Rozcestník >> Ostatní >> Co tu ještě nebylo

Informace

Název: Co tu ještě nebylo
Kategorie: Ostatní
Založil: milkocicak
Správci: milkocicak
Založeno: 26.03.2021 02:59
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 635472x
Příspěvků:
9205

Toto téma sledují (4):


Předmět diskuze: Co tu ještě nebylo - Pro lidičky všech věkových kategorii od profesorů až po nevyučené co se momentálně nudí a chtějí se nejen zabavit - ale třeba i poznat . Pokud možno nebudeme si nadávat.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #4066

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: 1968:
22.08.22 19:44:38 | #4066
Reakce na příspěvek #4065

Ay mas plenky klidne pusti *4622*



| Předmět: RE: RE: RE: 1968:
22.08.22 19:48:31 | #4067 (1)

Vůbec ti nerozumím :-))))
Ale to tak bylo vždy, píčovinám nerozumím :-)))


 #4066 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 06:36:03 | #4090 (2)

Tomuhle porozumíš ? Asi ne. *33794*
Dnes za námi do naší školy přišli studenti Fakulty humanitních věd z Karlovy univerzity, aby nám dělali lektory při výukovém pásmu o našich prezidentech.

Akce probíhala v naší velké aule. Dozvěděli jsme se spoustu zajímavých věcí. Naše země sice neměla na hlavy státu moc štěstí, ale zase jsme měli jednoho prezidenta, kterého nám záviděl celý svět.

Z vyprávění jsem si udělala několik poznámek, protože prezidenty jistě budeme probírat i v našich běžných vyučovacích hodinách a měli bychom o nich něco vědět.

§ Tomáš Garigue Masaryk

Masaryk byl určitě moudrý a vzdělaný muž, kterého si ve své době lidé docela vážili. Dnes už k němu ale přistupujeme s kritičtějším pohledem, a to zejména kvůli jeho vypjatému nacionalismu a nenávisti ke šlechtě, která se tady o nás několik staletí starala, načež on jí sebrat hodně majetku, na který předtím dlouho musela šetřit a převracet každou korunu, aby ho dokázala obhospodařovat.

§ Edvard Beneš

Špatný prezident, který nejprve utlačoval naše německé spoluobčany a nakonec je i vyhnal. Kdyby se to nestalo, mohla být naše země mnohem vyspělejší. Vlastně jsme všichni mohli být tak trochu Němci, což by bylo moc fajn, protože bychom se zbavili takového toho čecháčkovství, malosti a zaprděnosti.

§ Emil Hácha

Sice se tvářil, že je příznivcem evropské integrace, ale nejspíš si myslel něco jiného. Hodně na něho tlačili nacisti. Těm se u nás v České republice bohužel daří, i dnes je v parlamentu máme.

§ Klement Gottwald

Prezident, který nás začlenil do Sovětského svazu, navíc nechal popravit své spolupracovníky Miladu Horákovou a Rudolfa Slánského. Moc dobrého se o něm napsat nedá, druhý nejhorší prezident v naší historii.

§ Antonín Zápotocký

Povedlo se mu odstranit nerovnosti mezi lidmi, a to díky měnové reformě v roce 1953. Ale jinak nic moc. Ono od prezidenta, co místo aby se inspiroval v debatách se vzdělanými lidmi, chodíval hrát do hospody mezi lůzu na harmoniku, se to ho moc čekat nedá. Pak se té naší čecháčkovské zaprděnosti nemůžeme divit.

§ Antonín Novotný

Vyhlásil kontroverzní amnestii, navíc měl ještě větší nedůvěru vůči intelektuálům než jeho předchůdce, což je vždycky cesta do pekel.

§ Ludvík Svoboda

Nechápu, jak se prezidentem mohl stát někdo, kdo po boku Rusů vraždil Němce.

