Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5784270x
Příspěvků:
151130

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #155265

Zobrazit vše


| Předmět:
23.06.24 18:10:20 | #155265

Všem přeji krásnou neděli...Na vedlejší svobodné diskuzi bez cenzury mi byl zcenzurován příspěvek a následně udělen ban za opětovné vložení mého komentáře s označením, že se jednalo o spam...Proto svůj komentář nyní nabízím k diskuzi zde a věřím, že zde nebudu cenzurován ani banován:

,,Rusko vede třetí světovou válku proti západu hybridní metodami za pomoci horké války na Ukrajině s cílem změnit dosavadní západními demokratickými a lidsko-právními hodnotami definovaný světový řád, který bude více vyhovovat Rusku, Číně a dalším autoritářským režimům, v němž přestane platit mezinárodní právo a bude dominovat právo silnějšího a diktát zločineckých vládnoucích struktur.
Válka na Ukrajině určí nový světový řád, píše Kreml v tajném dokumentu, který je součástí zveřejněné verze…Rusko v něm vyzývá k „útočné informační kampani“ a dalším krokům proti Západu v čele se Spojenými státy….Režim Vladimira Putina v dokumentu vyzývá k útočné informační kampani proti Západu, který má podkopat jeho jednotu. A také v něm stojí, že výsledek války na Ukrajině "do značné míry určí obrysy budoucího světového řádu".
"Je důležité vytvořit mechanismus pro vyhledávání zranitelných míst jejich vnější a vnitřní politiky s cílem vypracovat praktické kroky k oslabení protivníků Ruska," cituje přední deník z tajného dodatku koncepce ruské zahraniční politiky.
Ruské ministerstvo zahraničí v něm rovněž vyzývá k opatřením ve "vojensko-politické, ekonomické a obchodní i informačně psychologické sféře", které by byly vedené proti takzvané koalici "nepřátelských zemí", mezi něž Kreml oficiálně řadí nejen Spojené státy, ale i Česko.

Dokument poprvé oficiálně potvrzuje dlouhodobé obavy západních představitelů, kteří už roky varují před ruskou hybridní válkou. Moskva byla v posledních letech opakovaně obviňovaná z toho, že se snažila ovlivnit demokratické volby v některých státech EU i USA a ve společnosti rozšířit obavy a nejistotu….Rusko podle vojenských analytiků na míru na Ukrajině žádný zájem nemá, ačkoliv ruští propagandisté po míru na oko volají…Rusko válku ukončí teprve tehdy až dosáhne svých imperiálních cílů a celkové směny světového řádu:
https://zpravy.aktualne.cz/zahranici/rusko-vtajnem-dokumentu-priznava-ze-chce-znicit-zapad-odhali/r~b79652eefd7811ee80bfac1f6b220ee8/


1  

| Předmět: RE:
23.06.24 18:13:50 | #155266 (1)
Dokonce i čeští kolaboranti měkčího formátu jako je Drulák a ekonomka Švihlíková hovoří o novém světovém řádu, které Rusko nastolí za pomoci své války s tím, že to západ musí pochopit, že tuto válku už prohrál a podvolit se vůli Kremlu...Poslouchat tyto proruské kolaboranty na CNN Prima news vydávané za nestranné odborníky je pro ucho Masarykem a lidskoprávními hodnotami západu formovaného demokrata až děsivé...Především to, že se svými sympatiemi k imperiálnímu válčícímu Rusku už ani netají:

1  
 #155265 

| Předmět: RE: RE:
24.06.24 01:33:14 | #155283 (2)

Zajímavý rozhovor. Všichni tři - pan Semín, profesor Drulák i paní ekonomka Švihlíková vyhodnotili situaci naprosto správně, ať už co se týká Fica a jeho proslovu uveřejněném nedávno, ve kterém se vyjadřuje k tomu pokusu o atentát, který na něho byl spáchán, i co se týká situace na Ukrajině a vztahů mezi Ruskem a západem.

