Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5456511x
Příspěvků:
149314

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #82316

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.10.22 08:26:59 | #82316
Reakce na příspěvek #82256

Přísahám,že Putinovo rozhodnutí z 24.2. odsuzuji a následnou válku na Ukrajině pokládám za dílo Putina.Sice to opakuji už od toho února dnes a denně,ale snad to takhle bude konečně stačit. *14887*


 #82256 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.10.22 14:40:03 | #82350 (1)

Potuo, PROBOHA !!!!!!
Přestaň být vztahovačně hysterická !!!!!
Ptek se, když si nejsi jistá !!!! .-)))))))))))))­)))))))))

Mne nemusíš přesvědčovat, že Putlera za válku na Ukrajině odsuzuješ a že víš, že ji začal on .-)))

Ty ses úplně pustila tématu, i když máš stromové řazení, prý tedy, takže by to pro tebe mělo být naprosto jasné, o čem byla řeč a o čem jsme sal já .-)))))))))))))

Takže celou dobu jsme v tom stromu řešili, zjednodušeně, průběh ekonomických (a jiných) reforem po pádu socialismu - ano????? Tys mimo jiné tvrdila, že mezi tím procesem v ČR a v Rusku byl kvalitativní rozdíl, kdy jsi tvrdila, že Rusko ze sraček vytáhl Putler - ano? Je to tak?

A tys v jednu chvíli napsala :

"Průměrná mzda v Rusku se před válkou pohybovala okolo 50 tisíc rublů, tedy zhruba 15 000 Kč.Neexistence valorizace při srovnatelné výši inflace je zvlášť tíživá pro staré,či nemocné.
Historické ohlédnutí vývoje české ekonomiky:
http://cepin.cz/cze/prednaska.php?ID=140"

A já a to :
???
A v čem je ten kvalitativní rozdíl???
Mimochodem - před válkou - před touhle? Tedy je to dílo Putlera?"

Proč jsme to napsal : jestli uvedneé je podle tebe kvalitativní rozdíl, protože nižší jistoty než v ČR, ale současně píšeš, že takový byl ještě v lednu 2022, TAK Z ČEHO A KAM TO TEN PUTLER TO RUSKO VLASTNĚ VYTÁHL? .-)))))))))))
Chápeš?
Když mi někdo tvrdí, že Putler zachránil Rusko a jeho ekonomiku po Jelcinovi, očekával bych, že tedy Rusko je minimálně na "dobré ekonomické úrovni" .-))))
Ale podle mne jsi těmi svými reakcemi řekla to, že Putler vytáhl Rusko z ekonomického propadáku po Jelcinovi do úplně stejného propadáku s Putlerem .-)))))))))))
Přišlo mi to roztomile kontroverzní :-)))))

Putler samozřejmě nic nezachábil, přišel k tomu jako slepej k houslím, následně utahováním totality "zachránil" (zamrazil) ten propad, který by se bez Putlera eozvinul ve větší bohatství.

Takže jestli někde mluvit o kvalitativním rozdílu v neprospěch ruska, tak právě za a díky putlerovi. ten to dotáhl až k té současné válce (od 2014), o které vím, že jsi proti ní a že víš, že ji začal Putler :-))))
Reklama

Potua [Uživatel je offline]

Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Je…

před 23 hodinami | #82250
Reakce na příspěvek #82225


 #82316