§ Gustáv Husák

Je odpovědný za baby boom, čímž má obrovský podíl na zvýšení uhlíkové stopy. Za tuto nezodpovědnost bohužel zaplatí naše generace tu nejvyšší cenu ve formě zničené planety. Navíc lidé, kteří se díky tomuto baby boomu narodili, patří právě k těm nejméně

zodpovědným ve vztahu ochraně klimatu, ale i k jiným důležitým věcem, jako jsou lidská práva, diverzita, boj proti rasismu a tak.

§ Václav Havel

Jednoznačně náš nejlepší prezident, kterého nám záviděl celý svět. A také ho všichni lidé po celém světě dodnes znají a stále na něho vzpomínají a chybí jim stejně jako nám. Celý život myslel jen na to, abychom se všichni měli dobře, a jako pan prezident na tom nikdy nepřestával pracovat. Jeho slovo mělo takovou váhu, že když třeba něco řekl americkému kongresu, tak Američané to hned udělali. Kdyby nebylo Václava Havla, byl by dodnes v celé střední a východní Evropě komunismus a koncentrační tábory. Byl skromný, čestný, odvážný a spravedlivý.

§ Václav Klaus

V 90. letech to vypadalo, že má taky rád svobodu a demokracii jako Václav Havel, jenže ve skutečnosti naši zemi jenom vytuneloval. Jako prezident pořád zpochybňoval naše členství v Evropské unii, takže vyspělé země se na nás vůbec nemohly spolehnout.

§ Miloš Zeman

Úplně nejhorší prezident ze všech. Snaží se nás vytrhnout z náruče prosperující Evropské unie a připojit nás k Putinovu Rusku. Navíc je obhroublý, xenofobní, nenávidí muslimy a naší zemi jenom škodí a dělá ostudu, protože je na vozíku a pije alkohol.

Na závěr toho krásného školního dne jsme si udělali takové prezidentské volby. Zúčastnilo se nás celkem 94. S počtem 91 hlasů zvítězil Václav Havel, dva hlasy dostal Tomáš Garigue Masaryk a jeden hlas Václav Klaus. To naše lektory trochu zaskočilo, a tak se zeptali, kdo Václava Klause volil. Ale nikdo se nepřihlásil. Zkusili jsme tedy ještě veřejnou volbu, kdy jsme se měli hlásit, ale v té už získal 94 hlasů Václav Havel. Díky tomu dnes vím, že veřejná volba je vždycky lepší než tajná, protože člověk je víc pod kontrolou, aby nevolil nedemokraticky.


1  
 #4067 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 08:36:12 | #4091 (3)

Sarkasmus občas nezaškodí. *24670*


 #4090 

| Předmět: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 11:13:02 | #4110 (1)

Tak Češi zatím poslali na Ukrajinu Miliardu a 200 milionů *33951* Já vám vyženu z hlavy nějaké kompenzace za plyn a elektřinu ! *4376* *6649* *33856*


 #4066 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 15:02:12 | #4112 (2)

To si našetřili z těch kompenzací za covidový lockdown. *33018*


 #4110 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 15:06:44 | #4113 (3)

Asi - proto platíme kde koho *33951*
-- Projev Foldyny k rozpočtu - skvělé a výstižné, stojí za to si přečíst.


Vážené poslankyně, vážení poslanci, dámy a pánové,

V poměrně obsáhlém státním rozpočtu na letošní rok jsem se detailněji podíval na prostředky, které jsou v rozpočtové kapitole ministerstva zahraničních věcí určeny na tzv.

“ Příspěvky mezinárodním organizacím a peněžní dary vybraným institucím do zahraničí.“

Co všechno tedy vláda České republiky nutí českého daňového poplatníka financovat?

Namátkou:

Rada Evropy, Cena Václava Havla, Akční plán pro Ukrajinu, Rádio Svobodná Evropa, Asijsko evropská nadace, Svěřenecký fond pro Afriku, Svěřenecký fond pro Kolumbii, Smlouva o Antarktidě, University of California (jsem rád, že podporujeme americké školství), Akční plán OECD pro cíle udržitelného rozvoje.

