Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5743172x
Příspěvků:
150994

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #145962

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
21.03.24 03:03:18 | #145962
Reakce na příspěvek #145959

Mně se v té diskuzi na Novinkách líbil spíš ten příspěvek od jiného diskutéra, Radka Sýkory, který se myslím většinou taky vyslovuje kriticky k Rusku a Putinovi, ale tady spíš kritizuje podobné "hrdiny" jako je Herakleitos, kteří tu věčně chodí moralizovat, ale sami se chovají úplně stejně jako Putin nebo ti, které kritizují - akorát že nemají tu moc, takže se projevují jenom od kompu.:-) - viz citát níže...

Petr Gabat
"A kdo Vám brání prodat vše co vlastníte a odeslat to na Ukrajinu, nebo rovnou jít a padnout tam jako hrdina?
Mocní nás provází po celou historii lidstva, všichni ti, kteří vyvražďovali národy, zabírali území, drancovali, kradli, ... Bylo to tak, je a vždy bude, s tím nelze nic udělat, leda vyhladit lidstvo, jiné řešení není, protože člověk je nedokonalý a často stačí, aby jen jeden jediný byl opojen mocí a mamonem a dokáže zničit život milionům lidí. Na druhou stranu v čem jsou obyčejní lidé jiní než Putin, Biden, Kim a další? Vůbec v ničem, rozdíl je pouze v celkovém dopadu na své okolí. Každý den někdo někoho zabije, okrade, podvede, znásilní, přepadne, napadne, znetvoří, vrazí přátelskou kudlu do zad, poruší zákon, obejde zákon, jde na červenou, jede na červenou, předjíždí na plné čáře/horizontu/v zatáčce, odhodí odpadky v přírodě, nebo vajgl z okna jedoucího auta, nebo prostě jen na ulici, když dohulí a obtěžuje ho svůj bordel hodit do popelnice či do koše, všude hovna od nezodpovědných pejskařů, ...
Mnoho lidí si dělá co chce a nebere naprosto žádné ohledy na ostatní, jsou arogantní, zlí, psychopatičtí, paranoidní, fanatičtí, ... Rozdíl je jen v tom, že chování obyčejných lidí nemá krátkodobě moc velký vliv na společnost jako takovou, ti mocní holt mají moc a jejich naprosto identické chování (které je jen posílené jejich mocí) má větší a rychlejší dopady na celou společnost, které se jejich chování týká. Ale jinak? Těch "Putinů" uvidíte kolem sebe destíky denně, naštěstí tito "Putinové" nemají takovou moc jako ten pravý Putin, jinak by se chovali úplně stejně!"


 #145959 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
21.03.24 10:54:06 | #145985 (1)

To je velmi odvážné tvrzení (že by se tka choval každý, jako ten velký putler, kdyby měl jeho moc) a trochu směšná výzva (všechno prodat a poslat na ukrajinu nebo tam dokonce jít)

K tomu prvnímu :
já osobně bych za podmínek 2014 ukrajinu nenapadl.
K tomu druhému :
UA nepotřebuje (jen) peníze.

Souhalsím, že naše strana, těch rozumějších, by se neměla příliš rozohňovat, pokud k tomu není skutečný důvod jako třeba nestoudný, ostudný lhaní tvé stramny, DODE. je pravda, že diktátoři tu byli zatím vždy (ale ubývali a ubývají), že války tu byly vždy (ale ubývají, "zmenšují" se, omezovali se až do 2014 na třetí svět - na jedné straně dobře, na druhé straně samozřejmě, to si nenalhávejme, válka je pokračování diplomacie tam, kde tat selhala - u agrese ruskýho dobytka je jen problém v tom, že žýádnou diplomacii ani nezkusil a rovnou na to vletěl - zjevně proto, že diplomacií by svoje yáměry nezískal a musel by couvnout. Nicméně války jsou i přirozeným regulátorem světa.

No, většina obyčejných lidí, prakticky všichni z mé strany, jsou od putlera a kima jiní v tom, že nejsou psychopati, ctí právo, pravidla. ti dva psychopati nikoli. ti znají jen právo silnějšího, nebno lépe, chtěli by znát jen uvedené právo. takže se proti nim musí vytvářet společenství, která dohromady budou silnější než oni.


 #145962 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.03.24 16:07:52 | #146144 (2)

Ty tak krásně lžeš až by ti to neznalí mohli věřit. Skutečnost je ovšem taková že od roku 2014 se jednalo neustále,ale jak sami západní politici proflakli jednalo se jen proto aby se získal čas Ukrajinu vyzbrojit aby mohla zaútočit.. tedy válka je jasným pokračováním neúspěšně diplomacie...


 #145985 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
22.03.24 18:46:37 | #146155 (3)

A v čem teda lžu? Vždyť já píšu, že se jedná celou dobu dodnes, jen ne vždy na té nejvyšší, viditelné úrovni:

Mohl bys přestat lhát???????

Jinak já jasně napsla, že JEDNAT MĚLO RUSKO PŘED 2014, než provedlo agresi. Ty už neumíš ani číst?

Pokračováním jaké diplomacie byla anexe krymu? a dej si s odpovědí záležet, aby ses neusvědčil opět ze lhaní a debility. děkuji

PS : co se týče Minských dohod, doporučuji tento článek - dozvíš se v něm, proč zelenskij minské dohody nakonec odmítl a to i v paříži, proč vyzýval západ, ať ho nenutáí je dodržovat (asi proto, protože ho západ nenutil je dodržovat, jen jimi poskytl čas, viť?)- prostě dopčteš se tam to, co já tvrdím celou dobu, že minské dohody, kromě toho, že je nechtěla dodržovat ani jedna staran a jako první je porušil proruský terorista, tak primárně tio bylo vydírání a pokus o vychcanost kremelskýho psychopata :

https://medium.seznam.cz/clanek/lucie-sulovska-anatomie-tragedie-jak-putin-vymyslel-valku-8567


 #146144