náš Fiala - proto je předpoklad - že bude zlobit EU . Naštěstí tam nemají soudruha Rychetského - aby změnil pravidla během volební kampaně a umožnil opozici ty volby vyhrát . *3440* *33856*


2  

| Předmět: RE: Volby :
28.03.22 23:17:46 | #3279 (1)

Další rarita : Fiala bude nadšen je už závadné *33951*
Dobrý den,

smazali jsme Vám příspěvek:

Fiala bude nadšen .

Publikovaný dne 28. 3. 2022, 16:04 na serveru Seznam Zprávy.

Důvody závadnosti příspěvku:

Mimo téma - Naše diskuze jsou určeny výhradně ke komentování obsahu námi publikovaného textu, nikoliv k diskuzi o tématech, která s tímto obsahem nesouvisí. Netolerujeme příspěvky, které záměrně odvádějí pozornost od podstaty věci. Mažeme také připomínky k blokacím, smazaným příspěvkům či samotné činnosti administrace diskuzí.
Tento příspěvek porušuje smluvní podmínky služby Seznam Diskuze. Při opakovaném porušování smluvních podmínek vám může být udělen dočasný nebo trvalý ban.

Případná blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, Proženy.cz a Garáž.cz.

S pozdravem
Tým služby Seznam Diskuze Kam až tímhle přístupem to chtějí dotáhnout ??? *35092*
( 137 996 )


 #3277 

| Předmět: RE: RE: Volby :
29.03.22 08:55:25 | #3281 (2)

Já mám na Seznamu ban dva měsíce, až do 3.5. Také za jeden odkaz.


 #3279 

| Předmět: RE: RE: RE: Volby :
29.03.22 09:18:32 | #3282 (3)

No vidíš - měl jsem tam zaracha jen na 24 hodin minulý týden a včera mi smazali tady to - takže už tam nebudu nic psát! *34041* *33856*


 #3281 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Volby :
30.03.22 08:27:56 | #3283 (4)

Já ho měla původně na měsíc - Dobrý den,

Váš přístup do diskuzí byl zablokován na měsíc do 3. 4. 2022, 09:31 za příspěvek:

Co kdyby psali třeba o tomto?
https://www.youtube.com/…78s

Včera se mi objevilo, že až do 3.5. Nevím proč, když již měsíc jsem tam nemohla napsat ani řádek.


 #3282 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
30.03.22 08:30:07 | #3284 (5)

Tady je důkaz, že nekecám.
Váš účet je zablokován na měsíc (do 3. 5. 2022, 9:31) za porušování smluvních podmínek.
Důvody blokace jsme vám poslali na email.


 #3283 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
30.03.22 09:04:24 | #3285 (6)

Však píši - kašlu na ně ! *33856*


 #3284 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
30.03.22 17:55:38 | #3286 (7)

Skvělá zpráva . Námořní lodní doprava je zdarma !
Dnes to potvrdil ten Polák co prohlásil : " Proč kupovat drahé uhlí a plyn z Ruska - když za stejné ceny nakoupíme vše od USA a Austrálie . " Asi to bude pravda - když do Ostravy se už dováží uhlí z Austrálie . *33951*
A co je nejdůležitější ? No nakrmit strýčka za velkou louží . Jen tak dál soudruzi zaručení " demokraté " *2260*


 #3285 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
31.03.22 00:43:18 | #3288 (5)

"Je nám líto, ale stránka není k dispozici.

Zkuste hledat něco jiného."

Co bylo na tom odkazu?


 #3283 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
31.03.22 05:18:18 | #3289 (5)

Ani se nedivim. Kdyz uz i Youtube si dal praci a video vymazal, tak musi porusovat zakony nejen u nas.😉


 #3283 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
31.03.22 08:19:58 | #3291 (6)

Hahaha. Mně ještě včera ten odkaz fungoval. A nebylo v něm nic nepravdivého, jde jen o to, že pravda se tu dnes říkat nesmí.


1  
 #3289 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
31.03.22 23:47:31 | #3293 (7)

A co tam teda bylo - aspoň přibližně?