Dále Češi, Moravané a Slezané musí zaplatit, a teď mě dobře poslouchejte:

Rozvoj brokolicového řetězce v arménském regionu Lori s účastí žen, Vybudování vodního systému a kapkového zavlažování plantáže s organickými fíky v Bosně a Hercegovině, Podporu oživení řemeslného lovu měkkýšů a komunitární turistiky v Ekvádoru, Hudbu pro Etiopii, Česká kola pro gambijské školy, Zlepšení dovedností dívek zemědělských oblastí v krejčovství a vyšívání na stroji v Indii.

To vše v celkové hodnotě: 1 760 174 042 Kč.

Jaký užitek z toho všeho má český občan?

Co má například česká švadlena, která každý den bojuje o přežití své živnosti, z toho, že jí z jejích daní vyrábí český stát v Indii konkurenci? Nic.

Za její peníze jí český stát vyrábí problémy.

Co mají čeští školáci z toho, že jejich rodiče koupí kola školákům v Gambii?

Nemají z toho v lepším případě nic, respektive mají o něco chudší rodiče, v horším případě jim sem přijedou Gambičané osobně poděkovat a už tady zůstanou.

Co mají čeští podnikatelé v cestovním ruchu z toho, že podpoří cestovní ruch v Ekvádoru?

Problémy.

Co je nám do toho, jakou muziku poslouchají v Etiopii? Nic!

Co je nám do pěstování brokolice v Arménii? Nic!

Co je nám do pěstování fíků v Bosně? Nic!

Co je nám do amerického školství? Nic!

Ptali jste se lidí, jestli za tohle všechno chtějí utrácet svoje peníze? Ptali jste se?

Ne, neptali jste se nikoho. Nikoho se na nic neptáte.

Chcete se okázale dojímat vlastní šlechetností, chcete se za to plácat po zádech, chcete se tím chlubit v Bruselu a kdovíkde ještě, ale účet za to nutíte platit někoho jiného.

Nutíte za to platit lidi této země.

Vážené kolegyně a kolegové, chováte se jako ta nejhorší feudální vrchnost, která státní peníze používala k vlastním rozmarům bez ohledu na potřeby lidí. Jen místo honosných sídel, i když ani na těch se nešetří, si stavíte pomníky vlastní falešné ušlechtilosti – to je jediný rozdíl.

To už ale není možné dál tolerovat.

Výběr daní probíhá pod pohrůžkou “násilí” daného zákonem a toto násilí je legitimní jen v případě, kdy vybrané peníze slouží k pokrytí potřeb plátců daní, tedy českých občanů.

Používat tyto prostředky k čemukoli jinému, je aktem arogance, papalášství a někdo by možná mohl říci, že až gangsterství.

Takže, tady je návod, jak během pár vteřin ušetřit 2 miliardy.

Neposílejte je na hlouposti, jako je hudba v Etiopii. Nejde ale jen o miliardy z rozpočtu ministerstva zahraničí. Podobným způsobem se hospodaří prakticky všude.

Utrácíte za válku v Mali a blouzníte něco o tom, že jde o bezpečí našich občanů.

Nejde. Bezpečí Čechů, Moravanů a Slezanů nezajistíte pobíháním po Africe a hledáním teroristů, kteří mají teroristický útok teprve spáchat, ale obranou evropských hranic.

Jenže vy místo toho děláte pravý opak – vy dáváte peníze českých občanů organizacím, které do Evropy dováží osoby právě z oblastí, kde se rekrutují teroristé a nájezdníci, kteří se svým úmyslem obsadit Evropu, mnohdy ani netají.

To jsou další miliardy.

Přestaňte to dělat.

Přestaňte vyhazovat peníze daňových poplatníků za věci, které nejsou v jejich zájmů.

Přestaňte z peněz živnostníků a zaměstnanců podporovat velké korporace, přestaňte vyhazovat peníze za pokusy měnit počasí, přestaňte vyhazovat peníze za vynalézání nových pohlaví, přestaňte platit agentury pro začleňování kdekoho kdekam, které nikdy, nikoho nikam nezačlenily.

