já jsem ted kousek vyplela zahrádky moc mi to s tou bolavou nohou nejde ale
nevadí kousíček po kousíčku a dám to zasadila jsem si
mátu budu dělat mátovej med ,loni jsem ho měla málo,ještě čekám na
pampelišky a na výhonky borovičky taky udělám med
já jsem ted kousek vyplela zahrádky moc mi to s tou bolavou nohou nejde ale
nevadí kousíček po kousíčku a dám to zasadila jsem si
mátu budu dělat mátovej med ,loni jsem ho měla málo,ještě čekám na
pampelišky a na výhonky borovičky taky udělám med
Máta je plevel. Je schopna prorůst i přes zeď.-) Máme ji venku a občas si někdo přijde odrýt trsek nebo natrhat. Mátový med neznám. Vyzkoušela bych ho taky.😀
Taky ho nezmám. Mám mátu na dvorku, zimu přežila je ve starém zednickém plastovém kalfasu.
Jinak by se rozlehlá všude. My tady máme čokoládovou, citronovou a peprnou. Jenže se to jaksi zanedbalo a je prorostlá dohromady.
nic na tom není dělá se jako pampeliškový,jenže pampelišky nechávám
malinko povařit s citronem a louhuju do druhého dne mátu nemusíš louhovat i
když já to taky dělám ale ne moc dlouho jen třeba 2 hodiny to stačí je
hodně aromatická proti pampeliškám a je fakt moc dobrý ,koukej https://www.ireceptar.cz/vareni-a-recepty/mata-med-ucinky-30000908.html
Podle receptu z Google, pokud nic nedělí proč ne, my minulý rok po prvé udělali džem z hroznů, neměli jsme ani švestky, ani meruně a je famózní, tento rok se bude dělat opět....
já dělala marmeládu z kaki nebo jak se to píše je zajímavá dobrá ale
trochu jakoby trpká malinko jenom
My máme kaki v zahradě spíš na okrasu. Nikdy nedozraje do ideální zralosti. Musí se nechat dojít.
Parkovací automat na lístky u Lídlu je celý počáraný od zpětných
zrcátek. Na
některých je občas nějaká rýha ale ten "náš" je unikátní.😄
Plesk po hubě.-))) A z babiččina plecháčku nadrobený mlíko. Horké
mléko s medem a nadrobeným chlebem.