Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5784154x
Příspěvků:
151130

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #155054

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
20.06.24 10:47:17 | #155054
Reakce na příspěvek #155014

Díky absenci něčeho kloudnějšího na to koukáme taky. Čučíme na to spíš ze zvyku, zvykli jsme si, že nic lepšího stejně v našich TV není. Občas se zadaří, ale to párkrát do roka. Kloudný filmy už se desítky let až na pár vyjímek netočí, zábavné programy už vůbec ne a ty srágory, co občas natočí dnešní zoufalci, ty jsou spíš k pláči.
Koukáme třeba na Na lovu. To dokonale przní a kurví O. Sokol svými samolibými bláboly, dle něho a některých jedinců mdlého rozumu vtipnými.
Inkognito: To pro změnu przní Brzobohatý, travestita, jablko, co padlo moooc daleko od stromu a jehož otec, pan Radek Brzobohatý se musí v hrobě obracet. Ten blb, co není ani herec, ani hudebník, za kterýho se hrdě prohlašuje, musí mít hlavní slovo, ač plácá nesmysly a kolikrát se strašně diví tomu, co je všeobecně známé už malým dětem.
Další a ještě větší blb - Jakub Prachař: Ten trouba musí za každou cenu skákat do řeči všem, sám sebe baví svými ještě většími bláboly a nesmysly, ten taky odehnal od TV obrazovek spousty lidí, protože i sebelepší pořad podléhá sebedestrukci, když si připustí k tělu takovýho namyšlenýho ucintanýho hlupáka.
Pořad super, ale to složení...
Jako kdysi Loskuták: Gondíci jej přivedli cugrunt, protože pro jejich blbiny, který prováděli během rozhovorů a nenechali nikoho domluvit, lidi přestávali na ten jinak skvělej pořad koukat. TV to zachránila jakžtakž výměnou za Rychlého a ještě kohosi.
Ty filmy...jak jsem napsal - poslední desítky let - jen pár ucházejících filmů natočeno. Tak že jsem některý filmy, hlavně český, viděl za poslední rok klidně i 10 x.
Ty už nás taky nebyví, tak jede u nás z 90% spíše Busman Prank *27179* Na ty reakce lidí jde koukat hodiny v kuse a nejde u toho nudit *27179*
Kolikrát si tak už říkám, že byl větší výběr v době, kdy byly k dispozici 3 programy a kor v pátek a sobotu bylo docela z čeho vybrat. Teď programů nekonečno a v pátek a sobotu čumíme na lesního muže, jak leká kolemjdoucí lidi *27179* Nic lepšího nikde nedávají, jistí to YT přes TV.


 #155014 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
20.06.24 10:48:45 | #155055 (1)

Zrovna teď mi běží jako kulisa. No...ono to běží už od 2 hodin, kdy jsem se po 1,5 hod spánku probudil a už nezabral. Ostatně jako každonočně.


 #155054