Přestaňte se chovat jako feudální vrchnost!

Pak si totiž nejen budeme moci dovolit snížit DPH a spotřební daně na energie, pohonné hmoty a základní potraviny tak, aby ceny těchto komodit byly pro naše lidi únosné, ale získáme něco ještě cennějšího. Získáme důvěru běžných občanů.

Skutečnost je totiž taková, že lidé nás politiky dnes nevidí, jako správce země, ale jako svoje uzurpátory.

Nevidí nás, jako někoho, koho si platí, aby zastupoval jejich zájmy, ale jako nepřítele, kterému jsou, pod hrozbou “násilí”, nuceni dávat svoje peníze, a ještě se tvářit, že jim to nevadí.

Vidí nás jako nepřítele, kterého se bojí a zároveň ho nenávidí.

To je realita, Takový stav je ovšem pro zemi mnohem nebezpečnější než schodek rozpočtu, či jakýkoli jiný problém ekonomického charakteru.

Je to stav eroze společností, je to stav eroze národa a země, kdy se po staletí soudržná entita rozpadá na malé kousky, které samy nemohou ve světě obstát.

Vím, že přesně to je cílem některých, kdo zde v sále sedí, ale vás ostatní naléhavě žádám: udělejme všechno pro to, abychom tento stav změnili.

Začněme pracovat pro lidi této země a pro nikoho jiného, protože to je podstatou demokracie. Pokud to neuděláme, tak se naše společnost rozpadne a následně rozpustí v tavícím kotli progresivistického šílenství.

A to by nám historie neodpustila
203147


2  
 #4112 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 18:17:57 | #4125 (4)

Až soudruh Foldyna předloží tento rozbor i u všech minulých státních rozpočtů nejméně 20 let zpět, pak ho začnu vnímat


 #4113 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: 1968:
23.08.22 18:19:19 | #4126 (2)

Jestli máš hodně velký hlad, dej mi číslo účtu, pošlu ti na 4 rohlíky


 #4110 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
25.08.22 08:24:25 | #4137 (3)

Nemám účet - jsem chudý jak kostelní myš. *35092*
Staronový ministr " spravedlnosti " ( ODS ) . Co více si přát . Je zábavné sledovat tohoto tvora v poslanecké sněmovně . Při jednání tam bloumá ( nejraději před řečnickým pultem ) s rukama za zády - sem a tam a tam a sem jako by mu to tam patřilo . No kdo ví ? 🙁(((


 #4126 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
25.08.22 08:28:16 | #4138 (4)

Tak adresu, pošlu to složenkou. Když teda se máš tak hrozně zle.


 #4137 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
25.08.22 08:46:22 | #4139 (5)

Poštovní schránku mi zabavil exekutor . Ale děkuji - a pak že člověk nepozná v nouzi přátelé . *33856*


1  
 #4138 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
25.08.22 09:50:22 | #4140 (6)

To ti muze misto tech rohliku rovno poslat strouhanku az tedy bude kde. Zanedlouho hodne lidi v CR prijdou o sve domovy a v teto zime umrznou na ulici, ale o ukrajinske obcany se vlada CR zcela jiste prikladne postara.

Naco se starat o vlastni obcany a dat jim treba levnejsi elektrinu vyrabenou z elektraren postavenych z jejich dani. Nic podobne nepotrebujou. Ty penize co diky tomu prijdou jako zisk do statni kasy vlada potrebuje na valku s Ruskem a dalsi sve korupcni kseftiky a lidi v CR at se staraji jak umi. Klidne at jsou i o zebracke holi.

Presne tohle ale podporuje i ten zdejsi sasek a uzitecny idiot Shadow_of_Krak



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 09:56:02 | #4142 (7)

Nikoli. To jsou jen fantasmagorie psychopatického idiota Loráááááka.


