Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6390832x
Příspěvků:
157933

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení


| Předmět: Fico - ruský přisluhovač
před 2 hodinami | #162496

*34528* Kolik dezinformací umíš, tolikrát jsi Robertem *34528*

Ficova proruská vládní koalice „národních konzervativců“ devastuje Slovensko, které se na rozdíl od Ukrajiny obrací k Rusku čelem zcela dobrovolně. Nedopusťme stejný scénář i v naší zemi.

Výroky představitelů proruské vládní koalice na Slovensku jsou dlouhodobě hitparádou účelových tvrzení, polopravd, lží, a mnohdy velmi hloupých prohlášení, které by zvládl vyvrátit i průměrný žák devítiletky. Přinejmenším by pravděpodobně věděl, že Země je kulatá. Ústy slovenské vládní koalice je tak pravda libovolně ohýbána lží a spravedlnost či morálka otevřeně zesměšňována za frenetického potlesku vládních voličů. Stále je obtížné uvěřit, že toto je opravdu realita členského státu EU 21. století.

https://medium.seznam.cz/clanek/richard-pokorny-kolik-dezinformaci-umis-tolikrat-jsi-robertem-83054



| Předmět: RE: Fico - ruský přisluhovač
před hodinou | #162498 (1)

Vy se tu v té primitivní protificovské propagandě doslova předháníte. Co kdyby ses občas osmělil a dal to třeba na fórum bez cenzury ? 🙂


 #162496 

| Předmět: RE: RE: Fico - ruský přisluhovač
před hodinou | #162500 (2)

Dobrý nápad má milá
Jenže v těch místech mám 30denní zákaz vstupu ....
Tamní vedoucí mě zabanovala ze směšně trapného důvodu, (a bála se mi to oznámit na skle, napsala mi to vzkazníku ...... *18394* *5650* *33772* )


1  
 #162498 

| Předmět:
před 2 hodinami | #162495

| Předmět:
před 8 hodinami | #162461

Naprostá většina Ukrajinců nehodlá Rusku za žádných okolností postoupit žádné území, 76 procent z nich má za to, že za ruskou invazi může každý Rus, a více než dvě třetiny nepovažují za přijatelné zřeknout se vstupu do NATO. Vyplývá to z nejnovějšího průzkumu Nadačního fondu demokratických iniciativ Ilko Kučeriva, který jej vytvořil ve spolupráci s Ukrajinským centrem pro ekonomická a politická studia.

https://www.novinky.cz/clanek/valka-na-ukrajine-vstup-do-nato-a-eu-a-zadne-uzemi-rusku-vetsina-ukrajincu-ma-jasno-ukazal-pruzkum-40486006#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=7&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz


1 1  

| Předmět: RE:
před 7 hodinami | #162472 (1)

To je vcelku logické. Jen škoda, že k tomu nepřispívá každý, na kterého se mobilizace vztahuje.


 #162461 

| Předmět: RE:
před 4 hodinami | #162477 (1)

Auto dělali průzkum i u těch 6 mio co zdrhli?


