Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6570536x
Příspěvků:
162507

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #158957

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
30.07.24 21:47:30 | #158957
Reakce na příspěvek #158949

navíc, jak jsme už dnes zmínil, i EU už začíná chápat, že imigrace, jako celek, notabene ta islámská, není pro eu dobrá - projevuje se to výsledkama voleb.

já bych taky raději, aby to šlo rychleji a vyhnali jsme je svinským krokem co nejdřív, ale to v demorkacii holt nejde. demokracie už se přežila. kdybychom tu měli režim jako ta ruská svině, už dávno problémem není (ta ruská svině)


 #158949 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
30.07.24 22:16:59 | #158965 (1)

Tady a na téhle tvé první větě je jasně vidět jak moc jseš mimo. Máš přes očima jen Putina. Výsledek voleb ?? A jak se projevilo v EU parlamentu ? Leynová si to tam zase uštrykovala a jede se dál v tom co bylo. Další roky Green Deal,další roky podpora nelegání islámské invaze. Nic se dělat nebude. Absolutně nic. Ty tupče....Zatímco ty máváš pěstičkou na Rusa a jseš mu k smíchu,Evropské elity tě prodaly,tebe a tvé děti a změní země Evropy na Libanon do 20 let a Afganistán do 30,40 let. V Rusku to moc dobře vědí. Jste jim k smíchu,vy nejste nic. Vy nedokážete ochránit ani vlastní děti před cizími kriminálníky co do EU vlezli bez dokladů. Ty chceš bovat z Ruskem,ty ubožáku ? .-)))))))))))))­))))))))))))))))))))))))) První si ohlídej vlastní děti,ty.....kaviáre pomatenej


 #158957 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
31.07.24 11:12:44 | #159017 (2)

???
Proč jsi posranej z jedné Leyenové?
starny odmítající imigraci, a potažmo i green deal (ale u toho vezmi na vědomí, že je absolutně nutný a dřív nebo později bude nutné, aby svět vyřešil energie, ví to i čína, (ví to i rusák, který si je vědom i toho, že pokud by okolní svět přešel na zelené anergie, rusák dohrál komplet, stane se z něj země na úrovni afrických, nebude mít absolutně co nabídnout světu a vychcípe hlady) už tvoří 3. nejsilnější uskupení v europarlamentu, kde se rozhoduje, ne leyenová. samořejmě nemusíš souhlasit se "sanitaire coridor" nebo jak tomu říkají, který ale vznikl demokraticky, ale nakonec může přispět ke tvému zájmu :-)))))

jestli se nebude nic dělat, bude to z rozhodnutí většiny :-)))))
ale ono se už dělá, ty jen nejsi shcopen to vidět ve svém fanatismu .-)))
tak hlavně že ty dokážeš ochránit naše děti, protože vlastní očividně nemáš :-))))))))))))))))) ty náš bojovníku hubou na netu .-)))))))))))))­))))))))))))))))
ano, já chci, bojuji a budu s ruskou rozpínavostí bojovat. právě v zájmu svých dětí

trošku to kalí vědomí, že tím bojuju i za hlupáka a tlučhubu, posranýho každou minutu, s kalhotama preventivně už trvale u kotníků, jako jsi ty, ale to holt je nutná daň.


 #158965