Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 657477x
Příspěvků:
25223

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #7990

Zobrazit vše


| Předmět:
03.01.23 14:45:18 | #7990

pořád čekám na seriozní odpověď na tu stejnost kosova a krymu/ukrajiny. neodpustím ti to :-)))

ale teď si jdu po svých :-))))



| Předmět: RE:
03.01.23 18:17:58 | #8004 (1)

Myslím že jsme to řešili už mnohokrát.kosovo bylo součástí srbská, Krym součástí Ukrajiny... Co se stalo pak dobře znáš. K tomu není co dodat. Pokud oponuješ tím, že tam žila většina Albánců tak samozřejmě na Krymu žila většina rusů.


 #7990 

| Předmět: RE: RE:
03.01.23 20:25:42 | #8013 (2)

blábolo :-))))
tedy děkuji žes napsal, že krym byl součástí ukrajiny, to se jen tak nevidí, pro většinu vás rusofilů byl vždy ruský, takže za to díky, ale jinak předvádíš jen zoufalství.
takže ti zopakuji otázky na tu stejnost - a souhalsím, že tohle - že kosovo bylo součástí srbska a krym součástí ukrajiny, je skutečn ěpravda a stejné .-)))))))))))))­))))))))

ale teď nám jde a celou dobu se bavíme a i ty jednoznačně srovnáváš jako stejný i ten mechanismus opuštění daného území - takže tady bych od tebe rád četl, jak to byl stejný mechanismus ve všem .-)))))
a současně odpovědi na ty orázky ohledně USA, kterýma se zaštiťuješ :-))))))

Tady na to mi odpověz :-))))


Shadow_of_Krak [Uživatel je online]

Předmět: RE: RE: RE: RE:

před 7 hodinami | #7965
Reakce na příspěvek #7960

Já jsem tobě jiným milionkrát vysvětlil ty nebetyčné rozdíly mezi kosovem a krymem, natož ukrajinou

ty nemůžeš být při smyslech, pokud stále zkoušíš tvrdit, že je to totéž

jediný dotaz : na jakou zemi za posledních 75 let (od WWII) zaútočily USA, aniž :

ta země předtím nezaútočila na usa
nevstupovali pouze do válečného konfliktu, na jehož vnziku neměli ani milimetr podíl (pokud bys tvrdil, že měli, dolož to) a kde by se nejprve nesnažžili jednat

Buď chlap a naprosto konkrétně mi odpověz a svou odpověď argumentuj .-))))))))))))))

vždyť jsi to naopak ty, kdo je v rámci svého proruského fanatismu srovnávat nesrovnatelné :-))))))))))))))))


Ukaž, jak se ta území dostala z vlivu původního vlastníka "STEJNĚ" .-)))))))))))))))))


 #8004 

| Předmět: RE: RE: RE:
03.01.23 21:08:10 | #8037 (3)

Vole ty si se totálně pomátl *30039* USA ZAÚTOČILY NA VIETNSM, IRÁK, SÝRII, AFGHÁNISTÁN, GRENADU, PANAMU.. ANI JEDNA Z TĚCHTO ZEMÍ NEZAÚTOČILA NA USA JAKO PRVNÍ..


 #8013 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
03.01.23 21:23:08 | #8045 (4)

:-)))))))))))
Můj dotaz :

jediný dotaz : na jakou zemi za posledních 75 let (od WWII) zaútočily USA, aniž :

1, ta země předtím nezaútočila na usa
2, nevstupovali pouze do válečného konfliktu, na jehož vnziku neměli ani milimetr podíl (pokud bys tvrdil, že měli, dolož to) a kde by se nejprve nesnažžili jednat


Vietnam - bos 2, už s etam válčilo, pozvali si je jihovietnamci, celou dobu se jednalo :-))))

Irák - osa zla uznaná OSN, pod sankcema OSN, jednalo se, invazi provedlo 45 států :-)))))

Syrie - tam USA neválčili :-)))))))))))))))))) jedna záchranná akce kurdkých zajatců jistě není válka, i tak i v této zemi už občanská válka probíhala, když tam to jedno komando dorazilo a provedlo akci :-))