 #3291 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Volby :
02.04.22 01:09:58 | #3295 (7)

njn, když nevíš, tak nevíš .. *33444*


 #3291 


| Předmět: RE: Hřib se zbláznil:
25.03.22 07:06:01 | #3266 (1)

Jo, lidi sežerou všecko. I kdejakou kachnu. Nelze se pak divit Rusům, že věří v posvátnou speciální operaci a popírají, že by mohlo jít o prachsprostou okupaci z jejich strany.
Hřib se nezbláznil, to jen někdo nemá smysl pro humor.
https://www.fakticke.info/ne-v-praze-se-betlemske-namesti-neprejmenovalo-na-namesti-volodymyra-zelenskeho/


 #3265 

| Předmět: RE: RE: Hřib se zbláznil:
25.03.22 08:38:05 | #3267 (2)

Díky náčelníku - ale to to moc tedy nevyžehlili *16160* *33856*


2  
 #3266 

| Předmět: RE: RE: Hřib se zbláznil:
25.03.22 09:32:51 | #3268 (2)

"Oficiální změnu názvu ulice v souvislosti s válečným konfliktem na Ukrajině navrhuje zatím pouze Praha 6. Vedení Šestky navrhne hlavnímu městu přejmenování části ulice Korunovační na ulici Ukrajinských hrdinů. Most přes železnici Praha – Kladno by pak Praha 6 chtěla přejmenovat na most Vitalije Skakuna, který v bojích na Ukrajině za cenu vlastního života odpálil most."

A pak ten most Vitalije Skakuna mohou nechat rovnou nejakemu horlivemu Ukrajinskemu Banderovskemu nacistovi rovnou nechat, aby ho odpalil at je ta oslava zmena nazvu spojena i s nejakym tim ohnostrojem, aby tedy bylo co oslavovat. *4622*



| Předmět: RE: RE: RE: Hřib se zbláznil:
26.03.22 23:12:45 | #3269 (3)
Tohohle je také přes příliš :
( 136 042 )

2  
 #3268 

| Předmět: RE: Hřib se zbláznil:
26.03.22 23:17:47 | #3270 (1)

žádné výsledky, nic jsme nenašli *90*


 #3265 

| Předmět: RE: RE: Hřib se zbláznil:
26.03.22 23:20:13 | #3271 (2)

??? *2260*


 #3270 

| Předmět: Přesně co jsem tu psal :
20.03.22 18:10:04 | #3257

Přesně co jsem tu psal v den té schůzky . A to nejsem nic chytrého . Lidičky - zamyslete se kdo je zase u moci a kolikrát jsme se už nechali " napálit " ! *33856*
https://www.bing.com/images/search?view=detailV2&insightstoken=bcid_qCbvI91UGfQDtQ*ccid_Ju8j3VQZ&form=ANCMS1&iss=SBIUPLOADGET&selectedindex=0&id=-415988214&ccid=Ju8j3VQZ&exph=600&expw=278&vt=2&sim=11



| Předmět: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu psal :
23.03.22 10:23:51 | #3260 (3)

https://www.facebook.com/…576

Bc. Robert Vašíček

zastupitel MČ Praha 11

předseda Zastupitelského klubu My, co tu žijeme (MY)

místopředseda Kontrolního výboru

člen Výboru pro územní rozvoj a životní prostředí

GSM: +420 777 797 999

Jsme pod útokem Goebbelsovské propagandy nejhrubšího zrna. Myslel jsem si, že jsme zavedli sankce vůči Rusku, dokud jsem nenavštívil čerpací stanici. Toto nejsou sankce proti Rusku, to jsou sankce proti každému z vás. Miliardy vybrané na Ukrajinu financují tamější válečný průmysl. Aby bylo jasno, Putin pro mě není žádný hrdina, ale to Zelenskij taky ne. Namísto, aby porazil Putina diplomatickým ústupem výměnou za okamžité stažení ruských vojsk a jejich nahrazení pozorovateli, vystavuje své obyvatelstvo hrůzám války, zatímco jeho armáda nedokáže Rusko zastavit. Ani to mu nestačí a chce zatáhnout Evropu do třetí světové války proti Rusku. Po spravedlivých válkách touží pouze psychopati, všichni normální lidé chtějí ukončit válku i za cenu diplomatických ústupků.

