Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6660064x
Příspěvků:
163910

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #127367

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.11.23 00:03:22 | #127367
Reakce na příspěvek #127341

S každým slovem tvého příspěvku o agresi souhlasím. Takže za agresi mohu považovat to, že nerespektuji přání sousedů a postavím si uprostřed vesnice prasečák se 150 prasaty. Nebo politickými prostředky dostanu kohokoli do situace, že ztrácí možnost obrany.
Takže Honzo, prvním agresorem v této agresi Ruska jsou USA od roku 2007. A Rusko si hlídá přesně to, co si hlídali Američané v roce 1962 v Karibské krizi. Tu začali USA nastěhováním raket do Turecka a Itálie. A nabídkou UA vstoupit do NATO si dělají cestu k tomu, aby mohly provokovat znovu, jenže tentokrát už je to hodně blízko, (takže jde o ztrátu možnosti jakékoli obrany) a Kreml už není bezmocný, jako ve dvaceti letech po pádu bolševismu. Agrese verbální plodí agresi silovou.
Ostatně, takový vývoj známe z každé druhé hospody. Stává se to i ve vinných sklípcích, jak pravil jeden moravský podnikatel, když se ho ptali, proč má móňo. Odvětil, že sa pohádali s těma od sósedního stola a pak dostal po papuli aj s bodigárdom.


 #127341 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
23.11.23 00:29:20 | #127372 (1)

To je totéž jako jsme napsal před chvílí :

1. Ty si považuj za agresi cokoli jen chceš, nicméně definice jasně říká, že agresí je :
Agrese (z lat. agressio, výpad, útok) v psychologicko-sociologickém pojetí znamená napadení, útočné jednání, které se projevuje záměrným poškozováním nebo násilným omezováním jiné osoby nebo věci. Agrese se může projevovat fyzickým napadením, ale také verbálně, například urážkami a pomluvami.[1]
NIC UVEDENÉHO SE RUSKU OD UA A NATO A USA NEDĚLO .-))))))))))))))))) Nikdo Rusáka nenapadl, nikdo mu nijak neškodil, nikdo ho nepomlouval .-)))))))))))))­))))))))))) Nikdo ŽÁDNÝMI PROSTŘEDKY nedostal druhého, Rusko, do situace bez možnosti se bránit :-)))))))))))))­))))))))) Ty vole, kam ve své dutině, opravdu duté, na tahle hovna chovdíš? Jako promiň, ale to se jinak napsat nedá .-)))))))))))))) Rusku nikdo nic, co souvisí s agresí, nedělal

2. Pokud má soused PRÁVO nesouhlasit s prasečákem na zahradě souseda, a dotyčný NEMÁ PRÁVO si tam ten prasečák postavit bez souhlasu sousedů, pak máš samozřejmě pravdu. To se ale opět nestalo : Ukrajina na svém území nestavěla ani NATO, ani americký prasečák, když pomineme, že k uvedenému UA souhlas souseda NEPOTŘEBOVALA, podle mezinárodního práva :-)))))))))))))­)))))))))) Jako ho nepotřebovalo Rusko od UA, ke stejnému. V roce 2007 se neodehrálo nic, co by odpovídalo definici slova agrese .-)))))))))))))))))

3. Rusko si hlídá něco úplně jiného. Jen opravdový idiot není schopen pochopit zjjevnou realitu, že američani si hlídali fyzické navážení raket na kubu, ale proti spolupráci Kuby s Ruskem nijak nezasahovaly, přestože podle tvé nemocné logiky už je to kamarádění Kuby s Ruskem znamenalo "možnost možnosti", že tam rusák ty rakety navozí .-))))))))))))) JSI ÚPLNĚ MIMO, tak hrozně mimo tady nebývá snad ani Antagon *34258* *34258* *47* *47* Žádná nabídka na vstup do NATO se nikdy neodehrála. Šaškoval s tím pouze GWB, který s NATO neměl nic společného a nemohl za NATO cokoli nabízet (mohl si pouze, jak byla rrealita, PŘÁT UA v NATO. NATO samotné však hned v 2008 ten lobbyng GWB odmítlo, naprosto jasně a v dalších letech až do 2014 nikoho ani nenapadlo UA do NATO jakkoli tahat, ani UA to přání neprojevila :-))))

4. Verbální agrese se projevuje urážkami a pomlouváním. Nic takového se ale nedělo .-)))))))))))))­))))))))))))) I kdyby, na verbální urážení lze reagovat fackou, ale nikoli vyvražďováním a rozkrádáním :-))))) A kdyby na to přišlo, tak se i za tu facku budeš před soudem i v nejpříznivějším případě minimálně omlouvat .-))))

5. Používat "hospodské situace" jako argument pro svinstvo. válečný zločin rusáka na UA, tak to chce teda hodně plechovej žaudek a hodně dutou dutinu lebeční .-)))))))))))))­)))))))))))))


 #127367