Rozcestník >> Politika >> AKTIVNÍ SVAZÁK

Informace

Název: AKTIVNÍ SVAZÁK
Kategorie: Politika
Založil: -
Správci: Shadow_of_Krak
Založeno: 02.09.2020 12:51
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 656481x
Příspěvků:
25223

Toto téma sledují (5):


Předmět diskuze: AKTIVNÍ SVAZÁK - O všem. A i vulgárně. Praporkování a nahlašování si nechte na nějaká kvalitnější fora, tady Vám to nestojí za to.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #8200

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 13:06:10 | #8200
Reakce na příspěvek #8198

To je naprosto zbytečné, je naprosto jasné že si to každý interpretuje jak chce. Podstatné je, že když na to stát dá 150mio tak to už nebude nezávislé, ale bude si je Rakušan vodit jako loutky a vyzobávat jen to o bude chtít.
Je to konec demokracie a začátek té nejtvrdší totality.


 #8198 

| Předmět: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 13:15:43 | #8205 (1)

Zrovna u tebe mě mrzí že to nevidíš a vůbec ti nevadí státní dezinformace o 53pohlavích a jiných svinstvech.


 #8200 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 14:47:47 | #8206 (2)

To moc nechápu :-)))))
Pokuid vím, já jsme 53 pohlavím nikdy nefandil, pro mne je stále jen muž a žena, jsem zásadně proti adopcím děti homokládama, vadí mi otravování těma jejich Pride.
jediný co, chápu gender, že to je o sociálním pohlaví a ne o fyziologicém pohlaví. chápu ho, ale postrádím smysl toho dělení na 154 genderů.
stejně tak mi vadí ekoteroristé atd atpnetuším, kde jsi vzal podnět k tomuhle svému tvrzení .-))))


 #8205 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 18:31:18 | #8214 (3)

Protože to jsou všechno dezinformace. A ty potírat jako nebudeme? Bude odhalovat jen ty ruské..? A lži o hodném strejdovi Banderovi ty budeme podporovat.


 #8206 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:11:26 | #8224 (4)

???
Mohl by ses aspoň 5 minut nechovat jako debil? :-))))))))))))))))))

Zkus mi stručně ale kompelxně vysvětlit, jak jsi informace o tom boji proti desinformacím pochopil. Mně přijde, že si 3/4 "přivymejšluješ", vůbec nechápu, o čem mluvíš ap :-)))))))))))))­)))))))))

ty máš pocit, že dnešní "elfovské" weby řeší jen desinformace ohledně ukrajiny, nebo co? .-))))))))))))))))
a jaké lži o banderovi? a zase, to, že půlka, ta západní, ukrajiny považuje banderu za hrdinu, který osvobozoval UA od ruské nadvlády, to je pravda, stejně jako je pravda ta nadvláda :-))))))))))))))))))
druhá půlka ukrajina, ta proruská, s tím naprosto logicky nesouvisí (bojoval v podstatě proti nim), ale jen proto nemůže objektivní, seriozní člověk vynechat to první, tu první polovinu :-)))))))))))))­)))))))

jako u nás mašíni - pro jedny hrdinové, pro druhé vrazi. na tomto ŽÁDNÁ DESINFROMACE NENÍ :-))))
a logicky ti co v nich vidí hrdiny, je mohou oslavovat, ti druzí zatracovat.

prostě fakt nechápu, co to ze sebe tlačíš .-)))


 #8214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:12:52 | #8225 (4)

jo, desinformace bylo to tvé tvrzení, že mi nevadí - to uvedneé. vadí. ale do hlavy se z toho nestřílím, to ne.


 #8214 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:26:10 | #8227 (2)

Těch 53 genderových pohlaví ale není desinformace, natož státní.
Těch 53 genderových pohlaví je prostě projev hlupství, pseudohumanismu, anarchistického liberalismu - to si prostě dostatečná skupina lidí usmyslila, že i když mají ptáka nebo píču, v hlavě to mají rozdáno různě (to je význam toho slova gender :
Gender ([dʒɛndr]IPA), česky sociální pohlaví[1], někdy rod,[2] je pojem užívaný pro označení osobní identity a společenské role jedince ve vztahu k maskulinitě a feminitě. Gender jednotlivce v západní společnosti znamená, do jaké míry se daný člověk cítí být mužem či ženou, které pohlaví je mu okolím přisuzováno a jaké chování a povahové rysy jsou od něj proto očekávány. Pojmem gender může ale být míněna pouze genderová identita jedince nebo pouze genderové stereotypy a role.[3][4]
Na rozdíl od kategorie pohlaví, ze které gender vychází a která je založená především na biologických základech, bývá gender většinou chápán jako společenský konstrukt, tedy jako soubor lidmi vytvořených představ a pravidel.[5][6] Tyto představy a pravidla se mohou lišit podle kultury a období, přičemž se mění jak počet společensky přijímaných genderů, tak charakteristiky, podle nichž se gender jednotlivce určuje.[7] Západní společnosti obvykle vycházejí z konceptu dvou genderů (maskulinního a feminního, respektive mužského a ženského). Univerzalita a vhodnost tohoto striktně binárního pojetí však bývá zpochybňována,[8] stejně jako možnost vůbec přesně oddělit pojmy pohlaví a gender. "

Chápeš? Já nevím jak ti to připodobnit - ale dotyční ve skutečnosti nepopírají to, co mají mezi nohama, ale sami sebe se rozhodli označovat víc podle toho, co mají v palici a mnohdy nasráno, jistěže, ale jen proto to není desinformace - může být, pokud schválně lžou, ale nemusí, pokud to na bedla v makovici rozdaný mají. Tak jako tak je zcla nepodstatný, jak se kdo cítí z pozice společenského pohlaví, pokud tím neškodí. což mnohdy škodí a pak jsou usvědčováni. ale ne z toho, jestli jsou nebo ne 57 pohlaví, ale ejstli je to opravňuje k nějakým požadavkům. a rozhoduje se o tom ve společnosti.


