Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5455963x
Příspěvků:
149314

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #8992

Zobrazit vše


| Předmět: RE:
07.10.20 06:53:49 | #8992
Reakce na příspěvek #8991

Mám jednu známou, která od počátku pandemie zlehčuje onemocnění, které přináší covid 19. Je to vzdělaná paní, která žije v bytě ve svém činžovním domě, kde mají byty i její dva dospělí synové. Ohání se známým tvrzením, že na chřipku zemře ročně víc lidí, než na covid 19 a informacemi své známe imunoložky z IKEM.

Zvláštní je, že s tímto přístupem zrušila všechny venkovní aktivity, větší nákupy jí vozí rozvážková služba, menší nákupy obstarávají synové. Je překladatelka veškeré rozhovory, spojení se svou prací, řeší na skype.
Včera mi telefonovala velmi rozčílená, že jí rozvážková služba přivezla nákup, kde nebyly objednané brambory a že pro ně bude muset do supermarketu, který má pár metrů od domu. Problém nebyl tam dojít, problém byl: Co když mě někdo nakazí!!!!

Jo a tu imunoložku nakazily její dvě malé vnučky, stejně jako oba své rodiče. Imunuložka prožívala onemocnění doma, bylo jí hodně špatně a ještě stačila nakazit svou starou sestru, která skončila s komplikacemi v nemocnici.



| Předmět: RE: RE:
07.10.20 10:04:22 | #9013 (1)

já vždy když je řeč o srovnávání s chřipkou tak se zeptám jak to můžete srovnávat když chřipka nemá potenciál zahltit zdravotnický systém - důkazem je ...ohlédnutí se třeba dvacet let zpět - a na to mi ještě nikdo nebyl schopen protiargumentovat

mimochodem ,i když se tam do nemocnic chřipkoví pacienti dostanou tak i průměrná délka je oproti kovidu poloviční - průměrná délka pobytu. Běžně máme při operačních pacientech, infarktech, ale třeba i těžkém průběhu chřipky průměr okolo jednoho týdne. U covidu to je nejméně dvojnásobek, s tím, že překvapivý nebyl ani pobyt 55 dní, v onom konkrétním případě přesto nakonec fatálním.
z d- fens Covid z první ruky - http://dfens-cz.com/covid-z-prvni-ruky/

vřele doporučuji k přečtení ,výživný článek


 #8992