Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 6580098x
Příspěvků:
162629

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit , propagačních videí a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #160957

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE:
19.08.24 23:48:39 | #160957
Reakce na příspěvek #160940

když budeš mít zhruba takovýhle názor :
Já vím, že rusák porušil veškeré právo a vlastní mezinárodní smlouvy, které existovaly, když agresivně zaútočil na UA, ale já mu i tak fandím, protořže následuje důvod, třeba je udržuje konzervativní společnost běch těch výstřelků LGBT a progresivního liberalismu s migrsce ap. - nic moc neřeknu, jen si o tobě pomyslím svoje, ale svým způsobem s tebou budu i v tom zdůvodnění třeba i částečně souhlasit - takže jedinej rozdíl bude, že pro mne bude důležitější to porušení práva, než ty západní skopičiny, ale to hlavní bude, že ty nebudeš popírat pravdu, realitu, a lhát a vymýšlet naprosto zoufalý blbosti na rusákovo vyvinění

vše, pro dnešek :-))))


 #160940 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.08.24 00:33:06 | #160972 (1)

Já jsem tady x krát napsal názor na válku na Ukrajině. Nepsal jsem nikdy že Rusko má nárok na všechno. A dokonce že i jisté ohrožená strategické bezpečnosti neopravnuje nikoho na vojenskou agresi. Ani Rusko,ani USA. Ovšem v případě USA tak tam by jsi jsi to oprávnění obhajoval,až by se z tebe kouřilo. Proč ? Protože jseš jednostrannej. Kapišto ?


 #160957 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.08.24 00:41:59 | #160974 (2)

Jedině ochrana vlastních lidí před pronásledováním opravnuje na vojenskou akci a to by mělo Rusko doložit že tam ty ruskojazyčné Ukrajinci mastili. A to není rozhodně podpora Ruska a už vůbec né bezvýhradná. To je názor který je samostatný a který jen nekopíruje slouhovský názor vlády a strany. Ovšem pro fanatické,jed­nostranné pošahance typu Krudoxe je ale i tohle proruské. A to je to o čem píšu. Když je někdo ale omezenej,jednos­trannej fanatik,tak to se nedá. To netvrdím hned o tobě,ty jsi něco jinýho. Ty jsi o to víc demagog a grafoman. Krudox je proti tobě jen infantilní pitomec. To ty to máš jinak promyšlený


1  
 #160972 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.08.24 01:36:52 | #160976 (3)

právně.
Pokud rusák DOLOŽÍ, že tam někdo rusákly mastil, ale ne v iobčanské válce, rozpoutané pro-rusákem, ale mimo ni, pak by rusko mělo nátrok na :

  1. předložení důkazů v osn
  2. následně v skoro jistém souladu s rozhodnutím RB OSN by bylo pověřeno na ua vyslat vojáky, aby oddělili ty mastící se strany
  3. následně by předali správu nad tím územím vojákům OSN (bílé blembáky)

nic jiného není podle práva možné :-)))))))))))))­)))))))))))))))))))))))))

tohle by podpora ruska nebyla.
jenže to není názor, který ty zastáváš, když pominu, že jsi zcela "zapomněl" na anexi krymu, kde se prokazatelně nedělo do 27.2.2014 VŮBEC NIC a přesto ho rusák UKRADL. ne že by tam někoho odděloval, UKRADL to území :-)))
pro to není omluva a současně se tento počin rusáka samozřejmě stal rozbuškou pro další dění na ukrajině .-))))

Názor, který "kopíruje" pravdu a fakta není nikdy slouhovský, kopírující vládu a stranu, jako ty kopíruješ dezolátní mainstream a konspirační :-)))))))

kdo se zastává toho, co rusko už 10,5 roku provádí na UA, když jsme si právě vysvětlili, že pokud, bylo by to dle mezinárodního práva nutné udělat úplně, ale úplně jinak, tak to je prorusák jak vrata od prasečího chlívka.
zjevně jsi jednostranně omezený fanatik, který by hrozně rád diktoval, co a jak má být, ale ono to už dávno diktuje litera mezinárodního práva a ty to neufňukáš, neukňouráš :-))))

ty jsi prostě jen demagog a grafoman .-))))))
sice blábolíš o tom, že by ruskák měl doložit, že tam někdo někomu něco dělal (což je správně), abys ale současně NEODSOUDIL rusáka, že to nedoložil a dělá tam něco, na co nemá sebemenší právo.

fakt, a pak kdo je tudemagog a fanatik,. no ty, ruská opičko :-)))))))))))))­))))))))))


1  
 #160974 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
20.08.24 06:42:53 | #160981 (3)

pošahanec jsi ty a vždycky jsi byl...
ani doteď nevíš, že s násilím na Donbase začali separatisti...


1  
 #160974