 #4140 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:09:58 | #4143 (8)

Jiste kazdy to v tom co hajis i zde ve vice diskusich ale velice dobre vidi, ze jsi prisel o zdravy rozum a hajis ukronacisticke valceni proti rusku i na ukor lidi zijicich v CR.

Nezajima te co je narodnim zajmem lidi zijicich v CR. Poslys si ty vubec obcanem CR a zijes zde a mas tu i svoji rodinu a blizke ?



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:51:32 | #4146 (9)

Mně stačí, že primárně každý vidí, že ty jsui jen sprostý lhář a vlastěn v úplně všem, co zoufale blábolíš

Mně právě zajímá, co je národním zájmem téhle země, ale rozhodně ne dobytků Lorááááků a podobných schalovatelů kremelskýho vraha, kterýho jste jasnými spoluviníky a měli byste být potrestáni podle zákona za napomáhání vraždění a vlastizradu


1  
 #4143 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:53:52 | #4147 (10)
*17315* *742* *30557* *33692* *33012*


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:59:24 | #4150 (11)

Maluj si, Loráááááčku, maluj :-))))))))))))
píčítelka tě pochválí a pohladí .-)))))))))))))))))


 #4147 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:56:24 | #4148 (10)

Jo takhle *2* No tak pokračuj a přeji hodně štěstí . S lidmi - kterým fandíš to štěstí budeš potřebovat . *34878* *34710* *33856*


1  
 #4146 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:58:50 | #4149 (11)

???
Reaguješ správně? To nebylo pro tebe
Pokud reaguješ správně - s lidmi, kterým fandím, mám alespoň šanci. S váma bych skončil spolehlivě totálně v ruský prdeli.


1  
 #4148 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 11:04:20 | #4151 (12)

Když dáš adresu ty - tak ti také něco pošlu *7127* i když poštovné je drahé - ale rozbiju prasátko - slibuju . *33856*
( 203902 )


1  
 #4149 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 11:34:54 | #4153 (13)

Já nic nepotřebuju a nefňukám tu.


 #4151 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: 1968:
25.08.22 09:55:23 | #4141 (6)

Napiš mi tu adreu, dovezu ti osobně ty rohlíky a přihodím gothaj.


 #4139 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:38:33 | #4144 (7)

Koukej raději na zahájení Země živitelka - čt-24 . Udělali z toho zase velkou opičárnu *5361*
( 203838 )


 #4141 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 10:49:14 | #4145 (8)

Na blbosti nekoukám.


 #4144 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 11:06:41 | #4152 (9)

To je tvoje potíž - potom nic nevíš . *16449* *5361* *5361* *5361* *33794* *33856*


 #4145 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 11:35:45 | #4154 (10)

Tohle vážně nepotřebuju vědět. Dokonce ani tvůj názor na to.


1  
 #4152 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 12:25:34 | #4155 (11)

Dnes odpoledne bude prdel - to si ale opravdu nenech ujít - akorát nevím v kolik začínají po prázdninách. *5361*
https://www.psp.cz/sqw/hp.sqw?k=328
( 203940 )


 #4154 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 12:32:54 | #4156 (12)

vše se dozvím z tisku :-)))


 #4155 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 15:17:14 | #4157 (12)

K tomuto sledování by mě někdo musel donutit násilím! *14887* Pokud vím,opozice se bude snažit vyvolat hlasování o nedůvěře vládě,což bude pouze přehlídka ztraceného času.Ještě o fous horší jsou ale nerozvážné tweety našich politiků,kteří mají nutkavou potřebu vyslat je do otevřeného prostoru.