A teď fakta:

Rusko není demokratická země, protože umlčuje opoziční hlasy, například zavírá opoziční politiky. Ukrajina není demokratická země, protože umlčuje opoziční hlasy, například zavírá opoziční předáky a zakázala Stranu regionů, suverénně nejsilnější ukrajinskou politickou stranu.

A zase fakta:

Putin napadl vojensky Ukrajinu.

Zelenskij neplní dohody z Minsku.

A zase fakta:

Putin pronásleduje prozápadní síly na Ukrajině.

Zelenskij pronásleduje ruskojazyčné obyvatelstvo a odmítá mu vrátit úřední jazyk.

A zase fakta:

Rusko je nástupcem Moskevské Rusi, která spolupracovala s Tatary a poté se proti nim postavila.

Ukrajina je nástupcem Kyjevské Rusi, která zanikla pod útokem Tatarů, Litevců a Poláků.

A zase fakta:

Rusko okupuje finskou provincii Inkeraa, ze které pocházejí mí předci. Rusko okupuje Královec, město založené králem železným a zlatým, Přemyslem II. Otakarem. Rusko okupuje Kurilské ostrovy, získané na Japonsku.

Ukrajina okupuje rumunskou Bukovinu, historické území, včetně černomořského pobřeží. Ukrajina okupuje polskou Halič, historické území, včetně města Lvov

A zase fakta:

Inkeraa, stejně jako Rybářský ostrov, finsky Petsamo, stejně jako Kaliningradská oblast, tedy dřívější exkláva Königsbgerg, nikdy historicky nepatřily Rusům.

Poloostrov Krym nikdy historicky nepatřil Kyjevské Rusi, ani Ukrajině, jedná se o historické území, o které se přetahovali Řekové se Skýty a později Chazaři s Rusy. Celá jihovýchodní Ukrajina nikdy nepatřila Kyjevské Rusi, nýbrž kmenům Polovců, tedy Kumánům, Kypčakům a dalším stepním národům a k Ukrajině byla násilně přičleněna bolševiky po bolševickém převratu v roce 1918. Později si Ukrajinci nechali darovat ještě Krym kvůli logistickým potřebám autonomní republiky vůči pevnině. Kateřina Veliká dobyla dnešní jihovýchodní Ukrajinu a nazvala ji Maloruskem.

A zase fakta:

Ukrajině dlouhodobě vyhrával volby exprezident Janukovyč a jeho Strana regionů.

Západní thinktanky provedly učebnicový převrat a provinily se okamžitě, když Stranu regionů zakázaly, což je antidemokratické.

Rusko okupovalo Krym, v historickém kontextu si vzalo zpět to, co si Ukrajinec Chruščov daroval před 50 lety. Rusko vyvolalo převraty v Doněcké a Luhanské oblasti a ustavilo tam loutkové státy.

A zase fakta:

Ukrajina dlouhodobě zbrojila, aby ztracená území získala zpátky, zrušila jazykovou rovnoprávnost na východě Ukrajiny a neplnila Minské dohody.

Rusko zaútočilo první.

Putin požaduje neutralitu Ukrajiny, říká se tomu finlandizace Ukrajiny. Tedy ruští zbrojní inspektoři, ale zachování suverenity Ukrajiny. Zelenskij požaduje totální válku, dokonce kvůli tomu nadává Evropanům, že ještě nevedou totální válku s Ruskem.

A zase fakta.

Evropané vybrali stovky miliard korun na pomoc Ukrajině. Tyto peníze nepřímo financují válečný průmysl a nákupy zbraní, protože Ukrajina použije své finanční rezervy namísto pomoci lidem, na nákup zbraní a ještě větší zadlužení svých občanů.

Závěr:

Můžete vybrat na Ukrajinu všechen majetek, který máte Prodejte své domy, auta, oblečení, choďte do práce a posílejte celou výplatu rovnou na Ukrajinu a stejně to nebude stačit. Zbrojovky celého Světa vám děkují, že financujete válku na Ukrajině.

