Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6570270x
Příspěvků:
162507

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #159180

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Rozklad…
01.08.24 12:25:14 | #159186 (1)

No ale ty to tu vydáváš jako tvrzení, jako faktum .-)))))))))))))­)))))))))))
Že to tak bylo :-)))))))))))))­)))))))))))
Tak to neříkej, piš max že PODLE TEBE.

O Libyi jsme si už psali - čísla eurostatu nic uvedeného nepotvrzují - počet imigrantů stoupl jen v 2015 - 2016, ale to se to valilo odevšad a přes lybii jen jako vedlejší důsledek, zneužití merkelový pozvánky. jinak jako i za muammara.

Ohledně třetího linku jsi úplně jinde - ano, za ISIL může tehdejší invaze do Iráku, to nikdo nezpochybňuje. Ale zamyslela ses někdy nad tím, že ISIL nahradil SADDÁMA? A co a pro koho bylo horší? Každopádniráčeni do Iráku ISIL se ě i přes VRACELI, neutíkali v žádném větším množství jako před saddámem.

Ten prostřední link robejška (pehe je trochu konkrétnější a serioznější) viní evropské politiky ze způsobení imigrační krize, ale z druhé strany - tedy že neměli vůbec žádnou koncepci imigrační politiky, dokonce mnozí zprvu naopak předpokládali, že uvedení zachrání evropské důchodové systémy. ach, jak naivní.

jediná zmínka o způsobení imighrace "tam u nich" je od robejška ""Evropské politické elity tuto krizi způsobily," uvedl v pořadu Pro a proti politolog a ekonom Petr Robejšek s tím, že jednou z příčin byla jejich účast na akcích v Libyi a Sýrii. „", co tím ale chce říct, neříká. jakože protože jsme byli jako eu v lybii (tam ale byla jen francie a asi gb, ne eu) a syrii (tam byl kdo z eu, nebo jak to myslí, tu účast?) ??? vůbec nic neříká.

já si myslím, že nenajdeš seriozní link, který by přímo vinil kohokoli z imigrační tsunami v 2015 v souvislosti se zásahy západu v iráku nebo afgh

naopak najdeš velice pravděpodobnou spojnicina rozhýbání syrských mas v souvislosti s oznámením ruska na jaře 2015, že do syrie pošle armádu na podporu assada, což se stalo někdy v srpnu. syřani, kteří před assadem a válkou utekli tehdy do sousedních zemí a čekali, až bude svržen, tím zjistili, že se v syrii nic nezmění a rozhýbali se směrem do EU, kde už dávno měli plno příbuzných a známých.

já nic netvrdím, kromě toho, že vliv ruska na rozpohybování těch mas syřanů je daleko, daleko pravděpodobnější než nějaká válka v iráku, nebo dokonce i v syrii do doby oznámení záměru rusáka. ale myslím si, že by se mělo pracovat i s tím a víc než s blábolama o rozjebání iq a afgh, když víme, že tam se mnohem víc lidí vracelo (a jestli poté pár migrovalo, tak proto, že už mohlo)

ale souhlasím celou dobu, že za to mohli politici eu, kteří se té vlně nedokázali,a zprvu zjevně ani nechtěli, postavit. však to nakonec uznala i makrela, jak k té vlně přispěla svým pozváním, kdy se na syřany nabalila i kdejaká černá huba z afriky, stačilo ztratit občanku, iphone ne, ale i kdyby využili jen ilegálního vzstupu do eu v době, kde se nic nekontrolovalo a neprotřiďovalo. a merkelové ses myslím ty sama docela dost zastávala, jak tím vyřešila tlaky na balkánských hranicích ap.

já bych prostě rád, abys i ty buď doložila, že nějaká imigrační vlna vznikla v souvislosti s angažmá západu v IQ a AFGH, a nebo to přestala tvrdit. to snad není až tak nemožné, ne?¨nebo by tím padla komplet tovje konstrukce a vlivech západu na dění na planetě?


 #159180 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.08.24 15:06:12 | #159199 (2)

Proto naše vzájemná komunikace nemá smysl- vše na toto téma už bylo řečeno. Proto to nebylo určené tobě.
Právě čtu lékaře Froňka v knize "Orgány nepatří do nebe" , který mj. říká : "Nemám rád dominantní šéfy, kteří si myslí,že vědí všechno nejlíp. To je spíš projev hlouposti. "
Já bych řekla, že to platí obecně.


 #159186 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.08.24 16:14:02 | #159200 (3)

naše komunikace smysl možná nemá, ale řešené není o naší komunikaci, ale o tvém permanentním TVRZENÍ NEDOLOŽENÉHO.
z mého pohledu se tedy v daném případě nejedná o komunikaci, ale o napravení tebou podsouvaného, vlastně už v podstatě lhaní, protože za ty roky jsi to nedokázala nijak doložit, ale stále to trvdíš jako faktum.

a to budu dělat stále, dokud budu moci. upozorňovat na smyšlené a na lži.


 #159199 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.08.24 16:15:28 | #159201 (3)

PS : no tak se podle toho chovej a nechovej se, jako že víš všehcno.

já říkám, že jako důvod imigrační tsunami je mnohem pravděpodobnější důvod rusák v syrii

ty TVRDÍŠ, že západ v IQ

Tak kdo z nás dvou si tu hraje na dominantní šéfku (drobná nápověda .-))))))))))))


 #159199 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.08.24 18:17:27 | #159212 (4)

Máš smůlu, správcem tady nejsi. A s tebou si nehodlám hrát na nic , stačí když na mne nebudeš reagovat.


 #159201 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.08.24 19:13:55 | #159216 (5)

Na tebe seru. Ne tak na tvoje případné lhaní.


 #159212 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
01.08.24 19:14:50 | #159217 (5)

PS : ne se mnou. TY si tu hraješ na dominující šéfku, což je často jen projev hlouposti. to jsi poslala ty. ne já. takže pokud, vztekej se jen na sebe.


 #159212