 #4155 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 21:03:53 | #4158 (13)

Tak mě zase balamutili - dnes v P.S. žádná schůze . Jen porada klubu ANO - tak *4444* *33856*
( 204044 )


 #4157 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 21:10:49 | #4159 (14)

Tak to muselo bolet :-))))))))


 #4158 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 21:13:23 | #4160 (15)

No jo - mám zkažený celý večer *35092* *33856*


2  
 #4159 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 22:47:32 | #4161 (15)

Ministerstvo zahraničních věcí Ruské federace zaslalo

oficiální nótu do Čech a na Slovensko

( v noci 30.7.22)

Vzhledem na aktivní a věčné podpoře Ukrajiny a jejího nelegálního vedení latentními zbraněmi RF bere na

vědomí, že Česká a Slovenská republika jsou potencionálními

cíli ozbrojených sil RF(Ruská federace) a jejich ozbrojených sil.

Územní celistvost ani svrchovanost těchto zemí není v současném stavu garantovaná RF. Aktivní zapojení na stranu nepřítele a jeho vyzbrojování je podle hledisek OSN nepřátelským aktem vůči RF na stejné právní úrovni, jako napadení RF a aktivním vstupem do války. Případná ruská invaze do Česka nebo Slovenska potom nemůže být podle mezinárodního práva považována za napadení těchto zemí Ruskou federací, protože první nepřátelský krok srovnatelný s napadením provedly Česko a Slovensko.

Na základě těchto skutečností nemůžou Češi a Slováci ani žádat NATO o pomoc, protože podle stanov NATO mají nárok na podporu a pomoc pouze v případě, že jsou napadeni, ne v případě, že někoho napadnou oni !!!

Klaus napsal Fialovi a jeho vládě - přepošli dál, ať to

ví co nejvíce Čechům

Burcující hlas

Václava Klause ! Lidé probuďte se nebo

shoříme !

Vážený pane předsedo!

Asi se s námi shodujete, že je situace neudržitelná a vrcholně nebezpečná pro

všechny. Konflikt na Ukrajině je dlouhodobě největší bezpečnostní hrozbou na našem kontinentě.Pro­bíhající vojenská eskalace ohrožuje celou Evropu, včetně České republiky. I když si naše veřejnost hrozící nebezpečí příliš nepřipouští, je možnosti vzniku otevřeného válečného konfliktu v naší blízkosti velmi reálná. Největší obětí dnes a denně vyhrocované situace je a bude Ukrajina samotná. Nikoli v zájmu obyvatel této země se odehrává velmocenský střet USA s Velkou Británií na straně jedné a Ruska na straně druhé. Zájmem Ukrajinců válečný střet na jejich území není a být nemůže.Na válku mezi Ukrajinou (v zastoupení USA) a Ruskem na ukrajinském území by Ukrajinci doplatili

dalším hlubokým ekonomickým rozvratem, společenskou destabilizací a totální ztrátou nezávislosti. Válečné hrátky s

nejmodernějšími zbraněmi nejsou nevinnou počítačovou hrou.Nelze lehkovážně spoléhat na to, že se v napjaté situaci a nestřežené chvíli do takových hrátek nemůže vloudit chyba. Ta by uvedla do pohybu nezvladatelný vývoj se spontánní dynamikou, jež zastavit by nebylo možné. Nestalo by se tak v historii poprvé. I když Rusko nepochybně sleduje své vlastní zájmy, které nejsou totožné se zájmy dalších účastníků konfliktu, jeho obavy jsou legitimní a je třeba je brát vážně.

Bez Ruska a na jeho úkor nelze dnešní konfliktvyřešit. My už nechceme a nemůžeme mlčet. Už bylo dost politických vytáček, šíření paniky a přilévání oleje do ohně. Odmítáme pokusy zapojovat Českou republiku do vojenské eskalace konfliktu, dodávat do jeho ohniska zbraně, podílet se na zvyšování napětí, jakož i zneužívat konflikt kolem Ukrajiny v domácím vnitropolitickém zápase a vytvářet atmosféru, v níž je povolován jen jeden „správný“ názor. Nevytvářejme nepřátele z těch, kteří mají názor jiný. Žádáme Vás, pane premiére, abyste zajistil zodpovědné a důstojné vystupování jednotlivých členů Vaší vlády v této věci a abyste se zasadil o zahájení vážných a zodpovědných jednání všech zainteresovaných stran s cílem naplnit minské dohody a vyjednat bezpečnostní záruky pro všechny zúčastněné strany konfliktu.

