Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5384566x
Příspěvků:
148785

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #55588

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: ert
13.04.22 21:17:50 | #55588
Reakce na příspěvek #55586

V podstatě přes svoje hodnoty podporuješ inflaci,sice nepřímo ale je to tak. Strécu. Tvoje nějaký hodnoty. Má se jít Madarskou cestou. Třeba se pletu,ale podle mě moc ne. Hele srovnáme Madarsko a ČR tak za půl roku,jsi pro ? A pak jasně uvidíme kdo se lépe rozhopdl. Strécu ze západníma hodnotama. Ty tvoje hodnoty.......jen jedno jsem pořád nepochopil - co tě opravnuje cpát všem okolo svoje hodnoty,kteří to pak musí ze svého zaplatit.


1  
 #55586 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.22 21:50:43 | #55596 (1)

A ještě tohle - Babiš byl sice oligarcha a populista,ale nikdy by nedovolil ve vlastním zájmu aby se mu inflace spustila v takové míře,než kdy ti stát vedou imbecilové typu Lipavského kteří by v securitce mohli maximálně tak zvedat závoru a kteří na vše mají mantru "rozpočtové odpovědnosti" a obranu západních (pseudo)hodnot. Do té doby než jim to všechno spadne na hlavu. A tahle vláda složená z větčiny z imbecilů,nescho­pů,telefonistek a úřednic a premiéra kde mu každý z vlády dělá co chce,tuhle inflaci spustí,protože její hlavní motto je být správně prozápadní a rozpočtově odpovědní i kdyby půka národa hrabala v popelnicích.


1  
 #55588 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.22 22:40:43 | #55618 (2)

Antagone, ekonomika má zhruba v průměru 3letou setrvačnost :-))))
ber to tak, že dnešní inflace je důsledek hospodařní vlády v 2018 .-)))))))))))))))))))
to platí i pro trend HDP ap. .-))))))

vláda inflaci nespouští, pouze ji může ovlivnit :-))))
Babišovo vláda ji ovlivnila - jejím zvýšením :-)))) on to babiš dopustil, tohel je jeho inflace a drahota (z 30 %, zbytek je dovezený z celosvětové inflace, a může za to i to tvoje rusko .-))))
pakliže tahle vláda našla úspory 100 mld v rozpočtu po schillerový s plánovaným schodkem 500 mld, i když teď (letos) dáme 10 mld na ukáčka, pořád je to úspora 90 mld a pořád to má výrazný PROTIINFLAČNÍ TLAK.
ta dnešní inflace je způsobena rozhazováním peněz už sobotkovo vládou, halvně ale babišem, a problémem také budou, kdo ví, na kolik let dopředu, mandatroní výdaje vládou sobotky a babiše uzákoněné (což jsou i ty platy, ale i miimálka, odvozené životní minimuma sociální dávky, atd atp. Tohle všechno Maláčová naprosto bezmyšlenkovitě vyhnala do nebezských výšin bez ohledu na to, že na to naše ekonomika nevydělá- je naprosto na přesdržku lešenářskou trubkou, když sociální a platová politika státu je "odborně" řízena "platy a sociálními dávkami" v jiné, nejlépe nebohatší zemi EU!!! To by mne vzal čert. A přesně takhle to řídila Maláčová a teroristický odbory : český dělník dělá za 1/3 plat proti německému!!!! to je ostuda!!!!!

Ty vole, co je to za argumentaci dementů?
Tak pokud dělá o 2/3 menší produktivitu, je 1/3 platu naprosto na místě.
JENŽE !!!!!
přepočítávat platy kurzem měny a neřešit ceny (ČR má asi 7. nejmenší ceny, nejmenší životní náklady v EU, teda teď už asi ne), teda neřídit se jen a pouze HDP/ppp, za to bych dával doživotí, za takhle příšerný ohlupování lidí a v podstatě nepřímou snahu vyvolat nepokoje lží.


2  
 #55596 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
13.04.22 22:42:02 | #55619 (1)

Tak bez hodnot přestáváme být lidmi. A nejsou to jeho hodnoty, jsou to hodnoty většiny lidí. S tím se prostě musíš smířit a holt platit, chlapče.


2  
 #55588