Výměnou za vaši hloupost, s jakou podléháte propagandě, na vás byly uvaleny nejbrutálnější sankce od druhé světové války. Každý z vás je pod sankcemi. Ještě nikdy nestál litr benzínu a nafty v Evropě přes 50 korun. Ještě nikdy nestálo kilo zemního plynu na čerpací stanici 100 korun. Nyní už ano, Češi, byly na vás uvaleny ekonomické sankce, ze které bohatne Putin. Zvýšená cena ropy na světových trzích pomáhá Putinovi financovat Rusko. Jste opravdu idioti, nebo tomu jen nechcete rozumět?

Takže fakta:

Sbírkami na Ukrajinu pomáháte financovat válečný průmysl Ukrajiny.

Nákupem brutálně předražené nafty, bezínu, zemního plynu a veškerého jídla, pití a všech spotřebních věcí a služeb, které se zdražily v důsledky ropného maxima, financujete válečný průmysl Ruské federace, financujete přímo Putina.

Co navrhuji?

Tlačte na své politiky, aby požadovali klid zbraní, stažení ruských vojsk výměnou za neutralitu Ukrajiny.

Komu pomáhat?

Matkám a dětem a seniorům z Ukrajiny, jim klidně poskytnu svůj dům. Politikům ani korunu z mé peněženky. Jste ostuda veškerého lidstva, jste váleční štváči a psychopati, lidské zrůdy a původci veškerých krizí naší společnosti.

A vy už se, lidi, probuďte! Kdo mě bude za můj návrh nadávat, je sám lidská zombie v rukou všemocné propagandy. Naložil jsem Putinovi i Zelenskému. Bůh je mi svědkem, že chci mír a odmítám být loutka v rukou propagandy, odmítám hajlovat, soudruhovat a cinkat klíčema, když člověk zabíjí člověka. Styďte se!

Bc. Robert Vašíček

zastupitel MČ Praha 11

předseda Zastupitelského klubu My, co tu žijeme (MY)

místopředseda Kontrolního výboru

člen Výboru pro územní rozvoj a životní prostředí

GSM: +420 777 797 999

https://vk.com/robertvasicek

https://www.tiktok.com/@robertvasicek79

www.facebook.com/robert.vasicek79

ww.instagram.com/ro­bertvasicek

www.twitter.com/robertvasicek79

https://www.youtube.com/channel/UCT3C4i3JHvwJQKrkUjWtzDg

www.facebook.com/robertvasicekpraha11

https://www.facebook.com/mycotuzijeme

https://www.twitter.com/mycotuzijeme

ttps://www.tiktok.com/@mycotuzijeme

Rychlá


 #3259 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu psal :
23.03.22 10:30:29 | #3261 (4)

Ne ve vsem napsal pravdu, ale vecsina z toho, co je vyse napsano pravdou skutecne je.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu…
23.03.22 13:09:30 | #3262 (5)

 #3261 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu…
23.03.22 13:09:30 | #3263 (5)

Obsah příspěvku byl smazán. Důvod: dubl


 #3261 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Přesně co jsem…
23.03.22 18:45:03 | #3264 (6)

Držte si klobouk. Už to jede naplno …

👉 Vláda se činila. Ve zrychleném řízení schvalovala jeden zákon a ex opatření za druhým co se týká Ukrajinců. Nějak jsem si nevšiml takové rychlosti,pokud šlo o řešení problémů našich občanů. Jen tak pro doplnění,ti příchozí budou mít statut cizince s trvalým pobytem. Co to znamená v praxi je, že budou mít nárok od státu na vše co český občan. Jen trochu rozdílné to bude v tom, že ten si musí hodně věcí platit např. zdravotní pojištění, platbu v domově důchodců, pobyt ve stacionáři, školku atd. a oni to budou mít ze zákona automaticky plně hrazené státem. Co jsem dnes shlédla ten seznam,co pro ně schválili, tak si začínám připadat jako občan druhé kategorie.

👉 a to ještě není všechno. Docházejí ubytovací kapacity i v těch nejnuznějších ubytovnách, tak KÚ Střed.kraje vymyslel, že bude se soukromými pronajímateli uzavírat smlouvy a budou jim
platit 180,-/denně za osobu od 10 let a 100,-/denně za dítě do 10 let. Takže v praxi za pronájem např. pro babičku, matku a dvě děti do 10 let je to 560,-/denně, tedy bezmála 17.500,- měsíčně.
A tak začínají za námi na úřad chodit např. matky samoživitelky, které do teď poctivě platily za 2+1 nájem 13.500,-, že dostaly výpověď z nájmu a musí se do konce března vystěhovat, protože byt
nabídne majitel pro ukrajinské uprchlíky. A ještě k tomu uprchlíci dostanou dávku mimořádné okamžité pomoci ve výši 5.000,- na osobu včetně dětí po dobu 5 měsíců. Takže – co na to říct??