INSTITUT VÁCLAVA KLAUSE

Tentokrát má Václav Klaus naprostou pravdu, to, co

dělá nynější vláda, je naprosto příšerné!!!


 #4159 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 22:52:34 | #4162 (16)
*34258* *34258* *34258*

 #4161 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 23:37:49 | #4163 (16)

Klaus nemá nikdy pravdu, Klaus je zkurvysyn



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
25.08.22 23:46:08 | #4164 (16)

vy jste fakt piče, vy si nic jiného nezasloužíte, než být okrádáni



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 07:36:06 | #4165 (17)
( 205810 )

1  
 #4164 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 14:14:10 | #4168 (16)

Sice tuto válku též především vnímám jako střet velmocí na ukrajinském území,ale faktem je,že Ukrajina byla Ruskem napadená naprosto protiprávně a Ukrajinci jsou vystavení neomluvitelnému násilí.Nezdá se mi přijatelné,abychom se nyní od Ukrajinců odvrátili a nepomohli.(Přestože mám k provedenému kyjevskému puči z r.14 silné výhrady.)


 #4161 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 19:25:17 | #4169 (17)

Ukronacisticky zlocinci co na Ukrajine vladnou uz meli byt davno v base a zadna valka by dnes na Ukrajine byt nemusela.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 21:11:06 | #4170 (18)
| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 23:12:43 | #4172 (19)

Zelenskij je mozno puvodem zid, ale vericim clovekem neni a nejake zidovstvi z nabozenskeho ani etnickeho hlediska neresi.

I on jako prezident Ukrajiny vyznamenava jako hrdiny novodobe neonacisty a vyzbrojuje takove lidi co se hlasi k nacisticke ideologii. Vedle toho se podili i na oslavach Banderu a banderovcu jako hrdinu Ukrajiny a popira jejich zlocinne genocidni zlociny.

Je hereckym saskem a byvalym agentem CIA danovym podvodbikem co dela pro USA uzitecneho idiota skodic nejen Rusku a EU ale i vlsstnim obcanum.



| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 23:22:09 | #4173 (20)

Zelenskij je věřící stokrát víc a stokrát upřímněji než ty, kterej permnentně jen lžeš.

Vyzbrojuje a vyznamenává lidí, bojující proti ruským nacistůma fašistům, provádějícím na ukrajině genocidu

Ty jsi nehereckým kašpárkem, na dšlání daňových podvodů nemáš, na to jsi moc blbej, a tak děláš užitečnýho idiota rusákovi, ale tam se zase fakt snažíš ...


1  
 #4172 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.08.22 22:57:40 | #4171 (18)

A už to někdo dokázal, že tam vládnou ukronacisti? Protože v právním státě nezavíráme za domněnky, ale jen s důkazy.
To že nácek a fašoun sedí v Kremlu a kolem něj, to je doložený dávno.


 #4169 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
27.08.22 08:43:22 | #4174 (19)

Ty si neviděl ty hochy z Ukrajinské armády - pokérované nacistickými symboly a nad hlavou vlajku s hákenkrajcem ? Hajlujícího Zelenského ?! Neviděl - že - protože to nechceš vidět. *4376*
A ty propaguješ tuhle pakáž :
Koho Amerika bombardovala? Nebyla to jen Amerika, ale i ostatní členské státy NATO ! ! !

Je to vůbec možné.Co jsou to za lidi a co tím sledují? Chtějí být za každou cenu vládci světa a hlavně se dostat na ta území, která skrývají v podzemí nerostná bohatství, že? A že tedy jdou na to systematicky!

