Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6646194x
Příspěvků:
163788

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #124363

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
08.11.23 19:22:07 | #124363
Reakce na příspěvek #124352

na tom NATO netrvalo a netrvala na tom ani Ukrajina, takže jsou to plané "důvody" k barbarské válce...
kdyby na tom trvaly, jak tvrdíš, bylo to otázkou pár týdnů a byla by Ukrajina v NATO, to se nestalo!


 #124352 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.11.23 03:34:47 | #124433 (1)

Netrvalo na tom USA, ale Američané v roce 2007 prosadili UA a Gruzii jako země přizvané do NATO. Jenom v roce 2014 parlament UA zrušil neutralitu UA s cílem stát se členem NATO. Jenom se UA spojila se zeměmi NATO, aby vyzbrojila svoji armádu a mohla válčit o separátní území a Krym. Jenom to vše ukazovalo, že vstup UA do NATO by znamenalo válku mezi RF a NATO, tedy válku světovou. Jen blb nevidí, jak moc představitelé UA chtěli a chtějí do NATO. Naštěstí v NATO nedošlo ke shodě, že UA přijmou a důvodem je právě ta hrozba 3.SV. Té se bojí všichni, kromě Kraka a Zelenskyho.
Takže řešením byla dohoda o UA mimo NATO, záruky, že v zemích sousedících s RF nebudou rozmístěny Útočné jaderné nosiče. Návrh takové dohody USA v listopadu 2021 odmítly, tu válku RF-UA chtěly. Oni totiž trpěly představou, že Rusko má místo armády zoufalce a že je srazí na kolena sankce. Zatím vidíme, že si doteď Rusko se vším, od sankcí až po západní zbraňové vymoženosti, poradilo. Zbytečně zahynulo asi půl mil. lidí, máme asi 70 tisíc invalidů a bůhvíkolik zraněných. Přitom všechno šlo dojednat ještě v březnu 2022...


 #124363 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.11.23 06:53:54 | #124434 (2)

a pořád dokola, dokolečka, chudáčkovi rusáčkovi všichni ubližují... *34572*


 #124433 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
09.11.23 11:06:21 | #124459 (2)
  • Nic neprosadili. UA a GR se jen zeptali, nejen USA neodmítli možnost.
  • V roce 2014 UA parlament zrušil neutralitu, ano, ale až v prosinci 2014, 10 měsíců po přepadení UA ruskou sviní a psychopatem, ukradení Krymu a rozpoutání občanské války na Donbase
  • Ano, UA požádala o pomoc a civilizované, právní a morálně vyspělé země jí vyšly vstříc proti zločinci
  • Že UA po tom přepadení psychopatem chce do NATO je objektivní životní nutnost. Ostatně, vědí to všechny postsovětské země. před tím přepadením UA do NATO nemířila.
  • WW3 se nejspíš bojí všichni kromě těch s přístupem do bunkru, takže i Krak a Krak by si dovolil tě opět vyzvat, aby ses nevyjadřoval za něho. Ale Krak, na rozdíl od tebe, není až taková sračka, aby ustupoval "až do otroctví nebo na hřbitov" jen proto, aby kremelskej psychopat a ruská svině si proti všem pravidlům, se kterýma i oni souhlasili, prosadili své. Vlastně jednoduše : i ruská svině a psychopat jasně prohlásil, že jakmile půjde o ohrožení ruska (území) budou bojovat i za cenu smrti. Tak já to mám stejně - ocuď pocuď - jsem tolerantní a jsme ochoten ustoupit ze svých zájmů, pokud PROKAZTELNĚ budou v kolizi se stejně oprávněnými zájmy druhého. To se ale v případě přepadení Ukrajiny psychopatickou sviní z kremlu nestalo - jeho požadavky nejsou oprávněné
  • Uvedené by nebylo řešení, ale ústupek naprosto neoprávněnému požadavku psychopata. By nebylo, protože se v 2013 k ničemu uvedenému ani neschylovalo, jak si permanentně vymýšlíš a lžeš sám sobě .-))))
  • V listopadu 2021 USA uvedené neodmítly, naopak, daly světu vědět, že o krajinské neutralitě ap. byly ochotné jednat. Tu dohodu odmítly jen a pouze proto, že ruská svině trvala na tom, že si nechá Krym a Donbas :-)))) ty jsi neskutečně prolhanej Kvído .-))))
  • Rusko je na kolenou a armádu ukázalo opravdu hodně zoufalou. Jako vždy v minulosti to ruskej dobytek dohání za cenu neskutečných lidských ztrát -)))
  • Rusko je ekonomicky v prdeli a západní zbraňové vymoženosti "na rameno" způsobily, že dodnes neovládli vzdušný prostor nad UA, že už přišli o 50 % zabraného v březnu 2022 (mimo Krym) a má co dělat se udržet, nezaminovat půlku Ukrajiny, už tam nebyli .-)))) přišli o statisíce lidí + 3x tolik zmrzačených, a nic z toho nemuselo být, kdyby se psychopat z kremlu nezbláznil
  • jj, ještě v březnu 2022 to šlo dojednat, to máš pravdu

https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/rusko-ukrajina-valka-turecko-jednani.A220329_090837_zahranicni_kha
Ukrajinci ro ruskýmu dobytku navrhovali. Psychopat ani neodpověděl a 2 dny nato se svět dozvěděl "na Buči", co ta prasata a ruskej povl umí.

PS : reakci si kopíruji pro další použití, až zase budeš fantazírovat a lhát, abych se s tím už nemusel vypisovat

PPS : Kvído, dodnes jsem od tebe nečetl doložení, že ta slepice Zacharovová řekla to o tom držení za ocas a o reakci USA. Sám jsme to dodnes nikde jinde nenašel, než na tvém pokec24.cz s využitím ruského zdroje. Je to už asi měsíc? Předpokládám tedy, že už tomu nevěříš ani ty a že všechny ty bajky, co jsi kolem toho nabásnil, sis tedy škrtnul a pochopil jsi, že jsi naletěl. Protože jsi naletět chtěl, mohl ss tu rozohňovat sice úplně jinou, ale pro tebe stejnou reakcí, jako předvedlo rusko proti UA .-)))))) Nemsíš to tolik papat, Kvído.


 #124433