To máš pravdu na 100%. Jenže...ona kvalita ne vždycky musí znamenat
větší si pošmáknutí:)
Občas kupujeme u malovýrobce, je to rodinná firma, kde je opravdu 100%
kvalita a i blbý špekáčky či párky obsahujou jenom maso. Teda krom soli,
případně koření. Opravdu ani gram separátů, kůží, éček, apod.
Prostě tak, jak se to dělávalo a dělat by mělo vždy a všude. to vědomí
kvality je hezký, ale já koupím špekáčky třeba u Vietnamky, nebo v Kaufu,
obsahujou tak 80 % masa jenom, ale pochutnám si na nich tak, že málem
stříkám do trenek!!! Říznu do něj, když si ho ohřeju ve vodě, vystříkne ta
mastná šťáva, chuť je luxusní, taková lahodná, krásně uzená, prostě
pochoutka. Na těch jen z masa si tak nepochutnám ani z poloviny. U párků to
je to samý. Samý maso sice, ale ta chuť a šťavnatost není taková, jako z
Kaufu