AMERIKA OD ROKU 1945 BOMBARDOVALA 38 ZEMÍ PO CELÉM SVĚTĚ. TADY JE PŘEHLEDNÝ SEZNAM

Podívejte se na kompletní seznam zemí, na které od roku 1945 zaútočily Spojené státy americké svými bombardéry. Navíc se možná budete divit, kdo tento seznam sestavil. Autorem je americký novinář a analytik žijící dlouhodobě v Praze Erik Best. Seznam zveřejnil na svém facebookovém profilu

A co se děje ?

Klid po pěšině a Erik Best se nedostane do televize!

  1. China 1945-46
  2. Korea 1950-53
  3. China 1950-53
  4. Guatemala 1954
  5. Indonesia 1958
  6. Cuba 1959-60
  7. Guatemala 1960
  8. Belgian Congo 1964
  9. Guatemala 1964
  10. Dominican Republic 1965-66
  11. Peru 1965
  12. Laos 1964-73
  13. Vietnam 1961-73
  14. Cambodia 1969-70
  15. Guatemala 1967-69
  16. Lebanon 1982-84
  17. Grenada 1983-84
  18. Libya 1986
  19. El Salvador 1981-92
  20. Nicaragua 1981-90
  21. Iran 1987-88
  22. Libya 1989
  23. Panama 1989-90
  24. Iraq 1991
  25. Kuwait 1991
  26. Somalia 1992-94
  27. Bosnia 1995
  28. Iran 1998
  29. Sudan 1998
  30. Afghanistan 1998
  31. Yugoslavia - Serbia 1999
  32. Afghanistan 2001
  33. Iraq 2003-11
  34. Libya 2011
  35. Pakistan 2004-present
  36. Yemen 2004-present
  37. Somalia 2011-present
  38. Iraq 2014

Kdo bude další na řadě?

A všimněte si za Trumpa nikoho !!! ......a tak musel být instalován Biden - kašpárek - loutka militantů.
(206075)


 #4171 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
27.08.22 10:35:08 | #4175 (20)

Viděl, ale ti tam nevládnou a takové jedince má i rusko, dkonce i čr, vyhlásíme všem válku a kdo vlastně je "čistej"
Zelenskij hajloval v rámci své scénky

Ten přechod od nácků k pakáži a USA jsem nepobral - mimochodem, ve válce RF vs UA je to rusák, kdo násilím zabírá nerostné bohatství ukrjainy, které má potenciál rusákovi způsobit pořádnou konurenci - je to uvažováno jako jeden z možných skutečných důvodů války, zabránit UA aby začala na západ dodávat plyn a ropu (mají toho na svém území fakt hodně) a tím odstavila z velké části rusko, které je ale na ropě a plynu svým státním rozpočtem ze 40 % závislé.

Jinak ten seznam je klasicka sračka antiami idiotů. Kdybychom brali zem za zemí a detailně probrali, proč se tam američni vůbec objevili, 25 % bude v rámci pomoci původním vládám proti komunistickým pčevratům, 25 % bude ochrana amerických občanů, 25 % bude pomoc někomu už válčícímu na požádání a 25 % bude buď na popud OSN nebo inimálně širší světové koalice. Procenta mohou být jiná, důvody ne. NIKDY, ani v jendom příapdě, nenajdeš nevyprovokovanou agresi ze strany USA jen kvůli přírodním zdrojům, a i tam, kde si myslíš, že to mohlo být, třeba Irák, tak kdyby ses zajímal, zjistil bys, že z Iráku USA prakticky ropu neberou a když už, tak za ni normálně regulérně platí CELOU DOBU. Za války v zálivu se stalo dokonce to, že tam američani měli dodavatele PHM pro svoji techniku z USA, ALE VYMĚNILI HO, PROTOŽE BYL DRAHEJ, A VZALI IRÁCKÉHO DODAVATELE.


 #4174 

| Předmět: RE: RE: RE: 1968:
26.08.22 07:58:43 | #4166 (1)

To je zašifrovaná zpráva tvým ruským přátelům?


 #4066 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: 1968:
26.08.22 08:09:44 | #4167 (2)

Ne né *33684* to je pro bystré hlavy - takže se tě to netýká . *34878* *33856*


 #4166