Si představte, že oni toho králíka jedí s červeným zelím a smetanovou omáčkou s majoránkou!!! Jo a knedlík k tomu... Takovou kombinaci mají i ke kačeně.
Si představte, že oni toho králíka jedí s červeným zelím a smetanovou omáčkou s majoránkou!!! Jo a knedlík k tomu... Takovou kombinaci mají i ke kačeně.
U nás se vaří " karlík". Tedy králík. Jsem ta, co si raději dám druhé/ náhradní jídlo. Králíček se nepapá, ten je na mazlení. No nic. Alespoň nemusím vařit.
Ahoj Simono.-))) Králíček je na mazlení, králík na jídlo a starou samicu uvařit psům
Musím se jít motat do kuchyně. Odpoledne tady jsou Dušičky, tak se budou slízat jak švábi na pivo. Úplně nejvíc miluji, když někdo přijede neohlášeně na oběd... Občas mrknu.-)
Ahoj všem. Nejsem Simona ;) Jsem Silvie. To jen na okraj.
Hrnec může být skvělý. Sic včil, kdy asi vše na elektriku půjde z domu a
začnem vařit výhradně na starém sporáku.
ahoj, postavíme kamna a bude se vařit a péct na dřevě, ja, za starých
časů :)
P.S. buchty z kamen jsou stejně nej
Mám starý sporák na dřevo, ale v troubě nic neupečeš. Nějaká vada v tom je. A přepínací klapka na komín tam je, ale vliv na rozpálenost trouby to nemá
Možná by to chtělo vyčistit a vyfoukat. Známí si koupili pod pergolu kamna na tuhá paliva s troubou a jsou moc spokojeni.My máme v černé kuchyni staré kamna. Na vaření masa do tlačenky atd. ideální. -)
že díky a dobré, opět mohu nadávat ve správný čas, že ten pták zase řve
Díval jsem se už včera a dneska ráno, ale nic. I když nemám na sever moc dobrý výhled.
No právě že u nás moc kopců s výhledem na sever není. A ještě aby tam nebylo světlo z dědiny.
Na netu to není ono. Viděl jsem ji v listopadu 89. Tenkrát mě vůbec nenapadlo, že je to polární záře. Byla snad do půlky oblohy a vypadalo to jako když je v železárnách odpich. Červená záře.
To je mi prd platné- já se dneska vzbudil o hodinu dřív než vstávám do
práce
Jinak všem zdarec.
Stává se mi to na jaře. Budím se dřív, pak se posune čas a vstávám normálně. A na podzim naopak. Akorát letos jsem nějaký zmatený......
Všem hezké sobotní odpoledne.-) Zdendo necigaň. Ten hrnec máš tak čtyři roky.
Furt jakási práca.-) Teď budu navlíkat na režnou niť chilli papričky.
Trinitad morugo.-) Loni jsem z toho dělala pastu a nikdo to nechce žrát.
No právě. Jsem myslela, že u té výroby shořím... Teď jenom usušit a udělat prášek. Loni toho byla malá sklenička od dětské výživy a ještě máme půlku. Je to spíš na rozdání po rodině a známých.
Ahoj Sim, normální hrnec, co se v něm dá uvařit všechno, mám ho už asi 10 let, Tehdy ho prodávali ve WS, to bylo něco jako je teď třeba Dormeo, nebo delimáno. Je výborný, ale brzy se začal šoupat vevnitř hrnce a to tvrdili, jak se nebude v životě loupat. Ale je fakt, že hovězí guláš je krásně měký ze 35 minut a dá se v něm i zavařovat, vařit rýži, ohřívat a tak podobně.