👉 Statut cizinec s trvalým pobytem?? Ano. Defakto zařídili, aby byli na úrovní českých občanů s tím, že na rozdíl od nás budou mít některé věci plně hrazené státem. Kam to všechno spěje? Nás
soustavně ožebračují nízkými platy a důchody, a vyššími a vyššími cenami všeho, a cizincům dají vše zdarma? Já nechápu, co se to tady děje? A to vlastně chtějí také už delší dobu volební právo cizincům s trvalým pobytem v komunálních volbách.

👉 Toho jsem se bál, že nastane. Že českým lidem nebudou prodlužovány nájemní smlouvy či jim je budou vypovídány, aby bylo místo pro Ukrajince. A už tak tížívá situace v oblasti bydlení se
pro mnoho Čechů ještě zhorší a stanou se z nich další bezdomovci.

👉 lidi kolem trpí nějakým syndromem spasitele a vůbec nedomýšlí následky

👉 Pro Čechy taková dávka vůbec neexistuje. Mimořádná pomoc se vyplácí jen v případě živelných pohrom nebo náhlému život ohrožujícímu propadu příjmů a určitě ne v takové výši a po tak dlouhou dobu. Nebo musí prokázat že je bez majetku a lednice prázdná…

👉 přesně. A to nikdo nezkoumá jaký mají majetek nebo stav konta, příjmů.

👉 Takže si vezmi, že oni budou mít vše hrazené státem a toto budou mít jen na jídlo a oblečení, které také ovšem můžou dostávat v rámci těch sbírek. Když to bude rodina o čtyřech lidech,
tak defakto 20 tisíc. a to někde ani není plat.

👉 Naši chudí a nizkopřijmové rodiny na pokraji chudoby dostávali nuzné sociální dávky a ještě byli neustále podezříváni z jejich zneužívání a čelili tomu zda si je vůbec zaslouží… Tady to
nikdo evidentně neřeší…


 #3263 

| Předmět: RE: Přesně co jsem tu psal :
28.03.22 11:03:35 | #3273 (1)

PANE FIALA,
řeknete nám konečně kde jste tedy byl?

Já si myslím, že v Polsku na Americké ambasádě.

Vy tvrdíte, že v Kyjevě.

Jel jste krátkou dobu a polský vagon v kterém jste byl, nejde upravit pro Ukrajinské koleje.

Zrovna taková náhoda. Kdyby jste měl na UA jet, asi by Vás posadili do vagónu, který jde na jiný podvozek přendat.

Lze jet vlakem do Kyjeva?

Janek Kroupa to zkusil. Ne, nejde dojet do Kyjeva. Je to válečná zóna a Rusové o žádném vlaku nevědí.

Kyjev mají obklíčen. Věděli by, kdyby přijel vlak.

V budově ve které Fiala mluvil, byly mikrofony ČT a Primy. Předpokládám, že i s Reportéry.

Nenatočili by nějaký exteriér z výletu premiéra? Zvláště, kdyby mohli natočit válečnou zónu.

No a Zelensky je ve Varšavě. To se ví už dlouho.

PANE FIALA KDE JSTE BYL?

Takhle si voličům nedovolil lhát ani Babiš. *18004* *33856*
( 137 825 )


1  
 #3257 

| Předmět: RE: RE: Přesně co jsem tu psal :
28.03.22 11:45:04 | #3274 (2)

Pan Fiala ti lhal, to neni hezke, ale ty jsi nastesti na to prisel, ze nebyl na Ukrajine... *34041*


 #3273 

| Předmět: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu psal :
28.03.22 12:00:18 | #3275 (3)

hele třeba ho dali do přepravního kontejneru a ten jen přendali na jiný vlak. *5573*


 #3274 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu psal :
28.03.22 13:40:12 | #3276 (4)

Zelenskyj - pozval do Kyjeva svatého otce *2* tak to bude hodně bezpečné město . *33951* *33856*
( 137 912 )


 #3275 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Přesně co jsem tu…
28.03.22 17:48:11 | #3278 (5)

Opak. Zelenskyj sedne na zvon a poletí do Vatikánu. Přece na Velikonoce zvony odlétají do Říma. Na větší zvon si sedne, menším se přiklopí a bude maskovaný a neviditelný. A zpáteční cesta bude stejná.