Co se týká Fica, je fakt, že musel projít těžkým otřesem, ale jeho závěry jsou v podstatě pochopitelné a srozumitelné. Politická atmosféra na Slovensku byla vždycky hodně výbušná, a ty neziskovky podporované západem tam asi taky hrají větší roli, i když se mi zdá, že Fico tu jejich roli trochu zveličuje. V každém případě pravděpodobnost, že to může nějakého psychicky narušeného jedince dohnat až k pokusu o atentát, je asi o něco vyšší než jinde, i když psychicky narušených jedinců je spousta i na západě, ale ti jsou zase ovlivněni něčím jiným, třeba nějakou radikální náboženskou ideologií atd. Nicméně, je fakt, že Fico je dlouholetý politický matador, který už taky prošel vším možným, takže tohle může být takový vrchol jeho kariéry a pokus o zklidnění.

Co se týká situace na Ukrajině, tak tu oba hosté zhodnotili taky naprosto přesně. Západu jde prostě jenom o to, "oslabit Rusko", ale nemají žádný plán ani představu, jak tu proxy válku ukončit. Takže zatím jenom kývají Zelenskému na jeho požadavky o další munici a zbraně, aby nevypadali jako zrádci, i když všichni dobře ví, že Ukrajina tuto válku vyhrát nemůže a rozhodně nezíská zpátky ani Krym ani další dobytá území. Prostě západ si z Ukrajiny udělal zkušební terén na vyzkoušení nových zbraní, oslabil Evropu tím, že je přinutil omezit ekonomické vazby na Rusko, z Ukrajiny udělal "spálenou zemi", a vláda UA jim to sežrala i s navijákem. A přitom k tomu vůbec nemuselo dojít - ovšem USA potřebují svoji "osu zla", aby neztratily svůj status "velmoci" a "policajta světa". Tak uvidíme, co bude po volbách v USA na podzim, a jak dopadne ta dlouho avizovaná "mobilizace" na UA, do které se Ukrajincům nějak moc nechce.:-)))


1 1 2  
 #155266 

| Předmět: RE: RE: RE:
24.06.24 07:13:20 | #155285 (3)

Budu si to muset poslechnout.


 #155283 

| Předmět: RE: RE: RE:
24.06.24 08:49:20 | #155298 (3)

Tak to netuším, o jaké správnosti výroků dotyčných píšeš :-))))))))))))))))
Na Fica seru, ale co se týče Ukrajiny, cíl západu je přeci naprosto zjevně úplně jiný : nedopustit výhru ruska nad ukrajinou a zabrání si ukrajinských území :-)))))))))))))­)))))))))))))))))))))) kd epřšli ti tvoji vševědové na oslabení ruska, to nechápu .-)))))))))))))­))))))))) To se - pokud - odehraje jen jako vedlejší produkt NESCHOPNOSTI RUSKA ukončit tu válku (protože víme, jak by putler v tu chvíli v rusku dopadl .-)))))))))))))­))))))))))

Vy rusofilové permanentně ignorujete to nejzákladnější : právo.
jsme v situaci, že někdo naprosto bezprecedentně porušil mezinárodní právo, všechny mezinárodní smlouvy a dohody, které měl s daným státem, a začal to území suverenního státu (sám ho uznal) rozkrádat a vraždit na něm a přes světem teď stojí otázka : necháme mu to projít nebo ne?

Ukrajina a západ se prozatím JEN A POUZE BRÁNÍ (západ ukrajinu, potažmo možná i sebe), byť teď už snad sdají i ruskému človíčkovi ochutnat kouzla války kolem něj na krymu a nejlépe i v rusku.

Nikdo neví, pouze rusofilové si myslí, přesědčují se o tom, že UA tu válku vyhrát nemůže :-))))
Ale může :-)))))))))

Další ty tvoje úvahy nebo těch tří pomatenců nemíním komentovat, to jsou hrozný bláboly. :-)))))
vedete je už 10 let a furt se vám nedaří je dotáhnout do konce :-))))

Ano, Trump to může celé posrat, to je pravda.

Od vás rusofilních rohožek bych očekával spíš konečně už vyjádření k té smluvní rovině té války, tedy jestli podle vác bylo porušeno právo, pokud ano, kým a čím konkrétně, pokud ne, jak to že rusko válčí, a jasné stanovisko, jestli takovým způsobem, jakým to udělalo rusko, je to možné nebo se musíme zasadit, aby se to nedělo.

