Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5748171x
Příspěvků:
150994

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #95080

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
12.02.23 11:10:46 | #95080
Reakce na příspěvek #94989

A ono NATO nějak bojuje s RF Kvído? A RF se tomu pečlivě vyhýbá jak píšeš nahoře? No, řekl bych, že se ti skvěle daří jeden oxymoron za druhým.


 #94989 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:
12.02.23 20:34:26 | #95157 (1)

Oxymoron to tutově nebude, protože to probíhá v denní praxi. Umožňuje to zástupný způsob války.
Kdo dodává UA zbraně? Téměř jednotně postupující státy NATO.
Proč RF útočí výhradně na zařízení UA, nechává stranou překladiště železnic na širokorozchodnou, přístavy, letiště?
Kdo spěchal s aktivací článků 4,5 Charty NATO při dopadu rakety do Polska?
Obé, co jsem napsal, je jasné faktum. A názorně to ukazuje, co by hrozilo, jak zlá by byla situace v případě přijetí UA do NATO s následujícím útokem UA na separatisty a Krym. Tu hru měly mocnosti propočítánu, že? Kdo co v ní sleduje?


 #95080 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE:…
12.02.23 21:35:44 | #95175 (2)

Přístavy a letiště nechali rusákové na pokoji? Děláš si prdel? .-)))))))))))))­))))))))))))))
Za 3 2 přístavy ukrajincům ukradli. Letiště nevím, ale minimálně na začátku války je mastili taky. Do čierné pri čope nedostřelí, nebo ne s dostatečnou přesností, střílí na koleje a náklady na ukrajině, i západní

Nikdo nespěchal. Pouze bylo vzneseno doporučení to aktivovat - zcela pochopitelně, samozřejmě že UA by raději, dyby jí NATO pomáhalo přímo a nemuselo se furt jen něčeho doprošovat. ale to je opět už v dlouho probíhající agresi rusáka.

Co to je v závěru za blábol? Z čeho jsi to "vydedukoval"?

Jasné faktum není ani jedno z toho, co jsi napsal na začátku, je to dejme tomu logická úvaha, která má silný potenciál být pravdou, ale rozhodně z toho nejde vyvozovat to, co se ti povedlo, a to ani kdyby to byla fakta.¨¨

Zbraně dodávají země NATO, kdo taky jiný by měl? Eritrea luky šípy a kopí?????? Faktum je, že nikdo jiný by UA nedokázal dodávat zbraně, kterýma by UA mohla rusku vzdorovat - připomínám - zaútočilo rusko!!!! a bezdůvodně (důvod neznáme ani po 9/1 letech)
Faktum není, že by rusák neútočil na přístavy (oděssa, mariupol, a ten třetí ... melitopol?). Zaútpčol a zabral. Na letiště také střílel. Na úzkokolejku ne, ale tos snad myslel jen jako srandu :-))))))
Faktum je, že po dopadu raket na Polsko (proč rusák střílel podél polských hranic? musel vědět, že když nějaká netrefí (a vždy se na 1 evil raket posílají nejméně dvě proti) se Ukrajinci asi den dožadovali napadení Polska. Naprosto normální, udělal by to každý.

Názorně to ale neukazuje vůbec nic. Kdyby byla UA přijata do NATO (což ABSOLUTNĚ NHROZILO, A TO ANI PO 2014- a k tomuto datu to musíme brát, ne až OD 24.2.2022) TAK BY BYLA V nato, cítila by se bezpečněji a vše by bylo v pohodě. Obávám se, že seš zase Lost in Time, zase jsi zcela zapomněl na to, že prvotní svinstvo a začátek války rusák rozjel už v únoru 2014, v 2021-2022 to jen vygradovalo, ta válka - kdyby rusák neanektoval krym a nerozpoutal válku na VUA, vůbec nic uvedneého jsi nemusel řešit .-))))))
Takže absolutně netuším, jakou hru podle tebe měli mocnosti propočítány.

  1. chyba rusák, že anektoval krym a rozpoutal válku na VUA. proč to udělal?
  2. rusák tam pekrošil všechny dohody s UA a rozpoutal válku a pak se divil, že UA by chtěla do NATO?
  3. kdyby se UA dostala do NATO, tak by pak v případě, že by si UA chtěla vzít zpět Krym a Donbas, vlastně válčilo Rusko s NATO - ty tvrdíš, že to byl záměr NATO - já si troufnu tvrdit, že mnohem víc to mohl být záměr rusáka, protože on to začal, on včas neskončil, on to prodlužuje, aby se to případně stalo. on tedy chce 3. SV jadernou? :-)))))))))))))))))))

Kdo co v té hře sleduje? .-)))
Rusák může zítra odejít z UA a tím kompletně zabrání jakékoli další možné válce :-)))
Udlěá to?
Budeš mu to doporučovat? .-)))


 #95157