 #3276 

| Předmět: Už také nebožtík :
18.03.22 03:18:10 | #3252
S panem Humlem jsem se dobře znal - když jsem pracoval u pohřební služby . Pan Huml byl tady na Mělnicku šéfem dopravní policie jezdíval k " smrťákům " na silnicích osobně . Později se stal dobrým poslancem P.S. a už tehdy upozorňoval na to - co se děje na Ukrajině . Dnes už si nikdo nedovolí tohle říci - poslechněte si :

2  

| Předmět: RE: Už také nebožtík :
19.03.22 18:01:07 | #3253 (1)

Demokracie - Svoboda projevu - Ústava Č.R. - Listina práv a svobod v roce 2022. *18004*
Dobrý den,

Váš přístup do diskuzí byl zablokován na den do 20. 3. 2022, 17:28 za příspěvek:

Strýček Sam by chtěl všechno dirigovat - ale ty doby jsou dávno pryč - vše si doma vyžrali a šmejdí kde co vysát - u nás se jim to povedlo - v Bělorusku už ne a Rusko donutili si uklidit dvorek v Ukrajině. Bohužel - tak to je .

Publikovaný dne 19. 3. 2022, 10:24 na serveru Novinky.cz.

Důvody závadnosti příspěvku:

Trolling - Je zakázáno opakovaně vkládat příspěvky, které jsou obtěžující a úmyslně narušují diskuzi s cílem vyprovokovat ostatní účastníky k neadekvátním reakcím.
Tento příspěvek porušuje smluvní podmínky služby Seznam Diskuze. Při opakovaném porušování smluvních podmínek vám může být přístup trvale zablokován.

Blokace se týká všech služeb, které využívají službu Seznam Diskuze. Jde například o tyto služby: Novinky.cz, SeznamZpravy.cz, Sport.cz, Stream.cz, ProŽeny.cz a Garáž.cz.

S pozdravem
Tým služby Seznam Diskuze *16160* *33856* ( 133900 )


 #3252 

| Předmět: RE: RE: Už také nebožtík :
19.03.22 18:54:23 | #3254 (2)

Dále následuje :
Automatická odpověď: Seznam Diskuze - dočasné zablokování
Dobrý den,
velice se omlouváme, bohužel nyní nedokážeme vyřizovat vaše dotazy tak rychle, jak bychom chtěli. Než odpovíme, může to trvat několik dnů.

Žádosti o odblokování účtů řešíme přednostně, prosíme, abyste do předmětu napsali Ověření identity, jinak je můžeme přehlédnout.

Pokud máte dojem, že některé příspěvky nepatří do slušné, věcné a kultivované
diskuze, nebo pokud vás urážejí příspěvky směřované k vaší osobě, prosím, nahlašte je (tři tečky vpravo u příspěvku, tlačítko Nahlásit) a naše administrace je znovu vyhodnotí.

V
případě dotazů či připomínek k vydaným článkům (jejich autorům) je třeba se obrátit na příslušnou redakci, pod kterou byl článek vydán.

Děkujeme za vaši přízeň.


Administrace diskuzí Seznam.cz
diskuze@firma.seznam.cz Je to radost - komunikovat s robotem *33856* *23266* (133930 )


1  
 #3253 

| Předmět: RE: RE: RE: Už také nebožtík :
19.03.22 19:37:42 | #3255 (3)

Tak můžeme očekávat - že až BIS a ministerstvo vnitra pošle LuRymu befel - co se dnes může - nebo nemůže - tak to tu zabalím *30546* *33856*


 #3254 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: Už také nebožtík :
19.03.22 23:53:52 | #3256 (4)
( 133975 )

 #3255