I kdyby rusko dočasně vyhrálo, jednou, dřív nebo později, vše vrátí, a nic s tím neuděláš ani ty ani ti "tři králové", jeden fakt lepší než druhý :-)))))))))))))))))))

do té doby se samozřejmě můžeš utěšovat mobilizací, do které se někomu nechce :-))))))))))))))))

já se vsadím, že ty sis dodnes nepřiznala ani tu děsivou asymetrii vedení té války, viť? a nebo jsi ji nebyla schopna ani detekovat? :-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))­))


 #155283 

| Předmět: RE: RE: RE:
24.06.24 11:34:12 | #155305 (3)

Leckdo si ke svým otřesům menší či větší měrou přispěl sám. Leckdo! Nejmenuji *5675*


 #155283 

| Předmět: RE: RE: RE:
24.06.24 13:00:09 | #155315 (3)

Bude nejlepší, když EU nabídne Rusku výměnou za mír na Ukrajinš hranici Odra-Nysa. Mír bude jistě zajištěn i pro zbytek Evropy, jistě pane ministře, Chamberlaine.


 #155283 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
24.06.24 13:11:48 | #155316 (4)

Já bych rusákovi dal i británii, ať si DODE užije svýho idola.


 #155315 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 21:44:52 | #155347 (5)

No hele, za chvilku jsou tady u nás taky volby, tak nevím, ale myslím že to hodím svýmu idolovi Nigelu Farageovi - ten se aspoň nebojí říct, co si myslí.:-))))))))))))
Britský Trump. Tak se už přezdívá lídrovi strany Reform UK Nigelu Farageovi. V kampani před britskými volbami na něj znovu přišly davy. „Hlas pro konzervativce je vyhozený, vyzyvatelem labouristů jsme teď my,“ řekl jim s odvoláním na průzkumy. Nebrzdí ho ani to, že mu někdejší britský premiér Boris Johnson nadává za postoj k Ukrajině. „Borisi, jste lhář a pokrytec. Jsem rád, že už nejste premiérem této země,“ odpověděl mu Farage.
https://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/-Britsky-Trump-Prisly-davy-Farageovi-nadavaji-za-Ukrajinu-on-stale-roste-757425


 #155316 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 21:51:57 | #155348 (6)

Farage, jehož strana by v nadcházejících volbách 4. července podle průzkumů měla získat miliony hlasů (a možná i několik křesel), řekl, že trvá na svých slovech, která zveřejnil na sociálních sítích krátce po vpádu Ruska na Ukrajinu v únoru 2022. Tehdy uvedl, že jde o „důsledek rozšiřování EU a NATO“. Válku na Ukrajině údajně předvídal už v roce 2014.

„Bylo mi jasné, že neustálé rozšiřování NATO a Evropské unie na východ zavdává tomuto muži (Putinovi) důvod, aby svým Rusům řekl ‚Zase jdou po nás‘ a šel do války,“ řekl Farage v rozhovoru s BBC. „Tuto válku jsme vyprovokovali – samozřejmě je to jeho (Putinova) chyba – využil záminky, kterou jsme mu dali,“ dodal Farage.

Zdroj: https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/farage-eu-nato-provokace-valka-ukrajina.A240624_084012_zahranicni_ert


 #155347 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 22:44:41 | #155351 (7)

úplnej prorok .-)))))))))))))­))))))))))))))))

akorát že to předvídal už v únoru 2014 každej i jen s kouskem mozku .-)))))))))))))­))))))))

a řeči o NATO začali až v 2021 .-)))))))))))))))

mate to prostě domotaný, ale fest :-)))


 #155348 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 22:45:41 | #155352 (6)

Jestli teda vůbec myslí, viz moje předchozí .-)))))))))))))­)))))))))
takovýho myslitele aby pohledal .-))))))))))))))))


 #155347 

| Předmět: RE: RE: RE:
25.06.24 15:16:14 | #155331 (3)

To jako že Semín, Švihlíková s Drulákem se shodli na tom, že Západ učinil z Ukrajiny spálenou zemi ?

Dost mi to připomíná válečnou propagandu Německa za druhé války, že za všechnu tu spoušť mohou Židé, kteří tu válku rozpoutali.


