Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5352754x
Příspěvků:
148478

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #74696

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
15.08.22 15:18:07 | #74696
Reakce na příspěvek #74693

A?

Já psal o tom, že usa a západ nikdy netvrdili, že šli do afgh a iq instalovat demokracii, ale pouze se vypořádat se zlýma klukama. a to se jim povedlo. táři se teda, co dotyčný novinář, případně kdokoli, kdo si myslí totéž, třeba ty, vlastně považuje za "totální selhání mise", nebo jak to bylo označeno.
A ty mi na to napíšeš :

"Zdejší diskutéři analyzují rozmanité informace,utvoří si vlastní názor a pak jej tady ventilují.V tomto smyslu jde tedy o nás,kteří se tu setkáváme."

Tak buď mi nějak vyvrať, že tam nešli jen svrhnout ty zlobivý kluky a nebo mi vysvětli, jaká že ta mise, kterou nikdo nedeklaroval, totálně selhala. Ta tvoje reakce byla z mého pohledu úplně mimo ..... samože si v reálu i tady utváříme názor a ten pak prezentujeme, i tady. A diskutujeme ho, ten názor, i v konfrontaci s jiným.
Tak udělej to - konfornutj můj názor, že cíle mise bylo jen odstranění těch dvou. A předlož něco, že cílem misí byla především demokracie nebo co v těch zemích. Protože jestli nešlo v podstatě jen o ty demokracie nebo tak něco, tak ty mise rozhodně TOTÁLNĚ NESELHALY, protože minimálně ty cíle těch mísí, spočívající v odstranění těch dvou, splněny byly. Plus byla iráčanům a afgháncům ještě navrch dána šance si život zařídit jinak. Dána šance. Nikdo jim to nechtěl vnucovat a vnutit


 #74693 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
16.08.22 04:40:11 | #74723 (1)

Vtipe :D


 #74696