Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5763888x
Příspěvků:
151031

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #92020

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.01.23 13:07:46 | #92020
Reakce na příspěvek #91971

Moc prosím,piš tak,jak Pavel mluví.Stručně a přesto sdělí vše podstatné.
Tahle vláda je oblíbená málo,to je zkrátka fakt.
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/fakta-popularita-premiera-fialy-klesla-na-22-procent-v-evrope-je-na-tom-nejhur-212447
Ale abychom si rozuměli- sama jsem napsala,že pro mne je přesto snesitelnější,než byla vláda Babišova.To ale není důležité,ale ta neobliba hraje roli v rozhodování voličů a škoda,že Pavel obdržel (mylnou) nálepku kandidáta této vlády.
Změna volebního zákona krátce před volbami- to se zkrátka dělat nesmí! Mezi voliče to vnáší zbytečnou pachuť.


 #91971 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.01.23 14:25:25 | #92023 (1)

Nejsem Pavel, navíc si nemusím hlídat, co napíšu, takže budu psát dál jako já :-))))

Fiala je Fiala a vláda je vláda - ta má 28 %. a málokterá to kdy měla nějak razantně víc.

Myslím si, že voliče \Pavla ta nálepka nerozhodí

Změna volebního zákona krátce před volbama - otázka : co na té novele odprůcům podle tebe vadí - a, ta doba před volbama, b, ta změna jako taková?
podle mne za b, je správně a pak je úplně jedno, jak dlouho před konkrétníma volbama ji kdo udělá. vsadím botky, že i kdyby tu změny US udělal hned po volbách 2017, stejně se najde dost křiklounů, kteří by ještě v 2021 vyřvávali a kňourali, že ta změna byla účelová kvůli babišovi. protože ta změna se týkala (a z logiky musí týkat) nějakých konkrétních voleb jako prvních. a je jedno, jak dlouho před nimi bude přijata. takže jediné, jak se vyhnout tomu fňukání a kvíkotu by bylo, tu změnu udělat za vlády pravice, protože mi kňourat nebudeme. ale pokud i příští vláda bude pravicová nebo jako dnes pětikoaliční, opět vsadím botky, že by levicová a populistická cháska kňourala a kvílela i tak a tvrdila by, že ty změny byly udělány proto, aby ta vláda zase vyhrála.

tvrdím, že význam té změny vnímáš naprosto "liše" a že babišovo a levicovou lůzu a pohůnky by to stejně nepřesvědčilo, jakoukoli změnu, pokud po ní nevyhraje levice nebo babiš, bude vinit z manipulace. a pokud vyhraje jejich vláda, yla to spravedlivá a správná změna :-))))))))))))))))))
je zcela v pořádku, že ta změna proběhla a kdy. stížnost byla podána za vlády babiše a tak je naprosto správné, že za vlády babiše bylo rozhodnuto. a rozhodnuto bylo dostatečně všas, aby se podle té novely už dalo regulérně volit.


 #92020 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
17.01.23 20:24:42 | #92076 (1)

Oblíbená za mého života nebyla nikdy žádná vláda. Myslím že je to proto, že je to vláda a musí vládnout.


 #92020