2  
 #155283 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 21:41:10 | #155346 (4)

Pane Vitásku, to jsem nenapsala, tak mi nevkládejte do úst něco, co jsem neřekla. Napsala jsem pouze, že ti tři se shodli na tom, že Západu jde prostě jenom o to, "oslabit Rusko", ale nemají žádný plán ani představu, jak tu proxy válku ukončit. To další už je jenom moje vlastní interpretace toho, co jsem pochytila z té debaty. Takže možná by bylo lepší si tu debatu pustit a vyjádřit se přímo k jednotlivým komentářům od jednotlivých diskutérů, radši než něco vyvozovat z mých závěrů - koneckonců, nelze vyloučit, že jsem všechno nezachytila úplně přesně a že někdo by to pochopil třeba jinak.

Co se týká těch Židů za druhé světové války, určitě existovala v té době spousta lidí, kteří byli přesvědčeni, že tu spoušť vlastně rozpoutali samotní Židé, o tom nelze pochybovat. Zrovna tak jako dnes existuje spousta vzdělaných a vystudovaných lidí, kteří však během svých studií na západě, kde jim bylo vtloukáno do hlavy, prostě nabyli přesvědčení, že Rusko je zdroj všeho zla, a že to zlo lze vymýtit pouze zničením Ruska. A tito lidé dnes sedí ve vládních funkcích v USA nebo v Evropských zemích, nebo v EU parlamentu, kde šíří tyto své názory. Protože jim opravdu věří. Tak jako nacisté šířili svoje názory o Židech před 80 lety. Přesně toto popisuje profesor Drulák i v tomto rozhovoru, takže bych silně doporučila si ho nejdřív vyslechnout, a pak se vyjádřit konkrétně k tomu, co kdo řekl.


1  
 #155331 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 21:52:26 | #155349 (5)

Hitler nezačne válku, ale bude k ní přinucen, ne tenhle rok, ale později..."

  • Emil Ludwig (Žid), Les Annales, Červen 1934

"Když Národní socialisté a jejich přátelé plakají nebo šeptají, že je to (válka) způsobena Židy, mají naprostou pravdu."

  • The Chicago Sentinel, 10.8.1940

"Druhá světová válka se bojuje pro obranu základů Judaismu."

  • Rabín Felix Mendlesohn, The Chicago Sentinel, 8.10.1942

"My Židé přineseme do Německa válku."

  • David A. Brown (Žid), Národní předseda: United Jewish Campaign, 1934 (I. Testify Against The Jews - od Roberta Edwarda Edmondsona, str. 188; The Jewish War of Survival - od Arnolda Leese, str. 52)

"Každý z vás, Žid či ne-Žid, který ještě není zařazen v této svaté válce, by to měl udělat teď a tady. Nestačí to, že nebudete kupovat zboží vyrobené v Německu. Musíte odmítat obchody s jakýmikoliv obchodníky nebo kramáři, kteří prodávají jakékoliv zboží německé výroby nebo podporují německé lodě či lodní dopravu... budeme podrývat Hitlerův režim a přivedeme německý lid k rozumu tím, že zničíme jejich vývozní obchod, na kterém závisí jejich existence."

  • Samuel Untermyer (Žid), v rozhlasovém vysílání WABC, New York 6. srpna 1933. Vyhlášeno v New York Times, 7. srpna 1933

"Boj proti Německu je nyní veden po několik měsíců každou židovskou komunitou, na každé konferenci, ve všech našich dělnických uniích a každým Židem na světě. Existují důvody k předpokladům, že náš podíl na tomto boji je všeobecně důležitý. Začneme duchovní a materiální válku celého světa proti Německu. Německo se snaží opět stát velkým národem a obnovit svá ztracená území, stejně jako své kolonie. Ale naše židovské zájmy vyžadují úplné zničení Německa. Kolektivně a individuálně, německý národ je hrozbou pro nás Židy."

  • Valadimir Jabotinsky, Mascha Rjetsch, leden 1934, ("Histoire de l'Armée Allemande" od Jacquesa Benoist Mechina, Vol. IV, str. 303)

"Existuje jenom jedna moc, která se opravdu počítá. Moc politického nátlaku. My Židé jsme nejmocnější lidé na Zemi, protože o té moci víme a víme jak ji použít."

  • The Jewish Daily Bulletin, 27.7.1935
    *4585* *4585* *4585* *6552*

 #155346 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 22:42:52 | #155350 (6)
*34258* *34258* *47* *23266* *4585* *4585* *4585* *4585* *4585* *4585*

 #155349 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 23:12:40 | #155360 (7)

Máš toho málo nosatečku chobotnatá? *35063*

Vnutíme tuto válku Hitlerovi, jestli chce, nebo ne."

