Rozcestník >> Politika >> Diskuze k aktuálním zprávám

Informace

Název: Diskuze k aktuálním zprávám
Kategorie: Politika
Založil: Potua
Správci: Potua , Honza-Vichr
Založeno: 31.03.2020 21:23
Typ: Dočasné
Stav: Veřejné
Zobrazeno: 5490833x
Příspěvků:
149519

Předmět diskuze: Diskuze k aktuálním zprávám - Vlastní názor na aktuální téma, možno i s vložením odkazu na související článek.Samozřejmě bez osobních útoků,vulgarit a komolení jmen i nicků.
Máte nastaveno: řazení od: nejnovějších v stromovém zobrazení

Zobrazení reakcí na příspěvek #96166

Zobrazit vše


| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Kontinuita ?
24.02.23 01:20:19 | #96166
Reakce na příspěvek #96061

Tvoje srovnání je hodně vyumělkované. Čechoslováci se nehodlali do EU prostřílet, V roce 1989 zde nikdo ze zahraničí nic neorganizoval!!! Občané netrpěli chudobou a vývoj jim sliboval vytouženou změnu vedoucí pryč z bolševismu. Shromáždění lidu probíhalo slušně, bez vzájemného fyzického napadání. KSČ byla bezradná, bezmocná. Lorenc, Zbytek a další nebyli magoři neschopní myslet o týden dopředu.
UA a rok 2014 - bezmezná korupce, erár na čistém dně, zadluženost, vzmáhající se nacionalismus před kterým varuje i EU, dolarová pomoc z USA. Občan chce totéž co mají lidé v záp. Evropě a někdo mu nakuká, že stačí vstoupit do NATO a EU. Příčinou zla jsou Rusové, Rusko, to je překážka. Oni přece všechno dělají správně...
Nacházím tedy "drobné" rozdíly.


 #96061 

| Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: Kontinuita ?
24.02.23 01:27:40 | #96169 (1)

V roce 2013 UA v pohodě, ekonomika jen kousek za ruskem, zadlužení jak rusko, nacionalismus a korupce menší než v rusku, před kterým varuje i EU, před tím v rusku, taky jen jednou a na půl hubu, protože ví, že na rusáka stejně vliv nemá a ukrajina víc nepotřebovala, občan chce prostě k západu a ví, že do nato se nedostane i kdyby u rusák nakukal cokoli.

Ale to rusák nemůže dovolit. Jako to nedovolil v bělorusku, gruzii. Příčinou zla jsou rusové. jediní viníci. Také jsme našel dost drobných rozdílů, potvrzujících to, co píšu.

To musí být vážně neuvěřitelné zoufalství na tvé straně, že jsi ochoten stále hledat naprosto irelevantní zdůvodnění a nejsi schopen prostě přijmout fakt, že i kdyby jsi ve všem, co jsi nalhal teď o ukrajině, měl pravdu, že STEJNĚ TO RUSÁKA NEOPRAVŇOVALO K TÉ AGRESI V 2014 :-)))))))))))))­)))))))))))))))))))

Nemáš to lehké :-))))))))))
Ty musíš vytačit litánie a příběhy, co všechno a jak bylo - aby ti na to stačilo říct : nic z uvedeného nedalo rusku právo vraždit a krást na ukrajině .-)))))))))))))­)))))))))))))))))))))


 #96166