Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5686564x
Příspěvků:
150642

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #106022

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
26.05.23 22:09:16 | #106022
Reakce na příspěvek #105991

Každé napadení je nějak odůvodněné. Jde o to, zda jsou důvody vyrobené napadajícím uměle, ze zištných důvodů, nebo do nich byl v manipulován jinými. V tom vidím ohromný rozdíl a proto se mi nelíbí jednoznačná tvrzení. Asi nepopřeme, že na tom Středním východě i nyní na Ukrajině se objevují USA, coby samozvaný vychovatel světa...
Výše jsem pouze poukázal na výsledky, které ovlivňují další vývoj světa. Mluvit měsíce před invazí o sankcích, které protivníka srazí nezvratně na dno a pak zírat, jak je všechno jinak, to je přece něco, co za povšimnutí stojí. (Prostřelené vlastní koleno).
Mimochodem, dnes jsem si všiml, že Nullandová a Černochová jsou si velmi podobné. Jakoby nátura tvořila stejné obličeje... *10156*


 #105991 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
26.05.23 23:04:23 | #106023 (1)

Co se týče důvodů, dávno víme, že byly a jsou ruskem smyšlené. Nevím jestli ze zištných důvodů, ale smyšlené jsou.
Rozhodně rusáka nikdo nevmanipulovál ke lhaní o denacifikaci a demilitarizaci ukrajiny. to eprostě jen jevilo jako důvod, který jako jediný mohl u někoho aspoň trochu uspět.
Objevují se tam jako jediná mocnost, schopná vynutit právo. Což je pro život planety neskutečně důležité. Dohodnutá pravidla a zákony musí dodržovat každý. proto mají státy policii a armádu, aby to případně vynurily.
USA se tam NIKDY neobjevily ze dne na den a samy, ze smyšlených důvodů, nikoho nenapadly.
Sankce rusáka srazily. a hodně. Kdyby ne, dnešní situace je úplně jiná.
Mluvit měsíce před invazí je co? U hranic s ukrajinou rusák soustřeďoval armádu už od září 2021 nejpozději, a už od té doby se mluví o jeho ataku. co by na tom mělo být zvláštního?
Mluvit měsíce předtím o sankcích? to bude asi tvůj obligátní problém, že neregistruješ a ignoruješ fakt, že rusko na ukrajinu zaútočilo 27.2.2014 a od té doby na něj byly uvaleny nějaké sankce. mírnější, než po vojenské invazi, ale byly.
Co sis prostřelil asi není důležité
Proti argumentaci s podobou jsem asi v koutě a na kolenou ...


 #106022