 #8205 

| Předmět: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 15:09:27 | #8211 (1)

No to není zbytečné, protože pakliže zdechovský řekne jen a pouze to, že proti desinformacím z ruska je už pozdě bojovat, ale že jinak je to správně, jen se to musí dít opatrně, tak tvrzneí, že si notoval s vávrou, který jakékoli trestání desinformací odmítal, protože v podstat naprosto nelogicky skoro odmítal, že desinformace existují (protože buď to nevíme, neověříme, nebo je to do budoucna ap. sračky), tak o tomhle rozhodně nelze prohlásit, že si notovali .-)))))))))))

podstatné je, že 100+50 mio (mimochodem, to jsou drobný) je jen nějaký návrh, na který nejspíš nedojde, nebo ne na jeho vyčerpání, a současně i kdyby, ty peníze mají jít těm mediím a institucám, které s ebudou zabývat bojem (tedy primárně odhalování) desinforamcí - takže např. demagog, manipulatori ap.). no jako pardon, ale co je na tom ne-závislého a hlavně špatně? třeba uvedené servery naprosto seriozně zkoumají výroky lidí a buď je potvrzují a nebo vyvracejí (a nebo označují za zavádějící nebo neověřitelné), přičemž to dělají nejserioznější možnou formou, tedy předkládáním jednoznačných důkazů - tedy formou, kterou desinformační weby z principu nepoužívají, protože by jim zůstalo 0,5 % toho, co chtějí pustit mezi ovečky.
VŽDY by jakýkoli případný spor kolem ale musel rozhodovat soud, desinfromační web by se mohl soudně bránit i proti těm institucím.
zjednodušeně : vaše weby sponzorují rusákové, vrávelové a podobní, usvědčování vás z lhaní je vždy dražší než tu lež jen vyblejt na sklo ....

v každém příapdě, a to řekl zdechovský jasně, proti lžíma desinformacím se bránit msuíme. jen se to musí opatrně a neřehnat to. s tím souhalsím.

proto třeba to, co bych navrhoval já, kdy přenesu zodpovědnost za to, že nějaká informace, označovaná jako pravda, je pravdivá, na autora té informace. porstě ty tvrdíš, ty dolož a hned spolu s tou informací-tvrzením. v opačném případě netvrd, uveď to jen jako možnost a i tady okamžitě dolož, z čeho/proč jsi usoudil, že ta informace popisuje možnou skutečnost. a bylo by to zcela vbez problém, vlastně by každý kontroloval a zodpovídal sám za sebe. a pokud to neprokážeš, bez soudu na pá dní mimo společnost, nedá se nic dělat. pokud nemáš pro svoje tvrzení důkazy alespoň nějaké relevantní nezávislé, buď to nesmíš tvrdit a nebo lžeš. notabene kdyby ti to tvé i s "důkazy" vyvrátil, ale ty to budeš tvrdit dál, jako by se nechumelilo.

proti lžím je nutné něco dělat


 #8200 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 18:37:16 | #8215 (2)

Sorry jako, ale 150mio několika neziskovkám, je velmi vysoká částka za něco co stejně nejsou schopni dokázat. A tak si budou vymýšlet dezinformace, jen aby se udrželi u cecku. Takže budou udávat a šrouby se budou přiškrcovat... Rakušanovi už chybí jen si v kanclu vystavit obrázek Felixe Džeržinského.


 #8211 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 18:59:30 | #8221 (3)

Ty jsi dneska nějak zpomalenej, utlumenej, možná zase pod vlivem? .-)))))))))))))))

  1. 100 + 50 mil - každá částka je maximum bez časového omezení a jinému typu "instituce"- medium/neziskov­ka/..... ani nemusí být vyplacena
  2. jak si budou vymýšlet desinformace? .-))))))))))))))) to by museli tvrdit, že "někdo něco řek a to je desinformace". to bude ovšem to první a nejsnáze ověřitelný, jestli to uvedené opravdu někdo řekl/nasal .-)))))))))))

jako na rovinu - potírat to nechutný lhaní, který se díky internetu rozjelo neskutečně, je ABSOLUTNÍ NUTNOST o které se nedá diskutovat. tak najdi jiné, lepší řešení, jak to udělat. já ti své předložil.


 #8215 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 19:33:16 | #8229 (4)

Je to blbost za tím si stojím. Tady společnou řeč nenajdeme.


 #8221 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ❗🚀
05.01.23 20:32:35 | #8231 (5)

Ono tě to přejde hned, jak se začne lhát o tobě a ty nebudeš mít, jak se bránit.

Plno z vás se "pohoršovalo" nad mým chováním k některým sviním na diskutujme. ale jako ono to přestane bavit, když o tobě pár naprostých dementů lže, co jsi kdy řekl nebo jak jsi to vysvětlil. a tam to trvalo u některých už fakt příliš dlouho. a já se nebudu doprošovat u správce. tak jsme to řešil po svém. a teď tady jsme v klidu, imbecila antagona sfouknu jak svíčku, s tím si vytřu prdel kdykoli. a ikdo jiný to tady (alespoň zatím) nedělá.

a ted to hlavní : to je na nedůležité intenretové debatě. teď si ale vem, že tohle lhaní způsobí někomu reálnému nějaké reálné škody - např. jaké se odehráli za covidu a těch dezinformací kolem něj. nelze pochybovat, že i nějaká smrt byla způsobena desinformacema, lhaním


 #8229