Afghanistán -na jeho území byl připraven útok na USA/WTC, jednalo se, mohl vydat UbL, následně s posvěcením OSN do Afgh. vstoupila koalice 72 zemí :-)))))))))))))))))

Grenada : zde si dovolím kopii :
" Boj o moc mezi jednotlivými frakcemi vyvrcholil vojenským pučem.[12] Vláda Maurice Bishopa byla svržena a moci se chopil generál Hudson Austin. Maurice Bishop byl nejprve v domácím vězení, 19. října byl pak popraven. O šest dní později (na základě výzvy generálního guvernéra a žádostí okolních východokaribských států)[8] americký prezident Ronald Reagan nařídil invazi na ostrov a svržení režimu. Oficiálním, americkou veřejností široce přijímaným,[13] zdůvodněním byla snaha o ochranu 800 studentů medicíny na univerzitě v Saint George's.[13]
Američtí vojáci při invazi na Grenadu roku 1983
Jednotky americké námořní pěchoty a americké armády o síle 7 000 mužů (za podpory 300 vojáků z Barbadosu, Dominiky, Jamajky, Svaté Lucie a Svatého Vincence a Grenadin)[13][14] po několikatýdenních bojích zatkly grenadské politické špičky i jejich kubánské poradce,[15] evakuovaly všechny americké občany,[8] obnovily ústavní pořádek (pozastavený PRG v roce 1979)[8] a vrátily moc do rukou generálního guvernéra Sira Paula Scoona, který vybral Nicolase Braithwaita, bývalého představitele Commonwealthu, aby se ujal úřadu prozatímního předsedy vlády.[9] Byly uspořádány volby. Po vytvoření nové proamerické vlády Nové národní strany (anglicky New National Party, NNP) v čele s Herbertem Augustem Blaizem (získala 14 z 15 křesel v dolní komoře parlamentu)[8] v prosinci 1984 se americká armáda ze země stáhla, přestože mírové síly zůstaly na ostrově až do následujícího roku.[9"

Panama : rok 1990, to nebude po WWII :-)))))))))))))­)))))))))))) i tady ale jen proto, že panamská armáda nedokázala ochránit dělníky při stavbě panamského průplavu a jen na 100 let.


nevím, jestli jsi byl schopen pochopit. ani jedna z uvedených zemí nebyla provedena tak, jak to učinilo rusko s krymem, tedy že naprosto bez jednání s kýmkoli, naprosto bez varování, jen z vlastního rozhodnutí a sani, z naprosto vylhaných důvodů

v 2014 rusko svévolně napadlo ukrajinu, ukradlo jí krym (nikde žádná občanská válka) a občansou válku naopak vyvolalo a podpořilo na VUA.

snad jsme ti to musel vysvětlit naposledy, že s kosovem, kde v té době už byla občanská válka, třenice, 40 let, většinu těch autonomních svobod kosovu dal Tito a jugoslávie, kdy o tom útoku na srbsko se předtím jednalo v OSN a srbsko dostalo dost času na to té genocidy zanechat, než bylo napadeno koalicí států světa

A TEDY že krym a kosovo neamjí společného vůbec nic.


 #8037 

| Předmět: RE: RE:
03.01.23 20:28:18 | #8014 (2)

PS : mnohokrát jsme to řešil JEN JÁ. vy jste vždy skončili právě na tom, že je to stejné, protože se obě oblasti osamostatnily.
akorát že ve skutečnosti ani to není stejné, protože krym se osamostatnil jen aby se obratem ruky přičlenil k rusku
a kosovo ani mezinárodní soud v haagu neuznal jako že vzniklo pode mezinárodního práva.
ale že ani v rozporu s ním, a tady je podstata toho rozdílu mezi kosovem a krymem, protože kosovo se osammostatnilo v rozporu s ukrajinským i mezinárodním právem.


 #8004 

| Předmět: RE: RE: RE:
03.01.23 21:09:34 | #8039 (3)

Si žvaň co chceš
Naposledy
KDYŽ MOHLO VZNIKNOUT KOSOVO MŮŽE UŽ NA SVĚTĚ VZNIKNOUT COKOLI.


 #8014