  • Winston Churchill, ve vysílání, 1936
    *3652*

"Německo se stává příliš silným. Musíme ho zničit."

  • Winston Churchill, při rozhovoru s americkým generálem: Robertem E. Woodem, listopad 1936
    *14758*

"Neodpustitelný zločin Německa před druhou světovou válkou byl jeho pokus odpoutat svou ekonomiku ze systému světového obchodu a vybudovat vlastní směnný systém, ze kterého už světové finance nemohly mít zisk... "zmasakrovali jsme nesprávné prase"."

  • Winston Churchill, "The Second World War", 1960
    *3652*

"Válka nebyla jen o vylikvidování fašismu, ale také o dobýtí prodejních trhů. Mohli jsme, kdybychom tak zamýšleli, zabránit rozpoutání této války, aniž bychom vystřelili jedinou ránu, ale my jsme nechtěli."

  • Winston Churchill, oznamuje Trumanovi ve Fultunu (USA), březen 1946
    *30374*

"Není to politická doktrína Hitlera, která nás vrhla do této války. Důvodem byl jeho úspěch ve vzrůstu budování nové ekonomiky. Kořeny války byly závist, chamtivost a strach."

  • Generálmajor J.F.C. Fuller, anglický historik
    *3652*

Hitler a německý lid nechtěli tuto válku. Neodpověděli jsme na různé Hitlerovy nabídky míru. Teď musíme přiznat, že měl pravdu. Místo spolupráce s Německem, kterou nám nabídl, nyní proti nám stojí obrovská, imperialistická síla Sovětů. Stydím se, za to vidět stejné záměry, ze kterých jsme obvinili Hitlera, nyní pokračují pod jiným jménem."

  • Sir Hartley Shawcross, britský hlavní žalobce v Norimberku
    *3652*

"Podařilo se nám zatáhnout Spojené státy do první světové války, a v případě, že uděláte to, co žádáme, v souvislosti s Palestinou a židovskými ozbrojenými silami, pak můžeme získat Židy v USA, k zatáhnutí Spojených států do této taky."

  • Chaim Weizmann, v dopise Winstonu Chuchillovi, 10.9.1941

 #155350 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 23:24:52 | #155361 (8)

Sraček blbců není nikdy dost .-)))))))))))))­)))))))))))))))))))))))))


 #155360 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 23:38:01 | #155362 (9)

https://odysee.com/@AvaWolfe:d/COMMUNISM-IS-JUDAISM:3
Ale jdi ty malej židobolševíčku! *4585* *4585* *7487*


 #155361 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
26.06.24 00:20:39 | #155363 (10)

Víš, že tvoje linky neotvírám, stačí mi ty, co se otevřou samy, a bleju :-))
to jen abys věděl, že jsem tu tvou *35109* neotevřel a nevím co tam je a nechci to vědět .-))


 #155362 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.06.24 00:43:05 | #155364 (11)

Škoda, našel by ses tam i s celým tvým ansáblem! *35063* *35063* *35063* *35063* *35063* *35063* *23266*


 #155363 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
26.06.24 13:27:00 | #155377 (12)

žádná škoda, jen bych se umazal od tvých hoven


 #155364 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
25.06.24 22:47:50 | #155353 (5)

ýpadu v 2014 rozhodně nešlo o oslabení ruska. to dopustil dokonce takovou věc, že zavíral oči před anexí krymu, asi v bláhovém domnění, že to nějak vyhnije
později pochopil, že už to byla fatální chyba


1  
 #155346 

| Předmět: RE:
23.06.24 18:16:56 | #155267 (1)

mě tam taky zabanovala a nesmím tam doteď, asi už nikdy (stejně jako tam, kde vládnou ti, co jim bylo za socialismu lépe), údajně za "rozesírání diskuze", pořádná svině se z té kopřivy vyklubala... *57* *57* *57*


1 2  
 #155265 

| Předmět: RE: RE:
23.06.24 18:21:49 | #155269 (2)

Mám to na 30. dní...Tentokrát jsem napsal stížnost LuRymu, historicky prví..


1  
 #155267 

| Předmět: RE: RE: RE:
23.06.24 18:31:30 | #155273 (3)

já jsem ji napsal taky, bez odpovědi...


