Tak to já měl v D6 hrubého cca 10-11Kčs/hod. Pravou svíčkovou jsem měl do té doby asi 3x, vždy na svatební hostině... Kvalitní šunku jsem párkrát koupil v Praze, později byl běžně k dosažení šunkový salám (40Kčs /1kg) i moravské uzené. To si kupuji dodnes. Nakupuji v místním řeznictví a svíčkovou tam dostanu jen na objednání za 2-3 dny, případně když si to vyjednám přímo na jatkách, cca 15km daleko. Obecně nakupovat dnes a tehdy je nesrovnatelné. První opravdu poctivé nakupování u řezníka jsem zažil někdy v roce 1980 v centru Budapešti.
Předmět diskuze:
Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení