Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5413528x
Příspěvků:
148999

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #152235

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: Sídla sviní
05.05.24 09:55:50 | #152235
Reakce na příspěvek #152218

Mýlíš se.
Ne každý chce řešit vše bezkontaktně.
Pokud bych já potřeboval služby právníka, účetního, či nějakého poradce, tak bych s ním chtěl hovořit osobně. Zásadně. Nějaký neznámý někde někdo na drátě mě nezajímá a nemá šanci mě získat jako zákazníka.
Takže pro mě musí někde fyzicky sedět, mít na dveřích tu cedulku a jasně dané hodiny, kdy ho tam najdu. Na kavárnu se-re Bílé Tesák, to jsou móresy měšťáků z velkoměst.
Asi nechápeš, že pořád žije spousta lidí, kteří chtějí své záležitosti řešit analogově, či z očí do očí a na papíře.


 #152218 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Sídla sviní
05.05.24 11:11:33 | #152242 (1)

???
Nějak mi uniká, v čem se mýlím .-)))))
Pokud ty nechceš bezkontaktně, ale chceš kontaktně (což je mimochodem ale jen tovje zásadní nepochopení problému, to, že má někdo virtuální sídlo VŮBEC NEZNAMENÁ, že se zákazníky nemá osobní kontakt, jak jsme ti jasně popsal v tom, že se sejdete třeba u tebe nebo v kavárně :-)))) krom toho pokud sis přečetl link, ti, kdo poskutují virtuální sídlo - adresu, většinou poskytují i možnost využití zasedací místnosti ap.

Jako já nevím, ale tys to asi oprtravdu vůbec nepochopil.

Proč trváš na tom se s dotyčným setkat na adrese virtuálního sídla?
Proč žiješ v bludu, že dotyčný s virtuálním sídlem "je jen někde na drátě"?????

Ne, nikde sedět nemusí a setkání s emůže dít jen na základě tlf domluvy.

Ale to nijak nebrání tobě a tvému rozhodnutí, že TAKOVÉHO ty nekontaktuješ. Ty klidně sháněj někoho, kdio má kamennou kanceláš, na dveřích nalepeny provozní hodiny Po - Pá 8:00-15:30, které s emožná nebudou hodit ani tobě samotnému, protože budeš muset odejít z práce, vzít si volno, a ješt ti do svých služeb rozúčtuje náklady na tu kancelář a na ten rozpis pracovní doby .-))))))

Já mám pocit, žes ty nepochopil, že tobě NIKDO nenutí využít služeb někoho s virtuální adfresou, ty si můžeš kontaktovat podle svých představ.
Samozřejmě jen v případě , že VŠICHNI uvedení nebudou mít jen virtuální adresu - v takovou chvíli samozřejmě nebudeš mít na výběr, ale to překonáš, neboj.
Protože opravdu neexistuje jediný důvod, proč by někdo NEMOHL MÍT virtuální sídlo, všechny ty výhrady o podvodech, odškodnění ap. jsou naprosto liché, podmínky jsou úplně stejné jako s nevirtuálním sídlem a provozní dobou na dveřích (která je nutná jen pro ty, kdo očekávají zákazníky u sebe, tedy prodejny a nebo obecné služby využívané mnohými, kdy se ani dotyčnému poskytovateli nehodí projezdit 2000 Kč denně z aklientam,a

Takže vy analogové si prostě najdete někoho s nevirtuálním sídlem, to je celé a na pochopení naprosto jednoduché.
nebo ne?

jinak už máš na střeše solární panely? doporučil bych ti nějaké.
setkíáávat se v pohodě v kavárnách ap. je dneska UŽ TAK HROZNĚ BĚŽNÉ,


 #152235 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Sídla sviní
05.05.24 14:39:52 | #152305 (2)

Virtuální firma s virtuálním sídlem odvádí virtualní daně, ovšem má reálné výdělky, jisteže v hotovosti. Zkus mi vysvětlit, proč například v Německu žádné virtuální firmy být nermohou. Mají tam jen jakousi formu firemní hibernace, kterou ale musí posvětit soud.


1  
 #152242 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Sídla sviní
05.05.24 14:46:48 | #152306 (3)

???
Moc ti nerozumím. nebavíme se o žádné virtuální firmě, ale jen a pouze o virtuálním sídle reálné firmy

za virtuální firmu bych možná, ale to netvrdím, považoval za určitých okolností (kdy nexistuje současně mateřský kamenný) e-shopy ap.


 #152305 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Sídla sviní
05.05.24 15:15:07 | #152317 (1)

Bezkontaktně např. konkrétně pro mě je vyřizování záležitostí spíš za trest. Jeden příklad: Před asi půl rokem jsem byl s manželkou v její zdr. pojišťovně pro novou kartičku. Konkrétně Průmyslová pojišťovna. Vešli jsme tam a během 3 minut jsme odcházeli s novou kartou. 3 minuty!!! *5675*
Já si zažádal u mojí pojišťovny nedávno o pouhý výpis čehosi on line. Tvl je to přes tejden a ještě nic do datovky nepřišlo!!! Prej do pátku mi to přijde, řekla mi baba z pojišťovny po telefonu!!!!!!!!!!­!!!!
Bylo toho hafo, co jsem rychlejc vyřídil osobně na úřadech či v pojišťovně než on line! Jejich on line ať si všichni strčí do zadku. Rychlejší je sednout do auta, dojet si těch 50 km, tam si vystát hoďku frontu a během pár minut je věc vyřízena. S cestou tam i zpět je ani ne za 2 hodiny vyřízeno. On line 14 dnů.


 #152235