 #162461 

| Předmět:
před 8 hodinami | #162459

Několik vět pro lidi (soudruhy), kteří si myslí jak bylo za minulého režimu dobře...Prvně je potřeba říci, že socialistické přerozdělování a rozkrádání veřejného majetku hodnotu nevytváří, tu vytváří lidská práce…Před nástupem komunistů k moci v roce 1948 jsme byli jednou z nejvyspělejších demokratických, ekonomicky a kulturně bohatých zemí...Životní úroveň Čechoslováků byla na úrovni Němců a průmysl byl na světovém vrcholu...To byl základ pro socialistický průmysl, který bolševici v roce 1948. lidem jako byl T. Baťa ukradli, takže komunisté měli úplně ten nejlepší základ a nejmodernější technologie se kterými mohli budovat socialismus a předčit západní země ve všech směrech civilizačního vývoje...Jelikož je ale socialismus z podstaty motivačně neefektivní, parazitický systém spoléhající na kolektivní činnost kde jeden pracuje a deset soudruhů schůzuje a vymýšlí perpetuum mobile, nebo jak rozdojit kozla apod. ptákoviny, stalo se to, že moderní průmysl který měli komunisté po znárodnění k dispozici začal velmi brzy pokulhávat, začaly stárnout technologie a průmysl neudržel krok se západem a přežíval jen díky spatně placené práci za kterou lidé na západě časem dostávali desetinásobek...
To způsobilo, že se potenciál který komunisté při znárodnění měli zcela vyčerpal a nekonkurences¬chop­nost průmyslu a neudržitelnost režimu nakonec vyústila ke komunisty řízenému rozpadu SSSR a k bohužel divoké privatizaci a prodeji všeho, co mělo ještě nějakou hodnotu, což stvořilo oligarchická monstra, která dnes ohrožují naši demokraci...Tím sláva Československého komunismu a socialismu skončila svět se vrátil zpět do normálu, kde každý osobně zodpovídá za kvalitu svého života, kde se lidé učí být svéprávnými bytostmi a nespoléhají na to, že za ně někdo druhý něco zařídí...Nezařídí, každý falešný populistický spasitel nakonec národ vždy přivede ještě do větší bídy a utrpení viz historie Nacismu a komunismu, jedině co pracovití a slušní lidé potřebují je, aby fungovalo právo a demokracie která v sobě obsahuje zpětnou vazbu a je prozatím tou nejspolehlivější cestou k právnímu státu…Lidé kteří se o sebe postarat nedovedou a čekají s nataženou rukou místo aby je přiložili k práci, ti ať se mají tak jak si zaslouží, ať žijí na úrovni životního minima a pracují na sobě, aby se jednou na základě svých schopností mohli také mít lépe...Hospodářský, morální a kulturní deficit vůči západu, který komunisti vytvořili budeme dohánět nejméně sto let…


1 2  

| Předmět: RE:
před 8 hodinami | #162462 (1)

Několik vět? *4652*


 #162459 

| Předmět: RE:
před 4 hodinami | #162478 (1)

Myslíš uprchlíci vítejte *30380*


 #162459 

| Předmět: RE:
před 2 hodinami | #162497 (1)

Jj...to celkem sedí - za stejnou práci dostávali na západě desetinásobek. Taky ale naše ceny byly desetinový *27179*
A nebudeme si namlouvat, že dneska se nekrade. Krade se pořád. Jen ne už tak často třeba po pár cihlách na stavbě, ale sofistikovaně od milionů po desítky miliard, především ze státního, formou dotací, desetinásobně předražených zakázek, tunely bank, atd, atd.
Já bych radši moc neoperoval stylem, jak se za socíku kradlo, jaká byla korupce, atd., protože to jsou jen třísky v oku oproti dnešním trámům. To je spíš nabíhání si na vidle. Jsou věci, který radši nezmiňovat, protože oproti dnešku šlo o zanedbatelné prkotinky.


 #162459 

| Předmět: RE: RE:
před hodinou | #162499 (2)

Stejně "nechytrý" je nadávání na islám stylem - "jsou to černý dr.ky!" Je třeba apelovat na středověké praktiky islámu, právo šaría, apod., a ne na barvu pleti. Nemluvě o tom, že černochů je mezi muslimy menšina. A i kdyby byli všichni muslimové jak bezměsíční noc, zmiňovat barvu pleti je kontraproduktivní, vedoucí leda před soud za rasismus a navíc se toho chytnou "sluníčkáři" a veškerá snaha o omezení migrace vezme za svý a to zcela logicky.
S tím kradením za socíku to je stejný. Taky náběh na vidle, protože dneska se opravdu krade minimálně stonásobně víc a dokonce se to skoro ani netrestá, tudíž zastánci socíku mají navrh a umlátí tě argumenty. Taky zcela logicky a na základě faktů.


 #162497