..neboj doipadne to dobře...Zeman ještě sjedná pořádek...
Taky doufám, moc bych si to přála. Nejak neverim te nemocnici, kvůli té zprávě, co napsali. Prece u nas nebude o takovych vecech rozhodovat nějaký doktor. Hnízdil a Dzamila jsou taky doktori. Z téhle nemocnice by mel jít jinam. I třeba do zahraničí.
Tak je pravda že v Moskvě by ho dali do kupy dřív....To by zase bylo řevu o vlastizrádcích...
Vidíš, Moskva mě ani nenapadla, myslela jsem spíš na Švýcarsko, Rakousko, Německo. Ale byla by to paráda, kdyby Vystrcil žádal ruske doktory o vyjádření ke stavu prezidenta .
Ruští lékaři jsou jako zbytek obyvatel Ruska. Negramotní nebo v případě třeba lékařů, pologramotní a vodkou zblblí mužici .. Tak to aspoň hlásí propaganda
A jeden OT.
Nevím jak to nazvat. Zelenino - masový guláš?-)
Základ jako guláš. Po cca 20-30 min. přidat pět velkých na menší pásky
nakrájených kapií. Po další zhruba stejné době sáček mražené
zeleniny. Může být jakákoli směs. Po dalších cca 20 min. sáček
zelených fazolkových lusků, které můžeme překrájet. Vaříme zase zhruba
stejnou dobu. Potom přidáme pět větších spařených, oloupaných a
překrájených rajčat. A zase zhruba těch 20-30 minut. Přidáme mraky
nasekané petrželové natě. Ve finále majoránku a zahustíme moukou s vodou
zvanou záklechtkou. Podáváme s chlebem... Děláme ve většim hrnci,
protože to hodně nabývá !!! Můžeme přidat i zvlášt na kostky uvařené
brambory s libečkem. Koření klasika. Sůl, pepř, drcený kmín, gulášová
paprika... Vynikající a samá chuť.
Výborný recept. Jen malá vychytávka, kterou me naučila v jedné hospodě skvelá kuchařka: na tu záklechtku mouku nejdřív nasucho opražím. Dělám si tu oprazenou mouku na litinové pánvi, do hrnku vzdy trochu do zásoby.