1  
 #155269 

| Předmět: RE: RE: RE: RE:
23.06.24 19:13:48 | #155279 (4)

zajímavé, já to dostal taky na měsíc, ale měsíc trval asi 3 dny ....


 #155273 

| Předmět: RE:
23.06.24 18:18:40 | #155268 (1)

I já mám podobnou informaci ale z amerických zdrojů NYT, takže mně napadá, že nejspíš někdo chce, aby to tajné vůbec nebylo. Pokud někdo chodí na ruské weby, třeba Jandex, mělo by tam o tom něco být, vždycky komentují americká média.


 #155265 

| Předmět: RE: RE:
23.06.24 18:27:16 | #155271 (2)

Tak já osobně tohle tuším od anexe Krymu a zamezení Ukrajině vstoupit do EU, že Rusko vede hybridní válku s cílem přepsat světový řád a možná obnovit říši zla na půdorysu Stalinovy SSSR...Co mě děsí je, že se mu to postupně salámovou metodou daří a nejen v bývalých zemích východní Evropy, ale i v USA a v EU...Brzy nás čekají Francouzské parlamentní volby, které mohou bý zlomovým okamžikem, jestliže je vyhraje proruská pátá kolona v čele s Le Penovou...


 #155268 

| Předmět: RE: RE: RE:
23.06.24 18:33:48 | #155274 (3)

To nebude tak jednoduchý něco přepisovat, je tu taky Indie s miliardou lidí a jiným světonázorem dvěma světovými naboženstvími, Čína je velmi staré císařství se svými tradicemi a pak je tu Jižní Amerika, taky s jinou kulturou než například je ta pravoslavná ruská.


 #155271 

| Předmět: RE: RE:
24.06.24 11:30:08 | #155304 (2)

Jestli ale oni ta americká média nekomentují po své vlastní úpravě: Nehodící se vynechají, hodící se přifouknou, chybějící doplní. Tak jako to dělá na fóru o Americe jeden z nejaktivnějších tamních podporovatelů Trumpa. Na to on je Véna taky expert a odborník *27179*


 #155268 

| Předmět: RE:
23.06.24 18:30:13 | #155272 (1)

Apropos, existuje nebo neexistuje NWO (NWOO), nebo je to jen konspirační teorie? Ale jsou země, kde za to demonstrují davy, aniž by kdo věděl, co to přesně je. Viděl jsem jeden takový transparent u jakéhosi davu na Václaváku, ale už nevím kdo to svolával a proč. A taky ten stejný název má hned několik organizací, a to i na západě Evropy, takže by to vycházelo z Ruska? To se mi nezdá.


 #155265 

| Předmět: RE: RE:
23.06.24 19:19:41 | #155280 (2)

NWO je zkradka Nový světový řád napojený na nejbohatší elity světa co řídí všechny největší dominantní státy i církve, před rokem 1990 byly rozdělený na zednáře a ilumináti a spojili se,aby neustále v negaci vytvářeli světový vliv destabilizace světa, cíl je zmenšit populaci a pomalu být dominantní a hlídat produkci pro sebe a své kamarády zbohatlíky. Centrála se stěhuje dle síly,byla v USA,v Číně a má se stěhovat do Ruska.Nedivil bych se kdyby Putin chtěl tyto lidi řídit,ale je to nemožné.


1  
 #155272 

| Předmět: RE:
23.06.24 18:53:13 | #155275 (1)

To je náhodička , že se v USA objevil super tajný ruský dokument ! Ani nevím, kdo je v téhle vzájemné hybridní válce zručnější.


 #155265 

| Předmět: RE: RE:
23.06.24 19:10:27 | #155277 (2)

to se dávno děje, co je v tom "tajném" dokumentu, Vrbětice atd. ...


 #155275 

| Předmět: RE: RE:
23.06.24 19:12:38 | #155278 (2)

Měli na to (rusákové) 33 let, tak jakápak náhodička. náhodička by to byla, kdyby se to objevilo třeba v 1992


1  
 #155275 

| Předmět: RE: RE:
23.06.24 20:46:43 | #155281 (2)

To je metoda, nikoliv náhodička.


 #155275 

| Předmět: RE: RE: RE:
24.06.24 07:15:53 | #155286 (3)

Měla jsem za to, že tu "náhodičku" nemusím dávat do uvozovek. 🤫


 #155281